FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bogdan Stancu

«12349»
scorpyfcs31.08.2008 07:57

Full name Bogdan Sorin Stancu

Date of birth June 28, 1987

Place of birth Pitești, Romania

Playing position Striker

Current club Steaua București

Number 28

A inscris deja 4 goluri pentru Steaua...Un super jucator...NOUL Dica....Speram sa joace asa si in continuare..SUCCES Stancu!!!Stancu TE IUBIM NOI CA TINE VREM SA FIM!!!! :steag_sah_mic::steag_sah_mic:

Annie13.09.2008 19:21

inca un gol pt Bogdan si este 2-0!!! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

TheSithLord14.09.2008 06:51

o sa ajunga golgheter baiatul asta la cate o sa mai dea!!!Vreo 3 cu Rapid,vreo 3 cu Dinamo si hai 2 cu CFR.

.Ax3L.15.09.2008 20:46
Full name Bogdan Sorin Stancu

Date of birth June 28, 1987

Place of birth Pitești, Romania

Playing position Striker

Current club Steaua București

Number 28

A inscris deja 4 goluri pentru Steaua...Un super jucator...NOUL Dica....Speram sa joace asa si in continuare..SUCCES Stancu!!!Stancu TE IUBIM NOI CA TINE VREM SA FIM!!!! :steag_sah_mic::steag_sah_mic:

eu sper sa nu ajunga ca Dica pt ca e deja mai bun decat el

SteauaB21.09.2008 21:07

Din pacate, Stancu nu are valoare de Steaua..Nu are technica, dribling sau viteza necasara pentru a deveni un jucator de clasa. Si se vede ca nu are nici ABC:ul fotbalul..Stancu nu a creat absolut nicio faza de unul singur. Adevarat ca a reusit cu 4 goluri(a 5:a afost autogol), dar toate golurie a fost executat foarte simplu - singur cu portarul.

Sincer, nu stiu ce s-a intamplat cu scoala FC Arges, dar ceasi lucruri vezi din pacate si cu Catalin Doman, jucatorul poreclit, Noul Dobrin.

steaua_gloria21.09.2008 21:10

Stancu are valoare de Steaua, dar postul lui nu e varf impins, ci in spatele varfului gen arturo, kapetanos. E cel mai promitator pusti de multi ani incoace de la Steaua, insa as putea spune ca a si comfirmat in proportie de 70 %

SteauaB21.09.2008 21:25
Stancu are valoare de Steaua, dar postul lui nu e varf impins, ci in spatele varfului gen arturo, kapetanos. E cel mai promitator pusti de multi ani incoace de la Steaua, insa as putea spune ca a si comfirmat in proportie de 70 %

Ca sa fii, un secunda punta, trebuie sa fii technic si talentat. Din pacate, Stancu nu are technica necesara pentru a juca in spatele varfului..Stancu nu este nici un pasator de clasa, asa cum era Dica..Pararea mea, ca practic, nu are deloc valoare de Steaua...Momentul de fatza, Kapetanos si Arthuro sunt peste el..

Melku21.09.2008 21:54

Eu cred ca este un tanar promitator si 5 goluri nu le dai din noroc, pustiul are lipici la goluri. Are 21 de ani, rabdare, daca avea tupeul in joc al lui Fabregas nu mai era la noi.

SteauaB30.09.2008 21:00

Am si spus-o.. Bogdan Stancu nu are valoare de Steaua, din pacate il lipseste technica si ABC:ul fotbalul..Intra-devar, este golghetrul Stelei, dar prin pur si simplu noroc. Din pacate, e si roman! Romania nu are deloc un viitor bun..

mountytoma30.09.2008 22:08

Stancu e un tanar promitator, care are valoare atunci cand este pus sa joace ce stie si acolo unde stie. fiind asa tanar i se potriveste foarte bine rolul de rezerva intrata pentru ultimele 30 minute pentru a profita de slabiciunile apararii adverse. nu prea duce bine un meci intreg, mai ales cand nu are in fata un varf care sa tina langa el doi fundasi. abia astept sa il vad jucand in spatele lui pedriel, fara Dayro pe teren. daca ii voi vedea jucand vreodata impreuna :-) cine stie ca mai viseaza ciobanul ala dupa ce ingurgiteaza mamaliga cu ceapa!?

