FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«123»
Stanici01.12.2008 11:04

Io am fost aseara in comisie d-aia de numara voturile. Cel mai tare votant a facut in felul urmator : a desenat inca un patrulater, a desenat un falus pe el ca sigla si sub desen a scrsi numele partidului:PLM. Apoi a aplicat "votat".

Am ras cu lacrimi. :yeahh:

axl01.12.2008 11:05
Io am fost aseara in comisie d-aia de numara voturile.

Ai facut rost de bani de boasca.

RaMs3s01.12.2008 14:39

sa nu se supere nimeni....

i-as vota pe toti :laugh:

Dany's03.12.2008 16:46

Mai bine faci asa decat sa nu te duci la vot,totusi unii oameni au luptat cu ceva vreme in urma pentru ca votul sa fie universal,te duci la vot si pui stampila pe langa..daca n-ai cu cine,cred ca asa poti sa iti exprimi frustrarea cel mai bine.

milovan djilas03.12.2008 17:07

PNL... Intotdeauna am votat cu ei, sigur, in diverse forme, printre care CDR si Alianta DA.

Dany's03.12.2008 17:12

S-a cam stricat si PNL`u` asta..din pacate.

Joga Bonito06.12.2008 21:46
Io am fost aseara in comisie d-aia de numara voturile. Cel mai tare votant a facut in felul urmator : a desenat inca un patrulater, a desenat un falus pe el ca sigla si sub desen a scrsi numele partidului:PLM. Apoi a aplicat "votat".

Am ras cu lacrimi. :yeahh:

Hahahahahaha....

anunnak07.06.2009 18:10

Becali europarlamentar... a venit apocalipsa...

korynna07.06.2009 18:13

What?

D4v1dstelist07.06.2009 18:20
Becali europarlamentar... a venit apocalipsa...

Glumesti,nu?

Bogdan4Steaua07.06.2009 18:24

Conform sondajelor, asa se pare.

S-a intors tara asta cu susul in jos daca ne reprezinta pe plan european un analfabet.

MoWeed07.06.2009 18:27

Jiji, Vadim si Elena Basescu in parlamentul european. Uneori cred ca ne meritam soarta....

redondo07.06.2009 18:43

Ma bucur pentru Vadim!

DanStan07.06.2009 18:44

Nu chiar. Va iesi un circ pe cinste. Si s-ar putea sa aiba mari belele din cauza lui inclusiv barosanii care-l tin in brate. Omu' vrea imunitate dar habar n-are ca-n PE imunitatea se poate pierde mult mai usor decat in Romania. E suficient sa se sparga putin in figuri pe-acolo si-or sa zica aia mersi daca scapa de el. In orice caz, pentru Steaua va fi o problema fiindca toate belelele pe care le va produce boieru' in relatia cu UE vor si automat asociate imaginii Stelei.

@ Redondo : chiar nu ti-e mila de el ? O sa-si ia picioare in bot pentru fiecare gafa comisa de marele razboinic. Ca doar e 'omul lui'.

Stanici07.06.2009 19:19

Acum, sincer, am cateva motive sa il *** in bot pe "tribunul" vadim:

1) L-a promovat pe jijeg.

2) E un nesimtit care se da patriot dupa ce a cantat in struna ceausestilor. Adica, parerea mea, comunismul a fost cel mai mare dusman al poporului roman si un patriot nu face poezii pentru dusmanul poporului.

3) Legat de 1). Sa fim mai ieratatori ca Papa in legatura cu comunismul.

Te dai om de calitate. Si patriot. Cum mortii ma-tii aduci o maimuta langa tine ca sa reflecteze imaginea poporului roman intre aia din UE? Ce fel de patriot esti tu cand stii bine ca ala, prin imbecibilitatea-i genetica, o sa faca circ si giumbuslucuri p-acolo?! Cum sa mai dau eu ochii cu strainii, "tribunule", cand aia, cand or sa auda de Romania, pe langa "tigani", or sa se gandeasca si la un babuin care trage cocaina?!! Fmm, nu mai mori odata, si tu si porcul de Paunescu, parveniti nenorociti care se dau dupa cum bate vantul...

