FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Olanda 0-2 (0-0)

«123»
endorama18.06.2008 03:36

foarte bun comentariul lui cristian014. mie mi-a placut titlul de azi din Evenimentul Zilei: "Am pierdut fara sa ne fortam"...

si inca un citat interesant din EvZ:

"Marco Van Basten a folosit împotriva României o echipã ciudatã, cu multe rezerve. Antrenorul batavilor a alcãtuit strâmb echipa, folosindu-l pe Khalid Boulahrouz, stoper de meserie, pe postul de fundaș dreapta, iar pe John Heitinga, care s-a consacrat ca apãrãtor de bandã dreaptã, l-a trimis în centrul defensivei. Totul în zadar. Românii n-au mișcat nimic. Pițurcã s-a certat cu Mutu"

vai de capul nostru...

JDERUL18.06.2008 06:16

De ce oare nu si-au dat si olandezii aia un autogol? Nu cumva i-au ,,stimulat" italienii cu vreo ,,valiza"la pauza? Ca in primele 45 min.mai aveau putin si ne rugau in genunchi sa atacam si noi si sa tragem si noi un sut mai acatari pe poarta!

dna-ul sa se autosesizeze! Au si o proba beton acum:scrisoarea lui Arrigo Sachi catre Marco van Basten!

Si comisia de disciplina a UEFA pe baza investigatiilor dna-ului romanesc ar putea sanctiona echipa Olandei cu cate puncte vrem noi.Si astfel la viitoare preliminarii in care vom fii parteneri de grupa ei vor pleca din start cu handicap.Sa se invete minte!

Si cred ca si francezii au complotat impotriva noastra.Au facut non-combat cu italienii numai asa de-ai dracu sa nu ne calificam noi! Ca au ei boala pe noi.

Eu astept cu nerabdare sanctionarea celor pomeniti mai sus pentru ca aceasta stare de lucruri nu se poate prelungi la infinit.

Cum ne-au privat ei de titlul european........

Va ceti intreba poate :,,Bine dom-le dar ai nostri? Ai nostri ce-au facut?"

-Ai nostri au cantat plini de sentiment imnul Romaniei! Ce nu-i de ajuns? Ca au obosit! Si nici arbitrul Busaca nu a permis intrarea pe teren a echipei medicale spre a le face respiratie gura la gura si ai resuscita. Sa fie si el pedepsit!

Dupa toate aceste sicane la care au fost supusi ,,bravii nostri jucatori"ce ar mai fii de spus?

Sa privim cu optimism spre urmatoarele calificari si sa speram ca UEFA si FIFA vor schimba regulamentele de desfasurare a turneelor finale in sensul ca,daca Romania se va califica la vreunul dintre ele va fii declarata automat ,,campioana europeana"sau ,,campioana mondiala",celelalte echipe urmand sa se lupte intre ele pentru locurile doi,trei,patru...! Ba nu! Eu propun ca si locul doi sa fie tot al nostru.E-te-asa sa moara toti de necaz.Si in loc de finala vor face ai nostri un meci demonstrativ intre ei si staful FRF (daca nu vor fii prea obositi dupa vacantele de recuperare prin nu-s ce insule exotice.In caz contrar sa ni se aduca trofeele la Bucuresti si noi promitem sa iesim in Piata Universitatii sa sarbatorim cum se cuvine alaturi de generatia de p.....".

Hai Romania!

fedora18.06.2008 06:43

Incredibil, n-am putut castiga un blat.

Vina e 90% a lui Piturca.

In locul lui in minutul 10, dupa ce m-am convins ca olandezii sunt pe blat, ii bagam pe Dica si Marica in speranta unui gol izbavitor.

Pana la urma s-au plictisit si olandezii si au zis sa nu se faca de rahat de dragul nostru.

yozisss18.06.2008 07:24

@zloty

La faza cu piti ai dreptate, au jucat mult prea multe maini moarte la acest european, inlcusiv Banel, inclusiv Cocis, D Niculae. De Mutu nu mai zic. Ideea mea era ca pe Mutu prea l-a pupat toata lumea in fund, si felul in care si-a bagat picioarele a fost un "raspuns" al acestuia. De asta il injur atat de virulent.

S-a intrebat cineva cate mingi a primit Marius Niculae in meciul asta?

Si da, il injur si pe piti.. nu a avut curaj sa treaca peste Mutu, nu l-a convocat pe Ogararu, mult peste Banel si Petre la un loc, l-a lasat acasa pe Bratu, un jucator care putea sa finalizeze din actiune, exact cum a jucat Romania. In schimb a tinut trei atacanti de careu, in conditia in care nu am jucat in careu.