sirFlorin01.10.2008 06:23
Stancu e un tanar promitator, care are valoare atunci cand este pus sa joace ce stie si acolo unde stie. fiind asa tanar i se potriveste foarte bine rolul de rezerva intrata pentru ultimele 30 minute pentru a profita de slabiciunile apararii adverse. nu prea duce bine un meci intreg, mai ales cand nu are in fata un varf care sa tina langa el doi fundasi. abia astept sa il vad jucand in spatele lui pedriel, fara Dayro pe teren. daca ii voi vedea jucand vreodata impreuna :-) cine stie ca mai viseaza ciobanul ala dupa ce ingurgiteaza mamaliga cu ceapa!?

exact...trebuie folosit al doilea varf cam ce joaca Dayro dar nu avem un varf de careu care sa se impuna arthuro nu e constant numai in unele meciuri trage bine oamenii dupa el :noexpression:

Cata2301.10.2008 16:52

exact...trebuie folosit al doilea varf cam ce joaca Dayro dar nu avem un varf de careu care sa se impuna arthuro nu e constant numai in unele meciuri trage bine oamenii dupa el :noexpression:

eu nu inteleg dc tot spuneti ca trebuie sa joace ca al 2-lea varf n-are nici-o calitate de varf sau de al 2-lea varf a dat goluri din noroc si ca dovada aseara cu Fiorentina a jucat in sistem 4-4-2 si n-a reusit sa tina o minge la picior mai mult de 5-6 secunde nici pase n-a dat ca lumea nu si-a creat nici o ocazie s-a intalnit cu mingea de vreo 3-4 ori,n-are tehnica nici viteza nici plasament nici control al balonului.nu l-am vazut in nici un meci de cand e la Steaua sa dribleze un adversar sau sa treaca in viteza de unul sau sa dea vreo pasa filtranta sau una de gol.Inafara de faptul ca a profitat de niste erori ale portarilor sau pase pe tava nik.

SteauaB01.10.2008 22:45

eu nu inteleg dc tot spuneti ca trebuie sa joace ca al 2-lea varf n-are nici-o calitate de varf sau de al 2-lea varf a dat goluri din noroc si ca dovada aseara cu Fiorentina a jucat in sistem 4-4-2 si n-a reusit sa tina o minge la picior mai mult de 5-6 secunde nici pase n-a dat ca lumea nu si-a creat nici o ocazie s-a intalnit cu mingea de vreo 3-4 ori,n-are tehnica nici viteza nici plasament nici control al balonului.nu l-am vazut in nici un meci de cand e la Steaua sa dribleze un adversar sau sa treaca in viteza de unul sau sa dea vreo pasa filtranta sau una de gol.Inafara de faptul ca a profitat de niste erori ale portarilor sau pase pe tava nik.

EEEEEEEXAKT!! Domnul, nu stiu ce s-a intamplat cu juniorii nostri, ca aceasi sindromi vezi si la Catalin Doman, Sabrin Sburlea, Torje, Ochirosii(din pacate), Ionescu, Sepsi, Tanasa etc. Kiar in halul asta am ajuns? Sa nu fim technici? Pai, era o-data cand romanii era-u considerati brazilieni din est, dar acuma?

sirFlorin02.10.2008 06:38
nu l-am vazut in nici un meci de cand e la Steaua sa dribleze un adversar sau sa treaca in viteza de unul sau sa dea vreo pasa filtranta sau una de gol.Inafara de faptul ca a profitat de niste erori ale portarilor sau pase pe tava nik.

ma poate nu e cel mai tehnic dar deocamdata e golgeter...c varfuri bune avem noi?... :noexpression:

SteauaB02.10.2008 07:16
nu l-am vazut in nici un meci de cand e la Steaua sa dribleze un adversar sau sa treaca in viteza de unul sau sa dea vreo pasa filtranta sau una de gol.Inafara de faptul ca a profitat de niste erori ale portarilor sau pase pe tava nik.

ma poate nu e cel mai tehnic dar deocamdata e golgeter...c varfuri bune avem noi?... :noexpression:

Nu ca nu este cel mai technic, ci ca, nu este technic deloc. Asta e viitorul Stelei si a Romaniei?! Doamne!

sabin130702.10.2008 08:17

Stancu va fi un atacant bun, daca va fi ¨lucrat¨bine si va munci enorm.

