FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Dica la Calcio Catania

«123»
stelistul stelist28.06.2008 18:34

cum se intampla ca acum toti ii multumiti si pana sa plece toti ii faceati pasi(aproape toti)???...bafta dicane!!!

f234567k28.06.2008 18:38

In eventualitatea unui tur foarte bun, sper sa-l vad pe la Fiorentina.

Bafta Dicanio, meritai mai mult..

clausblaus28.06.2008 18:48
cum se intampla ca acum toti ii multumiti si pana sa plece toti ii faceati pasi(aproape toti)???...bafta dicane!!!

Asai romanul!

Bundy28.06.2008 18:56

Bafta Dica! Ii urez sa ajunga sus. Nu putea sta o viata la Steaua, nu mai avea cum sa joace la acelasi nivel in continuare si daca nu o facea risca sa aiba si mai multe probleme. Oricum e bine pentru echipa, se va schimba jocul complet ca prea ne "citeau" toate adversarele.

axl28.06.2008 19:04

Ce repede s-au prin catanezii:

capito?! dicono che è un giocatore che a volte non si vede per tutta la partita ma poi ti sorprende facendo gol...ca pari addumisciutu e che non corre molto...boh...ha un grande destro e grande visione di gioco..e cu è platini?(tutto da verificare al cospetto delle difese italiane )...cmq nessuno in Romania si aspettava che venisse ceduto per soli 2milioni!

VaSsY28.06.2008 19:10

Banii sunt ultima chestie la care trebuie sa te gandesti cand vi la Steaua, ma bucur ca a plecat...Dica incepuse sa nu mai dea randament la echipa..si nu prea alerga..si asta s-a vazut in Liga, BANELE...cand il urmezi ? Go forest run !!

Joga Bonito28.06.2008 19:15
nu inteleg ura care o parte din suporterii stelisti o au pentru acest fotbalist care a facut atatea lucruri bune pentru Steaua.

Unde vezi tu ura pentru Dica mai fata? Eu vad, din contra, apreciere pentru ce a facut la Steaua si impresia generala ca plecarea lui e un lucru bun atat pentru el cat si pentru noi.

Impresia generala a suporterilor de forum. Ceilalti, de pe stadion, au o ura nemasurata. Tinta cea mare s-a impartit in 3 mai mici acum: Lovin, Banel si Surdu.

gabriel_04pyb28.06.2008 19:22

Parerile suporterilor sunt impartite, in functie de simpatiile sau antipatiile noastre vis-a-vis de jucatori. Dar stand si analizand evolutiile lui Dica , nu putem sa ignoram faptul ca fara el in teren Steaua arata ca o echipa de "B"! Iar vinovat nu era Dica ci faptul ca nu aveam jucatorul care sa faca diferenta! Il aplaud si ii urez tot binele din lume! Ii multumesc si ii urez bafta, sa dea Dumnezeu sa nu ramana doar la Catania ci la o echipa cu mai multe pretentii! Multumim Nicule, ne-ai adus multa bucurie in suflet, ne-ai facut sa fim mandri ca facem parte, ca si tine de altfel, din marea stelista!!!! fular-campionii

ssinpadureacualune28.06.2008 19:42

Apreciere pentru ceea ce a facut,ura pentru comportamentul si atitudinea din ultimul an si bucurie pentru plecarea sa care implicit inseamna schimbarea jocului echipei.Cam asta ar trebui sa simta fiecare,cam asa ar fi normal...parerea mea.

metzzz28.06.2008 19:42
Ce repede s-au prin catanezii:

capito?! dicono che è un giocatore che a volte non si vede per tutta la partita ma poi ti sorprende facendo gol...ca pari addumisciutu e che non corre molto...boh...ha un grande destro e grande visione di gioco..e cu è platini?(tutto da verificare al cospetto delle difese italiane )...cmq nessuno in Romania si aspettava che venisse ceduto per soli 2milioni!

in traducere ??

Bafta Dica , poate pleaca si Banel sa scapam dastia care se plang de suporteri si cauta doar bani. Poate jucam si noi mai in viteze cu ocazia asta.

unuspecial28.06.2008 19:47

Ar fi multe de spus despre Dica. Insa ma rezum doar sa ii multumesc ce a facut pentru Steaua si ii urez multa bafta la Catania. Bafta Dicane!

Ultras_Fever28.06.2008 19:49

ati uitat meciul cu f.c Brasov de pe lia manoliu? eu nu...d-atunci merita sa plece!

AdrianUltras2528.06.2008 20:00

Succes Nicule!

