FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Italia 1 - 1 (0 - 0)

«123»
Virgil11.06.2008 15:36

Vineri 13 iunie, in cel de al doilea sau meci, nationala Romaniei va intalni campioana mondiala Italia.

Probabil ca tactica de joc a echipei lui Piturca, va fi cea adoptata in meciul cu Franta.

Un meci deosebit de greu, in care Italia va incerca sa obtina o victorie pentru a ramane in carti.

Romaniei ii va trebui foarte mult noroc. Un punct in aceasta partida ne-ar mentine sperantele pentru accederea in faza urmatoare a Europenelor.

Pronostic; x, 2

Succes Romania!

weeezer11.06.2008 15:48

Si din cate am citit prin presa, se anunta schimbari in echipa italienilor. Se pare ca vor intra din primul minut De Rossi (lucru rau), Del Piero (lucru rau, din ce am vazut in finalul meciului cu Olandezii) si Cassano (daca il va inlocui pe Di Natale, eu zic ca e de bine).

Marius11.06.2008 16:01

Virgil, de fapt meciul e Italia - Romania.

Sa inteleg din pronosticul tau ca mizezi pe victoria baietilor nostri? :)

Virgil11.06.2008 18:19

Nu. x, 2-ul e pentru Romania - Italia. Pentru Italia - Romania e invers. 1, x ;)

dangeor11.06.2008 19:00

Pune-i frate titlul ca lumea.

Oricum, pronostic x, privit din orice parte.

LeGenD11.06.2008 19:34

1 ( asta in cazul in care este Italia-Romania ) iar daca este Romania-Italia pun 2.In orice caz,pun pe victoria Italiei.

MoWeed11.06.2008 19:51

Romania-Italia 1,x steagro

AdrianUltras2511.06.2008 22:43

Romania - Italia va fi un meci care se va juca pe tot terenul.

Daca in Romania-Franta s-a pus accent pe benzi, Italienii vor forta cu toate liniile vineri pe toata lungimea terenului.

Cel mai probabil fundasii laterali ai italienilor vor fi Zambrotta(dreapta) si Grosso(stanga). Amandoi fosti mijlocasi.Deci vor fi atrasi de atac.

La mijloc, De Rossi si Gattuso vor avea sarcini in general defensive.Despre De Rossi nu prea stiu multe dar din cate am vazut Gattuso se cam deplaseaza pe benzi.Oricum cred ca rolul celor 2 va fi de a aproviziona baloane lui Pirlo, coordonatorul de joc, care le va distribui ori pe centru la Toni, ori pe margini la Del Piero sau Di Natale.

Ultimii 2 sunt destul de rapizi dar daca reusim sa ii tinem lipiti de tusa s-ar putea sa avem un avantaj fata de italia, adica vom scoate din joc 2 jucatori de ai lor.

Acum, parerea mea este ca cel mai tare duel de pe teren va fi duelul Goian - TONI!

Si acest duel va decide meciul.

Daca Goe reuseste sa il tina pe italian, de luat, foarte greu vom lua gol.

Toni e un jucator masiv si greoi dar pe distanta scurta are o explozie incredibila.

La asta trebuie sa fie Goian atent.Avand in vedere ca italianul e foarte disciplinat tactic, aceasta explozie l-ar putea ajuta foarte usor sa distruga jocul la offside al Romaniei.

Goian - 1,97

Toni - 1,94

Acest duel va fi purtat atat pe sus cat si pe jos. Sper ca Goe sa reuseasca sa ii faca fata italianului si cand acesta va fi cu mingea la picior.Desi, s-ar putea sa aibe probleme si la jocul aerian avand in vedere ca Toni e mai greu decat el(lucru care ar putea fi decisiv in aer)

Problema nationalei Romaniei e ca nu conteaza in atac.

Mutu va fi cel mai probabil titular si va juca pe partea lui Zambrotta, un jucator pe care il cunoaste toata lumea.

Tocmai pt ca nu contam in atac, s-ar putea ca fundasii italieni sa inainteze mai mult decat normal si de aici pot iesi 2 lucruri:

1.Vor inghesui echipa nationala in propriul teren si vor asedia poarta lui Lobont.

si

2.Vor fi vulnerabili pe contra atac.Avand in vedere ca fundasii lor centrali sunt aproape la fel de lenti ca ai nostri(poate chiar mai lenti).Lipsa vitezei lui Canavaro conteaza!

Cred ca italia ar trebui sa fie intampinata la mijloc.

Avand in vedere ca au neaparat nevoie de puncte, a te pune cu fundul in poarta e o imensa prostie.

Ii primesti frumos la mijlocul terenului si joci pe mijloc, printre fundasii lor centrali.

Cei 3 mijlocasi centrali ai lor se vor labarta incercand sa acopere intreaga latime a terenului.Spatii vor aparea.

