FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«123»
Marius18.06.2008 17:50

Planuisem acest topic de mai mult timp, insa jobul, EURO, etc. au cam amanat "lansarea" lui. Asadar, aici va puteti exprima optiunile politice (care/daca le aveti) sau va puteti "duela in programe" cu adversarii politici :)

Dat fiind ca sunt primul :) incep eu. Pana la localele de anul acesta, am votat de fiecare data cu Ecologistii. Nu stiu sigur de ce, poate pentru ca nu mi s-au parut asa corupti, poate pentru ca as sustine neconditionat un program de guvernare care sa tina intr-adevar seama de mediul inconjurator.

Cert este ca la localele astea, din partea lor a candidat Inimaroiu (cine e din Bucuresti probabil ii cunoaste "realizarile") si nu am mai avut niciun chef de vot:)

Partile nasoale pe care le-am aflat zilele astea se leaga insa de PD-L. In Bucuresti vor colabora cu partiduletul gretos al lui Becali pentru a avea majoritatea in CG, iar la Cluj vor colabora cu UDMR, din aceleasi motive, mai mult sau mai putin.

Aceste gesturi m-au convins ca sunt la fel de... nefasti ca si PSD, inlaturandu-mi si farama de afectiune sa-i spun pe care o aveam pentru ei.

MoWeed18.06.2008 17:52

Eu am votat mereu Verzii pentru ca stiam ca nu au cum sa iasa, deci stiu ca nu mi-am facut-o cu mana mea.....

La localele de anul asta nu am votat pentru ca nu am avut cu cine:))

UDMR sunt un partid de :shit: care de ani buni se dau cu aia care sunt la guvernare. Niste prostituate politice

Daca politica e treaba aia la care ne pricepem toti, atunci fotbalul ce e?

Marius18.06.2008 17:56

Cat de tare!

Din primul post deja am un "coleg de partid"! Eu i-am votat pentru ca mi-ar fi placut sa ii vad impunand macar o parte din doctrina protectiei mediului in Romania. Din pacate, e destul de clar ca nu vor avea sanse...

P.S. Uitam, va rog frumos, fara posturi de genul "Nu ma intereseaza" sau asa ceva. Ii ros sa posteze doar pe cei interesati :)

LE:

Fotbalul e prelungirea politicului in sport :)

MoWeed18.06.2008 17:58

Daca mai zic vreo 2-3 pe aici ca au votat cu verzii, o sa putem zice ca tot electoratul lor e stelist

LE: Astept cu interes fanii PNG-ului:)))

cristian01418.06.2008 18:27

@ MoWeed

Ai votat cu verzii ca te recomanda numele. :))

Fane_casieru'18.06.2008 18:42

@Maruse

Imi permit sa-ti raspund cu un citat dintr-un film dupa parerea mea foarte tare :

Ti`ai dreacu`cu melcii vostrii :yeahh:

P.S. Tot cu soacra-mea votez :clap:

Recoba19.06.2008 15:35

@fane

moama ejti singurul care l am mai auzit sa fi vazut Senatorul Melcilor cu Dorel Visan...sper sa nu am insel dar citatul asta mi a ramas intiparit in minte...

Cat despre politica din ziua de azi...orice ai face tot numai carnatii astia ies asa ca...mai bine nu votez...

cRiss4Steaua19.06.2008 19:54

RDMSZ, evident!

glumeam nu va speriati :laugh: PNL :D Din pacate (fericire pentru altii) la mine in oras domina de cativa ani si primaria si consiliul judetean UDMR-ul .. Tot timpul cand vorbesc de unguri iau ban sau ceva de genu deci mai bine nu deschid subiectul :laugh: Apropo, cand sunt alegerile pentru presedintie ?

f234567k19.06.2008 21:02

Codrin ªtefãnescu :tongue:

Marius19.06.2008 21:13

Pe bune?

Azzido20.06.2008 14:31

politica e o curva.

arnold_piggyback_nude.jpg

1on23.06.2008 11:47
RDMSZ, evident!

glumeam nu va speriati :laugh: PNL :D Din pacate (fericire pentru altii) la mine in oras domina de cativa ani si primaria si consiliul judetean UDMR-ul .. Tot timpul cand vorbesc de unguri iau ban sau ceva de genu deci mai bine nu deschid subiectul :laugh: Apropo, cand sunt alegerile pentru presedintie ?

La anul'.

Bogdan4Steaua30.11.2008 19:27

Sincere FELICITARI pentru rezultatele obtinute la alegeri de partidul creditorului.

Procentul este unul colosal: 1.7%.

Probabil ca marea masa a votantilor este constituita din "harnicii" locuitori din Ferentari.

La mai MICA, nea Jiji!

Guardian30.11.2008 19:52

sãracu si câti bani bagã , le face la oameni toate poftele si intr-un final sã te trezesti cu 1 % :)) ce tare

Bogdan4Steaua30.11.2008 20:02

Grupul "bagabontilor" din Peluze saluta performanta PNG-CD la alegeri.

Parca s-ar potrivi de minune pe un banner maine seara. steagro

MALDINI30.11.2008 20:07

Isi merita soarta !! Ce bine imi pare :)) Cica daca nu va castiga alegerile din sectorul 5 la nu stiu ce colegiu se va retrage ... sa se retraga draq si din fotbal :)

pugliesi30.11.2008 20:29
Isi merita soarta !! Ce bine imi pare :)) Cica daca nu va castiga alegerile din sectorul 5 la nu stiu ce colegiu se va retrage ... sa se retraga draq si din fotbal :)

e nebunu' la otv.....in colegiul 20 din sect 5.. Becali a facut 15% si oana mizil de la psd 40 %...:)))))....moare de nervi.....:)))))))))

MoWeed30.11.2008 22:11

Moare de ciuda ciobanul

ultra_ss30.11.2008 22:52

Si se pare ca ciobanu nu a castigat nici macar in ferentari acolo unde sunt prietenii lui rromi carora lea bagat curent electric acum se vde cat de iubit e el :)) si o dedicatie pentru cioban ca se pare ca te-a lasat toata lumea:

CE BINE IMI PARE CA AI LUAT TEAPA

CE BINE IMI PARE CA AI PIERDUT

CA TOATE HAINDELE TIAU INTRAT LA APA

CA NUMAI AI NIMIC DIN TOT CE-AI AVUT :bananadance:

redondo30.11.2008 23:11

Spune numai trei cuvinte...Vadim Tudor Presedinte!

fredysteaua01.12.2008 00:35

poate la suparare si-a dat seama ciobanu ce a pierdut !!

nu politica

nu parlament

nu partid

doar pe NOI !!

si daca avea suporterii langa el poate statea altfel si in politica si automat si in faza financiara...asta e ciobane ...ai ce construesti nu ce distrugi

AFARA DIN Ghencea

andrey_ptm_steaua01.12.2008 06:42

Jiji ciobane te-au votat doar oile

Ionutz8601.12.2008 07:57

Eu sincer va spun ca de cand am dreptul la vot ( de aproape 4 ani ) am votat doar cu PRM. As fi curios sa vad macar un primar de sector PRM'ist la treaba...pentru ca pe cei din partidele puternice ii vedem mereu...si stim cu totii cum merge treaba ! :(

Asa ca PRM.....pana m-o dezamagii vr'unul de acolo...oricum toti sunt o apa si-un pamant...!

axl01.12.2008 08:52

Huooo! Peremistu'!!!!

MoWeed01.12.2008 08:55

Hai verzii :naughty:

«123»