FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Italia 1 - 1

«1234»
fcsteaua.ro13.06.2008 20:56

Min 1: Centrare Codrea, Mutu reia cu capul dintre cei doi fundasi centrali, insa peste poarta.

Min 5: Romanii domina fondul sonor in tribune. In teren meciul este echilibrat, ambele echipe sunt inca prudente. Mutu este prins in offside, dupa o faza frumoasa.

Min 9: Goian il faulteaza pe Camoranesi la 20 de metri de poarta, lovitura libera este executata de Pirlo ... apararea noastra respinge.

Min 10: RATARE PENTRU ITALIA !!!

Min 12: Grosso trece de Florentin Petre, care il faulteaza. Lovitura libera aproape de linia de fund, executa Pirlo, respinge Chivu.

Min 15: Mutu SCAPA SINGUR PE FLANC, dar trage in Buffon. Ocazie mare pentru Romania !!!

Min 18: TAMAS TRAGE INCREDIBIL de la 30 de metri, dar Buffon scoate de langa bara.

Min 20: BARA PENTRU Romania !!!

Chivu bate o lovitura libera de la 25 de metri, mingea este deviata si se duce in bara. Ghinion pentru noi, a treia ocazie pentru Romania.

Min 20: Radoi si Rat se dau cap in cap. Mirel are capul spart si se pare ca va fi schimbat

Min 24: Dica intra in locul lui Mirel Radoi.

Min 27: Toni reia cu capul putin pe langa poarta, dupa o centrare a lui Camoranesi.

Min 29: RAT TRAGE MILIMETRIC pe langa poarta, de la 30 de metri.

Min 33: Del Piero trage peste poarta din lovitura libera.

Min 36: Meciul este echilibrat, lupta se duce la mijlocul terenului, Romania incercand sa blocheze masinaria de centrari a Italiei.

Min 37: ROOOOOOOOO-MA-NI-AAAAAAAAAAAAA !!! Suporterii romani domina fondul sonor al meciului.

Min 39: OCAZIE ITALIA !!!

Toni recentreaza pentru Perotta, care este blocat de CODREA la 3 metri de poarta.

Italienii au doua cornere, al doilea este reluat de TONI foarte periculos, Lobont SCOATE DIN VINCLU

Min 43: Mutu ia cartonas galben, dupa ce il faulteaza pe Pirlo.

Min 45: Romania preseaza pe final, sa vedem daca vine si golul.

Min 45+2: TONI INSCRIE DAR ARBITRUL ARATA OFFSIDE

Min 46: Incepe repriza a doua

Min 50: Dica centreaza, Buffon retine.

Min 51: Del Piero este blocat la 16 metri de poarta.

Min 55: Mutu TRAGE DE LA 20 de METRI, Buffon retine cu siguranta.

Min 56: GOOOOOOOL Mutu !!!!!!!!

Min 58: GOL Italia !!! Panucci inscrie dupa un corner la care Tamas a dat pe langa minge.

Min 59: Intra Cassano in locul lui Perotta.

Chivu ia cartonas galben.

Min 61: FLORENTIN Petre RATEAZA SINGUR CU BUFFON!!!

Petre este schimbat cu Nicolita. Schimbare inspirata, Petre a fost mana moarta pe partea dreapta, majoritatea actiunilor italiene avand loc pe partea aceea.

Min 63: Pirlo ia galben dupa un fault asupra lui Nicolita.

Min 68: OCAZIE Romania!!! Nicolita TRAGE IN BLOCAJ !!!

Min 70: Romania are inca o ocazie, dar italienii resping din centru.

Min 72: Goian ia galben, si va sta pe bara cu Olanda.

Min 74: Lobont SCOATE INCREDIBIL LOVITURA DE CAP DIN 6 METRI A LUI ROSSI!!!

Min 76: Iese Del Piero, intra Quagliarella.

Min 79: CONTRA TRIMITE IN BRATELE LUI Lobont de la 2 metri ed poarta.

Min 80: OCAZIE PENTRU ITALIA, Romania a cedat fizic pe acest final de partida.

Min 81: Corner pentru Romania, PENALTY PENTRU Romania!!!!!!!!!!

Min 82: BATE Mutu ......

APARA BUFFON!!!

Min 84: Mutu este incurajat de public, Hai Romania!! Putem bate Italia azi.

Min 86: Intra Ambrosini. Se pregateste sa intre si Cocis.

