FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenorul e mereu de vina

«123»
metzzz21.06.2008 09:02
Visul suporterului roman :

Suporterul roman nu vrea o echipa formata din fotblisti valorosi, cautati de marile echipe ale continetului datorita faptului ca sunt capabili sa lupte de la egal la egal cu orice adversar. Nu, suporterterul roman se entuziasmeaza in fata unor fotbalisti ce alcatuiesc o echipa dominata 60 de minute de elvetieni, dominata 70 de minute de niste cehi apatici, dominata mai bine de 90 de minute de niste croati apatici. Asta-i visul suporterului roman : oricat de slaba ar fi echipa, oricat de lipsiti de valoare ar fi jucatorii, sa vina un antrenor care sa-i determine ca timp de 15-20 de minute sa atce in stil heirupist, urmand ca restul sa fie lasat in seama marelui Allah (care, intre noi fie vorba, si-a facut treaba cu varf si indesat).

Piti, te ai bine cu Allah ? Daca nu, pleaca ! Daca da, mai stai, dar nu uita sa-ti pui baietii sa joce cam un sfert de ora pe meci. A, inca ceva : daca tot esti in relatii bune cu dumnezeul musulman roaga-l sa-ti scoata in cale doar echipe de mana a doua plictisite sau epuizate fizic. Altfel s-ar putea sa nu mearga combinatia ...

Si crezi ca le pasa lor ca nu au jucat nimic si au ajuns in semifinala ??? Pentru ei e deja o mare performanta ca au ajuns in semifinala. Gandeste-te ca si noi daca am fi ajuns in semifinala chiar era o pefromanta notabila. In timp ce noi ne faceam de rahat cu o echipa care ne lasa s-o batem si noi eram "epuizati" ei au dat 3 goluri in 15 minute , respectiv au egalat cand nimeni nu mai credea si s-au dus in semifinale. Noi pana una alta vorbim despre turci ? :))))))) Cu ce drept ? Am ajuns si noi in semifinala si eu nu stiu ?? Eu zic ca nu are rost sa ii blamam. Bravo lor , au avut si noroc ce-i adevarat , dar au ajuns acolo. Noua ne place la TV . Facem ca de obicei. Ne alegem o favorita si daca pierde oricum nu ne pasa. Ei nu s-au facut de rahat Dane ca au atacat 15 minute si s-au califica. Gandeste-te ca asta era tactica noastra. Ne aparam pana in minutul 75 si dupa atacam . Uite ca ei au atacat din minutul 75 si au dat 3 goluri , iar noi nimic. Daca turci ajung in finala batand Germania si jucand prost chiar n-o sa mai conteze. Noi in schimb ne multumim la noi in mediocritate. Lasa domnule ca sunt bune 2 puncte si un meci in care a ras toata Europa de noi.

predatorpulse721.06.2008 09:14

@DanStan,sunt 100% de acord cu tine,din pacate sunt multi care inghit aceasta galusca numita Turcia. E cea mai norocoasa echipa pe care am vazut-o la vreun turneu final,chiar mai norocoasa decat Grecia. Desi au avut bulan cu carul,bulanul le-a venit pentru ca au indraznit cand s-au vazut condusi si se pare ca le-a mers cu elvetia,cehia si croatia,ultimele 2 fiindu-le cu mult superioare.

Daca e sa o analizam obiectiv, Turcia e o echipa mediocra cu vreo 2-3 staruri(altintop,nihat si mai nou acest arda),cu o aparare slaba,mijloc bunicel si atac mediocru. Ca sa nu mai zic ca in acest moment au probabil cel mai slab portar de la acest turneu,si anume rustu. Suporterul roman ar trebui sa priveasca cu admiratie spre Portugalia,Olanda sau Spania,echipe care joaca fotbal. Sau daca vrem sa gasim o echipa din Est cu adevarat buna,eu zic sa alegem Rusia,care dupa ce a inceput dezastruos cu spaniolii,si-a revenit si a facut un meci bun cu deja expiratii greci,plus ca i-au demolat pe suedezi,avand,dupa statistica oficiala,vreo 22 de ocazii la poarta. Cu Suedia!!! Daca jucam noi cu suedezii,deja incepeau cacaiosii de la FRF sa caute scuze cum ca astia il au pe ibrahimovic si ca au o echipa buna si bla bla. Pe rusi i-au durut in fund si i-au atacat de nu s-au vazut aia,cine a vazut meciul stie ca scorul trebuia sa fie minim 4-0.

