FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Italia 1 - 1

«1234»
AdrianUltras2514.06.2008 09:50

Eu il inteleg pe Il Scorpio si pe ceilalti tineri care nu au apucat sa vada sau nu isi mai amintesc cum era Romania la un turneu final.

Nu ati vazut in ultimii 8 ani nimic si de aia va bucurati pt aceste rezultate care par bune.

Dar ia ganditi-va:

Jucatori ca Ogararu de la Ajax si Albert Streit de la Schalke04 au fost lasati acasa.Primul e fundas dreapta, al 2lea mijlocas de banda(joaca si stanga si dreapta).Ieri, benzile noastre au fost bulevarde pt italieni.

Cu Ogararu si Nicolita pe dreapta si Streit si Rat pe stanga dati-mi voie sa ma gandesc ca s-ar fi putut ca acele bulevarde sa nu existe!

Si mai sunt multe exemple de jucatori care poate ar fi meritat sa fie la nationala.Atacantii Danciulescu si Jula.

Sorin Paraschiv - mijlocas central, etc

Ia ganditi-va voi ce BULAN imens am avut ca am prins aceste 2 mari,imense echipe intr-o forma asa de proasta si cat de PROSTI am fost ca nu am profitat!!!

amarel14.06.2008 10:09

Cred ca suntem singura echipa , care are un atacant titular ,ce nu-i capabil de-un stop la minge normal sau o preluare buna !!!!!!Danciulescu e de 3 ori peste D.NICULAE !!!!

am tot sperat ca-l scoate cu 20 de minute inainte de final....de unde!!! Cu el in teren cu olanda,...., poate numai din 11m, !!!

Cand ajungea mingea la D.NICULAE,....era gata,...urmau italienii !!!

oop14.06.2008 10:15

AdrianUltras25 : nu uita ca nu suntem o mare natiune din punct de vedere fotbalistic si nici nu am jucat cu tari din lumea a treia a fotbalului ...

E clar ca finalistele de la ultimul campionat mondial nu sunt in cea mai buna forma dar asta nu inseamna ca imediat devin adversari accesibili pt noi,nu suntem Olanda ca sa ii taxam usturator in astfel de momente ...

Cat priveste selectia,mi se pare ca e ok facuta,nici unul din jucatorii enumerati de tine nu meritau sa fie la Euro,nici macar Ogararu pt ca nu a jucat anul asta aproape deloc la Ajax ... Jula?ma faci sa rad,sincer!Eu cred ca Bratu ar fi avut loc in lotul pt europene,dar asta e,nu poate Pitzi sa ii ia pe toti ...

Te rog,AdrianUltras25,sa imi explici mie cum era Romania la turneele finale ... hint : mereu am jucat la "mica ciupeala" asa ca nu o da de gard...

Edit : sa iti aduci aminte de meciul Germania - Romania de la Euro2000 cand nemtii erau de-a dreptul deplorabili si noi abia am scos un 1-1 cu ei ...

fedora14.06.2008 10:15

Hai ca deja o dati in SF-uri, vorba aia...

Voiati sa joace Ogararu dupa ce a frecat bara tot sezonul?

Dupa ce Gurita era sa elimine de unul singur marele Bayern?

Contra a jucat foarte bine, a avut multe iesiri foarte bune cu mingea la picior.

"Bulevardul" a fost posibil din cauza lui Florentin Petre, din care Grosso a facut ce a vrut.

O echipa mare iesita din forma e infinit mai periculoasa decat o echipa mica aflata in vana.

Si inca ceva: o comparatie intre Italia-Romania din 2000 si meciul de aseara nu face DELOC cinste "generatiei de aur".

AdrianUltras2514.06.2008 10:22

Amarel

Daniel Niculae a fost si va fi mereu unul dintre preferatii lui Piturca.

Stiu ca pe vremea cand era la Steaua, tot incerca sa il aduca.A ajuns sa ofere rapidului nu stiu cati bani sau pe Aliuta.Dar nu au vrut aia.Ca ei voia Copos sa ia si banii si pe Aliuta :))

Habar nu am care e relatia intre niculaei si piti.

poate-s rude...poate iubiti...

OOP

Vad ca ai uitat repede de meciurile facute de noi impotriva Angliei, Argentinei, Columbiei, Portugaliei,etc

Ai uitat cum era cand ne calificam cap de serie...primii din grupa noastra de calificare...cand in calificari cel putin, nu ne statea nimeni in fata.

Poate ca acea nationala juca la mica ciupeala, dar nu isi batea joc!

Cand avea o ocazie, inscrie.Selectia nu era facuta atunci pe pile.

