E o blasfemie la adresa noastra,a romanilor...iata inca un motiv pentru care Antonescu trebuia sa mai traiasca,macar cativa ani... ![]()
E o blasfemie la adresa noastra,a romanilor...iata inca un motiv pentru care Antonescu trebuia sa mai traiasca,macar cativa ani... ![]()
Virgin Media a prezentat scuze Romaniei prin intermediul ambasadei din Londra, motivand ca a scos clipul imediat de pe youtube. De fapt l-au tinut 3 zile si abia dupa sute de injurii si comentarii dure l-au scos.
Dar au promis ca vor face altul, care sa nu fie ofensator pt Romania.
Stiti ceva?Imi bag...picioarele(ce credeati?) in acesti infatuati englezi,ei si cu americanii sunt cele mai antipatice natii de pe pamant(excluzand ungurii,dragii nostri mongoli)...!Din fericire,echipa lor de plavani fara talent va lipsi de la Euro,asa cum or sa lipseasca si suporterii lor,burtosii care dau pe dinafara de bere,'celebrii' huligani ce au inventat sintagma' kick and run'!Va dati seama,de prea mult curaj... ![]()
MANDRU CA-S ROMAN![...]
Nu va mirati,pana acum am auzit doar asa ceva. Oriunde am fost mi s-a dat sa aud ca Romania este de fapt o tara a tiganilor,eu singura am fost de zeci de ori intrebata daca sunt tiganca(nu ca as arata asa),in afara nu se face diferenta intre romani si milogi,asta ne-a stricat noua imaginea in Europa ,cu toate ca nici inainte nu arata prea bine.
Isi fac mai departe treaba si afacerile pe imaginea noastra ,plus ca sunt peste tot scutiti de taxe si impozite .De unde Dumnezeu au aparut .nu pot sa-mi dau seama ,da e naspa si ne fac de ras peste tot!
cred ca ar fi bine ca antrenorul si jucatorii echipei nationale sa ceara presei engleze sa paraseasca sala in timpul cind ei tin conferinta de presa(sa-i trimita la strand).Simt ca ma sufoc in kk.....ul asta de tara care nu e instare sa puna la punct o etnie care ne face de ris in orice parte a lumii sar duce.Nici nu stiu dece ma mai supar cind alegerile recente ne demonstreaza ca sintem asa cum ne percepe lumea din exterior.
Virgin Media a prezentat scuze Romaniei prin intermediul ambasadei din Londra, motivand ca a scos clipul imediat de pe youtube. De fapt l-au tinut 3 zile si abia dupa sute de injurii si comentarii dure l-au scos.Dar au promis ca vor face altul, care sa nu fie ofensator pt Romania.
Dupa ce ne-au facut de rahat apoi scuze. E ca si cum ai omora un om si te duci la el asa mort cum e el acolo si ii zici "Scuze frate ca te-am omorat , sa mor eu de am vrut."
Scuzele sunt fara rost acum. Era mai bine daca nu se intampla.
RESPECT ITALIA. Sa ii omoare pe toti rrrrrrrrrrrromi inainte sa ii trimita la noi ca m-am saturat de ei.
Pai ce parere sa-si faca un strain care iese din aeroport si care vede si aude manelistii si manelele lor la tot pasul? Taxiuri, baruri, discoteci, televizor, etc.
Pro TV-ul a facut chiar si Imnul National pe ritm de manea, lansandu-l chiar de 1 Decembrie, ziua nationala.
Ca sa nu mai vorbim de sintagma ,,rrom'' lansata de catre un mare ,,pilozop'' foarte la moda printre cei cu ifose intelectuale din ziua de azi. Cu alte cuvinte ne batem singuri cuie in talpa pentru a ne vaita apoi ca ne doare.
Englezul sau francezul n-au timp sa stea sa citeasca Eminescu sau sa viziteze muzeele patriei. Realitatea strazii ne da ,,faima'' pe care o vom avea cel putin 20 -30 de ani de acum inainte...
Pai ce parere sa-si faca un strain care iese din aeroport si care vede si aude manelistii si manelele lor la tot pasul? Taxiuri, baruri, discoteci, televizor, etc.Pro TV-ul a facut chiar si Imnul National pe ritm de manea, lansandu-l chiar de 1 Decembrie, ziua nationala.
Ca sa nu mai vorbim de sintagma ,,rrom'' lansata de catre un mare ,,pilozop'' foarte la moda printre cei cu ifose intelectuale din ziua de azi. Cu alte cuvinte ne batem singuri cuie in talpa pentru a ne vaita apoi ca ne doare.
Englezul sau francezul n-au timp sa stea sa citeasca Eminescu sau sa viziteze muzeele patriei. Realitatea strazii ne da ,,faima'' pe care o vom avea cel putin 20 -30 de ani de acum inainte...