Ceea ce e de admirat la turci este faptul ca au avut mereu incredere in abilitatea lor de a rasturna scorul. Ei stiu ca in privinta lotului nu se puteau pune cu cehii sau croatii dar de fiecare data au incercat sa revina si se pare ca le-a reusit. Cu nemtii nu o sa le iasa pentru ca astia nu o sa ii lase,o sa le taxeze repede apararea,mai ales ca turcaletii o sa joace fara cativa jucatori importanti.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AdrianUltras2521.06.2008 09:24
Pentru Piti doar 6 vorbe. Piti Piti Piti lasa-ne/ lasa-ne lasa-ne!

Si cand te gandesti ca acum 2 zile, cand ziceam acelasi lucru, eram facut Gica Contra, agresiv, eram acuzat ca intru pe site doar pt a ma certa si se propunea sa mi se dea ban...

Interesant...

Interesant cum lucrurile tind sa se rezolve de la sine...

predatorpulse7

Daca jucau si Romanii macar cu aceeasi ambitie ca si Turcii, nimeni nu critica acum nationala. Ca nu au decat cativa jucatori de nivel european e adevarat.

Dar macar ei isi doresc sa isi depaseasca conditia.

Ai nostri pe langa ca nu au valoare, nici nu vor mai mult.Se multumesc cu putin...cum zicea si Boloni...

Pt niste baieti ca cei din nationala Turciei se merita sa iesi in strada...

Aia au luptat enorm pt ei, pe Nationala si pt suporteri.

metzzz21.06.2008 09:28

@Predator , ce galusca , ce bulan ??? Bulanul ti-l mai faci si singur . In meciul cu Croatia da , dar in meciul cu Elvetia si Cehia aduti bine aminte ce s-a intamplat. Si chiar crede-ma ca nu imi pasa daca jucam si noi semifinala. Dar noi nu suntem in stare sa atacam , iar astia de bine de rau au atacat , ca altfel e clar ca nu puteau sa dea gol. Cu alte cuvinte , ei au format o echipa , noi am semanat cu niste galuste.

AlexV21.06.2008 09:34

1. Lot mai bun decat la turneu asta final nu avem. Nu exista mijlocasi de banda si mijlocasi ofensivi de calitate in Romania (poate Trica).

2. Turcia si Rusia au campionate mult mai solide decat cel romanesc. Acolo se fac investitii colosale in scoli de fotbal/stadioane/salarii.

3. In alta grupa am fi avut mult mai multe sanse pt ca am fi jucat in locul Germaniei/ Portugaliei/ Spaniei (echipe din aceasi urna la tragerea la sorti pt grupe)

AdrianUltras2521.06.2008 09:49
1. Lot mai bun decat la turneu asta final nu avem. Nu exista mijlocasi de banda si mijlocasi ofensivi de calitate in Romania (poate Trica).

Prostii.

Streit(si in stanga si in dreapta),Szekely,Sepsi,Ogararu(amandoi pot juca si mijlocasi),Vlad Munteanu,Plesan,Sanmartean,Lazar(poate juca si mijlocas central),Bratu,...

2. Turcia si Rusia au campionate mult mai solide decat cel romanesc. Acolo se fac investitii colosale in scoli de fotbal/stadioane/salarii.

In amandoua tarile exista doar 2-3-4 echipe de top.Restul sunt varza.

Daca nu ma insel Otelul e eliminat anul trecut o echipa din turcia in finala cupei UEFA Intertoto...

3. In alta grupa am fi avut mult mai multe sanse pt ca am fi jucat in locul Germaniei/ Portugaliei/ Spaniei (echipe din aceasi urna la tragerea la sorti pt grupe)

In orice alta grupa am fi terminat pe ultimul loc.