Ogararu nu a jucat in retur.Ai dreptate.A fost scos din echipa degeaba.

Olandezii au vrut sa elimine un tricolor si piti i-a ajutat, neconvocandu-l.

Bine insa ca l-a luat pe contra, jucator care a prins doar ultima parte a returului la getafe.Desi daca luam intreg sezonul, contra a jucat mai putin la getafe titular decat Ogararu la Ajax, se pare ca a fost decisiva doar ultima parte a returului din spania...

De Streit vad ca nu zice nimeni nimic.Sa joci la Schalke si sa fii si titular, nu e ceva usor!!!

Da.Am zis de Jula ca merita.De ce?Pt ca un jucator care lucreaza foarte mult pt echipa, e puternic, are o viteza acceptabila pt cei 195 cm inaltime si mai da si goluri.Crezi ca l-a luat Cottbusul pt ca e prost?

Si inca ceva: o comparatie intre Italia-Romania din 2000 si meciul de aseara nu face DELOC cinste "generatiei de aur".

Nu stiam ca meciurile seamana intre ele.

Auzi, in 94, le-am dat la argentinieni 3-2.

Esti sigur ca azi i-am bate mai tare?

Marius14.06.2008 10:34

"Batrane" Adrian, cel care ai vazut multe turnee finale ale nationalei noastre,

Daniel Niculae e singura solutie in atac in momentul asta. E singurul varf care are viteza. Marica nu cred ca va juca, vine dupa o comotie si nu cred ca-l forteaza. M. Niculae e atacant masiv si lent, de careu. Cum in nici unul din cele 3 meciuri nu aveam sanse sa dominam atat de clar incat sa ne permitem un atacant de profilul lui M.Niculae, Daniel e solutia cea mai la indemana.

Probabil ca ar fi jucat si Marica daca nu se accidenta... O solutie era si Bratu... dar, Niculae sezon bun la Auxerre, Bratu sezon bunicel la Dinamo... o fi dat Piti cu zaru' si a iesit Niculae... asta e.

Poate ar fi o idee sa-l cheme acum pe Bratu, in locul lui Mirel, regulamentul UEFA ne permite asta.

Iar de Streit? =))))) Da, da, da, titular incontestabil in Germania, omul de baza al lui Schalke :)))))

I.N.Money14.06.2008 10:39

Din pacate s-a dus ocazie si in locul lui Mirel nu mai vine nimeni . Jucatori puteau sa se alature lotului pana la meciul cu Franta , jucatori din lista celor 3 rezerve pe care Romania le-a trimisi la UEFA .

Daca invocam absurdul si vreo echipa o sa ramana doar cu vreo 15 jucatori din diferite motive , forul continental nu o sa permina sa fie adusi alti jucatori .

AdrianUltras2514.06.2008 10:42

Marius

eu nu am zis nimic de Daniel niculae.doar ca nu stie sa faca o preluare.nu am zis ca a jucat prost.chiar l-am laudat dupa meciul cu franta si parerea mea e ca a fost in meciul de ieri peste Mutu, de exemplu.

In legatura cu Streit...esti absolut sigur ca l-a luat schalke pt ca nu aveau ce face cu banii?

Trebuie sa ma apuc sa zic cine e Schalke?

oare doar eu m-am uitat la meciurile de CL din sezonul recent incheiat?

Doar eu am vazut ca Schalke a fost scoasa din sferturile CL de Barcelona dupa victorii la limita (1-0) ale catalanilor in amandoua meciurile?

stefanVl14.06.2008 10:55

Citesc si tot citesc.. multi spun.. bun domne si egalul dar hai sa ne luam dupa boxeri.. atunci cand loveste puternic si-l vede pe adversar ca e ametit.. crezi ca se opreste? NU!! Mai loveste odata.. asa trebuia sa facem si noi... Aveam avantaj urias asupra lor.. media de varsta si dorintza de afirmare.. dar deh suntem romani! Cativa din tricolori au incercat sa ajute, sa se daruiasca dar cand il vad pe Dica ca intra in joc si in primele 10 minute nu atinge mingea.. (se poate verifica) incepi sa turbezi.. .. cand la corner nu poate si el doar sa-l incomodeze pe italian sa nu loveasca mingea.. cand alearga de parca bate vantu cu 300km/h... este de o indolentza fantastica .. o jigodie de om mai bine zis.. ASTA e parerea mea poate altcineva a vazut un altfel de Dica.. poate televizorul meu merge in SLOW MOTION cand e mingea la Dica..

