Visul suporterului roman :Suporterul roman nu vrea o echipa formata din fotblisti valorosi, cautati de marile echipe ale continetului datorita faptului ca sunt capabili sa lupte de la egal la egal cu orice adversar. Nu, suporterterul roman se entuziasmeaza in fata unor fotbalisti ce alcatuiesc o echipa dominata 60 de minute de elvetieni, dominata 70 de minute de niste cehi apatici, dominata mai bine de 90 de minute de niste croati apatici. Asta-i visul suporterului roman : oricat de slaba ar fi echipa, oricat de lipsiti de valoare ar fi jucatorii, sa vina un antrenor care sa-i determine ca timp de 15-20 de minute sa atce in stil heirupist, urmand ca restul sa fie lasat in seama marelui Allah (care, intre noi fie vorba, si-a facut treaba cu varf si indesat).
Piti, te ai bine cu Allah ? Daca nu, pleaca ! Daca da, mai stai, dar nu uita sa-ti pui baietii sa joce cam un sfert de ora pe meci. A, inca ceva : daca tot esti in relatii bune cu dumnezeul musulman roaga-l sa-ti scoata in cale doar echipe de mana a doua plictisite sau epuizate fizic. Altfel s-ar putea sa nu mearga combinatia ...
Si crezi ca le pasa lor ca nu au jucat nimic si au ajuns in semifinala ??? Pentru ei e deja o mare performanta ca au ajuns in semifinala. Gandeste-te ca si noi daca am fi ajuns in semifinala chiar era o pefromanta notabila. In timp ce noi ne faceam de rahat cu o echipa care ne lasa s-o batem si noi eram "epuizati" ei au dat 3 goluri in 15 minute , respectiv au egalat cand nimeni nu mai credea si s-au dus in semifinale. Noi pana una alta vorbim despre turci ?
))))) Cu ce drept ? Am ajuns si noi in semifinala si eu nu stiu ?? Eu zic ca nu are rost sa ii blamam. Bravo lor , au avut si noroc ce-i adevarat , dar au ajuns acolo. Noua ne place la TV . Facem ca de obicei. Ne alegem o favorita si daca pierde oricum nu ne pasa. Ei nu s-au facut de rahat Dane ca au atacat 15 minute si s-au califica. Gandeste-te ca asta era tactica noastra. Ne aparam pana in minutul 75 si dupa atacam . Uite ca ei au atacat din minutul 75 si au dat 3 goluri , iar noi nimic. Daca turci ajung in finala batand Germania si jucand prost chiar n-o sa mai conteze. Noi in schimb ne multumim la noi in mediocritate. Lasa domnule ca sunt bune 2 puncte si un meci in care a ras toata Europa de noi.