FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Ilie si lasitatea mascata

«123»
Miaus11.07.2008 07:49

De multe ori am zis ca nu pot citi un articol mai prost si am fost contrazis dar articolul asta trebuie sa fie de departe cel mai slab din istoria site-ului de cand sunt eu pe aici.

Atatea ineptii, fabulatii si speculatii inutile.Conform acestei gandiri Galliani, Moretti (nu Moratti), Beguiristain,etc sunt niste lasi ca nu ies la televizor sa se certe ca la mahala.

Adrian Ilie poate nu a fost mai bun ca MM dar cu siguranta Adi Ilie a avut un comportament demn de o campioana a EUROPEI lucru care pentru mine conteaza enorm.MM avea/are un comportament de Urziceni sau Ciorogarla asa ca poate sa ramana lejer acolo.

Si ma intreb cand oare va veti da seama ca problema nu e Adi Ilie, Lacatus,Hagi,Olaroiu,Zenga sau Protasov.Fiecare din ei a avut bune si rele dar toti au avut o mare problema cu "lojili".Continuam sa avem un lot dezechilibrat cu uniii jucatori blazati, altii suparati ca nu joaca ,etc dar cu pretentii foarte mari.Poate putin realism nu ar strica in conditiile actuale.

Stiu ca suntem Steaua si ne propunem mereu titlul si cupa dar in atari conditii intrebarea care se pune e urmatoarea:

Avem cu ce?Si din pacate raspunsul la aceasta intrebare este :Poate nu un DA spus cu toata credinta.

Inainte sa il injurati pe Lacatus ca e varza, pe Adi Ilie ca e nustu cum injurati-l pe jijel.Si terminati cu tampeniile alea cu Lacatus sa plece sa aiba coloana vertebrala etc.Lacatus e Steaua si e bine ca e el acolo.Hagi era incompetent si de-aia a fost demis nu ca avea el coloana vertebrala si a plecat.

Incercati sa fiti realisti si sa vedeti unde e adevarata problema.

Andrei SAVA11.07.2008 07:56

Bineinteles ca supararea ia diverse forme si fiecare are dreptul la opinia proprie.

YYO, tu stii bine cat imi esti de simpatica. Numai ca, de data asta, ai dat rau cu batu-n balta…

Nu, n-o sa ma apuc s-o pun de o petitie de stergere a comentariului tau, sau mai stiu eu ce alte masuri de represalii, daca nu o rafala de expresii in corsicana veche… Dar da-mi voie sa-ti atrag atentia asupra catorva aspecte:

1. "Scandalurile din interiorul clubului" au fost, exista si vor exista atata vreme cat vom avea parte de aceasta pecingine numita Becali. Gigi & clanul…

2. Ciudata concluzia ta – daca Adi Ilie a simtit ca nu poate face mai mult pentru Steaua, atunci e vorba de impotenta. Caci, dupa tine, n-a facut prea multe in anul de activitate la Steaua. Si, mai ales, n-a fost un MM , care " iesea mereu in fata cand Steaua era sub asediu. A aparat culorile clubului, jucatorii, oficialii sau suporterii stelisti in orice circumstante, cu toate argumentele posibile si imposibile. "

Aici faci o confuzie – Adi nu avea postul lui MM, acela e ocupat de Argaseala. In plus, chiar daca de multe ori era justificata, logoreea de inspiratie becaliana a lui MM n-a facut intotdeauna cinste Stelei. Adi Ilie e, in schimb, un tip lipsit de carisma celui ce te face scurt din vorbe. Dar, si aici nu cred ca ai ce reprosa, Adi a aratat mult bun simt in declaratiile sale, inclusiv in mesajul care a insotit demisia. Adu-ti aminte de fanfaronada lui MM de la plecare…

Cat despre impotenta, poate ar trebui sa vezi motivul adevarat: permanentul amestec al atotstiutorului patron-manager-antrenor-scouter etc… Chiar crezi ca ar fi putut cineva sa-l opreasca pe GgB din avantul sau demolator? Chiar crezi ca s-ar fi putut opune cineva la vanzarea pe sume ridicole a jucatorilor nostri simbol?