Pacat de Mirel care si in meciul cu franta si in cel cu italia a jucat fara gresala.. si pacat ca Piturca din 1 milion de variante a ales sa-l arunce in joc pe Dica.. care la 27 de ani sau cati o avea nu poate sa fac un sprint sustinut de 30 de metri..

SFARSIT!

oop14.06.2008 10:57
Vad ca ai uitat repede de meciurile facute de noi impotriva Angliei, Argentinei, Columbiei, Portugaliei,etc

Ai uitat cum era cand ne calificam cap de serie...primii din grupa noastra de calificare...cand in calificari cel putin, nu ne statea nimeni in fata.

Poate ca acea nationala juca la mica ciupeala, dar nu isi batea joc!

Cand avea o ocazie, inscrie.Selectia nu era facuta atunci pe pile.

Tu trebuie sa iti revii si sa realizezi ca noi nu mai avem acea generatie de exceptie din anii '90.In afara de Mutu si Chivu nu avem jucatori de clasa mondiala ... si uite ca asa cum suntem am fost la un pas sa redevenim cap de serie la tragerea la sorti pt calificarile turneului din 2010.

Vorbesti de bataie de joc!Mai baiatule,ce vrei sa spui cu asta?Egaluri in fata finalistelor de la mondialul precendent ti se par batai de joc?Tu ai vazut cat suflet au pus baietii in meciurile astea?Daca nici acum nu ai fost mandru ca esti roman si ca sustii nationala Romaniei inseamna ca esti nesimtit de-a dreptul,scuza-ma ca zic asta!

Frate,intotdeauna e loc de mai bine,i-am avut in mana pe italieni dar hai sa nu facem un capat de tara ...

As fi curios sa aflu pronosticul tau inainte de inceperea turneului ... daca nu le-ai dat nici o sansa romanilor ar trebui sa taci din gura si sa nu mai comentezi negativ la adresa lor si a celor ce se bucura de ce au realizat ai nostri pana acum ...

Vorbesti de fructificarea ocaziilor,gandeste-te ca "generatia de aur" a pierdut de 2 ori la 11m la turneele mondiale ... am putea sa spunem ca si atunci a fost bataie de joc,nu?intotdeauna e mai usor sa arunci cu rahat in stanga si in dreapta ...

c.ronaldo1714.06.2008 11:21

Adrian

Daca tot incerci sa ne convingi atunci cauta alte motive. Nu ne lua cu Streit, Jula sau Bramburica.

Selectia se face pe pile asta`i o gluma. Ogararu la cat a jucat la Ajax nu a are ce sa caute la nationala. Si eu mi las fi dorit pe George in locul lui Sapunaru, dar evolutiile taranului aluia de la Raped au fost de la bune spre foarte bune.

Danciulescu? Nu e genul de jucator care sa loveasca la contraatacuri, are 30 si ceva de ani. Personal si eu il prefer pe D.Niculae sau Marica. Jula? :))

Adriane, daca selectia nu iti place, asta nu inseamna ca e facuta pe pile.

Unde e Raul la Euro 2008? Unde a fost Quaresma la World Cup 2006? Unde este Trezeguet? si lista este interminabila.

AdrianUltras2514.06.2008 11:30

c.ronaldo17

contra nu are 33 de ani?

Petre nu are 32 de ani?

Danciulescu nu e genul de jucator care sa loveasca pe contre?

Tu te auzi ce zici?

Da' ce e Danciulescu?Pivot? Varf masiv si greoi?

Ti-am zis ca contra nu a jucat in tot sezonul la fel de mult ca Ogararu.De ce l-a adus?

tamas si radu Stefan, gafeuri constanti la echipele unde au jucat, de ce au fost adusi?

Sepsi de ce a fost lasat acasa?

Tanar de perspectiva,valoros,polivalent,etc,etc

Paraschiv a jucat titular tot sezonul si a facut numai meciuri bune in serie b.

Adica Codrea cand juca in serie b era ok sa fie convocat,dar Paraschiv nu?

Marica a fost rezerva tot sezonul la stuttgart si in 99% din meciurile in care a jucat a fost printre cei mai slabi de pe teren.Motivul convocarii lui?

Si mai sunt cativa jucatori pe acolo care poate ar fi meritat:trica,bratu, Florin costea...

OOP

nici italienii si nici francezii nu mai sunt ce erau pe vremuri.

faza cu nu mai suntem ce-am fost nu merge.

daca te lasa sa ii bati.ii bati.

si ei ne-au lasat...

Mutu nu trebuie sa bata penalty.De ce?

1.e cu moralul la pamant.

2.jucase la juventus cu buffon.

