FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2008 - Austria & Elveția

«123»
axl08.06.2008 20:23

Of, Pawel...

danimarcu08.06.2008 20:27

Sa vedem jumatatea plina a paharului:cu cat mai rau joaca,cu atat cresc sansele sa mai ramana la Steaua... :biggrin:

refresh08.06.2008 20:36

Parerea mea ca de vina au fost si colegii din aparare la golul doi, nu doar Golanski. Portarul trebuia sa urle la el sa-i spuna ca are om in spate. Lipsa de comunicare.

dr.adrian908.06.2008 20:59

greseala ca in curtea scolii. nu se duce nicaieri. ramane la n oi

predatorpulse708.06.2008 21:13

Desi a gresit la al doilea gol(unii zic ca da altii ca nu) pavel a facut un meci bunicel astazi avand in vedere ca a jucat fundas stanga,si sincer nu inteleg de ce antrenorul poloniei a mutat astfel. Meciul a fost frumos,insa polonezii au gresit foarte mult,au jucat prea sus cu apararea si cu un singur atacant,s-au sinucis practic,smolarek era singur singurel deci atacul era slabut iar apararea era vulnerabila in fata rapizilor germani pentru ca juca prea sus.

Avand in vedere ce au patit turcii si polonezii in fata portugaliei si germaniei atunci cand au tinut echipa sus,incep sa fiu de acord cu apararea supra-numerica pe care o sa o puna piti in teren.

Cum ar fi sa fie prinsi Goian si tamas singuri cu un Henry sau benzema? Daca vrem sa reusim ceva in aceasta grupa trebuie ca mijlocul sa fie in mare forma(Radoi-Chivu-cocis) pentru a fura cat mai multe mingi din faza incipienta ca jucam mai mereu pe contra-atac.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

xDaJACKALx08.06.2008 21:31
Parerea mea ca de vina au fost si colegii din aparare la golul doi, nu doar Golanski. Portarul trebuia sa urle la el sa-i spuna ca are om in spate. Lipsa de comunicare.

Stia si el ca are om in spate...a jucat slab,a avut emotii, i-a fost frica sa faca vreo incursiune, n-a tinut mingea deloc tot timpul a dat-o sa scape de ea.Nu a jucat la adevarata sa valoare

DelPiero1008.06.2008 22:13

N-a jucat rau Pawel,dar greseala de la al doilea gol e impardonabila!El e mult mai bun ca mijlocas,plus ca nu stiu ce a cautat pe stanga in acest meci!Nemtii au echipa,pacat de Ballack,care incetineste jocul rau de tot...

«123»