Acum e drogat nu?
Daca nu era el asa drogat cum e te uitai acum la Berbatov & Co.
Acum e drogat nu?
Daca nu era el asa drogat cum e te uitai acum la Berbatov & Co.
fedora
cate goluri a dat Mutu bulgariei?
Intrebarea ta nu face decat sa demonstreze ce era de demonstrat.
faceti din Mutu un erou desi in toata istoria lui la nationala a inscris doar impotriva a 3 echipe mari:Italia (ieri), Cehia pt calificarea la CM 2006 si Danemarca pt calificarea la CM 2004.
In rest...echipe de 3 surcele...si cand ziceam ca e dependent de valoarea adversarilor ati sarit pe mine!
Adriane,esti genul de om cu idei putine dar fixe ....
Ai dreptate,da-l dreacu pe Mutu ca e drogat,sa il luam pe Jula,cu el rupem tot!
Hai sa il blamam si pe Hagi ca in toata cariera lui a inscris "doar" impotriva a 4 nationale tari:URSS,Argentina,Columbia si Portugalia(http://www.romaniansoccer.ro/players/h/Hagi.shtml)
Adrian,sincer,nu stiu de unde le scoti ![]()
ce a facut Mutu in meciul cu franta?
nimic!
ce a facut in meciul cu italia?
a aratat ca aude si vede bine.ca l-a auzit pe buffon cum cere mingea si l-a vazut pe zambrotta cum se pozitioneaza sa i-o poata da....
aaaaa
da
si stie italiana!
si asta e o calitate importanta pt un atacant!
Oop dragul meu vad ca tu nu ai priceput nimic din ceea ce am incercat eu sa explic.
Nu trebuie sa joace titular neaparat jula.Dar nu strica sa ai un atac cu Danciulescu de exemplu ca doar era golgeterul campionatului intern
ma rog...nimic din ce am zis eu nu conteaza.
conteaza doar ca a dat Mutu gol.
nici ca a ratat penaltiul dand pe jos, slab si pe centru(mai rau ca un amator!ca in situatii din alea nu dai niciodata asa!) nu conteaza absolut deloc
P.s. Il compari pe Hagi cu Mutu? TE ROG!
In primul rand ca Hagi a fost mijlocas..nu atacant...si nici nu cred ca merita sa fie comparat cu un drogat!
Degeaba incerci tu sa ironizezi golul lui Mutu ... asta nu ii stirbeste catusi de putin din merite.Sunt de acord ca a batut execrabil penalty-ul,dar acum nu ma apuc sa il fac in fel si chip.Repet,mergem mai departe!
Actuala echipa e dependenta de Mutu la fel cum era "generatia de aur" dependenta de Hagi ... Daca Mutu joaca bine,joaca si nationala bine.E nedrept sa il desconsideri pe cel care ne tine in spate de ceva vreme chiar daca "ne-a ingropat" pe finalul meciului trecut.
Ar fi bine sa iti aduci aminte ca si Hagi mai facea meciuri slabe,asta e,se mai intampla,nimeni nu are prestatii excelente meci de meci ...
LE:se pare ca ne "intindem" la vorba,daca doresti putem continua discutia pe privat,n-are rost sa flood-ez thread-ul
Actuala echipa e dependenta de Mutu
asa zici?
eu nu cred!
multe au fost meciurile in care nationala Romaniei a jucat mult mai bine atunci cand Mutu nu era pe teren.
atunci cand echipa juca in totalitate ca o echipa si nu tragea ca sa ii dea mingi lui Mutu.
e o prostie sa zici ca Mutu e cel mai important pt nationala si e o prostie si mai mare sa faci jocul nationalei in jurul lui Mutu.
Nu stiu de ce il compari cu Hagi.Mutu nu e nici macar la glezna lui Hagi.
si gresesti cand zici ca nationala era dependenta atunci de Hagi.
Cand nu era el, era Ilie Dumitrescu sau Adi Ilie sau altii.
atunci echipa aia juca intr-adevar ca o echipa!
nu tragea sa il scoata pe Hagi golgeter!
In meciul de la euro 2000 dintre Romania si Anglia, penaltyul primit nu a fost batut de un titular.A fost batut de o rezerva, Ganea, un om mult mai odihnit.Un om dintr-o bucata, fara impresii nu ca un anumit jucator care cica acum e indispensabil pt nationala...
Bravo Adrian!
Unul din putinii care recunoaste adevarul ca Mutu a batut slab de tot penalty-ul aseara si, de asemenea unul din putinii interesati de soarta lui Mirel Radoi.