De ce?

Pt ca doar la noi in grupa 2 din celelalte 3 echipe erau intr-o forma execrabila.

In locul Portugaliei am fi dat peste Turcia,Cehia si Elvetia, echipe care au aratat ca joaca fotbal.

In locul Germaniei ne-am fi lovit de Croatia,Polonia,Austria. Doar austriecii ar fi fost ok.Si si ei, joaca acasa...

In locul Spaniei am fi nimerit intr-o grupa cu Rusia,Suedia si Grecia.Sa fim seriosi!!!

eddie the 'ead21.06.2008 10:00

Visul suporterului roman :

Suporterul roman nu vrea o echipa formata din fotblisti valorosi, cautati de marile echipe ale continetului datorita faptului ca sunt capabili sa lupte de la egal la egal cu orice adversar.

Fara suparare, dar parca esti jurnalistul roman tipic. Ai luat o fraza si ai transformat-o in "visul suporterului roman", fara ca eu sa ma fi gindit vreo clipa la asa ceva. Nu inteleg de ce ai citat un raspuns al meu la ce spunea Joga Bonito, care leaga succesul de prezenta obligatorie a unor jucatori de la echipe mari. Am dat pur si simplu ca exemplu Turcia, anul asta. Sau Grecia, acum patru ani, daca ai ceva cu musulmanii si preferi un Dumnezeu ortodox. Nu-mi plac nici turcii de acum (au avut un noroc enorm, dar pe care si l-au facut pina la urma singuri) si nici grecii de acum patru ani. Dimpotriva, mi se par niste echipe urite. Daca nu mi-a placut cum a jucat Romania, ar fi stupid sa zic acum ca imi plac turcii, chiar daca au pus ceva mai mult suflet sau or fi baietii mai rezistenti fizic. (trecind peste faptul ca nu-i inghit ca natie)

Ideea era ca se poate si fara sa ai un Ronaldo (am vazut ce a facut Portugalia), un Henry sau mai stiu eu cine (de englezi nici nu mai vorbesc)...

Si, pina la urma, visul asta de care spui tu nici nu e asa de rau. :)

DanStan21.06.2008 10:45

Meciuri in care Romania sau Turcia au intors rezultatul sau au recuperat min 2 goluri diferenta

Turcia

prel CM 2002

Macedonia - Turcia 1 - 2 [dupa 1 - 0 min 67]

Turcia - Macedonia 3 - 3 [dupa 0 - 2 min 42]

prel CE 2004

Macedonia - Turcia 1 - 2 [dupa 1 - 0 min 28]

Turcia - Macedonia 3 - 2 [dupa 1 - 2 min 47]

prel CM 2006

Turcia - Danemarca 2 - 2 [2 - 1 dupa 0 - 1 min 46; egalare Danemarca min 93]

Elvetia - Turcia 4 - 2 [3 - 1 dupa 0 - 1 in min 2]

prel CE 2008

Grecia - Turcia 1 - 4 [dupa 1 - 0 min 26]

Turcia - Norvegia 2 - 2 [dupa 0 - 2 min 71; egalare Turcia min 90]

Norvegia - Turcia 1 - 2 [dupa 1 - 0 min 30]

Romania

prel CE 2004

Romania - Danemarca 2 - 5 [dupa 1 - 0 min 8 si 2 - 1 min 52]

Danemarca - Romania 2 - 2 [dupa 1 - 0 min 61, egalare Danemarca min 95]

Scor Turcia - Romania 9 - 2

Cu cele doua meciuri impotriva Elvetiei si Cehiei scorul ajunge la 11 - 2. Sa fie numai antrenorul Piturca de vina ?

dax4721.06.2008 13:13

Mai tineti minte cand a castigat Galata Cupa UEFA ? Aveau ei cei mai valorosi jucatori din toate echipele participante ? Nu. De ce au castigat ? Pentru ca "si-au dat viata pe teren" , de aia. Alergau din prima secunda pana in ultima, isi sufocau adversarii si castigau. La fel si Turcia. Cine mai credea ca astia in ultima secunda vor egala ? Daca eram noi in locul lor, sa primim gol in min 119, eram terminati. Am fi mers direct la cabine, fie Romania, fie Steaua. Dar turcii ? Pai turcii n-au fost demoralizati. Au egalat in ultima secunda, frate. Extraordinar.

