FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Olanda 0-2 (0-0)

«123»
fcsteaua.ro17.06.2008 15:31

România disputã în seara aceasta, începând cu ora 21:45, un meci decisiv pentru calificarea echipei naționale în sferturile EURO 2008. La Berna, tricolorii vor întâlni Olanda, contracandidata din grupele de calificare și liderul grupei, cu 6 puncte din 6 posibile.

Ecuația calificãrii depinde în primul rând de noi, în cazul unei victorii România fiind calificatã, indiferent de rezultatul partidei Franța - Italia. Naționala noastrã se poate califica și în cazul unui rezultat egal, chiar și al unei înfrângeri, însã depinde de rezultatul dintre campioana și vicecampioana mondialã. De cealaltã parte, Olanda este calificatã de pe primul loc în grupã, indiferent de rezultat și e de așteptat cã va menaja un numãr considerabil de titulari.

Victor Pițurcã va trimite în teren urmãtorii jucãtori:

Lobonț - Contra, Tamaș, Ghionea, Raț - Cociș, Codrea, Chivu - Nicolițã, Mutu - Marius Niculae

Hai România! Hai bãieții!

Ovidiu

radone17.06.2008 15:39

HAI Romania!!!!!!!!!!!!! :drunk: steagro :beer2::hooray:

laur_2317.06.2008 15:51

Va fi greu sa obtinem victoria(cred ca Italia-Franta nu va fi egal...sau cine stie?!?), dar nu imposibil.

Este nevoie ca echipa sa se autodepaseasca pentru a putea obtine calificarea in fata unui adversar care s-a dovedit pana acum cel mai in forma de la acest Euro.

Poate ca nu vor juca cu prima echipa, poate ca nu vor fi foarte determinati, insa noi nu trebuie sa ne bazam pe aceste aspecte foarte mult...

Succes Nationalei!!!

MoWeed17.06.2008 16:27

Romania, Romania, ole, ole, ole!!! steagro

steaua_gloria17.06.2008 16:38

HAI Romania!!

clausblaus17.06.2008 17:13

Suntem la mana noastra de data asta.Totul depinde numai si numai de baieti.Daca vor aborda partida cu mai mult curaj si cu multa,foarte multa,incredere in fortele proprii s-ar putea sa avem o mare satisfactie in seara asta.Le doresc multa bafta!HAI Romania!!!

cristian01417.06.2008 17:34

Nu cred ca Franta si Italia se vor anihila reciproc. Se va juca fotbal "pe bune". Asa ca cel mai bine ar fi sa invingem. Fotbalul ii rasplateste pe cei curajosi.

HAI Romania ! :punk:

shack3r17.06.2008 17:53

Baieti,nu vreau sa supar pe nimeni,noi avem o echipa buna,dar doar atat.

Olanda e fabuloasa si o sa isi respecte blazonul . Macar o sa terminam Euro cu capul sus..

1on17.06.2008 17:56

Nu știu de ce, dar am un sentiment nasol.

DelPiero1017.06.2008 18:04

Normal ca aveti un sentiment nasol...multi au avut 'sentimente nasoale' si inainte de acest Euro,ba ca facem 0 p,ba ca luam de la 3 in sus in fiecare meci...pic de incredere nu ati avut in Nationala asta!NE CALIFICAM!HAI Romania!

danimarcu17.06.2008 18:05

@1on

O fi de la stomac!...

Van Basten ne-a dat deja mana de ajutor pe care putea sa ne-o dea,trimitand in teren mai multe rezerve.Restul depinde de noi.

Hai Romania!

cosmos1317.06.2008 19:17

unde pot sa vad meciul pe net?

sunt in china si piticii astia dau meciul italia-franta

Joga Bonito17.06.2008 19:34

Eu am impresia ca Robben a ratat intentionat. Per asamblu suntem praf. Hai Romania!