@LDS
Pai asa si noi judecam romanul. Noi cum ii vedem pe locuitorii Sintestului sau ai Ferentarului???? Au atatea lucruri frumoase de aratat si noi nu le vedem. Turlele de la casute,picturile de pe peretii blocurilor din Ferentari,iubirea fata de animale. Sa nu uitam ca cei din Sintesti isi iubesc atat de mult caii incat ii culca in sufragerii iar ei saracii dorm prin corturi pe langa casa! Acesti oameni, in masa sunt iubitori de muzica si pentru arta asta platesc sume mari de bani. Cati dintre noi iubim arta astfel incat sa ne sacrificam salariul doar pentru o melodie????
Sa nu uitam grija acestor oameni pentru cresterea natalitatii! Toarna puradei pe banda rulanta!
Iar noi ii judecam pe saracii astia doar dupa cateva gainarii. E trist ca facem asa ceva!
Si ei "este" oameni!!!!!
Stiti ceva?Imi bag...picioarele(ce credeati?) in acesti infatuati englezi,ei si cu americanii sunt cele mai antipatice natii de pe pamant(excluzand ungurii,dragii nostri mongoli)...!Din fericire,echipa lor de plavani fara talent va lipsi de la Euro,asa cum or sa lipseasca si suporterii lor,burtosii care dau pe dinafara de bere,'celebrii' huligani ce au inventat sintagma' kick and run'!Va dati seama,de prea mult curaj...MANDRU CA-S ROMAN![...]
Da, americanii, englezii, ungurii, toata lumea e rea, de fapt. Noi suntem buni si puri. Nu poti cataloga o natie intreaga doar pentru ca asa vrei tu. Sunt americani buni si rai, englezi la fel, unguri la fel. Si, poate e o surpriza pentru tine, sunt si romani imbecili, nu numai geniali. In plus, daca te uiti la ce valori promoveaza tara asta, vezi "vedetele" de televiziune, vezi manelele care urla din telefoane si in centrul Bucurestiului, ar trebui sa te intrebi daca suntem noi chiar asa de buni, iar altii, atat de rai.
doar o parere...
Virgin Media a prezentat scuze Romaniei prin intermediul ambasadei din Londra, motivand ca a scos clipul imediat de pe youtube. De fapt l-au tinut 3 zile si abia dupa sute de injurii si comentarii dure l-au scos.Dar au promis ca vor face altul, care sa nu fie ofensator pt Romania.
Scuzele sunt tardive.....
Englezii aia ar trebui sa-si vada de nationala lor care nu s-a calificat la euro, nu sa ne atace nationala noastra. Dar probabil, in prostia lor ei chiar cred ca tiganii aia erau reprezentativi pentru Romania, nu coloana infinitului, manastirile din Moldova, casa poporului sau mai stiu eu ce alta constructie.
Noi sa nu-i discriminam pe mailati, Doamne-fereste sa nu le zicem rromi(desi nu stiu ce legatura au cu Roma sau romani). In schimb noi ca romani suntem discriminati in afara datorita lor.
@metzzz
Nu poti sa zici respect italia. Daca atacau numai mailatii eram complet de acord cu tine, dar sunt si multi romani nevinovati atacati datorita lor. Romani cinstiti care poate ca n-au furat nimic niciodata sunt discriminati datorita hotiilor tiganilor. Oricat s-ar fi scandalizat opinia publica, buna era ideea ministrului de externe sa-i trimita pe mailiati in desert...
robson
Da, da, exista si americani buni, sunt probabil aia care au bombardat BELGRADUL, ,in special cartierele de civili !!!
Si apoi, tot ceea ce promoveaza tara asta (in televiziune,menele ,etc) este strict dupa modelul american , se pare foarte drag tie !!!
Ce se promova pana in 1990 , in regimul totalitar ?????
Stimabile nu ne da tu lectii, vezi intai putregaiul din curtea celor pe care-i pupi .....
Un singur lucru ma enerveaza la culme(si celelalte ma deranjeaza,dar asta e deja strigator la cer):cine dreq a fost atat de prost sa le de atiganilor apelativul de rrom?????Tiganul e tigan,romanul e roman!!!Normal ca aia ,care si asa nu stiu unde este Romania pe harta, nu mai fac diferenta intre romani si milogi!!Sa scoata termenul asta de tot rasul!!!
@moweed , vezi ce se intampla cu corturile la mailati de la marginile marilor orase.
Un singur lucru ma enerveaza la culme(si celelalte ma deranjeaza,dar asta e deja strigator la cer):cine dreq a fost atat de prost sa le de atiganilor apelativul de rrom?????Tiganul e tigan,romanul e roman!!!Normal ca aia ,care si asa nu stiu unde este Romania pe harta, nu mai fac diferenta intre romani si milogi!!Sa scoata termenul asta de tot rasul!!!
Iliescu...
etnonimul a fost creeat dupa 90 de ungurul evreu George Soros, din pacate avem niste politicieni atat de retardati si prosti incat a adoptat aceasta denumire la insistele ONG-urilor acestuia.
poti citii mai multe aici :
http://ziua.net/display.php?data=2007-11-24&id=229814
sau poti citi acest topic de la cap la coada (are 4 pagini) ca sa intelegi problema si mai in profunzime :
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...370105&st=0
![]()
Am o rugaminte.
