FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Dica la Calcio Catania

«123»
fcsteaua.ro28.06.2008 16:12

Ziua de sambata a fost ultima pentru Nicolae Dica la Steaua. Atacantul in varsta de 28 de ani a fost cedat la Catania pentru 2 milioane de euro si a semnat un contract pe o perioada de patru ani.

"Nu inteleg de ce suporterii m-au huiduit. Le transmit sa fie alaturi de echipa, ca atunci cand esti alaturi de echipa apar rezultatele. Sper sa nu se mai poarte cu alti jucatori cum s-au purtat cu mine. In ultimul meci din campionat, cu Buzau, cand am vazut acel banner, am fost foarte dezamagit si m-am gandit sa plec. Ei au gandit acel banner si m-au fortat sa plec. Sper sa nu vina vremea sa ma regrete. Imi pare rau ca plec dupa atatia ani, dar a venit timpul sa schimb ceva".

Nicolae Dica

"Va avea un contract pe trei, patru ani. Va avea un salariu de 350.000 pe an, mașinã, casã, normal cã e mulțumit. Nu îi intereseazã pe jucãtori pasul înapoi, ci banii, iar acolo ia salariu dublu"

Gigi Becali

"E pãcat cã Dicã a renunțat așa ușor la o nouã participare în cupele europene. Fiind la o echipã micã precum Catania, ar putea ieși din calcule chiar și de la echipa naționalã"

Emeric Ienei

Marius28.06.2008 16:40
"Va avea un contract pe trei, patru ani. Va avea un salariu de 350.000 pe an, mașinã, casã, normal cã e mulțumit. Nu îi intereseazã pe jucãtori pasul înapoi, ci banii, iar acolo ia salariu dublu"

Gigi Becali

Asa e zdreanto. Banel are 300.000 pe an si Dica, golgheterul din ultimii ani, avea 170.000.

ciobane, esti un jeg!

Tav28.06.2008 16:41

Dica, ai fost cel mai mare jucator al Stelei in ultimii 4 ani.

Personal iti doresc multa bafta in Itaia, pe toate planurile.

Sper ca in suflet vei ramane mereu stelist.

fcs28.06.2008 16:45

Despre ce banner e vorba? Ce scria in el?

MoWeed28.06.2008 16:47

Multumim pentru tot ce ai facut in cei 4 ani la Steaua....

Pacat ca nu a ajuns la o echipa mai mare, dar era clar ca trebuie sa plece. Se plafonase la Steaua

SteauaToronto28.06.2008 16:51

Hai nu mai dati vina pe cioban acuma. Ca ciobanul nu are nici o vina. Asta s-a plans inca din primul an tin minte prima lui declaratie a zis ca Steaua sa fie o rampa de lansare.

Drum bun Dica si multumesc pentru tot ce ai facut. Doar atat.

the_ace28.06.2008 16:51

pacat ca a plecat....era un jucator mare (doar cand vroia ) dar....acum acum nu va mai fi un post ocupat doar fiindca Dica ar putea avea o sclipire (in ultimul timp nu o mai avea sau nu se mai straduia sa o aiba) mult succes dar nu sunt sigur ca aceasta echipa e cea mai buna alegere ( mai statea pana in iarna si cine stie poate pleca la o echipa cu un oarecare renume ) parerea mea e ca a plecat la o echipa net inferioara

I.N.Money28.06.2008 16:51

Are mare noroc ca e Zenga acolo si o sa stie cum o sa il foloseasca , astfel putand sa se acomodeze mai usor cu fotbalul italian .

Multumim Dicanio !

axl28.06.2008 16:53

Doamne-ajuta! In sfarsit a facut pasul asta! Sper sa-i fie bine acolo un' se duce, poate la toamna am bafta si-l vad live. Bine ca ramane ros-albastru.

Daca nu i-au placut suporterii Stelei sunt curios cum o sa i se para cei ai Cataniei, mai ales daca joaca in halul in care a jucat in ultima vreme.

Bafta, Dicane, multumesc pentru ce-ai facut la Steaua si s-auzim numai de bine!

Tz3pI28.06.2008 16:56
Despre ce banner e vorba? Ce scria in el?

Dica – pase la adversari si niciun metru alergat, duminica ai fost blat sau esti handicapat?

Joint28.06.2008 17:04

Nu imi pare foarte rau ca a plecat, in ultimul an nu prea ii mai ardea de fotbal la Steaua. Singurul lucru pe care il regret este ca nu a avut si el parte de o despartire precum a avut Ogararu. Ar fi meritat macar atit din partea noastra.

Oricum, ii doresc multa bafta si sa ii vina mintea la cap, nu cred ca o sa reziste nici macar la Catania cu comportamentul de la Steaua din ultimul sezon.

c.ronaldo1728.06.2008 17:05

Nu vad cum un transfer la Catania poate fi numit un pas inapoi.

LARI28.06.2008 17:13

MULTUMIM, MULTUMIM, MULTUMIM pentru tot!!! Iti tin pumnii in continuare si sper sa demonstrezi ca esti un mare fotbalist oriunde vei juca!

MULT SUCCES!

maye28.06.2008 17:14

Nu cred ca mai ramane ceva de zis despre Dica!

Decat mult succes la noua ta echipa...desi imi este tare teama ca Walter 'jeg" Zenga va fi dat afara dupa 10 etape , el va fi rezerva si Catania va lua drumul Seriei B...deci multa Bafta!

andyro28.06.2008 17:25

Pacat ca a plecat acum, si nu cand era intr-un varf de forma, cand putea sa plece la o echipa mare, pe un salariu mult mai bun, si pe un pret mult mai bun. A tinut ciobanul la pret cand se ofereau >5 milioane...acum si-a luat doua.