Night_mare28.06.2008 20:32

Eu nu inteleg un singur lucru dc il plangeti?? dc ii multumiti??intradevar a facut niste lucruri bune la Steaua da sa fim seriosi are caracter 0!nu stie dc ne-am luat de el?? pai sa se uite si el la ultimile meciuri la Steaua cum alerga??la meciu cu Dinamo el juca la misto ca il vedeau agentii!!sincer si eu ii multumesc ca a plecat;)ii urez succes da sa stie un lucru ca in strainatate lenea se plateste scump!!!pacat de el ca are talent!!!Doar la cativa jucatori trebuie sa le multumim pt to ce au facut si pt sufletu depus iar unuia singur dak pleaca trebuie sa mergem impreuna si sa dam mana cu el sa-i multumim si sa-i strigam numele in spirit de lupta iar acesta este Radoi!!asa ca nu mai plangeti dupa Dica si nu-l mai aclamati atata!!

axl28.06.2008 20:35
dc ii multumiti??

Eu unul pentru asta ii multumesc:

Dica a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:

Gloria Bistrita - Steaua 1 - 3 cu nota 9.46

Steaua - Otelul 3 - 1 cu nota 8.28

Steaua - Bate Borisov 2 - 2 cu nota 8.70

Farul - Steaua 0 - 1 cu nota 9.26

Steaua - Ceahlaul 2 - 1 cu nota 9.46

Olympique Lyon 1-1 Steaua cu nota 9.51

Steaua 1-1 Dinamo Kiev cu nota 8.57

Steaua 4-2 CFR Cluj cu nota 9.08

Poli Iasi 1-1 Steaua cu nota 7.11

Dynamo Kyev 1-4 Steaua cu nota 9.77

FC Arges 0-1 Steaua cu nota 8.65

Steaua 3-1 FC Vaslui cu nota 8.77

UTA 0-3 Steaua cu nota 9.51

Steaua 3-0 U Craiova cu nota 8.25

Poli Timisoara 0-0 Steaua cu nota 8.23

Gorica 0-2 Steaua cu nota 8.81

CS Vaslui 0-4 Steaua cu nota 9.39

Boro - Steaua 4-2 cu nota 6.13

Steaua 3-1 Valerenga! cu nota 8.84

Steaua - Dinamo 2-2 cu nota 7.51

Steaua - Otelul 4-0 cu nota 8.88

FC Arges - Steaua 0-1 cu nota 8.34

Steaua - Sportul 1-0 cu nota 8.00

Steaua - FC Arges 2-0 cu nota 8.55

Steaua - Craiova 5-0 cu nota 9.46

Steaua - Zeleznik 1-2 cu nota 7.75

Rapid - Steaua 2-1 cu nota 6.34

Asadar, Dica a fost omul meciului in 27 meciuri

Aaaa, si pentru asta:

Goluri marcate

- Champions League 2007-2008

- Steaua - Bate Borisov (1)

Total goluri in sezon :1

- Campionat 2007-2008

- Steaua - Ceahlaul 2 - 1 (2)

- Farul - Steaua 0-1 (1)

- Steaua - Otelul 3-1 (2)

- Gloria Buzau - Steaua 1 - 1 (1)

- Steaua - Farul 3 - 0 (1)

- Gloria Bistrita - Steaua 1 - 3 (2)

Total goluri in sezon :9

- Campionat 2006-2007

- Steaua 3-0 U Craiova (1)

- UTA 0-3 Steaua (2)

- Steaua 3-1 FC Vaslui (2)

- FC Arges 0-1 Steaua (1)

- Poli Iasi 1-1 Steaua (1)

- Steaua 4-2 CFR Cluj (2)

- Steaua 3-0 Unirea Urziceni (1)

Total goluri in sezon :10

- Champions League 2006-2007

- Gorica 0-2 Steaua (1)

- Dynamo Kyev 1-4 Steaua (2)

- Steaua 1-1 Dinamo Kiev (1)

- Olympique Lyon 1-1 Steaua (1)

Total goluri in sezon :5

- Cupa UEFA 2005-2006

- Steaua 3-1 Valerenga! (1)

- Steaua 4-0 Lens! (2)

- Heerenveen 1-3 Steaua (1)

- Steaua - MIddlesbrough 1-0 (1)

- Boro - Steaua 4-2 (1)

Total goluri in sezon :6

- Campionat 2005-2006

- FC Arges - Steaua 0-1 (1)

- Steaua - National 4-0 (2)

- Steaua - Otelul 4-0 (1)

- Steaua - Dinamo 2-2 (1)

- Farul 1-4 Steaua! (1)

- Steaua 4-1 Sportul! (1)

- Jiul 1-2 Steaua! (1)

- Steaua 2-2 Vaslui! (1)

- Steaua - Poli AEK (1)

- Steaua 1-0 Poli Iasi (1)

- Steaua 3-0 Farul (1)

