Doamne ce rau poate sa-mi para de Radoi... baiatu asta e urmarit de ghinioane
....
Doamne ce rau poate sa-mi para de Radoi... baiatu asta e urmarit de ghinioane
....
@stelistul stelist
Ce loc sa ii tina ma lui Contra? In primul rand Goian joaca fundas central-stanga, Contra e fundas dreapta, iar in al doilea rand daca Contra ar fi fost depasit jucatorul care trebuie sa il tina locul ar fi fost luat de Codrea ori Tamas.
Nu de ofilitul ala de Petre? ![]()
Consider ca la mingile aeriene in careu am fost PRAF. Goian si Tamas nu ar fi trebuit sa-l lase pe Toni sa miste. Si totusi, fiecare centrare in careul nostru semana panica in echipa si emotii in randul suporterilor. Nu se poate asa ceva cand ai 2 fundasi centrali in jur de 1.90 metri. Toni si Del Piero i-au luat fata lui Goian incredibil in cateva faze. Cat despre Tamas si faza golului italienilor, no comment.
Una peste alta, eu zic ca nu am pierdut acest meci si datorita norocului si arbitrului. De asemenea, nu l-am castigat datorita ghinionului. La 2-1 in minutul 80, Italia nu mai egala.
Sa vedem ce se intampla la Olanda cu Franta. Dar oricum eu nu cred ce "zice lumea", ca vezi doamne daca Olanda bate Franta o sa avem un meci usor in ultima etapa. Din ce am vazut in primele 2 etape din grupa noastra, am intalnit echipele cele mai accesibile din grupa, chiar daca se numesc Campioana si Vicecampioana Mondiala. Cu ele ar fi trebuit sa scoatem mai mult decat doar 2 puncte.
Oricum imbucurator este plusul ofensiv, comparativ cu meciul impotriva cocoseilor galici.
@stelistul stelist
Ce loc sa ii tina ma lui Contra? In primul rand Goian joaca fundas central-stanga, Contra e fundas dreapta, iar in al doilea rand daca Contra ar fi fost depasit jucatorul care trebuie sa il tina locul ar fi fost luat de Codrea ori Tamas.
Nu de ofilitul ala de Petre?
Pai ma gandesc ca daca Contra e depasit atunci Petre e la vreo 20 de metrii de faza ![]()
Mai baieti, Dica pe unde a fost? Amamratul ala de Niculae a scos 11 m, dar Dica n-a facut nimic, nimic, nimic.
Ma adresez geniilor care il injura pe Dica:
Mai desteptilor voi probabil habar n-aveti nici pe ce post a intrat Dica si va apucati imediat sa il injurati. Dica a intrat in locul lui Radoi la mijloc si treaba sa era sa tina mingea si apoi sa dea pasa pentru cei ce urcau. Romania a avut momente putine in care a urcat cu multi oameni in atac iar Dica de obicei a fost cel ce initiase faza,fie prin schimbarea partii sau prin pase simple la centru.
Cei ce il injurati habar n-aveti ce fel de jucator este Dica. Dica e genul de jucator care sta dupa al doilea varf sau joaca in gura portii. El joaca bine si la finalizare si stie sa dea ultima pasa. ca mijlocas nu se descurca prea grozav. Va intreb pe voi,ce vroiati sa faca Dica din pozitia in care era? Erau mereu cu 1-2 italieni in spate,si dupa cum stim Dica nu dribleaza,adica nu le are unu la unu,ci doar paseaza si da goluri(cand joaca mai in fata). Dica nu e genul de jucator care sa alerge si noi stelistii stim asta cel mai bine. Banel e genul ala de jucator.
De ce nu il injurati pe d.niculae care desi a jucat varf n-a stiut sa tina de minge deloc,a pierdut majoritatea duelurilor si singura sa realizare a fost acel penalti inventat.
Injurati-ma dar eu raman la parerea mea ca Dica s-a achitat de datorie. Daca nu se accidenta Radoi probabil in repriza a 2-a Mutu trecea in locul lui d.niculae si acesta era schimbat cu Dica.
Fiecare are dreptul la o opinie dar ganditi-va inainte sa postati.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Superb meci facut de ai nostri!
Ambele echipe au jucat fotbal, nici una nu a refuzat jocul. Unde sunt acum antrenorii de pe forum care nu ne dadeau nici o sansa cu Italia. Na ca nu am obtinut un egal cu greu, ci italienii ar trebui sa fie bucurosi de egalul asta.
Pacat ca Mutu, care de altfel a facut un joc bun, si-a batut joc de un penalty in minutul 75, pacat de Radoi a carui accidentare am auzit ca este destul de grava.
In sfarsit am vazut o Romanie ofensiva, un joc entuziasmant, bravo baieti!!!
Mutu mutule , daca nu ratai penaltiul eram calificati Mutu, mutule!!!
Mutu mutule , daca nu ratai penaltiul eram calificati Mutu, mutule!!!
I-a facut Buffon cu ochiul inainte sa bata. Era clar ca nu marca. Asa s-a intamplat si la mondial cu Rooney si Ronaldo.
N-avem nici de ce sa-l invinovatim, chiar daca a fost si blat, mai exact chiar daca i-au dat prima dupa meci cei de la Federatia Italiana (sau probabil si cei de la club) si si-a tradat patria. El nu prea mai are nevoie de "nationala". Fiindca nu ii aduce nimic in plus, pe niciun plan. A avut nevoie de ea cand era "pe dinafara", adica dupa ce il gonisera aia de la Chelsea; ca sa se uite cluburile mari dupa el. Acum sta la Fiorentina linistit si-si iea leafa.
O sa vedeti ca dupa vreo luna-doua, mai exact dupa meciul cu francezii, isi ia iar fite si nu mai calca pe la nationala.
Sa fie sanatos! Noi unii nu murim. Avem o suita de oameni valorosi, fie ei si caini.
{NB: Scuzati daca am cam deviat de la subiect; stiu, mare parte din postul meu trebuia sa-l pun in thread-ul cu "Mutu"}