FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1303132333459»
LDS23.06.2009 22:45

La articolul "Suport pentru Steaua "lui" Bergodi nu inseamna becalism" am avut o postare care conținea mai multe citate și rãspunsurile la acestea, cu alte cuvinte, o postare mai voluminoasã, dar nu ceva ieșit din comun. Dupã ce am apãsat opțiunea "adaugã comentariu" a apãrut afișat aproximativ o treime din acesta. Am încercat sã postez restul în rãspunsuri consecutive, dar nici așa n-a mers, am accesat secțiunea "site comments" de pe forum, am postat acolo, dar postarea mi-a apãrut masacratã, în spețã mi-au dispãrut din cuvinte literele "ș" și "ț". O sã încerc s-o editez manual, dar problema, oricare ar fi, rãmâne. Dacã s-a fãcut cumva vreo setare în ceea ce privește "lungimea comentariilor" la articole, atunci ar fi bine s-o anunțați public, sã știe omu' și sã nu mai pãcãne la tastaturã aiurea...

LE: În clipa în care am încercat sã-l editez de pe pagina sitului, mi-au dispãrut iarãși douã treimi din comentariu.

Azzido24.06.2009 04:52

posteaza aici tot comentariul ca vreau sa testez putin

LDS24.06.2009 15:19
DanStan:

Dar exista si o versiune extremista a reformularii de care vorbeam, versiune care suna astfel : "Mie, ca stelist, mi se rupe de 99 % din ce inseamna Steaua, eu vreau doar ca Becali sa plece".

În ce mã privește, trebuie sã recunosc cã mã regãsesc în aceastã formulare, cu un mic adaos, pe care am sã-l subliniez:

"Mie, ca stelist, mi se rupe de 99% din ce înseamnã Steaua acum, eu vreau doar ca Becali sã plece."

Aș mai adãuga cã tot ce mã mai leagã de aceastã echipã este istoria și palmaresul glorios al acesteia, faptul cã toți ai mei, începând de la bunici tãtici și mãmici au fost și sunt steliști. ªi majoritatea dintre ei, a ãstora mai bãtrâni, sunt de pãrere cã "Gigi e bãiat bun și dacã n-ar fi el, Steaua s-ar duce de râpã, dar ce știți voi, ãștia tineri, aveți numa' gãrgãuni în cap". Sunã cumva familiar?

Restul de 1% care m-ar mai lega de Steaua de acum, e ceva inexplicabil, acel ceva care se bucurã înlãuntrul meu atunci când echipa pieriotului triumfã. Chiar dacã știu cã e greșit sã mã bucur, deoarece fiecare succes din teren al lui Bãnel & Company îi va da apã la moarã nemernicului, acel ceva dinlãuntrul meu nu poate fi înãbușit. Tocmai de asta trebuie radicalizat protestul, pentru cã acest gunoi ține ostatice sentimentele noastre!

DanStan:

Si din cate se pare versiunea extremista castiga teren pe zi ce trece. Stii ce se va intampla atunci cand majoritatea stelistilor ce-l contesta pe Becali vor adopta aceasta ultima versiune ? Va aparea o fractura intre contestatarii activi si suporterii obisniti, aia care nu intra pe aici si nu participa la mitinguri. Pe EI ii intereseaza Steaua asa cum e ea, cu un cioban stupid la conducere. Fireste, mi se va spune ca parerea suporterilor obisnuiti nu conteaza, ca-s niste samantari de doi lei. Poate, dar datorita LOR Steaua are o expunere mediatica atat de mare.