3.ratase deja o data singur cu buffon.

unuspecial14.06.2008 11:54

Eu zica ca , Trica si Bratu ar fi avut loc la nationala. Insa atunci cand nu stii sa te comporti , in cazul lui Trica , ramai acasa. Marius Niculae n-are nici o treaba cu fotbalul, Bratu trebuia sa ii ia locul.

AdrianUltras2514.06.2008 11:57

UnuSpecial

intr-adevar, comportamentul lui trica ar fi determinat 9 din 10 selectioneri sa il lase acasa.dar aici nu e vorba doar despre trica.mai sunt multi alti jucatori a caror neconvocare e complet nejustificata!

dee14.06.2008 11:59

Bratu ar fi fost f bun in meciul cu Olanda, pentru ca e un jucator rapid , peste Marius Niculae - un jucator bun, puternic, insa mai lent. Jocul lui Daniel Niculae mi s-a parut dezamagitor. Asta cade mai repede si decat Raducioiu. Deci, din punctul meu de vedere, Daniel Niculae ar fi trebuit lasat acasa si ( cu parere de rau) Dica, care n-a aratat nimic.

le: meciul s-a terminat pana la urma echitabil, ocazii mari au fost de ambele parti. Meciul cu Olanda va fi greu, insa sper ca baietii sa se mobilizeze exemplar. Am mare incredere in Rat, Codrea si Chivu- pe care-i vad cei mai in forma jucatori romani . Evident, el lidero e Lobont :)

oop14.06.2008 12:02

Adrian,Franta si Italia au jucat finala ultimului campionat mondial ... cum adica nu mai sunt cum erau pe vremuri?

Ei mereu au avut nationale competitive,noi nu ... asta tine de talentul nativ al natiunilor pe fiecare ramura sportiva in parte.Noi nu excelam la fotbal,cam toate tarile din jurul nostru au avut perfomante de varf mai mari ca ale noastre...

Cat despre penalty-ul lui Mutu,e usor sa vii acum si sa spui ca trebuia sa bata altul ... de obicei,in asemenea momente se apeleaza la cel mai bun jucator din echipa.A ratat!Asta e,s-au ratat penalty-uri si mai importante in momente si mai importante si nu a murit nimeni ...

E pacat,i-am avut pe italieni in mana,dar la fel de bine puteam si pierde jocul ... Consider ca rezultatul este echitabil si sper ca Romania sa faca un meci bun si cu Olanda.Daca dupa ce se trage linie ne calificam mai departe e foarte bine,daca nu,trebuie sa le multumim jucatorilor pt efortul depus si sa mergem mai departe ...

Cam atat am de spus legat de subiectul asta ...

Bafta

AlexV14.06.2008 12:07

O parte din voi simt nevoia sa fie nemultumiti tot timpul. Genul de suporteri care inainte de inceperea turneului dadeau verdicte : o sa facem 0 puncte; o sa luam o caruta de goluri; selectia e facuta prost. Acum nu va mai ajung 2 puncte si sanse reale de calificare. Cica "bulan" si "echipe iesite din forma". Voi cu cine tineti de fapt?

Comparati meciuri jucate acum 14 ani cu ce s-a jucat ieri si uitati ca am pierdut 4-1 cu elvetia si ca aveam jucatori de la Milan, Barcelona si eindhoven in echipa. Uitati ca in 96 am reusit uluitoarea performanta de a pleca cu 0 puncte din anglia. Si mai uitati ca unele calificari la turnee finale s-au realizat din postura de cap de serie evitand astfel echipele cu pretentii.

Nu va place Piturca pt ca e incapatanat, ii plac jocurile de noroc, si il convoaca cu insistenta pe Nicolita dar nu am vazut pe unu singur care sa aiba curajul sa-l injure in Ghencea pe Lacatus, un antrenor mediocru tinut la echipa pentru trecutul sau de jucator. Macar sa fi jucat Steaua in groapa in returul asta cum a jucat Romania cu Franta. Cat despre selectie se pare ca pe formul asta se invart o gramada de antrenori fabulosi care pot spune cu siguranta ce jucatori trebuiau inclusi in lot. Aia cu Jula a fost formidabila.

Acum cand lucrurile incep sa mearga bine trebuie sa vina cineva sa injure. Avem o echipa "mica" si pentru ca avem o gramada de conationali "mici", indivizi care au pierdut o buna ocazie de a tacea.

AdrianUltras2514.06.2008 12:14

OOP

vad ca nu vrei sa intelegi ca nu numele joaca pt tine.

Grecia e campioana europeana la zi. I-a impedicat asta pe suedezi sa ii umileasca?