Min 88: Italia cere penalty(foto), insa nu primeste. Intra Cocis in locul lui Mutu.

Min 89: Cassano trage peste poarta din unghi.

Min 90: Cartonas galben pentru de Rossi, care il opreste pe Contra pe contraatac.

Min 91: Tamas trage peste poarta de la 40 de metri.

Min 93: MECIUL SE TERMINA 1-1, felicitari Romania, CAPUL SUS Mutu!!!

Sportm.ro

dax4713.06.2008 21:36

:steagcruce:

Frumos meci ! Trebuie sa apreciem munca baietilor. E cu totul altceva decat in meciul cu Franta. Puteam sa pierdem, dar mai ales puteam sa castigam. De ce naiba nu l-a lasat pe Dica sa bata penaltiul ? Dica nu rateaza din ocazii din astea. Pacat. O victorie contra Italiei ar fi insemnat asa de mult pentur noi.. N-a fost sa fie nici de data asta. Ne dam singuri cu stangul in dreptul.

Mai putem spera inca, dar slabe sanse sa batem noi Olanda. La cum joaca, sunt favoritii numarul 1 la acest campionat. Van Basten e antrenor de clasa. Trebuie sa inchidem jocul contra Olandei, altfel suntem mancati. Astia dau minim 3 goluri pe meci. Va fi tare !

Hai baietii !

Bundy13.06.2008 22:10

Hai Romania! Am jucat super azi dar puteam sa si pierdem la fel de bine cum puteam castiga. Trebuie sa uitam penaltiul ratat. Am jucat super si cel mai rau imi pare de Radoi...hai Romania...ca se poate!

DelPiero1013.06.2008 22:10

Ai vazut alt meci,adriane!Cand joaca Romania,nu conteaza cine-i dinamovist,stelist sau rapidist!Mutu a ratat,dar a dat si gol!Tamas a jucat bine,a dat luftul ala,se mai intampla!Petre e oricum peste Banel(sa nu se superelumea pe mn,n-are rost)!HAI Romania!BRAVO BAIETII!

fedora13.06.2008 22:24
a dat un gol dar acel gol a venit dintr-un cadou al lui zambrotta.oare cine nu-l dadea?

Cazi serios in derizoriu, golul a fost 100% inventia lui Mutu care a avut intuitia de a urmari mingea, banuind ca Zambrotta va pasa la portar.

Nu mai comentez restul postarilor tale.

Si nu e adevarat ca ne multumim cu putin, pana acum la Euro baietii ne-au oferit FOARTE MULT si eu sunt mandru de ei.

AdrianUltras2513.06.2008 22:27

banuind?

serios?

ia uita-te iar la faza.

vei vedea cum zambrotta se intoarce cu spatele la mutulica pozitionandu-se ca sa loveasca mingea cu capul.

era usor de ghicit intentia lui.

prostia italianului a fost insa faptul ca a dat moale in minge...

Oooo da!

au oferit foarte mult!

Am picat in grupa "mortii" cica dar 2 din cele 3 echipe ale apocalipsei nu joaca nimic!

si noi ce facem?

pai...nimic!

cu franta am stat degeaba pe teren neavand nici un sut pe spatiul portii....

iar cu italia ne batem joc de meci...

am intalnit 2 echipe foarte puternice care au jucat extrem de slab...si ce am facut? NIMIC!

fedora13.06.2008 22:30

Asa si?

Asta e valoarea noastra, ceea ce nu e deloc rau.

Nu stiu daca ai urmarit restul meciurilor de la Euro, dar din oricare alta grupa ne-am fi calificat fluierand.

AdrianUltras2513.06.2008 22:33

esti asa sigur ca ne-am fi calificat fluierand?

croatia ar fi maturat cu noi pe jos.

spania si mai rau.

la nemti nu le-am face fata...

cu restu am scoate egal in cel mai bun caz...

nu mai exagerati atat!

fiti realisti!

nationala culege ceea ce a semanat!

mediocritate!

fedora13.06.2008 22:38

Ok nu insist. Iti amintesc doar vorba aia: "cand mai multi..."