Marius17.06.2008 19:41

Ce a ratat-o Robben! =))) Cred ca in viata lui nu mai da asa pe langa poarta! :)))

Hai Franta! Vrem un gol cat o calificare, esti singura noastra speranta! :)))

endorama17.06.2008 19:46

mai, nu stiu cum se va termina meciul asta, dar daca vom juca si in repriza a doua ca si in prima, atunci chiar nu meritam nimic... suntem zero.. nu suntem in stare nici sa ne aparam, nici sa atacam si nici sa contraatacam... avem posesie 33% la pauza in fata rezervelor Olandei..

Hai Franta! Vrem un gol cat o calificare, esti singura noastra speranta! :)))

mda... asa ne-a invatat Becali: sa facem performante pe rezultatele altora...

1on17.06.2008 19:50

@delpiero:

Crede-mã, io nu mã aflu printre ãia care ziceau cã facem 0 puncte, nici printre ãia care ziceau cã luãm de la 3 în sus.

@danimarcu:

Sper.

@endorama:

Mai degrabã Paszkany și Maröszany.

Pânã în minutul 60 io zic cã-l bagã pe Marica în locul lui M. Niculae.

danimarcu17.06.2008 19:52

As fi ipocrit daca as spune ca Olanda nu vrea sa ne lase sa castigam!Se vede de la o posta,dar ai nostri probabil ca au frica de performanta.Jucam precum cizma,daca la pauza nu schimbam ceva o sa fie nevoiti olandezii sa-si dea autogol sau sa faca un fault in careu. :wall:

Olanda asta e de batut,dar cu un joc totalmente defensiv nu vad cum putem sa o facem...

Eu sper totusi ca in a doua repriza vom vedea Romania din meciul cu Italia!

Hai Romania!

Joga Bonito17.06.2008 19:57

Numa dintr-o faza fixa putem castiga, in speta dintr-un corner. Dar nu e Goe in teren. :look:

Totusi, cred ca ne calificam. Vor fi mai motivati. Romania, fa-ne mandri!

Soarta unei generatii se decide intr-o singura repriza, a unui meci nasol. :happy:

stelist24/2417.06.2008 20:35

mda baieti recunoasteti ca bratu era numai bun pentru euro si Ogararu :(

yozisss17.06.2008 20:38

Celor care i-au cantat multumiri si incurajari lui Mutu dupa ratarea penalty-ului cu Italia: aveti acum raspunsul la efortul vostru. Iata cum considera marea noastra vedeta sa joace un meci decisiv, cu un egoism nemaivazut nici macar la Hagi.

Mersi mutule ca mi-ai macat ficatii.. sper ca la un moment dat sa se inventeze fotbalul cu 2 mingi, eventual 3 sau 4, sa poti sa joci linistit, sa te duci in aia matii, sa nu te mai vad, ca mi se face rau.

Dar cine stie, mai is 5 minute, poate dai un gol, sa iti ridice astia statuie ca ai fost "atat" de aproape sa califici echipa.

Mars javra.

zloty17.06.2008 20:40

doamne Banel e culmea :)) cel mai praf de pe teren ,pe faza defensiva a fost jalon iar pe cea ofensiva a incurcat tot ce se putea incurca

Chivu nush de ce e pus sa joace mijlocas a dat kix azi bagal naiba daca ti sa joci cu el fundas da nu mijlocas ca o pasa na dat

2-0 cred ca suntem singura nationala din lume care noua trebuindune o victorie jucam la egal

endorama17.06.2008 20:41

bine se intreba Vochin inainte de Euro: ne pregatim noi apararea, dar ce facem daca vom avea nevoie sa atacam? raspunsul l-am primit in seara asta: NIMIC... "atrocious passing", "terrible stuff", "saddening performance", "flat display".. cam astea sunt epitetele pe care le folosesc comentatorii astia americani la adresa evolutiei noastre in timp ce remarca si ei ca olandezii mai mult se plimba pe teren.... si asta dupa ce la inceputul transmisiei era destul de aparent ca simpatizeaza cu noi....

zloty17.06.2008 20:41
Celor care i-au cantat multumiri si incurajari lui Mutu dupa ratarea penalty-ului cu Italia: aveti acum raspunsul la efortul vostru. Iata cum considera marea noastra vedeta sa joace un meci decisiv, cu un egoism nemaivazut nici macar la Hagi.

