Planuisem acest topic de mai mult timp, insa jobul, EURO, etc. au cam amanat "lansarea" lui. Asadar, aici va puteti exprima optiunile politice (care/daca le aveti) sau va puteti "duela in programe" cu adversarii politici ![]()
Dat fiind ca sunt primul
incep eu. Pana la localele de anul acesta, am votat de fiecare data cu Ecologistii. Nu stiu sigur de ce, poate pentru ca nu mi s-au parut asa corupti, poate pentru ca as sustine neconditionat un program de guvernare care sa tina intr-adevar seama de mediul inconjurator.
Cert este ca la localele astea, din partea lor a candidat Inimaroiu (cine e din Bucuresti probabil ii cunoaste "realizarile") si nu am mai avut niciun chef de vot:)
Partile nasoale pe care le-am aflat zilele astea se leaga insa de PD-L. In Bucuresti vor colabora cu partiduletul gretos al lui Becali pentru a avea majoritatea in CG, iar la Cluj vor colabora cu UDMR, din aceleasi motive, mai mult sau mai putin.
Aceste gesturi m-au convins ca sunt la fel de... nefasti ca si PSD, inlaturandu-mi si farama de afectiune sa-i spun pe care o aveam pentru ei.