Dar, deh, conteaza mai mult "drama" unui fotbalist care a ratat un penalty sutand mediocru(macar de ar fi fost o glorie stelista intelegeam cat de cat), decat un jucator care a fost aproape sa-si piarda vederea pe teren pentru Romania, jucator care mai este si capitanul Stelei....
MoWeed
Nu sunt de condamnat cei care se bucura pt aceste 2 egaluri.
Multi dintre userii acestui site sunt inca tineri si nu au apucat sa vada sau nu isi mai amintesc cum era Romania la turnee finale.
Imi pare foarte rau pt Radoi.
A fost, parerea mea, alaturi de Banel cel mai bun om din meciul cu Franta.
Si a inceput bine si cu Italia.
Se pare ca toate ghinioanele se sparg in capul lui...Sper sa isi revina cat mai repede!
Sa ii dea Dumnezeu sanatate!
Sper totusi ca evolutia din meciul cu Franta sa il ajute sa prinda un contract la o echipa de top din europa!
Merita mai mult ca oricine!
p.s. Paradoxal intrarea lui Dica a fost de bun augur.Ca Dica,fiind mai ofensiv decat Radoi, l-a tinut pe De Rossi mai departe de terenul nostru si l-a oprit sa urce in atac ca sa ii ajute pe Pirlo si Perotta in duelul cu ceilalti 2 mijlocasi ai nostri. Radoi il intampina pe De Rossi la o distanta mai mica de poarta noastra.
"si stie italiana!
si asta e o calitate importanta pt un atacant!"
)))))
@AdrianUltras25
La ultimul turneu final aveam 12 ani deci nici eu nu imi amintesc multe de la turneul final
Si eu ma bucur din punct de vedere al rezultatelor(mult peste asteptarile mele ceea ce este foarte bine), dar nu pot sa nu am un gust amarui pentru modul in care am ratat victoria cu italienii. Ieri am iesit in strada sa salut egalul cu campioana mondiala, dar acum gandind la rece imi dau seama ce ocazie mare am ratat.
Totusi inca ne mai putem califica dupa ultima etapa si nu m-ar mira sa luam puncte si cu Olanda. Jocul de ieri a fost totusi cel mai bun al nationalei dupa multi ani...
Cat despre Dica, multi uita ca a jucat mult mai retras decat joaca la Steaua si eu zic ca s-a achitat bine de datorii. Nu a fost el cel mai slab, Fl Petre si D. Nicolae mai mult au mimat ca joaca....
Mii de scuze,dar nu pot sa ma abtin:
Multi dintre userii acestui site sunt inca tineri si nu au apucat sa vada sau nu isi mai amintesc cum era Romania la turnee finale.
te rog explica-le si celor mai mici cum era Romania la turneele finale ... (eu le-am vazut pe toate de la SUA'94 incoace)
Daca stai sa te gandesti pana acum avem cea mai buna evolutie la un campionat european : 2 puncte dupa primele 2 meciuri!
oop
sa vedem daca vom avea dupa 3 meciuri 4 puncte...ca asa a fost in 2000
MoWeed
LOL... amice, eu de obicei nu ma bag in polemici cu oameni [...] Dar cand gradul de [...] depaseste cotele suportabile, numai rezist nici eu (doar sunt om
) si imi bag si eu coada.
Romania - Columbia, primul meci la WC 94'. Columbienii ne-au dominat in ultimul hal in primele 20 de minute. Au avut 3 ratari incredibile, 2 din 5 m. Niste super-interventii ale lui Stelea. Era cald. Golul plutea in aer. Insa columbienii erau nerabdatori sa faca show. Dar romanul e perfid, si la PRIMA OCAZIE, un contraatac excelent purtat de Hagi si pasa decisiva spre Raducioiu. 1-0. Urmeaza alte ratari monumentale ale columbienilor, vizibil socati de cursul jocului insa a urmat BIJUTERIA lui Hagi. 2-0. Restul e istorie si multi am asistat la nasterea Generatiei de aur.
Intr-un mod asemanator a renascut si Olanda. Cu un simplu gol din offsaid.
EURO 96'. Grupa mult mai usoara decat cea actuala. Jucatori increzatori si consacrati. Ce a urmat? O evolutie penibila.
Chiar daca pierdem calificarea, desi sper sa ma contrazica baietii, eu sunt mandru de felul cum au evoluat.