Mersi mutule ca mi-ai macat ficatii.. sper ca la un moment dat sa se inventeze fotbalul cu 2 mingi, eventual 3 sau 4, sa poti sa joci linistit, sa te duci in aia matii, sa nu te mai vad, ca mi se face rau.

Dar cine stie, mai is 5 minute, poate dai un gol, sa iti ridice astia statuie ca ai fost "atat" de aproape sa califici echipa.

Mars javra.

ce sa vrei cu cine sa joace?? cu Banel care se incurca in minge??? Mutu e bun da nu poate nimic singur el a fost pus sa joace doar cu Marius niculae restul sunt pe - pe faza de atac

predatorpulse717.06.2008 20:50

Astazi suntem miorita reloaded si aratam de ce nu meritam sa mergem in sferturi.Nationala Romaniei s-a inecat astazi ca banelul la mal. Exact cum am fost mandru de atitudinea lor in meciurile cu Franta si Italia astazi imi e rusine cu ei.

Si va rog sa nu imi bagati prostia aia ca daca dadea Mutu gol cu italia ne calificam.

Nene,inaintea acestui meci aveam 2 puncte nesperate si jucam cu o olanda nepasatoare. Van Basten a fost baiat de treaba,a inceput cu vreo 9 rezerve iar cei din teren nu mi-au dat senzatia in nici un moment ca au fortat. Chiar acum cand scriu in min 81 olandezii ne-au lasat sa dam pase la ei in careu. Practic ne-au invitat la joc si noi am jucat ca in meciul cu Franta. Alo piti azi aveam nevoie de VICTORIE!!!

Inteleg ca am jucat prudent in prima repriza dar in 2-a trebuie sa mergem peste ei,cu orice risc. Ce am facut noi? Am facut acelasi joc de parca noi conduceam cu 2-0. Felicitari sincere apararii noastre care s-a descurcat decent avand in vedere ca am fost morti pe benzi iar mijlocul s-a sufocat,atacul neexistand.

Later edit,Gurita s-a impiedicat in careu si van persie ne-a tras-o.

Mai piti tactica ta a fost buna in primele 2 meciuri dar acum ai dat-o in bara rau de tot. Cum dracu sa joci cu Banel Nicolita si sa il tii pe teren tot meciul? Din momentul in care am luat gol mai aveam juma de ora la dispozitie sa dam 2 iar piti nu a schimbat nimic. L-a bagat pe d.niculae in locul lui Marius niculae(care era mort singur in fata) si pe Dica,teoretic un playmaker,tocmai in min 75!!! Olanda avea valoare sa ne bata dar noi le-am facut misiunea mai usoara neatacand,sapand transee ca in primele 2 meciuri. Ne-au dat o lectie turcii in ceea ce priveste determinarea,ei au avut un adversar mai slab ca olanda si ceva mai mult noroc,dar din momentul in care s-a facut 2-0 pentru cehi parca li s-a aprins un beculet in cap si au dat tot ce au avut mai bun iar fotbalul i-a rasplatit.

Va spun sincer ca preferam 3 infrangeri in aceasta grupa pentru ca astfel as fi spus ca nu avem valoare si nici atitudine. Asa sunt mai dezamagit pentru ca am aratat ca putem fi determinati in fata italienilor si francezilor,dar am revenit la "somnul cel de moarte" atat de familiar noua.

Repet,imi e rusine nu de rezultat,ci de atitudine.

Daca vrem sa facem ceva la turneele finale trebuie sa invatam sa mai si atacam. Aparare avem,mijloc subtirel iar atacul=Mutu,iar cu o astfel de echipa ne va fi foarte greu sa realizam ceva cu echipele mari.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Joga Bonito17.06.2008 20:53

Bine a zis Buffon. Ca nu vom rezista presiunii. Pana la urma ratarea lui Mutu ne-a fost fatala, desi rezultatul a fost unul just.

Asta e baieti, capul sus! Astea 2 puncte sunt bonusul nostru. Era aberant sa cerem mai mult. Mandru ca sunt roman!

p.s.: o satisfactie amara si cretina: nici Italia, nici Olanda nu vor pupa trofeul european, le lipseste ceva. :look:

«123»