Ziua de sambata a fost ultima pentru Nicolae Dica la Steaua. Atacantul in varsta de 28 de ani a fost cedat la Catania pentru 2 milioane de euro si a semnat un contract pe o perioada de patru ani.
"Nu inteleg de ce suporterii m-au huiduit. Le transmit sa fie alaturi de echipa, ca atunci cand esti alaturi de echipa apar rezultatele. Sper sa nu se mai poarte cu alti jucatori cum s-au purtat cu mine. In ultimul meci din campionat, cu Buzau, cand am vazut acel banner, am fost foarte dezamagit si m-am gandit sa plec. Ei au gandit acel banner si m-au fortat sa plec. Sper sa nu vina vremea sa ma regrete. Imi pare rau ca plec dupa atatia ani, dar a venit timpul sa schimb ceva".
Nicolae Dica
"Va avea un contract pe trei, patru ani. Va avea un salariu de 350.000 pe an, mașinã, casã, normal cã e mulțumit. Nu îi intereseazã pe jucãtori pasul înapoi, ci banii, iar acolo ia salariu dublu"
Gigi Becali
"E pãcat cã Dicã a renunțat așa ușor la o nouã participare în cupele europene. Fiind la o echipã micã precum Catania, ar putea ieși din calcule chiar și de la echipa naționalã"
Emeric Ienei