Vorba lui Oli, obiectivul nostru era calificarea la Euro, orice altceva in plus e un bonus. Si bonusurile au venit din plin!
ps: frate, desi te-am propus antrenor la Inter in trecutul apropiat, postul fiind din pacate ocupat. Te propun, fara urma de ironie, la un post de moderator la OTV. E si pacat sa-ti irosesti talentul pe forumul asta. Ai o gramada de chestii de spus si relatat lumii intregi.
Editat de moderatori!
Pai nu prea avem cum ... daca printr-o minune ii batem pe olandezi facem 5 puncte si ar fi cea mai buna performanta a noastra.
In cel mai rau caz ramanem cu 2 puncte,o evolutie mai mult decat decenta tinand cont ca la primul turneu am luat 1 punct(in 84) si la al 2-lea nici unul ...
Nuj da nu prea avem noi fata de nationalsa care joaca fotbal ....
Ii multumesc lu rat ca la rupt pe Radoi atata prostie nu am vazut de mult ....
In fine Mutu nu trebuia sabata acel penalty (care era oricum pomana ca na fost dar nah sa il scuz a avut si Buffon un bulan ...)
In rest daca nu ne da Olanda meciu nui batem nici de jucam 5 zile ... daca baga echipa a 2 e si mai tragic ca aia o sa joace si mai concentrati ...
Oricum : Si It si Fr nu mai sunt ce erau odata echipe batrane obosite neputincioase tre schimbarea generatiilor si la ei ...
Cu Dz inainte hai cu blatu cu Olanda
Oop eram putin ironic.
Nu te supara chiar deloc faptul ca puteam mult, mult mai mult?
Niciodata nu ne vom mai intalni cu un asa noroc.Sa pici intr-o grupa in care 2 din celelalte 3 echipe nu joaca nimic si sa te mai si ajute arbitrii la meciuri....
Chiar deloc nu te supara?
eu imi aduc aminte de la cel din 98 dar nu ma bucur pentru aceste 2 pct chiar sunt dezamagit cand ma gandesc ca am fost la un sut bine plasat de o calificare in sferturi , insa inca nu e totul pierdut
MoWeed
Ungurii au luat locul 2 la mondiale si acum fac egal cu Malta, nu inteleg ce legatura au turneele precedente cu cel de acum.Si povesteste-ne cum a fost Romania la turneul final din `96.Sau la ala din 80,88,92,2004.
Total de acord cu Joga. Dupa ce mor, toti oamenii ne par frumosi si cu calitati. Asa si cu generatia de aur. Dar adevarul asta e: ca meciurile istorice cu Argentina si Columbia au fost mostre de "parjolit recoltele si otravit fantanile", cu marea deosebire ca pe vremea aia Hagi era un jucator urias, care a putut sa bata acele echipe (alaturi de Raducioiu, respectiv Ilie Dumitrescu). Mutu inca nu e Hagi, golul din penalty ar fi fost sansa lui. Acum, ii va fi greu.
Adriane, e pacat ca bagi placa asta cu "multi sunt tineri si nu-si aduc aminte", pentru ca nu faci decat sa manipulezi userii mai tineri. De fapt, unii chiar si-aduc aminte. Romania a jucat aseara cu Italia (campioana mondiala, nota bene! ceea ce nici Columbia, nici Argentina nu erau) mai ofensiv decat a facut-o generatia de Aur in meciurile de care am amintit. Mult mai ofensiv! Dintre meciurile mari ale generatiei lui Hagi, doar cel cu Anglia de la EURO 2000 a mai fost un meci in care Romania s-a luat la tranta cu adversarul, cum au facut-o "prapaditii" de aseara. In rest, tactica de "cetate asediata", capul la cutie si arde-i pe contraatac (care, ce-i drept, ne iesea bine pe vremea aia!).
Asta nu inseamna ca totul e perfect, ca Mutu a facut bine c-a executat slab penaltyul, ca Banel stie fotbal sau ca suntem de nivelul celorlalte echipe din grupa. Ca si atunci, noi - daca ne vom califica - o vom face compensand deficitul de valoare cu sacrificiu si eroism. Pentru ca aseara, multi dintre jucatorii nostri au fost niste eroi.
P.S. Capitanul Radoi e un om mult prea puternic ca sa-l doboare asa ceva: sunt 100% convins ca-si va reveni mai devreme decat credem!
Bravo Adrian!Unul din putinii care recunoaste adevarul ca Mutu a batut slab de tot penalty-ul aseara si, de asemenea unul din putinii interesati de soarta lui Mirel Radoi.