Personal, avand in vedere jucatorii selectionati, nu vad cum am putea profita de slabiciunile lor.

Lipseste un atacant de viteza, lipseste un fundas dreapta de incredere(cred ca ati vazut toti ca in momentul in care Banel nu era langa el, Contra era facut de Malouda in toate felurile) si cel mai important, s-a inradacinat deja gandirea cum ca apararea asta care seamana foarte mult cu antijocul e cea mai buna solutie pt nationala.

Piturca nu trebuie sa uite ca Italienii au inventat aceasta hidosenie numita "fotbalul modern" si ca ei sunt cei mai buni la el.

Si daca il stiu juca la perfectie, sa fiti siguri ca il stiu si dejuca la fel de bine!

P.S. Cel mai bine ar fi folosirea lui Dica ca varf .Pragmatismul lui, inspiratia si mai ales super motivatia cu care joaca in meciurile importante ar putea sa faca din Romania - Italia un fel de Steaua - Dynamo Kiev sau Lyon-Steaua. As fi zis si Dynamo Kiev - Steaua dar nu e frumos sa bagi mana.

Pt meciul cu Italia eu as folosi echipa:

Lobont- sapunar,Goian, Ghionea, Rat- Nicolita,Radoi,Chivu,Codrea-Dica-M.Niculae(D.niculae) - o echipa foarte puternica pe axul central si cat de cat blindata pe margini.

cu franta Mutu a fost cel mai slab de pe teren.nu cred ca mai trebuie folosit in meciul acesta.nu cred ca atrecut peste problemele personale.

Marius11.06.2008 23:04

Vrei un atacant de viteza, dar "ii vezi" pe Dica si M. Niculae titulari :laugh:

Mutu are 3 viteze peste ei... iar D Niculae vreo 5 :)

AdrianUltras2511.06.2008 23:11

Tocmai pt ca nu avem un atacant de viteza cu care sa poti juca cu mingi lungi printre aparatorii adversi am zis ca folosirea unui cuplu Marius Niculae - Dica e cea mai indicata.

Marius Niculare are forta si se poate lupta cu cei 2 fundasi lasandu-l pe Dica liber.Si aici intervine pragmatismul lui Dica.

Pragmatism despre care eu zic ca e peste cel al lui Mutu.

Mutu nu joaca nimic in meciurile impotriva echipelor mari.El e dependent de adversar.Daca echipa e slaba, da vreo 3-4 goluri.Daca e puternica, se plange ca a avut sarcini defensive desi el nu prea trece de centrul terenului.

Marius12.06.2008 03:41

Tocmai, si Mutu si D. Niculae sunt jucatori de viteza. Mutu mai ales poate alerga cu mingea la picior, poate dribla :)

"Dica-sta-pe-loc" va intra in min 95, sa mai prinda o selectie ;)

In fine, fac eu un mic pariu cu tine: echipa va fi aceeasi, poate doar Codrea sa intre in locul lui Cocis (desi Cocis joaca ceva ce inchizatorii nostri doar viseaza).

AdrianUltras2512.06.2008 06:33

Ce poate face Mutu?

Sa alerge cu mingea la picior?

Nu prea a aratat-o cu Franta. De fapt a fost omul care a fugit cel mai putin raportat la timpul petrecut pe teren din toti jucatorii de camp folositi.

Si Dica poate sa fuga cu mingea la picior.Si Banel.Si eu.Si tu.

Dar daca joci fotbal de performanta, trebuie sa fugi cu folos.

In afara de o incursiune in care a fost faultat si a obtinut o lovitura libera, Mutu nu a facut nimic in toate cele 78 minute jucate!

P.s. Jocul o sa fie foarte static.O sa se joace precis.Italia are doar 3 sau 4 jucatori care sa poata sa inceapa un dribling si sa il continue si nu vor risca sa faca asa ceva pana nu vor avea macar un 1-0.

Marius12.06.2008 07:43
"Vom juca tot la rezultat. Nu ma intereseaza parerile celor care nu sunt de acord cu mine. E responsabilitatea mea, iar eu depind de rezultate. Rezultatul cel mai bun este evitarea infrangerii. Calculele sunt simple. Daca facem egal cu Italia si Olanda bate Franta, vom avea un avantaj mare fata de celelalte doua. Nu decisiv, dar mare. Mergem din aproape in aproape, apoi cu Olanda vom vedea", a declarat Piturca.

Hai sa-l injuram pe Piti! Hai toata lumea! :punk::punk::punk:

MoWeed12.06.2008 07:51

@Marius

Acum apar managerii de pe aici sa zica sa atacam....