AdrianUltras2513.06.2008 22:39

si eu iti aduc aminte de cateva vorbe...

cm90

cm94

cm98

ce2000

Joga Bonito13.06.2008 22:50

Vezi sa nu dai in spasme adriane... :biggrin: Din putul gandirii tale uniforme si populare scoti niste perle... Meastrul Birlic ar fi invidios. :yeahh:

DelPiero1013.06.2008 22:53
iarasi vad ca incep sa se bage in seama anumiti looseri!

asa va vreau!

multumiti-va cu putin!

bucurati-va de fiecare egal scos din bulan sau antijoc!

ce conteaza ca acum cativa ani Hagi si ceilalti internationali selectati pe valoare umileau echipe de nivel mondial(anglia,columbia,argentina)?!

pe nimeni nu intereseaza asta.

ati sarit si l-ati injurat pe Boloni cand a zis ca poporul asta se multumeste cu putin!

NA!!!!

Cu Franta poate da,anti-joc...dar azi am jucat bine!Ce naiba mah,inloc sa fim mandri ca asa cum suntem,cu Banel,cu Petre si asa mai departe,reusim meciuri extraodinare,noi vrem marea cu sarea...baieti,cand o sa avem un Del Piero,un Ribery,un Robben in echipa,atunci sa va doriti sa batem clar echipe de super clasa precum Italia si Franta,pana atunci,sa fim multumiti ca jucam de la egal la egal cu ei...si asta e doar meritul lui Piturca!Pe cat l-am injurat cat afost antrenor la Steaua,asa de mult il laud aacum,pentru ceea ce face la Nationala...

Marian-Bogdan13.06.2008 23:19
banuind?

serios?

ia uita-te iar la faza.

vei vedea cum zambrotta se intoarce cu spatele la mutulica pozitionandu-se ca sa loveasca mingea cu capul.

era usor de ghicit intentia lui.

prostia italianului a fost insa faptul ca a dat moale in minge...

Oooo da!

au oferit foarte mult!

Am picat in grupa "mortii" cica dar 2 din cele 3 echipe ale apocalipsei nu joaca nimic!

si noi ce facem?

pai...nimic!

cu franta am stat degeaba pe teren neavand nici un sut pe spatiul portii....

iar cu italia ne batem joc de meci...

am intalnit 2 echipe foarte puternice care au jucat extrem de slab...si ce am facut? NIMIC!

Frate tu ori erai beat cand ai pus jegu asta de coment ....ori prost ...ori ai vazut alt meci ...cum poti sa zici ca Romania nu a jucat nimik cu italia...avand in vedere ca e campioana mondiala cum vrei ba sa jucam ...noi sa avem 50 okazii si ei nimik ca sa fi si tu satisfacut ? normal ca le tremura putin genunkii la jucatori ...dar cu toate astea sa vazut un progres imens as zice de la meciu cu frantza la cel de astazi ...la ala cu frantza adevarat ca nu am avut nicio ocazie ..dar aici avusesem 3 in primele 20 minute ....eu zic sa nu mai lashi asa comenturi idioate ca sa arati cat de praf esti....Romania azi ma facut sa ma simt mandru ca am un european sa vad la TV cu romanii mei acolo ....am avut ghinion azi si norok ....batem olanda sigur ...HAI Romania !!!

AdrianUltras2513.06.2008 23:25

nu stiam ca joci contra numelui sau cu performantelor unei echipe atunci cand intri pe teren.

stiam ca joci impotriva unei echipa formate de 11 oameni.

asa a zis si senegalul in 2002 cand a batut franta(campioana europeana si mondiala la acel moment).

daca lui Mutu ii tremurau genunchii atunci trebuia sa lase pe altcineva sa bata.

Chivu, Daniel niculae, Dica, Lobont,etc!!!

p.s. nu am zis ca nu am jucat nimic cu italia.

am zis ca unii jucatori si-au batut joc de meci.

adica au jucat slab. nu aveau ce cauta pe teren.

DelPiero1013.06.2008 23:30
tocmai ca a jucat echipa bine...s-a gasit un ratat sa strice totul.

daca nu poti...lasi pe altcineva.

eu asa stiu ca trebuie sa procedezi.

nu sa iti bati joc de munca celorulalti ca sa poti cere tu un salariu mai mare...ca de, ai participat la euro!

Executantul de obicei e Mutu,ce vroiai,crezi ca el a vrut?Frate,nu-s fan al lui Mutu,dar serios,asta e,s-a intamplat,au ratat si jucatori mai mari ca el penaltiuri si nu i-a rastignit nimeni...

AdrianUltras2513.06.2008 23:40

Del Piero

pt ca a juca alaturi de buffon la juventus si pt ca acesta din urma, pe langa faptul ca e un mare portar(poate cel mai mare), stia pe unde da Mutu, nu trebuia sa bata el!

