De ce oare nu si-au dat si olandezii aia un autogol? Nu cumva i-au ,,stimulat" italienii cu vreo ,,valiza"la pauza? Ca in primele 45 min.mai aveau putin si ne rugau in genunchi sa atacam si noi si sa tragem si noi un sut mai acatari pe poarta!
dna-ul sa se autosesizeze! Au si o proba beton acum:scrisoarea lui Arrigo Sachi catre Marco van Basten!
Si comisia de disciplina a UEFA pe baza investigatiilor dna-ului romanesc ar putea sanctiona echipa Olandei cu cate puncte vrem noi.Si astfel la viitoare preliminarii in care vom fii parteneri de grupa ei vor pleca din start cu handicap.Sa se invete minte!
Si cred ca si francezii au complotat impotriva noastra.Au facut non-combat cu italienii numai asa de-ai dracu sa nu ne calificam noi! Ca au ei boala pe noi.
Eu astept cu nerabdare sanctionarea celor pomeniti mai sus pentru ca aceasta stare de lucruri nu se poate prelungi la infinit.
Cum ne-au privat ei de titlul european........
Va ceti intreba poate :,,Bine dom-le dar ai nostri? Ai nostri ce-au facut?"
-Ai nostri au cantat plini de sentiment imnul Romaniei! Ce nu-i de ajuns? Ca au obosit! Si nici arbitrul Busaca nu a permis intrarea pe teren a echipei medicale spre a le face respiratie gura la gura si ai resuscita. Sa fie si el pedepsit!
Dupa toate aceste sicane la care au fost supusi ,,bravii nostri jucatori"ce ar mai fii de spus?
Sa privim cu optimism spre urmatoarele calificari si sa speram ca UEFA si FIFA vor schimba regulamentele de desfasurare a turneelor finale in sensul ca,daca Romania se va califica la vreunul dintre ele va fii declarata automat ,,campioana europeana"sau ,,campioana mondiala",celelalte echipe urmand sa se lupte intre ele pentru locurile doi,trei,patru...! Ba nu! Eu propun ca si locul doi sa fie tot al nostru.E-te-asa sa moara toti de necaz.Si in loc de finala vor face ai nostri un meci demonstrativ intre ei si staful FRF (daca nu vor fii prea obositi dupa vacantele de recuperare prin nu-s ce insule exotice.In caz contrar sa ni se aduca trofeele la Bucuresti si noi promitem sa iesim in Piata Universitatii sa sarbatorim cum se cuvine alaturi de generatia de p.....".
Hai Romania!