LeGenD12.06.2008 07:51

Eu as vedea echipa Romaniei cu Dica,Cocis si M.Niculae in teren.Insa nu trebuie sa abordam aceeasi tactica defensiva.Italia vine sa invinga Romania,iar daca noi continuam sa pasam la 25 de metri de poarta lui Lobont,nu vom izbuti nici macar un egal.

De ce vreau ca acei trei sa se afle in primul 11?

1.Dica,are viteza,tehnica,da pase bune,si poate surprinde orice portar sau fundas cu executiile lui.Vom avea nevoie de el pentru ca poate surprinde apararea Italiei pe contraatacuri.

2.Cocis,e un alt jucator foarte bun,vede excelent jocul,poate iuti atacurile Romaniei si este solid,deci se poate bate cu Gattuso.

3.Marius Niculae,nu e un jucator de viteza,dar e bataios,stie sa isi creeze ocazii.Trage bine din careu,iar la cornere si la fazele fixe ne`ar prinde bine un atacant solid si bataios ca el.

Mutu nu a jucat cine stie ce in meciul cu Franta,dar el evolueaza in Italia,si o mare parte din cariera lui,si`a petrecut`o la cluburi din Serie A.Are experienta acelui campionat,si daca prinde o zi buna,poate inscrie.Cel mai important atu al lui Mutu este acela ca are curajul de a lua o actiune pe cont propriu.

Asa ca eu vad primul 11 asa: Lobont - Contra,Goian,Tamas,Rat - Cocis,Radoi,Chivu - Dica,M.Niculae,Mutu

AdrianUltras2512.06.2008 07:52

Pai de ce sa il injur?

NU e nimic nou in ceea ce a declarat.

Virgil12.06.2008 08:23

Ultima ora:

ã

- Dica introdus in primul 11

- Codrea in locul lui Radoi sau al lui Cocis

- Florentin Petre in locul lui Nicolita

Si o stire nostima. Lui Piturca, in copilarie, prietenii ii spuneau Bicã :)

MoWeed12.06.2008 08:24

@Virgil

Dica in locul cui?

alexynho12.06.2008 08:25

Orice ati zice, dar eu sunt de acord cu Piturca... noi vrem rezultate ?... pai cunoastem Italia... atacam 90 de minute, si ei iti dau gol in ultimul minut dintr'o faza de toata panarama... cu Franta am avut o abordare gresita... pentru ca ei erau de invins... insa daca stai sa te gandesti ca totusi am facut egal cu Franta (acum cativa ani, ziceam ca e un miracol daca pierdem numai cu 1-0), atunci e bine. Acum.. totul tine si de Olanda... daca va bate Franta, ei vor fi calificati de pe primul loc, si nu cred ca isi vor mai bate capul cu noi :), si aici am putea sa profitam si noi. Acuma, Dumnezeu cu mila ;))

c.ronaldo1712.06.2008 13:04

Calculele nu sunt chiar asa de simple precum par.

1.Batem Italia

Castigam cu macaronarii, facem 4 puncte, Olanda bate Franta, ne`am calificat. Insa daca Olanda pierde cu Franta, grupa devine infernala:

1.Romania 4p.

2.Franta 4p.

3.Olanda 3p.

4.Italia 0p.

Avand in vedere ca urmeaza meciul cu Olanda, treaba devine URATA.

2.Facem egal cu Italia

Poate mai aproape de adevar ar fi acest pronostic. In caz ca Olanda bate Franta, avem mari sanse de calificare. Noi facem 2p, Italia si Franta 1p. Insa, daca facem egal cu Italia si Franta bate Olanda, grupa devine astfel:

1.Franta 4p

2.Olanda 3p

3.Romania 2p

4.Italia 1p

Toate echipele cu sanse de calificare, in ultima etapa nici macar egalul nu va mai fi bun.

Tare presimt un x2 la Olanda-Franta.

AdrianUltras2512.06.2008 15:28

nu putem sa batem italia!

trebuie sa intelegeti asta.realist vorbind nu avem cum.

egalul e mult mai apropiat de capacitatile noastre.

in primul meci, italienii i-au subestimat pe olandezi. s-au crezut cei mai tari si se vedeau deja campioni europeni.

cu noi nu vor fi asa visatori.

Va fi un meci mult mai greu decat cel cu franta

c.ronaldo1712.06.2008 21:03
nu puteam sa batem italia!

Aici se vede mentalitatea romanului.

AdrianUltras2512.06.2008 21:54

mentalitatea unui om realist

Joga Bonito12.06.2008 23:23

mai, de bulan nu ai auzit?

JDERUL13.06.2008 05:58

Italienii au probleme in aparare.Si ce daca? Noi avem probleme in atac!

Poate ne ajuta ei cu un autogol si uite-asa vom face 4 puncte fara a fii tras niciun sut pe poarta!(Asta pentru ca veni vorba de ,,bulan")

«123»