Se intampla o data - e bulan. Se intampla si a doua oara - mdea, f mult bulan. Bah, dar a 3-a oara ce mai este ?

Nu sunt musulman, n-am rude decat romani getbeget si-atat. Dar nu pot sa nu apreciez daruirea acestor jucatori. Ce daca sunt musulmani, ce legatura are religia lor cu fotbalul ? Fotbalul in sine este o religie.

Incercati sa nu mai fiti atat de obtuji, deschideti ochii, mai uitati-va si la altii, incercati sa luati ce e bun, ca doar cautand scuze nu veti face nimic.

Nationala Romaniei nu are nici o scuza. Asta doreste federatia.

DanStan21.06.2008 14:18

Faptul ca-s musulmani nu e deloc un punct slab. Asta n-ati inteles voi. Fireste ca fotbalistii nu-s nici pe departe fundamentalisti. Dar sunt totusi crescuti intr-un spirit sa zicem mai ... ofensiv decat restul europenilor. Sunt mai dispusi sa riste atunci cand le ajunge cutitul la os. Iar faptul ca marea majorittate a internationalilor turci joaca in campionatul national ii stimuleza atunci cand e vorba sa apere 'onoarea' nationalei. Romanii poate ca pierd niste bani ratand contracte avantajose in vest. Turcii insa ar pierde mult mai mult la ei acasa.

Va atrag totusi atentia ca sistemul heirupist turcesc nu numai ca nu se potriveste cu mentalitatea romaneasca dar nici nu functioneaza intotdeauna. E necesar ca nici adversarii sa nu le depaseasca puterile :

In 2002 s-au calificat la turneul final al CM dintr-o grupa unde contracandidatele erau Suedia si Slovacia. Au reusit doar un punct din 6 cu suedezii, au ocupat locul 2, iar in baraj au intalnit Austria. 3 adversari accesibili.

La turneul final l CM au intlnit de 2 ori Brazilia (in grupe si-n semifinale), amblee meciuri fiind pierdute. In rest ... China, Costa Rica, Senegal, Japonia + Coreea de Sud in meciul pentru locul 3.

In 2004 au intalnit in preliminarii Anglia si Slovacia. Au castigat un punct din 6 cu englezii, au ocupat locul 2 iar in baraj au fost eliminati de .... Letonia.

In 2006 au ratat calificarea la turneul final al CM. In preliminarii au facut parte dintr-o grupa cu Ucraina, Danemarca si Grecia. Au reusit o victorie impotirva Ucrainei iar cele 4 rezultate de egalitate obtinute impotriva Danemarcei si Greciei i-au trimis pe locul 2. La baraj au fost eliminati de Elvetia.

In 2008 s-au calificat dupa o confruntare in preliminarii cu Grecia si Norvegia. Erau cat pe ce sa rateze calificarea in urma realizarii a dor 2 puncte din 9 posibile in deplsarile din Malta, Moldova si Bosnia dar au reusit pana la urma sa ocupe locul 2 in grupa in urma victoriei din Norvegia.

A urmat turneul final. Un adversar de calibru, Portugalia, o infrangere. Apoi trei adversari dificili dar nu de top continental. Consecinta ? 2 victorii + o calificare, toate in ultimele minute.

De ce-am insiruit aceste performante ale turcilor ? Pentru ca pur si simplu totul tine de noroc. Sau de 'mana lui Allah'. Performanta turcilor de la acest turneu final nu e o continuare nu stiu caror superperformante din trecut. Au avut noroc cu carul si acum, si in ultimii ani. Nici macar 'mobilizarea exemplara' turceasca nu i-a ajutat sa castige macar o data o grupa preliminara, desi cu exceptia Angliei eu intalnit intotdeauna adversari superaccesibili. Mobilizarea exemplara nu i-a ajutat nici sa elimine in baraje o cenusareasa precum Letonia si nici o echipa cel mult egala valoric precum Elvetia. Reteta turceasca a succesului nu e aplicabila in orice conditii, nu da rezultate intotdeauna si nu cred ca s-ar fi putut aplica intr-o grupa cu Olanda, Itali si Franta + Spania in 'sferturi'.