Franta in 2002 era campioana mondiala si europeana.I-a impiedicat asta pe senegalezi sa ii bata?

Alex V

dar de ce nu are voie Jula sa joace la nationala?

adica, daca au jucat la echipa nationala jucatori spectaculosi ca Vasile jula,dorel Stoica sau Cosmin tilinca, not to mention Florin SOAVA, de ce nu ar avea voie Gabi Jula?

enjoy14.06.2008 12:18

suparatoare unele reactii; atotstiutori sunt pe toate drumurile! va indemn sa reflectati la urmatoarele:1. Romania pana acum a facut figuri mai frumoase doar de DOUA ori in 80 de ani; 2. adunati valoarea financiara a jucatorilor si veti vedea unde ne este locul; 3. comparati rezultatele lui Piturca cu ale celorlalti antrenori si veti gasi diferenta; cei cu sfaturi pentru. antrenor sunt "asi" si nu-i cazul; 4. comparati valoarea campionatelor, numarul jucatorilor la echipele din cl, faza doua, etc. BRAVO Piturca, BRAVO BAIETI, a-ti facut treaba peste puterile voastre si a-ti facut o publicitate pozitiva, imensa Romaniei! MULTUMESC!

DelPiero1014.06.2008 12:29

Cei ce sunt nemultumiti de echipa Romaniei ori sunt prosti,ori nu stiu fotbal!Punct!Cred ca am m-ai zis...ne vom califica!Sunt sigur!

xDaJACKALx14.06.2008 12:37
esti asa sigur ca ne-am fi calificat fluierand?

croatia ar fi maturat cu noi pe jos.

spania si mai rau.

la nemti nu le-am face fata...

cu restu am scoate egal in cel mai bun caz...

nu mai exagerati atat!

fiti realisti!

nationala culege ceea ce a semanat!

mediocritate!

Hai ma lasa-ma cu croatii tai ca aia au primit penalty in min 4 cu austriecii si dupa aia au stat cu fundu in poarta impotriva descultilor alora.Cu Germania au dat peste un portar praf.Cum ar fi fost sa fie Lehman in locul lui Buffon la suturile din prima repriza?Turcii, cehii, austriecii polonezii, grecii, rusii,nemtii nu joaca nimic si tu spui ca noi suntem penibili ca am picat in singura grupa serioasa de la europeanu asta.

oop14.06.2008 12:38

@Adrian

Uita-te la ce cote aveam inaintea meciurilor cu Franta si Italia ca sa iti dai seama cate sanse ni se dadeau in fata lor,cu toate ca ambele echipe nu sunt in cea mai bun forma ...

Spui ca senegalezii nu s-au sfiit sa bata campionana mondiala si europeana la acea vreme,dar si noi am rasturnat calculele campioanei si vicecampioanei mondiale.E drept ca nu le-am batut,dar nu pot sa imi inchipui de ce nu esti multumit ca nu am luat bataie de la ei ...

Daca iti propui sa fii giga contra acum e problema ta,mereu se gaseste unul,dar eu nu cred ca Vasile jula,dorel Stoica sau Cosmin tilinca sau Florin SOAVA au fost selectionati la un turneu final asa ca las-o moale cu Emil Jula al tau ...

te rog sa schitezi tu lotul ideal pt Euro daca tu consideri ca Pitzi l-a facut pe pile ...

steaua_gloria14.06.2008 12:38

Romania a jucat fotbal aseara si sunt mandru ca sunt roman. steagro

EternalK14.06.2008 13:16

f_coreom_651c50f.jpg

:shifty:

AdrianUltras2514.06.2008 13:25

stiti ce ma amuza pe mine?

faptul ca pe nimeni nu deranjeaza ca puteam fi calificati de pe acum si ca exista sanse destul de mari sa ratam calificarea pe mana unui drogat care crede ca impresiile dau gol..

aaaaaa...da!

voi va bazati pe faptul ca olanda s-ar da la o parte din fata noastr, nu?

intr-adevar!

olandezii sunt mari blatisti fara onoare.asa vor face...:))

EternalK

tipule...ma supar pe tine daca nu pui poza cu mitica si in topicul Fenomenul Ultra in Imagini de la sectiunea Suporteri!!!

te rog frumos deci :D

dar daca e facut de spurcati(ca asa am auzit) nu il pune

oop

inainte juca numele, acum joaca cota?:))

ce cota avea u sa bata pe Steaua?:))

of of of...citesc ce scrieti aici si imi vine sa va injur pt ca l-ati injurat pe Boloni cand a zis ca Romanii se multumesc cu putin...

«1234»