3. Daca in ultimul timp Steaua a avut dese sincope, asta e si datorita unei neobisnuite fluctuatii de jucatori, veniti din multe colturi ale Terrei. Caci Psihologul Grizzly cerea rezultate imediate, care sa-i satisfaca orgoliul de "cel mai puternic om din Romania". Adi, pe langa cautarile de jucatori care sa intareasca lotul, a sprijinit ideea Stelei de maine, Stelei tiner, viguroase, romanesti. Si asta e un lucru care ma intristeaza: ce se va alege de proiectul sau, "Steaua 2015", de crema juniorilor romani adusi la Steaua pentru a creste, speranta noastra intr-o noua Magica Steaua…

4. Afirmi transant: "un lucru este clar: Ilie a plecat din cauza lui MM". Nu stiu de unde aceasta convingere a ta. Repet, Adi avea alt rol decat cel al lui MM. Sigur, gregarul, flamboiantul MM dadea bine la peluza, cocotat pe garduri, sau agatat de ferestrele deschise ale lojei patronului, dar ma indoiesc ca avea ochiul lui Adi cand era vorba de valoarea unui fotbalist…

Nu, YYO, nu cred in varianta fugii de raspundere,de teama de reintoarcerea lui MM, de gelozie si invidie. Cu ceva vreme in urma imi exprimam temerea ca Steaua e in stare sa invinga pe oricine, dar nu pe George Becali. Ei, bine, in lupta cu "troika" abjecta - Gigi, Giovani si Victor -, Adi n-a mai putut rezista, s-a declarat invins N-a mai putut "sa se aseze frumos in banca lui, ca un elev pus de educatoare cu mainile la spate in banca de la geam," Poate ar fi vrut si el "sa ridice mana, sa se ridice in picioare si sa-si impuna punctele de vedere."…

Poate ca a fost ranit de moarte in ceea ce iubea mai mult: Steaua noastra…

Si s-a retras demn, în liniste, asa cum a lucrat in acest an.

Cu prietenie,

Sam

DanStan11.07.2008 08:23

Mda. Deci Adi Ilie e las, spre deosebire de Argaseala care-i un model de om cu sange-n co***.

Daca Adi Ilie s-ar fi implicat activ probabil lady Irina Maxim - OLS ar fi fost prima care sa-l declare pe Adi Ilie sclav al oierului, eventual l-ar fi acuzat si de blaturi sau de manevrarea de bani negri. Daca Adi Ilie nu s-a implicat prea mult marea femeie (?) spune ca-i las. Normal, omu' n-a vrut sa le dea ocazia presarilor de doi bani sa-i verse in cap galetile cu laturi si se pare ca presarii de doi bani mor de oftica pe tema asta.

armin11.07.2008 08:29

******* , MM-ul numai din gura stia sa dea, altceva nimic. A, pardon, a dat si cu pumnul o data. Dar in afara de Thereau, n-a adus nimic bun la Steaua. Steaua a ajuns sa fie urata de suporterii celorlalte echipe tocmai pentru ingamfarea si infatuarea lui MM.

Ilie a plecat pentru ca Giovanni a umplut paharul. E usor sa zici ca Ilie n-a facut treaba, dar e asa de greu sa recunosti ca n-a fost lasat sa faca treaba?

We are in deep shit with Giovanni.

Atentie la limbaj !

Dj11.07.2008 08:41

un articol f slab, rupt de realitate complet.

din contra, il felicit pe Ilie pentru tot ce a facut si mai ales pentru ca a plecat...era las daca statea si devenea sclavul jigodiilor alea, numite familia Becali.

MoWeed11.07.2008 08:50
Normal, omu' n-a vrut sa le dea ocazia presarilor de doi bani sa-i verse in cap galetile cu laturi si se pare ca presarii de doi bani mor de oftica pe tema asta.

Pai daca pleca cu scandal, toata presa saluta demisia de onoare, asa e act de lasitate....

LE: Eu inca ma mai intreb ce cauta acest articol pe prima pagina a site-ului tinand cont ca aproape toata lumea e de acord ca acesta e cel mai prost articol vazut vreodata pe site-ul asta. In curand o sa vedem si editorialele lui Vochin sau Geanta pe prima pagina???

ssinpadureacualune11.07.2008 08:51

Scoateti prostia asta de articol de aici!Nu pot sa cred ca o astfel de rusine a fost postata.Rusinos!!!

c.ronaldo1711.07.2008 09:01

FCSTEAUA.ro si`a propus sa promoveze toate panaramele de articole de pe net?

Autoarea articolului este cumva Yoyoyo?

