La insistențele unui disperat care m-a bãtut la cap toatã ziua la cap sã fiu "un bun cetãțean", am mers și io sã pãcãnesc cu ștampila de vot. Ajuns în cabina de vot și excluzând din start din variantele propuse, am rãmas în dubii între a pune ștampila pe EBA sau pe UDMR. Oricât de mult aș urî țara asta și slavã Domnului, o urãsc din toatã inima, n-am putut sã pun ștampila pe EBA.
Mda... Eu vroiam sã pun ștampila pe toate. Da' m-am gândit cã e posibil sã rãmân fãrã tuș pânã sã termin. Așa cã am pus doar pe UDMR și pe PRM.
ªi acuma, cea mai tare știre:
7,2% a obținut PRM la euroalegeri, potrivit estimãrilor INSOMAR. Gigi Becali și-a gãsit, în urma alegerilor de ieri, imunitatea la Bruxelles. Scorul PRM le permite atât liderului Corneliu Vadim Tudor, cât și patronului Stelei, Gigi Becali, al doilea pe listã, sã devinã europarlamentari. Aceasta înseamnã cã Becali, actualmente urmãrit penal pentru reținere ilegalã de persoane, va beneficia de imunitatea de eurodeputat, care nu poate fi ridicatã decât cu acordul Parlamentului European, la cererea autoritãților române. În discursul rostit la difuzarea sondajului INSOMAR, acesta a mulțumit românilor care l-au votat și le-a promis cã el și Vadim vor fi mai buni decât toți ceilalți 31 de europarlamentari la un loc. Ieri, Becali a și dat o turã pe la sediul PD-L, ca sã facã ?aranjamentele? intrãrii PRM în marea familie popularã europeanã.
Nu m-ar mira ca prin înfrãțirea lui cu Vadim sã fi avut în vedere de la început, în primul rând, acest lucru.