zloty21.06.2008 14:31

da piti e vinovat ,da vinovat de incapatanare ,nai cum sa ai orgolii cu jucatorii ,trica lazar trebuiau sa fie in lot ,bratu la fel ,in schimb au aparut caricaturile de Banel si cocis ,iar Chivu in meciul cu olanda a fost catastrofa a gresit toate pasele pe care lea dat ,daca nare stofa de mijlocas bagal naiba fundas

DanStan21.06.2008 14:59

Care Bratu ? Ala care-a dat 7 goluri in 33 de meciuri in maretul campionat romanesc ? De fapt, stiind cat pe valoroasa e Liga 1 nu ma indoiesc de faptul ca Bratu ar fi marcat cel putin inca 7 in poarta Frantei, Italiei si Olandei.

Trica ? De ce, cand il avea pe Dica ? Joaca acelasi lucru si-s cam la fel de lenti si de preocupati sa obtina cu un efort minim rezultatul maxim. In plus Trica a jucau de atatea ori la nationala incat se poate implica in combinatii cu ceilalti coechipieri si daca-i de-abia trezit din be ... prdon, din somn.

Cu Lazar sunt de acord, ar fi fost necesar. Dar din pacate Lazar nu-i mijlocas lateral de meserie. Si exact aici am fost noi in buda. Mai grav e nici in campionat si nici in straintate nu avem laterli de mare valoare. De-aia cu viteza, cu simt al combinatiilor, cu centrarea in sange, cu forta de sut. Probabil ca din punctul asta de vedere am fost cea mai 'castrata' nationala prezenta la turneul final. Pe stanga au fost folositi, pe rand, Cocis, Radoi, Dica si Chivu (nici unul nu-i aripa de meserie) iar pe dreapta Nicolita si Petre, unul lipsit de tehnica individuala, celalalt lipsit de forta si ambii incapabili sa depaseasca un adversar si, concomitent, sa 'scaneze' in viteza terenul in cautarea unui coechipier demarcat.

zloty21.06.2008 16:26
Care Bratu ? Ala care-a dat 7 goluri in 33 de meciuri in maretul campionat romanesc ? De fapt, stiind cat pe valoroasa e Liga 1 nu ma indoiesc de faptul ca Bratu ar fi marcat cel putin inca 7 in poarta Frantei, Italiei si Olandei.

Trica ? De ce, cand il avea pe Dica ? Joaca acelasi lucru si-s cam la fel de lenti si de preocupati sa obtina cu un efort minim rezultatul maxim. In plus Trica a jucau de atatea ori la nationala incat se poate implica in combinatii cu ceilalti coechipieri si daca-i de-abia trezit din be ... prdon, din somn.

Cu Lazar sunt de acord, ar fi fost necesar. Dar din pacate Lazar nu-i mijlocas lateral de meserie. Si exact aici am fost noi in buda. Mai grav e nici in campionat si nici in straintate nu avem laterli de mare valoare. De-aia cu viteza, cu simt al combinatiilor, cu centrarea in sange, cu forta de sut. Probabil ca din punctul asta de vedere am fost cea mai 'castrata' nationala prezenta la turneul final. Pe stanga au fost folositi, pe rand, Cocis, Radoi, Dica si Chivu (nici unul nu-i aripa de meserie) iar pe dreapta Nicolita si Petre, unul lipsit de tehnica individuala, celalalt lipsit de forta si ambii incapabili sa depaseasca un adversar si, concomitent, sa 'scaneze' in viteza terenul in cautarea unui coechipier demarcat.