MoWeed11.07.2008 09:06

@c.ronaldo17

Da, autoarea articolului este userul Yoyoyoi de aici

Joga Bonito11.07.2008 09:12
LE: Eu inca ma mai intreb ce cauta acest articol pe prima pagina a site-ului tinand cont ca aproape toata lumea e de acord ca acesta e cel mai prost articol vazut vreodata pe site-ul asta. In curand o sa vedem si editorialele lui Vochin sau Geanta pe prima pagina???

Daca ar aparea periodic articolele domnului Vochin pe prima pagina, sincer nu m-as supara catusi de putin. Cred cu tarie ca te-ai referit la alde Buzarin, Geambasu. Si draga NoWeed, au fost articole mult mai slabe si lipsite de sens pe situl acesta de-a lungul timpului.

In ceea ce priveste articolul, ma abtin sa-l comentez. E parerea Irinei, i-o respect si punct.

immortal198511.07.2008 09:18

slab articol....respect Adrian Ilie

danezu11111.07.2008 09:30

Cred ca in locul acestui articol ar fi trebuit sa fie citat cel al Mariei Adries, tot o femeie da...

Dar una care se pricepe si stie sa scrie cu adevarat

http://blogsport.ro/andries/2008/07/10/vii...-a-dat-demisia/

MoWeed11.07.2008 09:30

@Joga Bonito

Fiecare cu parerea lui. Este cel mai slab pe care l-am vazut eu sau cel putin care mi-l amintesc....

Poate pe tine nu te-ar deranja sa apara tampeniile lui Vochin pe prima pagina asa cum nu te deranjeaza nici articolul asta....M-am referit la Buzarin, Geambasu, Geanta, Vochin, TRU si lista poate continua...

Dupa cate tampenii au scris ziaristii in ultimul an, eu refuz sa le mai citesc fituicile atat scrise cat si online. Asa ca nu vreau sa le vad tampeniile si aici....

c.ronaldo1711.07.2008 09:33
Cred ca in locul acestui articol ar fi trebuit sa fie citat cel al Mariei Adries, tot o femeie da...

Dar una care se pricepe si stie sa scrie cu adevarat

http://blogsport.ro/andries/2008/07/10/vii...-a-dat-demisia/

Cand incepe ea iar cu musculitele, Polul Nord, lupul rau si spiridusii campionatului chiar iti vine sa`ti bagi ceva in articol si sa te`apuci de citit Eminescu.

unuspecial11.07.2008 10:10

Irina , [...] se vede ca voi de genu feminin nu aveti nici o treaba cu acest sport! Nu stiam ca , a fi manager inseamna mai degraba sa intrii in scandaluri si in polemicile spurcate ale fotbalului romanesc decat sa aduci jucatori pentru binele echipei! Ia cauta in dex "manager" sa vedem ce zice acolo , [...]! Vad ca toti il doriti pe MM inapoi dar ati uitat ca , dupa ce a plecat de la Steaua a inceput sa loveasca in echipa noastra de suflet prin declaratii de genu "Steaua a fost ajutata clar de arbitrii" , "Steaua se v-a destrama" etc si am fost la 1 punct de titlu! Nu asa face un stelist adevarat ci mai degraba un mercenar! acest articol este pro-MM.... m-ai dezamagit .... [...]

Jigniri nepermise!

DelPiero1011.07.2008 10:27

Ce-i asta?Oribil articol!In schimb,n-o trimit pe Irina la cratita,pentru ca am cunoscut foarte multe fete care chiar cunosc fotbal!Dar fatuca asta e paralela...o fiu vreuna de la pagina 5 din Libertatea...

Marius11.07.2008 10:34

Ia mai terminati cu tampeniile de genul "trimis la cratita". Cine a murit si v-a lasat pe voi inteleptii fotbalului romanesc?

Foarte bine, Irina are un articol cu care nu sunteti de acord. Sunteti liberi sa criticati acel articol, asa cum au facut userii, de fapt oamenii, de bun simt si educati de pe acest forum. Ce legatura are cratita cu articolul in cauza?

P.S. Macar Irina isi asuma ce scrie, domnilor. Scrie la final nume, prenume + loc de munca. Nu e "unamaispeciala" sau "nevastaluitotti"... poate asta ar trebui sa va mai puna pe ganduri.

Miaus11.07.2008 10:43
Ia mai terminati cu tampeniile de genul "trimis la cratita". Cine a murit si v-a lasat pe voi inteleptii fotbalului romanesc?