Dacã e sã mergem pe acest raționament, acesta al conviețuirii cu rãul deoarece "va apãrea o fracturã între contestatarii activi și suporterii obisnuiți" atunci totul este pierdut. Nici revoluția din '89 n-ar mai fi avut loc, dacã o mânã de oameni, o minoritate, n-ar fi fãcut pasul înainte spunând un NU hotãrât rãului. ªi s-avem pardon, Steaua nu are o expunere mediaticã "așa mare" datoritã acestei mari mase amorfe de ovine mulțumite de pãstorul lor. Expunerea mediaticã a Stelei se datoreazã, în primul rând, rezultatelor pe care echipa le obține în teren. ªi aceastã masã amorfã, becalizatã, trãiește și își întreține himerele exclusiv pe rezultatele echipei, completat, în micã mãsurã, cu circul mediatic pe care îl face cimpanzeul. Ca dovadã cã asistența la meciuri în acest final catastrofal de sezon a scãzut considerabil, la fel ca audiențele TV, vânzãrile de ziare și accesãrile pe situri, inclusiv acesta. De altfel, cred cã și acea reclamã GSP-istã, în care gogoașa înfuriatã, Andrei Vochin, face iureș într-un vestiar de fotbaliști, este adresatã în primul rând Stelei.

DanStan:

Si de EI aveti nevoie daca vreti sa-l bagati in boala pe cioban. Majoritatea suporterilor obisnuiti il ignora, il dispretuiesc sau chiar fac misto de el. Foarte putini il apreciaza. Majoritatea sunt de acord ca deciziile lui sunt tampite si afecteaza atat prestigiul cat si evolutia Stelei. Dar nu sunt dispusi sa se amestece intr-o disputa atat timp cat ambele parti raman la nivelul de 'pleaca ba' - 'nu vreau ba'.

Eu sunt sigur cã în acest sezon, care va debuta în auspicii mult mai catastrofale decât precedentul, marea majoritate dintre "EI", care sunt bine - intenționați, se vor alãtura masei actuale, minoritare, ale protestatarilor. Dealtfel, poate îți aduci aminte, un întreg stadion l-a înjurat pe nemernic atunci când a fost cu "episodul cu fularul". Sâmburele de urã împotriva jigodiei este sãdit în sufletele majoritãții suporterilor și sunt sigur cã-n acest sezon ciobanul va recolta fructele mâniei.

DanStan:

Trebuie sa fiti mai inteligenti decat ciobanul si, foarte important, sa veniti ceva constructiv. Cu ceva care sa ajute Steaua, chiar si in conditiile astea in care e jucaria prostovanului. Nu-l ajutati pe el, va ajutati pe voi, mai ales in conditiile in care prostovanul se incapataneaza sa NU aplice niste solutii de bun simt.

N-o sã mã erijez acum, Doamne ferește, sã vorbesc în numele celor din peluze, ce sã facã și ce sã nu facã. Pãrerea mea este cã protestul trebuie sã continuie ca și pânã acum, cu mențiunea imperios necesarã cã echipa nu trebuie absolut deloc încurajatã, peluzele nu trebuie sã insufle jucãtorilor acel val care-i poarã spre victorie, deoarece fiecare succes va fi un balon de oxigen pentru nenorocit. Fãrã victorii, cu o atmosferã ostilã, de boicot, ura fațã de Becali va rãsãri și-n sufletele celor care pânã acum doar l-au disprețuit sau doar au fãcut mișto de el.

old_school_ultras26.06.2009 10:08

in explorer imi apare doar primul articol pe home page.posibil sa fie la mine problema.

Azzido26.06.2009 10:35

e de la tine.

a mai fost o persoana care a reclamat aceeasi problema si folosea tot explorer.

instaleaza ultima versiune firefox sau internet explorer si o sa fie ok.

e ceva local, browserul e de vina

old_school_ultras26.06.2009 10:44

multumesc pentru raspuns.

LDS26.06.2009 18:43

Pânã la urmã, mã lãmurește cineva și pe mine cineva în legãturã cu "acea problemã", a postãrii buclucașe ? Fiindcã vãd cã nu s-a schimbat nimic...