Ma bucur totusi pentru el, si cred ca ii va fi mai bine acolo.

Bannerul mi s-a parut si mie exagerat. Este, totusi, cel mai bun jucator al Stelei din ultimii 4 ani, in conditiile in care a fost pus sa joace de la varf impins pana la mijlocas de constructie, sa combine cu Lovin si alti mari mijlocasi de valoare pe care i-am avut, si toate astea pe un salariu la jumatate fara de o nulitate de maratonist. Care nu va pleca pentru ca, normal, toata lumea cauta jucatori de fotbal.

crafft28.06.2008 17:26

CEA MAI BUNA VESTE ,DE LA PLECAREA LU` Olaroiu, INCOA`

sa o tina tot asa urmeaza mercenarul Goian (jucator bunicel dar de la prima convocare la nationala ,numai la plecatul din Ghencea se gandeste) plesan,Banel etc.

danimarcu28.06.2008 17:29

Ma bucur ca si-a indeplinit visul de a pleca de la Steaua si de a castiga mai multi bani.

Multumim pt ceea ce ai facut pt Steaua!

Nu poti sa-i ceri randament unui jucator care se gandeste doar la plecare si la bani.

Poate acum vom vedea o Steaua mai vitezista...

Bafta Dica,sa nu ne faci de ras!

suportera_nr.128.06.2008 17:49

vad ca multi stelisti se bucura foarte mult ca pleaca Dica, si nu inteleg ura care o parte din suporterii stelisti o au pentru acest fotbalist care a facut atatea lucruri bune pentru Steaua. Vad ca ne bucuram ca si cum am fi scapat de cel mai slab fotbalist. mi se pare o nedreptate cu ceea ce i se intampla (i s-a intamplat) lui Dica. Imi doresc si eu ca Steaua sa fie mai buna fara Dica, dar nu stiu daca va fi asa: tare ma tem sa nu-l regretam pe Dica, el de foarte multe ori ne scotea din incurcatura, cu exceptia returului din acest ultim campionat, el a tras pur si simplu echipa dupa el, iar noi asa stim sa-i "multumim", bucurandu-ne ca am scapat de el. Ma bucur pentru el si ma intristez cand vad ca un asemenea fotbalist a fost atat de detestat de catre proprii suporteri. Pacat! Oricum, mult succes Dicane si sper sa ai parte de suporteri care sa te aprecieze! Sper sa nu-ti simtim lipsa!

greenyes28.06.2008 17:50

Tot respectul pentru ce a facut la Steaua. Dar raman perplex cand un jucator exponential al Stelei nu intelege de ce este huiduit mai ales ca huiduelile au venit dupa niste meciuri imputite facute de el in care a aratat delasare, lipsa de devotament, interes...tot tacamul. Sa inteleg ca el s a vazut jucand foarte bine in meciurile respective???? Daca el care mai stie fotbal nu intelege ca la Steaua trebuie sa fii cel mai bun TOT TIMPUL .... no coment......

Din pacate problema e in alta parte nu doar la jucatori......

clausblaus28.06.2008 17:57

Trebuie sai multumim pentru ce a facut la Steaua,dar sa nu uitam ca lui ii lipseste ce are Banel asa cum lui Banel ii lipseste,cu desavarsire,ce are Dica.In alta ordine de idei ,eu unul,il vad facand tusa si la Catania daca nu va pune ceva mai mult suflet langa uriasul talent de care dispune.Oricum:SUCCES Dica!

Virgil28.06.2008 18:02

Nu-l vad bine pe Dica in Italia. Acolo trebuie sa pui osul. Sa ai determinare si mentalitate de profesionist. Ori el saracul, se misca in pas de vals.

Ar fi fost mai bine pentru el in Austria. Poate chiar in Spania. Nu-l vad bine la Catania.

Din partea mea multa bafta.

Probabil ca prin plecarea lui Steaua va adopta un alt stil de joc. Unul din care jocul in viteza sa nu lipseasca.

Ce ati zice de un 4-4-2 curat?

elika28.06.2008 18:08

pleaca cu un singur regret nu a fost apreciat pt ce a facut pentru Steaua cat a putut atat a facut si a demonstrat asta haideti sa nu il mai criticam atata si sa nu spunem decat Multumim Dica pentru ce ai facut la Steaua pt ce ai facut pt noi acele momente acele in care ne-ai facut fericiti .acele momente in care auzeam Dica Steaua dica10

bodanelu28.06.2008 18:19

Bafta si atat! Ne-ai ajutat, ai fost bun, in ultima vreme vruiai sa pleci.

@Virgil, 4-4-2 curat e falimentar in fotbal daca nu ai jucatori capabili pentru sistemul asta. 2 mijlocasi care sa stie ambele faze, doua extreme dispuse la efort prelungit si cu tehnica (maratonisti avem :D ), plus o echipa foarte scurta...

tazonne28.06.2008 18:20

Multumim Dica pt toate clipele superbe pe care ni le-ai oferit

Bafta !

axl28.06.2008 18:30
nu inteleg ura care o parte din suporterii stelisti o au pentru acest fotbalist care a facut atatea lucruri bune pentru Steaua.

Unde vezi tu ura pentru Dica mai fata? Eu vad, din contra, apreciere pentru ce a facut la Steaua si impresia generala ca plecarea lui e un lucru bun atat pentru el cat si pentru noi.

«123»