1on07.06.2009 20:23

Vadim e un mare jeg ca om, comparativ chiar cu jj. Pãi dacã te uiți la porcãiala dintre ei doi de acum câțiva ani, jj a fost un adevãrat domn atunci. Vadim aruncã cu rahat doar ca sã arunce cu rahat, fãrã niciun scrupul și fãrã nicio rușine. Încã mai sunt filmulețe pe youtube. E exact ca un sconcs care atunci când e în pericol, emite acel miros înspre cel de care se simte amenințat. La fel face și WCtudor. Aruncã cu cât mai mult rahat, cât cuprinde. Da rahatul ãla mestecat bine înainte, de el.

LDS07.06.2009 20:37

La insistențele unui disperat care m-a bãtut la cap toatã ziua la cap sã fiu "un bun cetãțean", am mers și io sã pãcãnesc cu ștampila de vot. Ajuns în cabina de vot și excluzând din start din variantele propuse, am rãmas în dubii între a pune ștampila pe EBA sau pe UDMR. Oricât de mult aș urî țara asta și slavã Domnului, o urãsc din toatã inima, n-am putut sã pun ștampila pe EBA.

Ideea e cã, din partea mea, țara asta poate sã se ducã dracului...

dee07.06.2009 20:52
Ideea e cã, din partea mea, țara asta poate sã se ducã dracului...

EBA sau 0-EBA?! si-au batut joc de noi: partidele (prin imaginea oferita), unii politicieni, media ... presedintele, toti!

tara asta se va duce cu siguranta dracului! destepti au fost suedezii cu partidul lor virtual care a castigat.

Sper sa ajunga Becali acolo, sa nu renunte, nu conteaza ca nu se pricepe, ca nici ceilalti nu merita sa ne reprezinte, sau cei care merita n-au facut nimic. E bun si Vadim, poate face tandem cu UDMR-ul sa iasa circ si pe acolo, doar show a fost destul pe la noi. Macar Gigi va pleca de la Steaua Bucuresti la Bruxelles iar visul multora se va indeplini :D

MoWeed07.06.2009 21:03

Adica e mai bine ca acum a ajuns in postura sa ne faca de ras pe toti romanii, nu numai pe stelisti? Nebunia lui ne va face de ras pe toti ca romani, ca sa nu mai zic ca dupa fiecare tampenie de-a lui, presa nu va zice "europarlamentarul Gigi Becali", ci "patronul Stelei Gigi Becali". Ma si gandesc ce imagine vom avea cand ciobanul si cu nebunul ala de vadim(l-a descris intocmai Stanici) se vor porcai cu ceilalti europarlamentari

E o rusine ca agramate ca EBA au ajuns sa reprezinte tara in fata sefilor de la UE doar pentru ca sunt "fata lui tata".

Voi sunteti atat de naivi incat sa credeti ca, daca devine europarlamentar, automat ne va lasa in pace? O sa lase Steaua pe mana nepotilor si lingailor care o sa actioneze zi de zi pe baza instructiunilor lui pretioase transmise pe cale telefonica. Plus ca pe plan extern vom fi cunoscuti drept echipa nebunului care reprezinta Romania in Parlamentul European...

dee07.06.2009 21:07

Mo, eu am scris sub impulsul rezultatelor. Tinand cont ca multi politicieni si-au batut efectiv joc de noi, as dori sa fie Becali acolo, ca sa-si bata si el joc de ei. Oricum,vorba lui LDS, tara se duce de rapa ... vezi ca am spus 0-eba, n-am facut-o agramata pe fiica lui Basescu, nu ma intereseaza. In fine, maine e o noua zi. Numai bine! Ma amuz cand am citit cine a iesit in celelalte tari :D .

MoWeed07.06.2009 21:10
Mo, eu am scris sub impulsul rezultatelor. Tinand cont ca multi politicieni si-au batut efectiv joc de noi, as dori sa fie Becali acolo, ca sa-si bata si el joc de ei. Oricum,vorba lui LDS, tara se duce de rapa ...

vezi ca am spus 0-eba, nu eba agramata! In fine, maine e o noua zi. Numai bine!

Pai aia cu agramata era o parere pur personala. Ca sa nu mai zic de cunostiintele ei vaste din geografie (Clujul e cel mai mare oras al Aradului :D ).

Problema e ca isi va bate joc si de noi nu numai de ei. Parca il si vad laudandu-se la tribuna parlamentului european ca a adus in Romania banii din CL :puke:

danimarcu07.06.2009 21:12

E o rusine ca Romania va avea un reprezentant ca Jiji Becali la Bruxelles.

