FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Euro 2008 - Austria & Elveția

«123»
stelis208.06.2008 09:56

Sâmbãtã, 7 iunie 2008, va debuta turneul final al Campionatului European,

:))) mai bine de atat nu puteai sa o spui.legat de CE dau si eu un pronostic :

Romania-FRANTA 1-0

ITALIA-Romania 2-0

Romania-OLANDA 1-1

P.S: JELES AM RAS CU LACRIMI :))))))))

DelPiero1008.06.2008 10:14
Ha ha ich fick dich und deine mutter, 3 zu 0 für rumänien du schwuchtel, du wirst sehen!!!!

:steagcruce:

I tell ya something, Romania is the team that goes at first in the Quaters!!!

RumĂnien vs Frankreich

Mutu 1.0

Radoi2:0

Banel3:0

:thumbup::steagcruce::rolleyes:

Nu inteleg...poate va fi 2-1!Privind marcatorii,eu asta cred! :dry:

Joga Bonito08.06.2008 10:21

jeles esti nebun :))) caterinca de nota 10 :))

stelistul stelist08.06.2008 10:25

@jeles

ai fost genial........

steaua-no108.06.2008 10:33

@jeles

ai fost penibil......

stelistul stelist08.06.2008 10:42
@jeles

ai fost penibil......

scz ca ma bag...dar ce nu iti convine???

steaua-no108.06.2008 10:51

@stelistul stelist

sunt satul de caterinca de asta ieftina. baietii aia lupta pentru Romania si isi doresc enorm sa faca o figura frumoasa la european. uitate prin ce dureri trece Chivu ca sa joace un meci. ar merita mai mult respect.

stelistul stelist08.06.2008 11:02
@stelistul stelist

sunt satul de caterinca de asta ieftina. baietii aia lupta pentru Romania si isi doresc enorm sa faca o figura frumoasa la european. uitate prin ce dureri trece Chivu ca sa joace un meci. ar merita mai mult respect.

ok...cum zici tu...dar mie chiar mi'a placut

Dragutzul_stelistul08.06.2008 13:03
Romania la europene

:)))) lol ma dc nu te faci comentator ? :)))

radone08.06.2008 13:36

jeles @

foarte tare am ras 10 minute contunu nu ma :steagcruce: i pot =)))))))))))))))))

danimarcu08.06.2008 13:47
jeles @

foarte tare am ras 10 minute contunu nu ma :steagcruce: i pot =)))))))))))))))))

Si eu am ras,dar nu acum ci prima oara cand am citit comentariul asta in alta parte.

Jeles,excelent "copy-paste"-ul tau!...

MoWeed08.06.2008 15:25

Nu inteleg de ce trebuie sa luam la misto nationala inainte de turneul final. Mi-se pare o prostie, mai intai sa vedem ce sunt in stare sa faca si apoi daca nu vor avea rezultate bune sa ii luam la misto

sorinf08.06.2008 16:07
ma declar optimist convins si spun ca nationala noastra o sa faca nici mai mult nici putin decat 0 puncte!!!

p.s. sper sa nu ne facem de ras....sa venim acasa cu sacul de goluri!!!

daca esti sigur de ce nu pariezi

1.7 victorie franta

1.65 victorie italia

1.95 victorie olan da

iti iese cota peste 5

pune 2000 euro si iei zece

sau daca vrei punem un pariu

eu zic ca facem puncte

cate?

nu stiu

ne vedem l,a zurich

ybyb

spiculantu08.06.2008 17:24

unde se pot vedea meciurile de la euro2008 pe net?

clausblaus08.06.2008 17:52

Nu stiu de ce sunteti asa de pesimisti.In fond si la urma urmei suntem ROMANI si ar trebui sa-i sustinem tot timpul indiferent de adversari.Uitati ca la nationala sunt prezenti si jucatori ai Stelei?...deci nu avem incredere in ei?Si indiferent de rezultate ar trebui sa fim alaturi de ei!SA LUAM EXEMPLU de la sustinatorii altor nationale care canta si aplauda chiar si atunci cand favoritii lor fac meciuri slabe.O fi vorba despre caractere???

DanStan08.06.2008 18:28

Marele avantaj al Romaniei este tocmai componenta grupei. Italia, Olanda si Franta trebuie sa fie foarte atente la meciurile directe, altfel una din ele risca sa ramana pe dinafara. Nici una nu-si permite sa faca o risipa de efort prea mare in meciul impotriva Romaniei fiindca se presupune ca celelalte doua meciuri ale fiecareia vor fi mult mai dificile. Probabil ca toti au ca obiectiv sa ne invinga la limita, fara cartonase, eliminari sau accidentari. O conjunctura de care Nationala ar putea profita, cu conditia sa si poata ...

bodanelu08.06.2008 18:51

Golanski titular :)

stelistul stelist08.06.2008 18:56
Golanski titular :)

Forza Steaua!!! HAI GOLANSKI!!!

bodanelu08.06.2008 19:05

mda.. se pare ca polonezul nostru joaca pe stanga...de vazut cum se descurca.. poate il transformam si pe el intr-un fundas lateral polivalent. Asta daca mai ramane la noi

MoWeed08.06.2008 19:45

@bodanelu

S-a descurcat bine in prima repriza Golanski

axl08.06.2008 19:46

Mai putin la ocazia premergatoare golului, n-a iesit cum trebuie la off-side. Si out-ul ala batut copilareste. In rest bine, chiar foarte bine. Imi place echipa Poloniei, se vede c-au venit sa joace fotbal.

metzzz08.06.2008 19:53
Nu stiu de ce sunteti asa de pesimisti.In fond si la urma urmei suntem ROMANI si ar trebui sa-i sustinem tot timpul indiferent de adversari.Uitati ca la nationala sunt prezenti si jucatori ai Stelei?...deci nu avem incredere in ei?Si indiferent de rezultate ar trebui sa fim alaturi de ei!SA LUAM EXEMPLU de la sustinatorii altor nationale care canta si aplauda chiar si atunci cand favoritii lor fac meciuri slabe.O fi vorba despre caractere???

Iti dau un singur EXEMPLU de ce nu suntem ca ceilalti de la alte nationale sau cel putin ce m-ar face pe mine sa ma uit la meci chiar daca am pierde cu 5-0 si acel lucru ar fi sa puna mana la inima si sa cante imnul national. Dar hai sa fim seriosi ca ei nu stiu sa scrie de unde dracu sa stie imnul.

MoWeed08.06.2008 19:57

@axl

La faza golului Golanski era undeva in margine si n-a participat la iesirea la offside. Fundasul de pe dreapta a stricat iesirea in timp ce Pawel joaca pe stanga...

axl08.06.2008 20:11

@Mo, nu vorbesc de gol, vorbesc de ocazia pe care-au avut-o nemtii INAINTE de gol.

MoWeed08.06.2008 20:20

Aha, scuze am inteles eu gresit.

A mai facut acum o greseala la inceputul reprizei cand l-a lasat pe Lahm liber complet pe stanga, dar de vreme ce joaca pe stanga e normal sa mai si greseasca.

Despre meci eu cred ca e cel mai frumos de pana acum de la turneul asta final....

LE: Na ca a facut-o lata :huh:

«123»