@Virgil
Dica in locul cui?
In locul lui Cocis.
@Virgil
Dica in locul cui?
In locul lui Cocis.
eu cred ca avem o sansa azi...fara canavaro si materazzi italia e foarte vurnerabila in aparare , dar cu o singura conditie sa atacam si noi putin , macar pe contraatac , nu sa arunca mingea din careul nostru pana in bratele lui buffon
Sa fim seriosi,Romania nu poate bate Italia niciodata cu 0 suturi pe poarta,si nici cu mentalitatea unui antrenor care ar sacrifica jocul echipei,ba chiar si unii jucatori,numai sa faca un egal cu Italia.Ca normal,de ce sa atace,sa nu i lase pe italieni sa iasa din propria jumatate de teren,cand poate sa isi bage toata echipa in aparare?
Ca normal,de ce sa atace,sa nu i lase pe italieni sa iasa din propria jumatate de teren,cand poate sa isi bage toata echipa in aparare?
Dar oare de ce omenirea nu trimite primii colonizatori pe planeta NXY255398 aflata la 248 de ani lumina de Terra, corp ceresc similar cu Pamantul si unde am putea gasi niste forme de viata mai putin evoluate pe care sa le supunem in stilul nostru caracteristic?
Asta e chiar o intrebare buna...
mentalitatea unui om realist
Nu crezi in minuni?
Mai sunt cateva ore pana la meci si incep sa fiu din ce in ce mai increzator intr-un rezultat bun al echipei Romaniei
OLE OLE OLE OLA
Romania BATE ITALIA
dupa meci sper sa fim o echipa cu 4 puncte in grupa
in prima repriza am avut si noi cateva ocazii , dar italia ne'a cam dominat...e greu sa nu luam gol...parca mai bine era cu Nicolita si vai...Radoi s'a accidentat...si un gol corect al italienilor anulat...greu , mult mai greu de cat ma asteptam
joci cu campioana mondiala prietene, nu cu Macedonia... si aproape o repriza am jucat de la egal la egal! niste anonimi au tinut in frau campioana mondiala....
Am cazut pe final dar am avut momente foarte bune ,pacat de ocaziile ratete.
Sper sa iesim la joc si .. avem sanse !!
hai Romania !! hai Steaua !!
am dat gol si cum suntem noi romanii ne multumim repede si.......gol italia
am dat gol si cum suntem noi romanii ne multumim repede si.......gol italia
LOL , frate ti-e iti lipsesc anumiti neuroni critici creierului... mai multe nu zic ca-mi iau un ban.... am plecat la baut!
BRAVO Romania!~
@joga bonito
de ce sa ne multumim cu putin daca puteam mai mult...sunt foarte suparat , in special pe Mutu...sa'i dea amenda aia de 12 milioane...Mutu a fost anelka al nostru...respect Dica , Nicolita , Goian(imperial) si Radoi
nu putem sa batem italia!trebuie sa intelegeti asta.realist vorbind nu avem cum.
Ma bucur ca nu gandesc ca tine Adrian.
1-1 cu Italia, putea fi 2-1 la fel cum putea fi 0-1 la pauza. Un meci cum nu am mai trait demult pentru nationala.
MANDRU CA SUNT ROMAN!
respect Dica , Nicolita , Goian(imperial) si Radoi
Da, pupa`l in fund pe Goian ca e stelist, ca altfel a facut un meci mediocru. La faza in care el a luat cartonasul galben s-a vazut clar capacitatea lui mentala.
Fratele meu, ridicate`n picioare pentru onoare
Si fi roman adevarat, chiar daca doare cel mai tare
Rezultat echitabil.