- Steaua 2-0 CFR Cluj (1)

- CS Vaslui 0-4 Steaua (3)

Total goluri in sezon :16

- Supercupa Romaniei 2005

- Steaua - Dinamo 2-3 (1)

Total goluri in sezon :1

- Cupa UEFA 2004-2005

- Steaua - Zeleznik 1-2 (1)

- Steaua - TSKA 2-1 (1)

Total goluri in sezon :2

- Campionat 2004-2005

- Rapid - Steaua 2-1 (1)

- Steaua - Craiova 5-0 (3)

- Steaua - FC Brasov 3-2 (1)

- Steaua - Dinamo 1-0 (1)

- Craiova - Steaua 0-1 (1)

- Steaua - FC Arges 2-0 (2)

- Steaua - Sportul 1-0 (1)

- Steaua - Poli Timisoara 2-1 (1)

Total goluri in sezon :11

- Campionat 2003-2004

- Brasov - Steaua 0-1 (1)

- Poli Timisoara - Steaua 1-8 (2)

- Steaua - Apulum 4-1 (1)

- Steaua - FC Arges 4-0 (1)

- FC Oradea - Steaua 0-3 (1)

- Otelul - Steaua 2-2 (1)

- Craiova - Steaua 1-1 (1)

- Steaua - Farul 2-2 (1)

Total goluri in sezon :9

Total goluri:70

danimarcu28.06.2008 20:41
da sa stie ca in strainatate lenea se plateste scump!!!

Inseamna ca o sa se umple de bani!...)) :wink:

Night_mare28.06.2008 20:47
dc ii multumiti??

...........

wow frate cred ca ai stat ceva sa cauti datele alea!!pai cine vrei sa iasa mha omu meciului?? ov Petre?? el e mij la creatie e normal ca el sa iasa in evidentza pai cine il pune omu meciului pe Goian sa spunem??nimeni ca e fundas!!!nu spun ca Dica nu are talen ca are dar e lenes sa alerge altii pt el

!!asa ca pupal pe Dica incontinuare!!!poate iti da 10 mii

axl28.06.2008 20:54
pai cine il pune omu meciului pe Goian sa spunem??nimeni ca e fundas!!!

Goian a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:

Slavia - Steaua 2 - 1 cu nota 8.73

Zaglebie - Steaua 0 - 1 cu nota 9.50

CFR Cluj - Steaua 1-2 cu nota 8.64

Steaua 0-1 Heerenveen! cu nota 7.65

Heerenveen 1-3 Steaua cu nota 9.43

Deci exista oameni care-l pun pe Goian omul meciului, la fel cum exista adevaruri pe care tu nu le cunosti.

Asadar, Goian a fost omul meciului in 5 meciuri

asa ca pupal pe Dica incontinuare!!!poate iti da 10 mii

Nu stiu ce am scris eu de-ai tras tu concluzia ca-l pup pe Dica dar din ce-ai scris tu eu trag concluzia ca esti agramat. Adica nu stii sa scrii romaneste, faci greseli elementare, esti ignorant si incult, asta in cazul in care nu cunosti definitia termenului.

O alta definitie spune ca un agramat este necultivat, neinstruit, neînvãțat, prost, simplu, dar pentru moment n-o voi folosi decat pe prima.

MR.KILLER.ULTRAS28.06.2008 20:59

om de nimic...caracter de kkt...talent extraordinar...lene cat cuprinde...meciul cu braaovul n-o sa-l uit cat timp aud de Dica...sau semifinala cu boro cand,la galbenul primit,urma sa nu joace in finala...sau ultimele meciuri cand l-a durut la 15metri de fotbal si de noi...tin minte ca spunea ca joaca in primul rand pentru el,apoi pentru bani,iar in ultimul rand pentru suporteri...

sincer,ma bucur nespus ca a plecat...

Night_mare28.06.2008 21:03
pai cine il pune omu meciului pe Goian sa spunem??nimeni ca e fundas!!!

Goian a fost cel mai bun de pe teren in urmatoarele meciuri:

Slavia - Steaua 2 - 1 cu nota 8.73

Zaglebie - Steaua 0 - 1 cu nota 9.50

CFR Cluj - Steaua 1-2 cu nota 8.64

Steaua 0-1 Heerenveen! cu nota 7.65

Heerenveen 1-3 Steaua cu nota 9.43

Deci exista oameni care-l pun pe Goian omul meciului, la fel cum exista adevaruri pe care tu nu le cunosti.

Asadar, Goian a fost omul meciului in 5 meciuri

asa ca pupal pe Dica incontinuare!!!poate iti da 10 mii

Nu stiu ce am scris eu de-ai tras tu concluzia ca-l pup pe Dica dar din ce-ai scris tu eu trag concluzia ca esti agramat. Adica nu stii sa scrii romaneste, faci greseli elementare, esti ignorant si incult, asta in cazul in care nu cunosti definitia termenului.