Daca site-ul este pentru vorbitorii de limba romana, v-as ruga sa nu mai folositi denumirea rrom, care in limba romana nu exista (avand echivalentul tzigan) - in plus nu exista nici dubletul rr, ca in limba spaniola de exemplu.
Deschideti eventual si o varianta in tziganeasca asite-ului, ca sa ii multumiti pe toti.
PS Cuvantul rrom este o inventie a lui Soros si a celor care il pupa in kur (ONG-uri de toate soiurile), o diversiune ordinara de cea mai oribila sorginte rasista. Printre extrem de putinii intelectuali care s-au ridicat impotriva acestei crime odioase impotriva Romanimii au fost Adrian Paunescu si C.V. Tudor. Asta spune multe despre calitatea intelectualilor romani democrati, care sunt, fara dubiu, niste tzigani!
Si inca ceva. Democratia nu rezolva problemele, ea le creeaza, dupa care se minuneaza cand oamenii voteaza cu extremistii, satui de atata "bine".
sa repun si eu linkurile aici sa aiba mai multa vizibilitate, m-ai completat perfect Tupac ![]()
etnonimul a fost creeat dupa 90 de ungurul evreu George Soros, din pacate avem niste politicieni atat de retardati si prosti incat a adoptat aceasta denumire la insistele ONG-urilor acestuia.
puteti citii mai multe aici :
http://ziua.net/display.php?data=2007-11-24&id=229814
sau puteti citi acest topic de la cap la coada (are 4 pagini) ca sa intelegeti problema si mai in profunzime :
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...370105&st=0
![]()
Cine a adoptat proiectul ala de lege prin care, 'tiganii' devin rromi, a vrut sa nu ii mai faca pe "bietii" oameni sa se simta jigniti. Pai daca se simt jigniti cu apelativul de 'tigan-i' atunci sa le zica indieni, ca de acolo provin. Sa nu mai amestece prefixul tarii noastre cu etnia lor! Ei sunt tigan-i, nu rom, nici rrom!
Tocmai asta e faza proasta. I-am obisnuit pe vestici cu Rromi , de unde e mai simplu sa deduca ca Rrom=Romania si nu Rrom=Tigan
Cum au devenit românii treptat romani, romi si in final "țigani" și cine sunt cei vinovati pentru aceasta criminalã confuzie... http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=...2&Itemid=88
Suna penibil dar cred ca ar trebui sa intram site-ul postului respectiv pentru a "atrage atentia", presupun ca ministerul de externe si alte institutii sunt preocupate de sustinerea manifestarilor gay, asta e cand minoritatile au drepturi, majoritatea nu, se pare ca minoritatea se face mai bine simtita si devine emblematica. Rusine.
de ce va surprinde ? ASTA SUNTEM ! statisticile o arata,"inima de cioara"are cel mai mare procent de vizionare din Romania,manelele la fel,ziarul libertatea ,consumul de seminte,infractionalitatile din tarile lumii ,etc
PACAT CA DOAR STRAINII VAD ASTA,poate daca ne vedeam cu ochii lor,ne schimbam
culmea e ca mai suntem si nemultumiti de imaginea noastra
desigur, imi provoaca greata videoclipul, dar aici s-a ajuns din cauza noastra, stiti cum e treaba, ce-si face omul cu mana lui e lucru manual. asa e si cu depunctarea, asa e si cu imaginea, etc. suntem o tara de napastuiti, ne furam unii pe altii ca la drumul mare, unde suntem doi unul tradeaza, ne barfim fara motiv, mintim cu o nerusinare iesita din comun si mai facem atatea lucruri ca mi-e groaza sa mai continui. din pacate am ramas cu apucaturile de pe vremea fanariotilor, nu suntem in masura nici sa ne conducem tara spre civilizatie nici sa evoluam in ritm cu ceilalti. "marii romani" stau pasivi si nu se amesteca, fiind prea gretos pentru ei; cei care se amesteca ametesc repede si "uita" pentru ce s-au amestecat. ne meritam soarta! suntem hoti, mincinosi, lenesi, cersetori, handicapati, narcisisti, laudarosi si imputiti. uitati-va in jurul vostru si sa-mi spuneti daca am scris ceva gratuit! astept raspuns!
noua sa ne fie rusine de noi insune? pai cine ne critica pe noi?! nemtii englezii francezii spaniolii italienii. cat sunt ei de corecti. ca au inceput razboaie mondiale doar din dragul de as arata forta militara. ei care au exploatat si mai exploateaza popoare sarace din africa sau asia. ei care sunt dependenti de forta de munca din estul intunecat al europei. ei care au avut colonii si sclavi. ei sau gasit sa isi bata joc de noi!!! si din cauza lor suntem unde suntem din pacate. cum era Romania pana inaintea la a 2 lea razboi mondial. o tara cu o crestere economica de invidiat.
Domnule Antonescu, unde sunteti?