FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical cu cea mai titrata echipa slovena

«123»
DelPiero1030.06.2008 19:41
Mi se pare sau ne descurcam extraordinar ? :kisstogether:

Suntem de vis... :noexpression:

MALDINI30.06.2008 19:44

Ma enerveaza astia ca nu puteau si ei sa filmeze meciul...

Loool ... astia cred ca fac misto de noi :

"INFO: Petre Marin nu va evolua in aceasta seara din cauza suspendarii dictate de FRF."

=))) ce legatura are suspendarea cu meciul amical :blink::hmmm:

maye30.06.2008 19:54
Ma enerveaza astia ca nu puteau si ei sa filmeze meciul...

Loool ... astia cred ca fac misto de noi :

"INFO: Petre Marin nu va evolua in aceasta seara din cauza suspendarii dictate de FRF."

=))) ce legatura are suspendarea cu meciul amical :blink::hmmm:

la cat de cretina e conducerea FRF plus comisiile aferente...nu ma mira...

MALDINI30.06.2008 19:56

Mi se pare absurd....oare i-o interzice sa joace fotbal si la antrenamente =)))

Joga Bonito30.06.2008 20:10
Mi se pare absurd....oare i-o interzice sa joace fotbal si la antrenamente =)))

da

dany.r30.06.2008 20:11

BV BAIET ...TOT ASA !!!! Forza Steaua!!!!!!

metzzz30.06.2008 21:35

Stiu ca sezonul trecut aveam si noi la meciuri acolo , cate un topic in care discutam. Poate se face la fel...

unuspecial01.07.2008 08:04

Pentru stelisti urmeaza: Vineri 04.07.08 - LIVE pe Pro TV

20:30 Fotbal amical: Red Bull Salzburg - Steaua (DIRECT)

Ps. vroiam doar sa va aduc la cunostinta ca pana miercurea viitoare mai este un amical.

catadookie01.07.2008 08:27

Felicitari !!!!! asa da ,altfel va juca Steaua cu noii veniti .Cu siguranta vom face o imagine frumoasa in cupe,respect Steaua :steagcruce::steagcruce:forzateaua

xDaJACKALx01.07.2008 08:39

viitoru suna bine

septi_eu01.07.2008 08:52
Ps. vroiam doar sa va aduc la cunostinta ca pana miercurea viitoare mai este un amical.

Miercurea viitoare e defapt miercurea asta (maine 02.07.2008) :P

SK Austria Karnten - FC Steaua Bucuresti (2 iulie 2008, 18:00)

Heart_For_Steaua01.07.2008 08:53

Din cate observ un meci bun... Dar am observat ca slovenii au cam avut multe lovituri libere , cred ca baietii ar trebui sa mai lucreze la capitolul deposedari si sa nu mai ofere adversarilor lovituri libere.

Amicalul cu Austria Karnten e maine 2 iulie (steauafc.com) :)

unuspecial01.07.2008 09:20

@ septi_eu / @Heart_For_Steaua

Mea culpa! am crezut ca azi e miercuri.

Totusi.. "Pentru stelisti urmeaza amicalul cu SK Austria Karnten, de miercurea viitoare" . Ma cam derutat . Trebuia sa zica amicalul de maine nu de miercurea viitoare. Vina apartine fcsteaua.ro ! Corectati baieti :biggrin:

axl01.07.2008 10:16

Parca ne-am mai intalnit o data cu Maribor astia, nu? Acum vreo 3 ani.

E bine c-am invins intr-un amical. Sper sa ajungem cat de curand in cea mai buna forma.

1uLy4Nn01.07.2008 11:44

este bine ca am reusit sa invingem si este bine ca au inscris alti jucatori decat cei cu care ne obisnuisem... spre24

catasteaua1701.07.2008 14:22

bravo Bogdan bravo Steaua sper sa jucati si in campionat la fel bravo lor sunt multi tineri care promit ceva pe viitor :steag_sah_mic::steagcruce:

kop01.07.2008 14:53

Baiatul asta Ochirosii nu trebuie sa lipseasca din lot. Are tupeu, imi place mult. Tin minte cand a marcat golul victoriei din giulesti acum 2 sezoane. Acum chiar cred ca a venit timpul sa fie jucat regulat. Cu el pe stanga si Szekely pe dreapta. Banel e excelent ca rezerva.