Sa profiti de erorile portarilor si sa fructifici pasele pe tava presupune si plasament, intuitie, viteza de reactie. Il consider cel mai ¨ager¨ atacant pe care il are Steaua acum. Putintica rabdare..

sirFlorin02.10.2008 09:26
Stancu va fi un atacant bun, daca va fi ¨lucrat¨bine si va munci enorm.

Sa profiti de erorile portarilor si sa fructifici pasele pe tava presupune si plasament, intuitie, viteza de reactie. Il consider cel mai ¨ager¨ atacant pe care il are Steaua acum. Putintica rabdare..

daca va fi mai mult luat in consideratie poate...la fel si kapetanos eu unu a mprins incredere in el poaet ar trebui jucat mai mult :thumbsup:

.Ax3L.02.10.2008 12:40

Bogdan Stancu are 2 clase peste arthuro

Cata2302.10.2008 13:17

Eu cred ca va fi o noua speranta pierdut cum au fost Litu,An.Cristea,etc.chiar si asa macar astia aratau ceva mai mult de cat arata el cum a zis ,,Steaua B" ii lipseste ABC fotbalistic.

mountytoma02.10.2008 13:35

arthuro tine mingea si zeci de secunde, da si pase cateodata, dar goluri nu prea. prefer un profitor ca Stancu, care sa tina mingea doar o secunda sau si mai putin dar sa o intepe in plasa. iar pase filtrante nu stiu de ce ar trebui sa dea el. sa nu dea ca alea ale lui Banel la propriul portar!

Cata2302.10.2008 14:06

poi ar trebui sa dea si pase filtrante ca tot spuneti ca e un al 2-lea varf din spatele varfului de careu.

SteauaB02.10.2008 14:38

arthuro tine mingea si zeci de secunde, da si pase cateodata, dar goluri nu prea. prefer un profitor ca Stancu, care sa tina mingea doar o secunda sau si mai putin dar sa o intepe in plasa. iar pase filtrante nu stiu de ce ar trebui sa dea el. sa nu dea ca alea ale lui Banel la propriul portar!

Bine, dar sa nu mai da-m nume gen "noul Mutu" sau "noul Dica", ca nu joaca deloc ca ei! Poate un "noul Inzaghi" ar fii potrivit mai bine..La fel si cu Janos Szkelely, Janos este departe de ar fii "noul Lacatus"...Vai de capul nostru!..Noul Lacatus este poate Culio...Iar noul Hagi era poate Elton, adica jucatorii strainii..

Wally03.10.2008 09:12

Culio, noul Lacatus? Cred ca e cea mai mare jignire pe care i-o poti aduce "Fiarei"...

Cata2303.10.2008 10:01

Eu zic ca nu ar trebui sa mai facem niciun fel de comparatie ,Lacatus e Lacatus ,Culio e Culio,Elton e Elton ,poti sa zici ca joaca ca un anumit mare jucator gen Lacatus sau Hagi da nu poti sa zici niciodata ca e noul Lacatus sau Hagi etc.

SteauaB04.10.2008 16:23
Eu zic ca nu ar trebui sa mai facem niciun fel de comparatie ,Lacatus e Lacatus ,Culio e Culio,Elton e Elton ,poti sa zici ca joaca ca un anumit mare jucator gen Lacatus sau Hagi da nu poti sa zici niciodata ca e noul Lacatus sau Hagi etc.

Ma refeream la stilul lor de joc, nu neaparat la valoare! Vroiam sa zic, ca nu mai exista romani la fel de technici si talentati ca in ani 80-90..Si nu cred ca este vorba de mentalitate.F multi juniori ii lipsesc ABC:ul fotbalul.

Noi in timp 10 ani, nu am scos si noi un jucator cu o technica superioa.

«12349»