SSK13.06.2008 23:49

Nu stiu altii ce cred, dar eu am fost teribil de mandru de echipa Romaniei in seara asta. Teribil! Am jucat cum n-as fi sperat niciodata sa jucam cu Italia (eu intotdeauna am considerat ca cu Italia nu avem nicio sansa...doar pentru ca sunt italieni), care sa nu uitam este campioana mondiala! Am intalnit o echipa destul de slaba in aparare, dar extrem de periculoasa in atac, ocaziile numeroase fiind o dovada incontestabila. Cand n-au aparut ca din pamant eroicii Tamas, Goian, Contra sau Rat a aparut EROUL Lobont, caruia i se datoreaza macar jumatate din punctul de azi.

Pacat, mare pacat de penaltyul lui Mutu! Am avut sansa sa-i batem din nou pe italieni, campionii mondiali - o sansa cu care mi-e teama ca nu ne vom intalni prea curand! Insa oricum, pentru felul in care au jucat in seara asta, nu cred ca avem dreptul sa reprosam nimanui nimic! Ci doar sa recunoastem ca avem o echipa mai buna decat am suspectat-o dupa egalul caznit cu Franta si un antrenor mai bun decat l-am banuit!

Multumesc, Romania!

AlexV14.06.2008 06:38

Pana acum a iesit bine...pentru Romania. Dar pt Steaua viitorul nu arata deloc roz....Radoi va pierde cantonamentele iar Goian isi va gasi o echipa buna prin strainatate la cum a jucat. Prevad un inceput de campionat nasol.

Bundy14.06.2008 07:07
tocmai ca a jucat echipa bine...s-a gasit un ratat sa strice totul.

daca nu poti...lasi pe altcineva.

eu asa stiu ca trebuie sa procedezi.

nu sa iti bati joc de munca celorulalti ca sa poti cere tu un salariu mai mare...ca de, ai participat la euro!

Executantul de obicei e Mutu,ce vroiai,crezi ca el a vrut?Frate,nu-s fan al lui Mutu,dar serios,asta e,s-a intamplat,au ratat si jucatori mai mari ca el penaltiuri si nu i-a rastignit nimeni...

Nu trebuia sa bata Mutu pt ca Buffon il cunoaste f bine iar Adrian nu era nici in cea mai buna stare psihica dupa problemele pe care le-a avut. Dar si daca rata acel cineva care executa in locul lui Mutu, toate oalele se spargeau in capul lui Piti.

jeles14.06.2008 07:32

Cine spera la mai mult in fata frantei ? a italiei ? acum cativa ani sperati doar la o calificare intr`un turneu final iar azi nu sunteti multumiti nici macar cu 2 puncte in grupa asta ... Echipe ca Italia , Franta , Germania au fost umilite la acest CE iar pe voi nu va multumeste nimik , o sa jucam si noi cu olanda , o sa ne aruncam in atac o sa marcam si o sa ne calificam iar in faza urmatoare o sa ne intalnim cu spania care o sa ne elimine . Iar voi ... voi o sa fiti dinou dezamagiti si o sa trimiteti tot felul de mesaje , domnilor ... nu ati pierdut in fata CAMPIOANEI MONDIALE si VICECAMPIOANEI MONDIALE , reveniti cu picioarele pe pamant ... acum ceva ani pierdeam in fata unei echipe jalnice precum slovenia , echipe ca danemarca si altele ...

Mai bine sa vb despre accidentarea lui Mirel ...

MoWeed14.06.2008 08:06
nu am zis ca nu am jucat nimic cu italia.

am zis ca unii jucatori si-au batut joc de meci.

adica au jucat slab. nu aveau ce cauta pe teren.

Asa este unii jucatori au jucat slab, dar astea sunt posibilitatile noastre acum. Pe partea dreapta a atacului "2 la un metru" Fl Petre trebuia sa treaca de Fabio Grosso de la Lyon. Era evident ca nu prea are sanse, dar singurul mijlocas dreapta din lot in afara de el era Banel.

Pur si simplu atata pot unii jucatori. Eu sunt bucuros ca marea majoritate au jucat la maximul posibilitatilor, deoarece niciodata nu o sa fie 11 jucatori sa joace excelent. Unul sau doi tot vor fi slabi, asa ca apreciez daruirea de care au dat dovada acesti jucatori jucand de la egal la egal cu campioana mondiala. Lobont, desi e dinam0vist, are respectul meu de acum inainte pentru cum a aparat ieri, iar Codrea a fost magistral.