Ma duc sa ma imbrac in portocaliu.
steagro
mi'am luat tricoul portocaliu , chiar daca e asa cald l'am lasat si pe cel galben HAI OLANDA
Daca juca oricare in locul lui Daniel niculae azi puteam sa-i batem.Nu credeam ca exista jucator cu preluari mai proaste ca Banel dar m-am inselat.Sarea mingea din el ca din copac, cred ca ami bine juca Marica asa ciung cum e acum decat afonul asta care se intrecea la un moment dat cu Oprita care da mai putine goluri.Oricum dupa mult timp am vazut un arbitru care sa traga asa mult cu noi :biggrin: FORZZA Romania steagro
Daca juca oricare in locul lui Daniel niculae azi puteam sa-i batem.Nu credeam ca exista jucator cu preluari mai proaste ca Banel dar m-am inselat.Sarea mingea din el ca din copac, cred ca ami bine juca Marica asa ciung cum e acum decat afonul asta care se intrecea la un moment dat cu Oprita care da mai putine goluri.Oricum dupa mult timp am vazut un arbitru care sa traga asa mult cu noi :biggrin: FORZZA Romania steagro
eu am zis ca si in meciul cu franta niculae nu a reusit sa faca nici o preluare dar cineva m'a luat la tura...insa sa aplaudam pe romanii din tribune , geniali
Fantastica linia de fund impreuna cu oamenii de la inchidere Chivu , Codrea si Radoi cat a jucat . Au reusit sa faca fata campioanei lumii cu brio si doar o neatentie le-a permis sa inscrie acestora .
Am avut mari probleme pe benzi pentru ca atat Mutu cat si Petre le-au permis aproape orice lui Zambrotta si lui Grosso in prima repriza , insa in a 2 a parte am reusit sa le inchidem principalele porti pe unde veneau baloanele spre uriasul Toni .
Imaginea cu Mutu cand statea in fund pe teren la cateva minute dupa ce a ratat penalty-ul a sters cam tot ce a facut bine in acest meci , pacat de el , urat gest .
Scor urias pentru noi , daca Olanda bate diseara cred ca mergem la Viena pentru sferturile de finala .
PS : Fa-te bine Mirele !
Da, pupa`l in fund pe Goian ca e stelist, ca altfel a facut un meci mediocru. La faza in care el a luat cartonasul galben s-a vazut clar capacitatea lui mentala.
lasa'ma frate...si contra a luat la fel si nnimeni nu l'a mai criticat asa
Unul dintre cele mai frumoase meciuri de la Euro 08. Felicitari Romaniei, adica noua, a fost un egal meritat.
Si-am uitat sa spun, in seara asta, precum si in alte trecute seri, Piturca mi-a demonstrat ca e ANTRENOR.
@joga bonito
de ce sa ne multumim cu putin daca puteam mai mult...sunt foarte suparat , in special pe Mutu...sa'i dea amenda aia de 12 milioane...Mutu a fost anelka al nostru...respect Dica , Nicolita , Goian(imperial) si Radoi
Diferenta este ca Mutu a marcat golul care ne tine in calcule pentru calificare in continuare, in timp ce Anelka a frecat menta in primul meci.
Goian imperial? Ai vazut de cate ori a dat Toni cu capul in prima repriza in careul nostru??? Nu-ti ajung degetele de la o mana, iti zic eu!
Olanda 1-0 Franta
Clasamentul arata astfel momentan:
1.Olanda 4-0 6p.
2.Romania 1-1 2p.
3.Franta 0-1 1p.
4.Italia 1-4 1p.
@joga bonito
Diferenta este ca Mutu a marcat golul care ne tine in calcule pentru calificare in continuare, in timp ce Anelka a frecat menta in primul meci.
Goian imperial? Ai vazut de cate ori a dat Toni cu capul in prima repriza in careul nostru??? Nu-ti ajung degetele de la o mana, iti zic eu!
pai si decate ori a mers sa'i tina locul lui contra pentru ca el manca seminte
@stelistul stelist
Ce loc sa ii tina ma lui Contra? In primul rand Goian joaca fundas central-stanga, Contra e fundas dreapta, iar in al doilea rand daca Contra ar fi fost depasit jucatorul care trebuie sa il tina locul ar fi fost luat de Codrea ori Tamas.
vinovatul nr 1 e tamas. Mutu a marcat un gol, deci a facut si ceva bun, dar tamas a mai gresit in cateva faze. nu este posibil sa ratezi asa. pacat, mare pacat.
rezultatul este insa echitabil, italienii adjudecandu-si prima repriza, iar noi pe cea de-a doua.