Dar, deh, conteaza mai mult "drama" unui fotbalist care a ratat un penalty sutand mediocru(macar de ar fi fost o glorie stelista intelegeam cat de cat), decat un jucator care a fost aproape sa-si piarda vederea pe teren pentru Romania, jucator care mai este si capitanul Stelei....
Oarecum adevarat.Insa lumea nu sta intr-un singur om,timpul nu sta in loc pentru un singur om,de aceea probabil nu s-a vb foarte mult despre Mirel.Suntem la CE,urmeaza un meci decisiv cu Olanda,Radoi nu o sa joace,Mutu a ratat penalty si a ramas 1-1,asta e,mergem mai departe.
Cred ca atat Italia cat si Franta au antrenori slabi la ora actuala,cu echipe in plina schimbare si trebuia sa profitam mai mult decat am facut-o.Cu Olanda va fi adevaratul test,daca iesim cu bine cred ca meritele ar trebui sa ii apartina in totalitate lui Piti care cu niste jucatori mediocri a facut o adevarata echipa.Succes!!!
Comentam dupa.
A fost, nu a fost...asta e.
Si in anii 80 eram varza din acelasi motiv pt care suntem varza acum.
Un antrenor pe nume stralucescu isi aducea la nationala toate pilele dinamovisto-oltene si a ignorat aproape complet echipa care avea sa faca cea mai mare performanta a fotbalului Romanesc.
Pai e vina mea nene ca si atunci si acum erau la conducerea fotbalului romanesc oameni batuti in cap?
De abia dupa ce a plecat marele Lucescu de la nationala, a inceput echipa sa isi arate valoarea.
Ca doar avea in componenta jucatori care au castigat CCE si a caror echipa a fost numita echipa anilor 80.
Voi chiar nu v-ati intrebat niciodata cum dracu de Steaua a castigat CCE in 86 dar Romania nu a participat in acel an la cupa mondiala?
Cat despre unguri, eu nu imi aduc aminte sa fii avut ei alta generatie macar 10% la fel de puternica ca si cea a lui Puskas.
Aia au fost un fel de Grecia de la euro 2004.
SSK
Nu manipulez pe nimeni.
Reprosez doar faptul ca multi considera ca in aceste meciuri joaca numele si nu echipa.
E o atitudine si o mentalitate total gresita.
Toata lumea se plange de acele meciuri ACUM!
Dar inainte nu zicea nimeni nimic.
De ce?
Pt ca echipa castiga.Pt ca echipa castiga la mai multe goluri diferenta.Pt ca echipa facea spectacol.
Ca juca defensiv?
Defensiv e sa joci la 0-0.
Cand iti astepti adversarul si il prinzi pe contre, ala e joc pe contraatac.
Un stil de joc pe care Romania si Steaua il stapaneau la perfectie!
Dar asta era in vremea cand se juca in viteza ca trebuia sa fugi pe spatiile lasate de adversar.
Hai sa discutam un topic nou.
Lasand rezultatele la o parte.
Care nationala juca mai spectaculos?
Nu te supara chiar deloc faptul ca puteam mult, mult mai mult?
E clar ca dezamagirea e mare ca nu i-am trimis pe italieni acasa dupa doar 2 meciuri.la 2-1 eram calificati in sferturi.
Bineinteles ca sunt suparat ca nu i-am taxat pe macaronari,dar asta nu ma face sa nu fiu mandru de nationala noastra si sa nu ma bucur de ce au realizat pana acum si in nici un caz ratarea lui Mutu nu ma face sa il cataloghez drept drogat ...
Tinand cont ca nu am castigat nimic la nivel de echipa nationala,putem spune ca la fiecare turneu final era loc de mai bine si asta nu ne-a impiedicat sa ne bucuram de performantele realizate ... gandeste-te ca in '94 am fost asa aproape de o semifinala!Toata tara cu un ochi radea si cu unul plangea ...
Ceea ce incerc sa iti spun e ca in fotbal bucuria si supararea nu se exclud reciproc,nu poate fi doar una sau alta ci pot exista impreuna in sufletele noastre...
OOP
in 94 am plans.nu am ras.
in 98 am plans si mai rau pt ca ne-a dat-o suker dintr-un penalty inexistent!
in 2000 am plans de ura pt ca desi stiam ca ceea ce a facut Hagi a fost gresit, nu voiam sa accept ca ala era ultimul lui meci la nationala.
in 2002 am fost socat!
si in 2004 am plans ultima data dar pt Dorine, nu pt aceasta nationala unde impresarii si mizeriile de la conducerea fotbalului romanesc fac legea!