Dar asta e... mergem mai departe... de fapt ei merg mai departe, la echipele de club.. unde Mutu o sa faca iar senzatie... o sa-i creasca salariul.. noi o sa ajungem la spital de nervi..

Cat despre nationala, candne gandim ce grupa de calificare avem...

metzzz18.06.2008 09:55

Hai ca nu e chiar asa rau , e foarte rau. Ia privitil si pe asta ce zice :

- Adi, cum caracterizezi Ro­mânia dupã acest Euro?

- Am ieșit onorabil din aceastã grupã. Am fost foarte obosiți pen­tru cã în primele partide am fost ne­voiți sã alergãm mai mult decît ad­ver­sarul. Am rãmas cu un gust a­mar. Puteam mai mult decît am arãtat.

Ahahahahaha . V-am mai zis ca multi altii ca nu ne calificam. Ne multumim cu putin.

Si inca una , de la unu pe care multi l-ati injurat acum aproape 2 saptamani :

Antrenorul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, comenta despre mentalitatea româneascã înaintea debutului Campionatului European. La acel moment, afirmațiile sale nu au fost bine primite de public.

"Poporul român nu este curajos și este lipsit de ambiție, deoarece a învãțat sã se mulțumeascã cu puțin.

În schimb, este un popor abil, descurcãreț, inventiv, care a fost obligat întotdeauna sã gãseascã o soluție pentru a se descurca și a putea supraviețui.

Are o mare capacitate de a suferi în tãcere, fãrã a se revolta. Toate aceste caracteristici se gãsesc în fotbalul nostru și în jocul echipei naționale", spunea atunci Boloni.

O persoana foarte inteligenta. Si se mai intrebau unii de ce a lasat nationala pentru Sporting :)))))

MoWeed18.06.2008 09:59

Adi Mutu presupun.

El "marea vedeta" vine si ne zice ca e multumit si ca se putea mai mult. Nu mai spune Mutule...se putea mai mult daca nu-ti bateai joc de un penalty...

Boloni a avut mare dreptate.....

greenyes18.06.2008 11:55

In locul lui in minutul 10, dupa ce m-am convins ca olandezii sunt pe blat, ii bagam pe Dica si Marica in speranta unui gol izbavitor.

Pana la urma s-au plictisit si olandezii si au zis sa nu se faca de rahat de dragul nostru.

Cel mai rau pentru viitorul fotbalistic al nationalei...daca exista unul...e declaratiille de tipul.....am facut ce am putut, au fost mai buni.....bla bla bla....

Astia nu s dau seama de penibilul situatiei in care se afla????? Cum ai spus si tu au jucat intr un blat finut si eu nu au reusit sa i bata.......lehamite....asta am trait aseara.........Si le au mai cantat si imnul ...le au cantat imnul la nesimtitii astia......si ei vin si ne arunca ca "atat am putut".......

Ar trebui primiti cu rosii stricate .... dar cine sa i scuture pe astia????? Nemtii i au facut ou si cu otet cand au calcat stramb.......pe ai lor....dar.....noi......sa le atingem sufletele lor atat de ravasite dupa "aceasta performanta istorica, nemaintalnita in istoria noastra".......

Vai de noi...S a coborat atat de mult stacheta valorica la noi incat......ne scot astia ochii si pentru un egal....vina e a noastra...dar mai ales a "miticilor, sandulicilor" care or sa duca nationala sa o apere de "raii si nerecunoscatorii" din Bucuresti.....

Vitorul e sumbru!!!!

w3bmaster18.06.2008 20:57

Vai de nationala

Lu piti ii recomand manualu micului antrenor Capitolele Atac si Constructie ..

Jucatorilor le recomand 200 de meciuri din LC poa invata si ei cum se joaca fotbalu simplu si dfirect cu pase in fata nu in lateral nu in spate ... nu cu mingii aruncate ....

steaua_gloria18.06.2008 21:14

Ce vina are piti , daca n-are jucatori . A incercat sa faca lotul cel mai bun dupa ceea ce avem. Dupa mine mai mergeau convocati Bratu si Ogararu insa nu sunt foarte sigur ca chiar si cu ei am fi reusit mai mult. Asta e echipa , oricum am taria sa recunosc ca Dica si Banel nu sunt oameni de nationala. Dica la nationala in meciuri tari e de nerecunosut , iar Banel joaca ca de obicei . Mutu e intradevar briliantul nostru , insa de unul singur nu se poate descurca si e greu ca jucator mediocru sa intelegi un geniu asa cum e Mutu. Nu-l mai injurati , atata timp cat italienii si celelalte popoare il ridica in slavi. Defapt asa suntem noi romanii vbim urat despre ai nostri si ni-i fura altii . :wall:

stefanVl19.06.2008 16:11

Da sigur daca il baga pe Dica schimba radical meciul :))))))

«123»