Stai putin noi am jucat cu 3 mijlocai centrali un mijlocas dreapta o aripa stanga + varf

zic doar ca pentru tactica asta ar fi fost nevoie de un varf de viteza cum e bratu , marica ce cauta acolo? de cati ani na mai dat un gol? Marius niculae a avut un tur bun si gata e necesar sa fie la euro ,un trica cred ca facea mai mult decat un cocis

DanStan21.06.2008 21:31

Unul din cei 3 mijlocasi centrali a acoperit mereu flancul stang. Prin rotatie. Altfel marele Rat o belea. Iar cand superbriliantu' trebuia impins in centru il baga pe Dica sa acopere spatiul creat pe stanga.

Varful de viteza s-ar fi kkt pe el la prima intalnire cu un aparator de valoare. De altfel am avut un astfel de varf pe teren, ca doar n-ai sa-mi spui ca D. Nicole n-are viteza. N-are el multe, dar viteza are. Cat despre Trica ... chir as vrea s-o vad si pe-asta. Mutu, Dica si cu Trica pe teren. 3 figuranti plini de talent dar care cand n-au chef sa joace strica tot.

In orice alta grupa am fi terminat pe ultimul loc.

De ce?

Pt ca doar la noi in grupa 2 din celelalte 3 echipe erau intr-o forma execrabila.

In locul Portugaliei am fi dat peste Turcia,Cehia si Elvetia, echipe care au aratat ca joaca fotbal.

In locul Germaniei ne-am fi lovit de Croatia,Polonia,Austria. Doar austriecii ar fi fost ok.Si si ei, joaca acasa...

In locul Spaniei am fi nimerit intr-o grupa cu Rusia,Suedia si Grecia.Sa fim seriosi!!!

Da, si daca jucam cu San Marino si Andorra maturau aia pe jos cu noi. Din pacate in aceeasi forma execrabila au fost cehii, polonezii, grecii si suedezii. Da' astia cand nu sunt in forma se stie ca sunt mult mai tari decat francezii sau italienii.

p.s : sa-mi ************* in figurantii si non-valorile care vin la nationala ca la picnic. Dupa ce i-am vazut pe rusnaci mi s-a facut o mare scarba de tentativele de fotbalisti care reprezinta Romania. Nu stiu cum au reusit rusii astia sa se transforme in 10 zile dintr-o echipa de muste bete care habar n-au unde e mingea intr-o echipa de meseriasi dar ... In orice cz, azi am vazut si tehnica, si viteza, si profesionism, nu ca la turcaletii aia care ies cu iataganu' la bataie si le intra mingea-n ate chiar si atunci cand se feresc de ea. Cu vreo 5 rusnaci d'astia imprumutati cred c-am putea face o nationala cat de cat competitiva.

metzzz21.06.2008 22:13

Dane , gresesti. Ei au atacat si au sperat pana in ultimul moment. Diferenta de antrenor , de jucatori si de mentalitate. Acelasi lucru si la rusi. Noi in schimb , imi mentin parerea ca ne-am facut de ras si ca jucatorii nostri sunt niste infatuati , drogati si curvari . Niste zdrente care nu fac decat sa dezonoreze aceasta tara si nu merita nici sa le fie cantat imnul cand ei sunt condusi cu 2-0.

bebeto21.06.2008 22:47

cataline,de data asta gresesti un pic.Piturca nu este blamat pt ratarea calificari ci pt modul absolut jenant in care sa pierdut.este vina lui ca nu a pregatit cum trebuie meciul.este vina lui ca nu reusit sa-i faca pe jucatori sa fie 110% pregatiti de lupta pt victorie.e vina lui ca a jucat poker cu echipa nationala,mizind pe un egal in meciul franta-italia,cind acest lucru avea putine sanse sa se intimple.este vina lui ca ne-au facut cu ou si cu otet toate ziarele sportive din europa.este vina lui ca nu am reusit sa batem o olanda care a jucat ca la un meci amical.pt toate acestea,parerea mea e ca Piturca nu mai are ce cauta la nationala Romaniei.la orice nationala europeana ar fi fost demis pe loc pt un asemenea meci,dar suntem in Romania...

eddie the 'ead22.06.2008 07:04

p.s : sa-mi ************* in figurantii si non-valorile care vin la nationala ca la picnic. Dupa ce i-am vazut pe rusnaci mi s-a facut o mare scarba de tentativele de fotbalisti care reprezinta Romania. Nu stiu cum au reusit rusii astia sa se transforme in 10 zile dintr-o echipa de muste bete care habar n-au unde e mingea intr-o echipa de meseriasi dar ... In orice cz, azi am vazut si tehnica, si viteza, si profesionism, nu ca la turcaletii aia care ies cu iataganu' la bataie si le intra mingea-n ate chiar si atunci cand se feresc de ea. Cu vreo 5 rusnaci d'astia imprumutati cred c-am putea face o nationala cat de cat competitiva.