Toata clasa politica din Romania e o mizerie,de-aia nu merge lumea la vot.In schimb merg unii care pt 50 de lei pun stampila acolo unde trebuie...Dar sa fim reprezentati de un semi-analfabet mi se pare prea mult.Puteau si europenii astia sa puna o minima conditie de bun-simt pt a fi acolo,si anume sa ai studii superioare...

Romania ma dezamageste din ce in ce mai mult.Ar merita un presedinte ca Gigi Becali si un premier ca Vadim Tudor!

Intr-un an-doi s-ar pune de o noua revolutie...

dee07.06.2009 21:18

e o rusine ca merg atatia pt 7000E lunar ca sa nu faca nimic, in loc sa stea naibii in tara si sa comunice online, ca si asta e o forma de comunicare si mai reduc din costuri. E o rusine sa critici pe oamenii care l-au votat pe Gigi Becali, spunand ca acesta nu merita sa ajunga acolo. Dar cine crezi ca a votat cu ceilalti? Asa cum altii au votat la comanda, asa si altii au raspuns sau s-au abtinut si n-au mers la vot.Tu Danimarcu, stai in Portugalia si voteaza acolo un partid de-a lor, daca vrei sa ai facilitati si lasa-i pe romanii din tara, ca stiu ei f bine ce fac!

1on07.06.2009 21:27
La insistențele unui disperat care m-a bãtut la cap toatã ziua la cap sã fiu "un bun cetãțean", am mers și io sã pãcãnesc cu ștampila de vot. Ajuns în cabina de vot și excluzând din start din variantele propuse, am rãmas în dubii între a pune ștampila pe EBA sau pe UDMR. Oricât de mult aș urî țara asta și slavã Domnului, o urãsc din toatã inima, n-am putut sã pun ștampila pe EBA.

Mda... Eu vroiam sã pun ștampila pe toate. Da' m-am gândit cã e posibil sã rãmân fãrã tuș pânã sã termin. Așa cã am pus doar pe UDMR și pe PRM.

ªi acuma, cea mai tare știre:

7,2% a obținut PRM la euroalegeri, potrivit estimãrilor INSOMAR. Gigi Becali și-a gãsit, în urma alegerilor de ieri, imunitatea la Bruxelles. Scorul PRM le permite atât liderului Corneliu Vadim Tudor, cât și patronului Stelei, Gigi Becali, al doilea pe listã, sã devinã europarlamentari. Aceasta înseamnã cã Becali, actualmente urmãrit penal pentru reținere ilegalã de persoane, va beneficia de imunitatea de eurodeputat, care nu poate fi ridicatã decât cu acordul Parlamentului European, la cererea autoritãților române. În discursul rostit la difuzarea sondajului INSOMAR, acesta a mulțumit românilor care l-au votat și le-a promis cã el și Vadim vor fi mai buni decât toți ceilalți 31 de europarlamentari la un loc. Ieri, Becali a și dat o turã pe la sediul PD-L, ca sã facã ?aranjamentele? intrãrii PRM în marea familie popularã europeanã.

Nu m-ar mira ca prin înfrãțirea lui cu Vadim sã fi avut în vedere de la început, în primul rând, acest lucru.

danimarcu07.06.2009 21:34
E o rusine sa critici pe oamenii care l-au votat pe Gigi Becali, spunand ca acesta nu merita sa ajunga acolo. Dar cine crezi ca a votat cu ceilalti? Asa cum altii au votat la comanda, asa si altii au raspuns sau s-au abtinut si n-au mers la vot.Tu Danimarcu, stai in Portugalia si voteaza acolo un partid de-a lor, daca vrei sa ai facilitati si lasa-i pe romanii din tara, ca stiu ei f bine ce fac!

Bine,stiu ca sunt si romani mandri de Jiji Becali,nu trebuie s-o strigi in gura mare...

Stau in Portugalia,dar sunt roman,si inca ma mai intereseaza ce se intampla pe acolo...Am acasa prieteni si neamuri,e normal sa fie asa.Daca ar fi vorba doar de cei ca tine sau cocalarii lui Jiji chiar nu m-ar mai interesa ...

lasa-i pe romanii din tara, ca stiu ei f bine ce fac!

Se vede.De-aia moare lumea de foame mai tare ca pe vremea lui Ceausescu...

«123»