O alta definitie spune ca un agramat este necultivat, neinstruit, neînvãțat, prost, simplu, dar pentru moment n-o voi folosi decat pe prima.

da frate sunt incult necultivat ia zii mha la ce fac esti u?? ai facultate??pai la fac la care sunt eu nu rezisti nici 1 semestru ma baiatule!!intradevar romana nu mi-a placut niciodata probabil daia nici nu am dat la litere!! da nu te indeparta de la subiec u esti un orb frate ca dak era Dica asa bun nu statea tot turneu de la Euro pe banca!!si dak esti intradevar un suporter adevarat sau un ultras dupa meciu cu Dinamo nu l-ai mai avea la inima!!!pt ca un jucator care isi bate joc la un meci cu rivalii de moarte nu are ce cauta aici!!dak era puternic se lupta sa-l avem iar la inima da in schimb a inceput sa planga ca i-am afisat un mesaj la meciu cu buzau!!asa a ajuns Romania un popor las ca si tn ca si multi altii!!ne tragem din stramosi curajosi , bravi si noi am ajuns niste femei!!

P.S.:nu ma refer neaparat la tn sau la cineva anume, ma refer la modu general!!

axl28.06.2008 21:12

@Cosmaru'

Nu conteaza aici ce facultati am facut sau la ce facultati suntem acum.

Tu ai sarit de fund in sus ca oamenii (printre care ma numar si eu) ii multumesc lui Dica pentru prestatia pe care-a avut-o la Steaua. Ce-i asa de ciudat aici?

Dica a jucat aproape 5 ani la Steaua in care a avut si bune si rele. Eu ii multumesc pentru alea bune si nu-mi aduc aminte de alea rele. Asta nu inseamna ca-l pup.

Tu, pe de alta parte, iti aduci aminte numai de alea rele. E alegerea ta, eu doar ti-am aratat alea bune ale lui Dica, poate le-ai uitat.

In mare, prea putin conteaza cat de BUN e Dica (desi eu imi pastrez parerea ca e foarte talentat dar foarte lenes si indolent), conteaza ca un om care-a jucat aproape 5 ani la Steaua s-a transferat si unora dintre noi ne face placere sa-i uram succes si sa-i multumim pentru ce-a facut.

Azazello28.06.2008 21:14
dc ii multumiti??

Total goluri:70

[/b][/i]

Bravo Axl !!!

Rusine criticilor "de profesie". Dica a facut multe pt noi.

Night_mare28.06.2008 21:15
@Cosmaru'

Nu conteaza aici ce facultati am facut sau la ce facultati suntem acum.

Tu ai sarit de fund in sus ca oamenii (printre care ma numar si eu) ii multumesc lui Dica pentru prestatia pe care-a avut-o la Steaua. Ce-i asa de ciudat aici?

Dica a jucat aproape 5 ani la Steaua in care a avut si bune si rele. Eu ii multumesc pentru alea bune si nu-mi aduc aminte de alea rele. Asta nu inseamna ca-l pup.

Tu, pe de alta parte, iti aduci aminte numai de alea rele. E alegerea ta, eu doar ti-am aratat alea bune ale lui Dica, poate le-ai uitat.

In mare, prea putin conteaza cat de BUN e Dica (desi eu imi pastrez parerea ca e foarte talentat dar foarte lenes si indolent), conteaza ca un om care-a jucat aproape 5 ani la Steaua s-a transferat si unora dintre noi ne face placere sa-i uram succes si sa-i multumim pentru ce-a facut.

da ok e o tara democratica ureaza-i succes si eu ii urez!!insa eu raman la parerea ca e un talent extraordinar dar e un lenes si un om cu caracter 0!!si pt asta nu o sa-i multumesc cum as face-o pt Radoi sau pt Goian sau Ghionea sau Petre Marin etc

danimarcu28.06.2008 21:17

da frate sunt incult necultivat ia zii mha la ce fac esti u?? ai facultate??pai la fac la care sunt eu nu rezisti nici 1 semestru ma baiatule!!intradevar romana nu mi-a placut niciodata probabil daia nici nu am dat la litere!!

La ce facultate esti tu,Poarta Alba?Sau poate Gherla...

Dupa cum scrii as crede ca inca nu ai terminat scoala primara! :thumbdown:

Refuz sa cred ca exista studenti in tara asta care nu stiu sa scrie!

Ma rog,in afara de aia de bani gata... :smartass:

MoWeed28.06.2008 21:19

@damimarcu

facultati particulare sunt destule.....

«123»