Azzido27.06.2009 16:57

e vorba de un bug mai vechi, mai exact cand se posteaza caracterul "&" direct din articol, e interpretat ca si cod html iar siteul, din diverse motive opreste postarea.

nu stiu cauzele. o sa investigam

ideea de baza este ca trebuie sa nu folosesti "&" pana cand nu rezolvam

1on28.06.2009 20:09

Se întâmplã ceva straniu cu embedul filmulețelor:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry364003

Apare un ecran alb.

MoWeed28.06.2009 20:12

Asa este; si la mine apare atat la filmul tau cat si la cel a lui Lari...

Azzido28.06.2009 22:43

la mine vad ca functioneaza.

incercati cu alt clip de pe youtube si vedeti daca mai sunt probleme

LDS02.07.2009 14:21

Cu riscul de a deveni din "stelist pânã la moarte", "antipatic pe viațã", semnalez iarãși problema diacriticelor, care a reapãrut în cadrul comentariilor de la articolele de pe prima paginã:

Anul ãsta, dacã prindem locul 10, eu zic sã zicem bogdaproste.

Lari, nu te mai obosi sã intri ?n polemici inutile cu fanii lu' "mi-a furat mașina", cã nu are rost. Unii dintre aceștia sunt fie imbecili notorii, fie nu sunt steliști.

Exact anul trecut pe vremea asta ei susțineau "genialitatea boierului" care fãcea "transferuri pe bandã rulantã" cu care ne dãdea nouã peste nas, "șmecherilor plictisiți", de pe aici și de oriunde.

Anul ãsta ?și trãiesc himera cu Berbegodi, care la finalul turului va fi deja istorie.

Azzido02.07.2009 17:24

da, stiu de problema. se investigheaza

Adrian06.07.2009 12:57

Continua problemele cu filmuletele de youtube. In loc sa vad filmul, imi apare un ecran alb. Azzido, poate problema sa fie de la flashplayer 10?

Cand dau click dreapta pe el zice ca "movie not loaded"

Azzido06.07.2009 13:51

eu vad filmul de mai sus. voua va apare?

daca nu apare incercati sa faceti update la flash player si vedeti daca se rezolva

Adrian06.07.2009 13:53

Da. Al tau il vad. Dar tu il vezi pe al meu?

le

La mine vad alb. La tine vad normal. Nu pricep ce se intampla. Teoretic am flashplayerul updatat.

le2

kldns.JPG

much later edit

Am updatat din nou si flashplayerul si shockwaveul si tot nu merge.

test:

bodanelu06.07.2009 13:59

mai devreme la azzido nu vedeam nimic, doar albeata aia. Am trecut pe ultima versiune de flash player si acum il vad. Pe al lu` Adrian nu-l vad.

LE: Dupa ce am dat sa postez mesajul, nu-l mai vad nici pe al lu` Azzido.

Ronnie06.07.2009 14:00

Si eu la Azzido. La Adrian, nimic.

1on06.07.2009 14:06

La fel și la mine. La Azzido merge, la Adrian nu.

Adrian06.07.2009 14:59

Am incercat mai sus sa copiez ce scria la Azzido si sa pun la mine. Nu a mers. Tot alb a aparut. Asta in ciuda faptului ca la Azzido filmul merge perfect. Cred ca tine de acces. Azzido, incearca sa refaci setarile dinainte. Ca, din cate stiu, acum le-ai dat si utilizatorilor acces la postatul filmuletelor. Poate de aici e treaba. Si de aia doar tu poti sa pui. :)

Marius06.07.2009 15:01

test

Adrian06.07.2009 15:21

Sa fie youtubeul? Ca vad ca de pe 220 pot sa pun:

**** Rapid

Vezi mai multe video din Sport

Test pt trilulilu! Trilulilu merge.

Sa vedem iutubu.

Lari06.07.2009 15:24

Vad alea ale lui Adrian.

.|. youtube-u'?

Marius06.07.2009 15:28