Astazi suntem miorita reloaded si aratam de ce nu meritam sa mergem in sferturi.Nationala Romaniei s-a inecat astazi ca banelul la mal. Exact cum am fost mandru de atitudinea lor in meciurile cu Franta si Italia astazi imi e rusine cu ei.
Si va rog sa nu imi bagati prostia aia ca daca dadea Mutu gol cu italia ne calificam.
Nene,inaintea acestui meci aveam 2 puncte nesperate si jucam cu o olanda nepasatoare. Van Basten a fost baiat de treaba,a inceput cu vreo 9 rezerve iar cei din teren nu mi-au dat senzatia in nici un moment ca au fortat. Chiar acum cand scriu in min 81 olandezii ne-au lasat sa dam pase la ei in careu. Practic ne-au invitat la joc si noi am jucat ca in meciul cu Franta. Alo piti azi aveam nevoie de VICTORIE!!!
Inteleg ca am jucat prudent in prima repriza dar in 2-a trebuie sa mergem peste ei,cu orice risc. Ce am facut noi? Am facut acelasi joc de parca noi conduceam cu 2-0. Felicitari sincere apararii noastre care s-a descurcat decent avand in vedere ca am fost morti pe benzi iar mijlocul s-a sufocat,atacul neexistand.
Later edit,Gurita s-a impiedicat in careu si van persie ne-a tras-o.
Mai piti tactica ta a fost buna in primele 2 meciuri dar acum ai dat-o in bara rau de tot. Cum dracu sa joci cu Banel Nicolita si sa il tii pe teren tot meciul? Din momentul in care am luat gol mai aveam juma de ora la dispozitie sa dam 2 iar piti nu a schimbat nimic. L-a bagat pe d.niculae in locul lui Marius niculae(care era mort singur in fata) si pe Dica,teoretic un playmaker,tocmai in min 75!!! Olanda avea valoare sa ne bata dar noi le-am facut misiunea mai usoara neatacand,sapand transee ca in primele 2 meciuri. Ne-au dat o lectie turcii in ceea ce priveste determinarea,ei au avut un adversar mai slab ca olanda si ceva mai mult noroc,dar din momentul in care s-a facut 2-0 pentru cehi parca li s-a aprins un beculet in cap si au dat tot ce au avut mai bun iar fotbalul i-a rasplatit.
Va spun sincer ca preferam 3 infrangeri in aceasta grupa pentru ca astfel as fi spus ca nu avem valoare si nici atitudine. Asa sunt mai dezamagit pentru ca am aratat ca putem fi determinati in fata italienilor si francezilor,dar am revenit la "somnul cel de moarte" atat de familiar noua.
Repet,imi e rusine nu de rezultat,ci de atitudine.
Daca vrem sa facem ceva la turneele finale trebuie sa invatam sa mai si atacam. Aparare avem,mijloc subtirel iar atacul=Mutu,iar cu o astfel de echipa ne va fi foarte greu sa realizam ceva cu echipele mari.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.