Da, aici sunt de acord cu tine, dar cred ca raspunsul e unul singur: ei il au pe Guus Hiddink, omul care a facut el ceva de i-a transformat dupa primul meci (am spus atunci ca e o gluma de echipa), plus ca a aparut si Arsavin, iar noi il avem pe marele Piturca (zis "minutul 75") si niste blazati.

xray_rom22.06.2008 09:55
Adriane, Adriane :)

Streit - echipa a doua a lui Schalke (joaca, nu joaca acolo, cine stie?)

Ogararu - rezerva Ajax

Danciulescu/Bratu - concurau cu Marica (Stuttgart), Niculae (Auxerre) si Niculae (Invernensses sau cum se scrie :)) ) si oricum, un Danciulescu/Bratu izolat intre fundasii italieni nu stiu daca putea face mai mult ca un Niculae izolat intre fundasii italieni.

Sepsi - rezerva si pe picior de plecare (a se citi imprumut) de la Benfica.

"Panaramele" de care vorbesti tu, au ceva meciuri, chiar destul de importante (mai ales "panarama" de Nicolita, care a jucat si prin UCL). Un Streit, venit de pe cine stie unde, pus sa joace impotriva Italiei, Olandei si Frantei nu stiu daca ar fi facut fata.

Despre Ogararu ce ar fi de spus? Contra a jucat bine, chiar foarte bine pe alocuri, asa ca Ogararu chiar nu stiu ce ar fi putut face la lot.

Mai ramane sa spui ca meritau convocarea un Ochirosii, un Tudose sau Bicfalvi.

O singura vorba din fotbal e adevarata 100% Intotdeauna, jucatorii care nu au jucat sunt mai buni ca titularii

Corect!Ai punctat oboiectiv!Asta e realitatea, chiar daca este un pic trista!

xray_rom22.06.2008 10:05
cataline,de data asta gresesti un pic.Piturca nu este blamat pt ratarea calificari ci pt modul absolut jenant in care sa pierdut.este vina lui ca nu a pregatit cum trebuie meciul.este vina lui ca nu reusit sa-i faca pe jucatori sa fie 110% pregatiti de lupta pt victorie.e vina lui ca a jucat poker cu echipa nationala,mizind pe un egal in meciul franta-italia,cind acest lucru avea putine sanse sa se intimple.este vina lui ca ne-au facut cu ou si cu otet toate ziarele sportive din europa.este vina lui ca nu am reusit sa batem o olanda care a jucat ca la un meci amical.pt toate acestea,parerea mea e ca Piturca nu mai are ce cauta la nationala Romaniei.la orice nationala europeana ar fi fost demis pe loc pt un asemenea meci,dar suntem in Romania...

Ce zici de Olanda-Rusia?

Asa e in fotbal.Mai prinzi si o zi in care nu iti iese mai nimic, nici macar in poarta nu intra, desi in meciul cu Olanda am avut ceva ocazii...nu a fost ca in meciul cu Franta.

Daca urmaresti atente, cine a castigat grupa, a luat-o pe coaja de la cei care au pasit prost in primul meci. Daca m-ai adaugi ca in amicale i-am batut pe turci si pe rusi cu aproape garnitura lor de la CE poti avea si tabloul ghinionului:)

Joga Bonito22.06.2008 12:08

Da, aici sunt de acord cu tine, dar cred ca raspunsul e unul singur: ei il au pe Guus Hiddink, omul care a facut el ceva de i-a transformat dupa primul meci (am spus atunci ca e o gluma de echipa), plus ca a aparut si Arsavin, iar noi il avem pe marele Piturca (zis "minutul 75") si niste blazati.