Cat despre penalty-ul ratat de Mutu sunt complet de acord cu tine. Marii jucatori se vad in momentele decisive, iar Mutu al nostru a clacat psihic si a executat mediocru. Si-a batut joc de munca celorlalti 10 jucatori din teren, dar per ansamblu nu a facut un meci rau ieri(daca excludem faza asta). Pacat ca am ratat sansa de a-i invinge pe italieni, cine stie cand o sa mai avem ocazia asta.

Tu erai unul din pesimistii care nu ne dadeau multe sanse inainte de turneul final, acum bucura-te si tu ca nu ne-am facut macar de ras.

In alta ordine de ideei, vad ca se discuta despre Mutu mai mult dar aproape nimeni nu zice nimic despre Mirel Radoi, capitanul nostru care a avut un ghinion incredibil ieri....

il_scorpio14.06.2008 08:35

Adrian ultras si restul ca tn ...bha oameni buni deschideti c....e televizorul ca am azuit ca sunt desene la cartoon network. Acolo e de voi. Pun pariu ca voi n-ati dat in viata voastra cu picorul in minge sunt niste oameni de nimic, daca puteti sa spuneti ca ne-am facut de ras sau sa-l criticati pe Mutu.

Sa va reamintesc am jucat cu CAMPIONA MONDIALA si VICECAMPIOANA MONDIALA. Treziti-va din somn e dimineata baieti!!! Ce vroiati voi sa batem cu 5-0 Franta si cu 5-0 Italia......io am 16 ani dar voi sunteti mult mai copii ca mn!

AdrianUltras2514.06.2008 08:42

IL Scorpio

Am jucat cu 2 echipa iesite din forma rau de tot sau cu 2 nume?

zi si tu mie. cine joaca pe teren?numele sau jucatorii?

u Cluj, o echipa retrogradata, de ce a batut pe Steaua, cea mai tare echipa din tara?

Da, voiam sa batem cu n-0!

nu 5-0. 100-0.

Daca te lasa sa ii bati, de ce sa nu o faci?

MoWeed

Mutu a ratat o sansa imensa de gol cand a scapat singur cu buffo.el, care e unul din golgeterii italiei, a ratat singur cu portarul. te astepti la mai mult de la un astfel de jucator. dar se pare ca valoarea lui e la fel de plina de aer cald ca si el.se pare ca fara Prandelli Mutu nu stie sa functioneze.

ca om, m-am lamurit odata si pt totdeauna ce fel de om e Mutu.

I-a murit bunica si el, in loc sa mearga acasa, sta sa joace fotbal.

si mai lasati-ma in pace cu "joaca pt tara" ca fotbalul tot fotbal e, tot un joc, nu e niciodata la acelasi nivel de importanta ca familia.

Cat despre Radoi, eu am scris ceva. Dar vad ca mi-a fost sters postul din cauza ca era acolo si ceva despre Mutu.

Deliric114.06.2008 09:02
Am jucat cu 2 echipa iesite din forma rau de tot sau cu 2 nume?

zi si tu mie. cine joaca pe teren?numele sau jucatorii?

u Cluj, o echipa retrogradata, de ce a batut pe Steaua, cea mai tare echipa din tara?

de acord cu tine se putea mai mult ...cande prinzi echipe care nu joaca nimica nu te uiti cum se numesc le dai multe , asa cum a facut Olanda .

chiar daca uni spun ca e ceva extraordinar rezultatele de pana acum , daca o sa luam bataie de la olanda (cea ce e foarte plauzibil) si meciu franta cu italia nu se termina la egalitate , atunci nu va mai conta ca nu am pierdut cu italia si franta ! o eliminare e o eliminare ! si o sa spuneti in cor ca se putea mai mult .

pana una alta sper sa batem Olanda desi nu cred .

andra1314.06.2008 09:08

pfoaiii era de inteles... Mutu la minge, penalti ratat. ne puteam astepta la altceva??? oricum... inca doua puncte ar fi dat bine in dreptul Romaniei, insa doua puncte primite dintr-un penalti... trebuia sa demonstram ca se poate si fara acea lovitura de la 11 m. dak Mutu nu a fost capabil era Dica acolo. pacat! Forza Steaua fularsteaua2

«1234»