Szekely, Stancu si Tiago chiar mi se par transferuri cu cap. Si Mustata rezerva lui Golanski poate fi o solutie.

Decat sa fie cumparate rezerve ca Neagoe, mai bine se completeaza cu juniori.

dax4701.07.2008 14:55

Pentru debut, e bine, insa sunt sigur ca a fost un meci usor. Important e sa ruleze Laca jucatorii, sa faca un prim 11 de baza cu care sa nu ne facem de ras in campionat, ca in Liga oricum n-avem sanse sa trecem de grupe. Nici noi si nici amaratii aia de la chefere.

Deliric101.07.2008 15:09
Zerg01.07.2008 15:12
Pentru stelisti urmeaza: Vineri 04.07.08 - LIVE pe Pro TV

20:30 Fotbal amical: Red Bull Salzburg - Steaua (DIRECT)

Era vorba de miercuri acum (nr. maine - 2 iulie). Nu stiu unde este greseala, daca este aici sau pe site'ul oficial.

Miercuri 2 iulie amical cu SK Austria Karnten, Vineri 4 iulie amical cu Red Bull

Scuze si eu unuspecial :)) deja iti sarise lumea in cap, ti'ai cerut si scuze..si eu tot am sarit cu gura :). Nu am vazut ca ai raspuns la cei de mai sus, scuze pentru observatie

cicerone01.07.2008 16:53

Amical,neamical,orice victorie este de bun augur pentru moralul echipei,lasa ca/i bine fac relatii de joc,dar raman cu un gust amar totusi ca nu l/am pastrat pa Pepe Moreno,mie mi-a placut baiatul ala,chiar si Habib avea sange in el,dar eu stiu sa vedem ce-o iesi pana la urma,pentru inceput baietii se misca bine si nu cred ca se va trezi vreun tembel sa se ai de Sekely,cum afirma caneva intr-un comentariu anterior,ca nu are nici un motiv el e baiat bun si cu bun simt,Fotza Steaua!

clausblaus01.07.2008 17:04

O victorie de moral,tinand cont ca sunt si jucatori noi si ca Lacatus cauta formula potrivita.Dar sa nu uitam ca ne vom intoarce in campionatul romanesc,unde totul este posibil.Sper din tot sufletul sa vedem o echipa bine legata cu dorinta de victorie si in meciurile oficiale.Vad ca deja au aparut ceva probleme intre anumiti jucatori(Goian) si "eternul?"Becali.Sa fie doar un caz izolat?

radusor01.07.2008 19:30
Miercuri 2 iulie amical cu SK Austria Karnten

pe asta il da maine pe sport.ro?

Mugur_Cornateanu01.07.2008 22:08

"Viitorul arata bine", "vom face treaba buna in cupe", "noile achizitii joaca excelent"

Mai oamenilor, e din cauza varstei? Sau a faptului ca nu prea intelegeti fotbalul?

Cum naiba puteti sa va entuziasmati asa de rapid dupa un meci amical, pe care nu l-ati vazut, impotriva unei echipe slabe?

Amicalele nu sunt prea elocvente pentru meciurile oficiale care urmeaza. Si nationala i-a rupt pe rusi si pe turci inainte de EURO. Continuarea o stiti...

Nu va ma grabiti sa trageti concluzii asa de rapid. Ori va bucurati ca nebunii dupa o victorie, ori incepeti sa injurati pe toti jucatorii si antrenorii dupa o infrangere...Fiti naiba mai consecventi si aveti rabdare. Linia se trage dupa mai multe meciuri oficiale, nu dupa primul amical despre care stiti doar din presa romana, care stim cu toti ca este de rahat...

1uLy4Nn02.07.2008 08:41
Miercuri 2 iulie amical cu SK Austria Karnten

pe asta il da maine pe sport.ro?

se pare ca nu acesta este transmis

«123»