Foarte bine, Irina are un articol cu care nu sunteti de acord. Sunteti liberi sa criticati acel articol, asa cum au facut userii, de fapt oamenii, de bun simt si educati de pe acest forum. Ce legatura are cratita cu articolul in cauza?

P.S. Macar Irina isi asuma ce scrie, domnilor. Scrie la final nume, prenume + loc de munca. Nu e "unamaispeciala" sau "nevastaluitotti"... poate asta ar trebui sa va mai puna pe ganduri.

Daca as fi rautacios as putea sa intreb cine a murit si v-a lasat pe voi judecatorii lui Lacatus...

Garrincha11.07.2008 10:45

Asta-i culmea il acuzam pe Adrian Ilie de lasitate. Eu l-as acuza de profesionalism, de mult bun simt, calitati care intradevar nu-ti vor aduce in viata decat injuraturile unor oameni care nu merita nici macar sa-ti lustruiasca pantofii. MM avea multe calitati, dar eu personal ma saturasem de ping-pongul declaratilor, care mai de care mai belicoase, pe care le purta cu diferiti indivizi. Lui MM ii placea sa se coboare la nivelul tuturor idiotilor din fotbalul autohton, sa le raspunda, sa le arate ca el are mereu ultimul cuvant. Oricum, vreau sa spun ca multi stelisti folosesc expresia semper superiores, daca suntem semper superiores, atunci nu trebuie sa raspundem tuturor indivizilor care nu prea au ce sa faca pe acasa. Superioritatea noastra trebuie sa se manifeste in teren si in felul in care-i ignoram pe cei care ne latra de la nivelul pantofului nostru.

Marius11.07.2008 10:46

Dar cum tu nu esti rautacios nu o sa intrebi asa ceva...

Iar cum eu sunt avid dupa "publicitate si adulatia publicului" (ca sa citez dintr-o desriere de-a mea facuta de... cineva) o sa iti raspund: citeste ultimul articol despre Lacatus, nu-l judec, doar intreb. E o diferenta.

the_ace11.07.2008 10:47

acest articol a primit distinsa onoare de a fi comentat de atatia useri , nu merita nici un sfert din timpul pe care l-am pierdut citindul!!! Nici unul dintre manageri de top( Adi Ilie nu a fost tre' sa recunoastem) nu ar face fata atat timp cat este ciobanul la conducere mai mult nu cred ca s-ar umili sa sa accepte tot ce face fecali cat despre persoana care a scris acest articol ii doresc sa incerce sa treaca de clasa a V a (exista clinici sau camasi speciale pt tine ;) )

DelPiero1011.07.2008 12:27
acest articol a primit distinsa onoare de a fi comentat de atatia useri , nu merita nici un sfert din timpul pe care l-am pierdut citindul!!! Nici unul dintre manageri de top( Adi Ilie nu a fost tre' sa recunoastem) nu ar face fata atat timp cat este ciobanul la conducere mai mult nu cred ca s-ar umili sa sa accepte tot ce face fecali cat despre persoana care a scris acest articol ii doresc sa incerce sa treaca de clasa a V a (exista clinici sau camasi speciale pt tine ;) )

Pentru ca e scris de o femeie,iti pun eu,d-aia a fost asa comentat...iar conform unora,locul femei este doar la cratita!

FortuneTeller11.07.2008 12:42

Rahat de articol semnat de o anonima care habar n-are ce vorbeste, dar trebuie sa-si ia salariul de undeva. Apropos madam, caracterele puternice ar trebui sa se vada si in presa.

unuspecial11.07.2008 13:03

BA baiatule nu te mai agita asa ca poate doamne fereste iti explodeaza venele din gat si mori ! nu ca ne-ar parea rau dar.. cine ne-ar mai da noua warn cand scriem "fah" "mars" etc?

Eu zic sa incerci sa fii mai ponderat si sa fii on-topic , nu sa iti dai cu parerea la ce scriu eu sau altii.

paraipan_2911.07.2008 14:20

Pai io n-as trimite-o la cratita, decat i-as bate obrazul. Ca articolul nu e facut din prostie ci intentionat, ca sa ne distraga atentia de la adevaratele motive ale plecarii lui Ilie. Asa ca Irina draga si tie prietenul ei, ce-i sari ca Fat-Frumos in aparare, NU NE MAI LUATI DE PROSTI, CACI NU SUNTEM!

«123»