Nu, prietene... E vorba de un campionat, in care in ultimii 5-6 ani s-au pompat 2-3 miliarde de euro. S-au creat centre de copii si juniori, s-au adus antrenori competitivi platiti regeste, cu aprox. 2-3 milioane de euro pe an. Niste stadioane de mori. Nimic nu e intamplator. Si daca il mai ai pe langa tine si pe "magicianul" Hiddink e liber la performanta. Iar cine s-a uitat la meciul Rusia - Spania, chiar daca scorul a fost exagerat, 4-1, nu ar fi zis de Rusia ca e o gluma de echipa. Glume de echipe au fost Grecia, Polonia, Austria, Suedia si noi, desi pe alocuri ne-am depasit conditia.

"In orice alta grupa am fi terminat pe ultimul loc.

De ce?

In locul Spaniei am fi nimerit intr-o grupa cu Rusia,Suedia si Grecia.Sa fim seriosi!!!"

Autorul acestui monument de intelepciune ori e tampit ori e AdrianUltras25. Daca eram in locul Germaniei, locul 2 scria pe noi. Si sunt convins ca Piturca ar fi tocmit alta stretegie de joc impotriva unor echipe total inferioare. Ca sa vedeti si voi cat de ingusta e linia dintre extaz si agonie, anonimat si glorie.

MoWeed22.06.2008 12:30
Autorul acestui monument de intelepciune ori e tampit ori e AdrianUltras25. Daca eram in locul Germaniei, locul 2 scria pe noi. Si sunt convins ca Piturca ar fi tocmit alta stretegie de joc impotriva unor echipe total inferioare. Ca sa vedeti si voi cat de ingusta e linia dintre extaz si agonie, anonimat si glorie.

Nu sunt atat de convins ca Piturca ar fi schimbat strategia...

Dar sa nu ne mai gandim "ce se intampla daca...". Vrem sa accedem mai departe la Euro trebuie sa dovedim ca putem juca de la egal la egal cu orice echipa, nu am demonstrat asta....

w3bmaster22.06.2008 13:13

Romania si mentalitatea de kkt din tara asta is de vina ...

Restu nu are rost uitati-va la Turcia sau mai ales Rusia

DanStan22.06.2008 16:14
Romania si mentalitatea de kkt din tara asta is de vina ...

Restu nu are rost uitati-va la Turcia sau mai ales Rusia

In tarile astea doua se baga bani in fotbal. Bani adevarati, nu d-aia inventati in interviuri la TV.

In Romania se baga la greu tzepe, dume, prosteli pentru fraieri. Iar jucatorii care reprezinta Romania se comporta in consecinta, incercand prin toate mijloacele sa tzepuiasca fotbalul doar-doar or castiva ceva bistari fara nici un efort. Da' las' ca daca pleaca Pitzi se rezolva toate ...

Tupac Amaru22.06.2008 17:49

Oricum, trebuie sa se intample ceva.

Singura sansa e sa scapam de conducatorii din fotbal, din sport, din politica in general. Pentru ca sportul in general si fotbalul in special nu inseamna in Romania decat politica. Adica MIZERIE!

endorama22.06.2008 18:04
Prostii.

Streit(si in stanga si in dreapta),Szekely,Sepsi,Ogararu(amandoi pot juca si mijlocasi),Vlad Munteanu,Plesan,Sanmartean,Lazar(poate juca si mijlocas central),Bratu,...

mai da serios, care e principiul logic dupa care cineva ar trebui sa concluzioneze ca rezervele diverselor echipe de mana a treia din Europa ar fi peste rezervele echipelor de mana a doua? adica de ce ar fi Streit (apropos, tu l-ai vazut vreodata jucand?) peste Codrea, Sanmartean peste Cocis, Vlad Munteanu peste Marica, Sepsi peste Rat samd? sau tu scrii pe aici doar asa sa te afli in treaba? cu un lot de genul celui pe care il sugerezi tu nu am fi nici macar in primelele 4 echipe din Liga 1, d-apoi sa trecem de Italia, Franta si Olanda..

«123»