FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Dica la Calcio Catania

«123»
axl28.06.2008 21:23

Deci sa lasam facultatile!

@Night Mare

ureaza-i succes si eu ii urez!!insa eu raman la parerea ca e un talent extraordinar dar e un lenes si un om cu caracter 0!

In mare avem cam aceeasi parere, nu stiu de ce ne certam pe-aici.

Aa, sa nu uit, statistici despre actualii si fostii jucatori ai Stelei gasiti aici:

http://www.fcsteaua.ro/echipa.html

danimarcu28.06.2008 21:44
Aa, sa nu uit, statistici despre actualii si fostii jucatori ai Stelei gasiti aici:

http://www.fcsteaua.ro/echipa.html

Dica a fost in ultimii ani probabil cel mai reprezentativ jucator al Stelei dupa Mirel.Cred ca ar fi meritat un articol din partea site-ului asta.Care articol sa ne aminteasca bunele si relele pe care le-a facut Dica in anii petrecuti aici.

axl28.06.2008 21:47
Cred ca ar fi meritat un articol din partea site-ului asta.Care articol sa ne aminteasca bunele si relele pe care le-a facut Dica in anii petrecuti aici.

Bag mana-n foc c-o sa apara in curand.

Catalyn0728.06.2008 21:49

Multumim Dica pt tot. Nu te vom uita curand dica10

DelPiero1028.06.2008 22:09

Dica a facut destule pentru Steaua,dar era timpul sa plece!Nu mai avea nevoie...el nu a fost niciodata cu adevarat iubit de galerie,poate ca nu este o persoana foarte carismatica,insa pentru Steaua a fost vioara 1 in ultimii ani!Succes la Catania,e o echipa mica pentru talentul lui Dica,insa cine stie,cu nniste evolutii reusite,poate sa ajunga la o echipa mai mare...

cip0228.06.2008 23:26

ce talent? ... hai sa fim seriosi in afara de a sti cum sa loveasca mingea nu are nimic , viteza , detenta , dribling ... e greu sa ajungi la o echipa mare dak nu ai viteza ... pacat ca Dica sa crezut Ronaldinho a dat 2-3 goluri de top si a zis ca e destul ... ii va fi greu sa mai revina vreodata la forma care la consacrat ... va lustrui banca si la catania dak nu se apuca de antrenament serios ... nu pot decat sa ii multumesc pt ce a facut la Steaua si sa ii urez bafta la catania.

Astristul28.06.2008 23:29

Multumim Dicane pentru tot ce ai facut pentru Steaua!

Iti urez sa ai mult succes la Catania, si dupa cum spunea cineva azi, sa ajungi in viitorul apropiat la SS Lazio! :biggrin:

Sa nu uiti ca in Ghencea vei fii binevenit oricand! Meriti pe deplin asta!

forzateaua

choli29.06.2008 00:07

Du-te Dica.....du-te! Dar inainte sa te duci trebuie sa-ti multumim pt: episodul galati(7 ocazii singur cu portarul), pentru degetul mijlociu aratat la meciul cu Brasov, pentru felul cum loveai mingea (acel "lat" era de vis...pentru plopii din jurul stadioanelor)..............si nu in ultimul rand pentru acei 5m alergati in meciul cu Dinamo(meci pe care trebuia sa-l castigam neaparat).

Pentru toate astea, du-te invartindu-te ca mie personal nu mi-a placut niciodata de tine (cu cel mult 3-4 exceptii).

Voi credeti ca tre sa-l regretam? Vai mama noastra daca regretam un jucator ca Dica.

P.S. Nu te voi regreta niciodata!

DT29.06.2008 00:38

era cazul ca Dica sa plece. nu mai vroia sa joace pentru Steaua, nici nu mai putea de fapt. nu se poate juca oricum la Steaua in conditiile in care "marele Dumnezeu" face ce vrea. ca suporter, as face orice sa joc macar un minut in viata asta pentru Steaua, dar ca jucator m-as gandi mai mult inainte sa semnez. de ce? daca nu joc bine, "isus din Ghencea" ma da afara si isi mai bate si joc de mine, iar daca joc bine, nu ma mai da niciodata! concluzia? totul si nimic mai putin pentru culori, bafta Dica mai departe, sper ca esti mandru ca ai purtat tricoul ros-albastru! merci....

endorama29.06.2008 04:33

eu zic ca transferul asta e bun atat pentru Steaua cat si pentru Dica fiindca deja Dica se plafonase aici.. acum are sansa si motivatia sa-si relanseze cariera, iar daca da randament poate sa ajunga si la o echipa mai buna decat Catania - are doar 28 de ani. singurul lucru de care imi pare rau e ca in loc sa plece pe 5-7 milioane cat se vorbea anul trecut pe vremea asta ar valora, a ajuns sa plece doar pe 2... cam putin...

piticu8129.06.2008 21:13

pacat ca am pierdut un jucator cu valoarea lui Dica.ii doresc la fel ca toti suporteri Stelei mult succes si poate vreodata o sa revina in Ghencea :steagcruce:

w3bmaster30.06.2008 15:22

Nu stiu ce sa zic ... poate ca e bine ca plecat nu mai punea osu ... in fine ....

Din pacate asta e mentalitatea "romanilor" sa plece pt 100k in plus .... la un club gen Catania si kkturi deastea asta e ne meritam soarta ....

«123»