FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Puținã rigoare

«123»
victor05.06.2008 14:40
[

ok !

dar despre partea morala ce ne poti spune ?

e moral sa motivezi un adversar ca sa joace bine, sa castige, sa faca egal cu un alt adversar ?

deci, actele de imoralitate se sanctioneaza sau nu cf. reglementarilor in vigoare?

multumesc anticipat de raspuns fularsteaua2

DA, este foarte moral sa premiezi pe cel care se autodepaseste PE TERENUL DE FOTBAL! dar de cx nu te intrebi cum este posibil ca in Romania sa trebuiasca sa dai bani, doar ca sa ai ceva sperante ca cineva isi va indeplini obligatiile. tu nu vezi ca la noi lucrurile s-au pervertit, in toate domeniile (de ex. la spital doctorul te cheama inainte de operatie si daca nu dai dreptul nu intri la cutit ?), si blatuitorii sunt vazuti ca persoane onorabile. ar fi jucat anul trecut Dinamo corect cu CFR daca nu erau stimulati?! nici vorba! dar pe EI nu-i ancheteaza nimeni azi, desi Gigi a declarat raspicat, de nenumarate ori si mult mai clar decat la Cluj, ca a trebuit sa plateasca jocul cat de cat corect al cainilor?! dar daca s-ar deschide o ancheta si s-ar dovedi ca vorbele lui Gigi sunt adevarate, atunci si Dinamo ar trebui sa fie depunctata conform unui regulament aberant, care limiteaza jocul corect si practic te indeamna la aranjamente oneroase!

imoral este sa dai bani si sa castigi prin non-combatul adversarilor. imoral a fost cand la Cluj apararea bistritei s-a intors cu spatele la golul CFR-ului, imoral a fost cand la Arad uta a facut penalty in min.2, dupa ce in min. 1 Semedo a fost lasat singur cu portarul, imoral a fost cand o intreaga repriza secunda Dinamo nu a tras nici un sut la poarta CFR-ului, imoral a fost marcajul fundasilor rapidisti la golul lui ruiz si faptul ca rapid nu a avut NICI UN SUT pe spatiul portii in jocul respectiv.

as vrea sa nu confundam moralul cu imoralul. cine se teme in Romania de stimularea jocului corect, numai pe teren?! TOTI, mai putin unul. CINE doreste ca victoria sau infrangerea sa apartina celor care le obtin pe gazon? se pare ca NUMAI Steaua. atunci Steaua trebuie "eliminata" si "pedepsita", caci ea incurca jocurile de putere ale blatistilor si le face atmosfera.

vorbim de moralitatea stimularii adversarilor? pai a comentat cineva de la Steaua, conducere sau suporteri, faptul ca Dinamo a luptat si nu s-a dat la o parte in jocul cu noi?! NU, ni s-a parut normal, caci a fi sau a nu fi campion trebuie decis in teren! am fost mai slabi si am pierdut, ce conta ca Dinamo a fost stimulata de CFR. si nimeni din cei ce azi ne acuza de imoralitate, nu a vorbit de moralitatea lui Dinamo decat la superlativ. adica eu inteleg ca Dinamo e morala cand ia banii CFR-ului si lupta contra Stelei la baioneta, iar CFR-ul da dovada de o buna orientare manageriala, in timp ce in cazul Universitatea gestul Stelei este imoral si trebuie pedepsit?!

o logica stramba, la care nu ma asociez! deci blatuitorii trebuie si protejati dpdv moral? cum isi permite cineva sa incurajeze "jocul pe bune"? cine e acest Becali cu ideile lui stupide despre morala si onoare si de ce vrea el ca un campionat sa se joace pana in ultima etapa?! am multe defecte, dar tampit nu inteleg sa fiu, asa ca prefer sa fiu imoral incercand sa promovez jocul cinstit si pierzand titlul pe teren, daca am fost neputincios! cine se teme de premierea unei echipe pentru victorie inseamna ca se teme de jocul corect, sperand ca poate totusi isi rezolva din probleme printr-un blat! nu exista nici o justificare morala pentru interzicerea premierilor unei echipe ce obtine o performanta pe gazon! poti doar sa te intrebi ce campionat este acela in care trebuie sa platesti moralitatea, stiind ca daca nu faci un astfel de gest esti practic fara sanse? punct!

FortuneTeller05.06.2008 14:50

Ce s-a intamplat cu declaratia lui Piti, cum ca banii erau pt un teren? Stiu ca e o explicatie ridicola, dar asta se numeste marturie si ar demonta inclusiv "tentativa" de mituire. Apropos, conform tuturor logicilor enuntate in posturile precedente, mi-e frica sa promit prietenilor ca dau o bere daca castiga Steaua campionatul... Si inca un apropou, de cand a depasit ura fata de Becali dragostea fata de Steaua? In ura noastra fata de analfabet si incult, noi toti am uitat de Steaua si de ura celorlalti fata de ros-albastru. Gigelu ne-a dezbinat si acum suntem masa de manevra pt zvonerii presei "libere" si directionate atent de interese politice sau afinitati pro-Dinamo, Rapid sau provincie.

victor05.06.2008 15:14
In ura noastra fata de analfabet si incult, noi toti am uitat de Steaua si de ura celorlalti fata de ros-albastru. Gigelu ne-a dezbinat si acum suntem masa de manevra pt zvonerii presei "libere" si directionate atent de interese politice sau afinitati pro-Dinamo, Rapid sau provincie.

de ce esti incorect si dai vina pe Becali, cand de fapt e vorba de prostia, incultura si lipsa de orientare a unora?! eu stiu ca Gigi este "vinovatul de serviciu", dar cine scoate "porumbei" pe gura sa si-i asume. oricum pe aici se "invart" multi care sunt doar diversionisti de profesie si nu au nici o treaba cu fenomenul Steaua. de fapt asta se si doreste: dezbinare si abaterea atentiei de la atacul infam impotriva Stelei!

am ajuns sa citesc tot felul de [...] care posteaza sustinand cum ca ei sunt mari stelisti, dar prefera ca echipa chiar sa retrogradeze, numai ca sa scape de Becali?! niste [...], care atunci cand nu o sa mai fim in frunte, ci undeva prin coada clasamentului, o sa dispara uitand si cu ce echipa clamau ca tin?!

lucrurile sa fie foarte clare pentru toata lumea: daca Becali opreste maine robinetul cu bani suntem curatati. scurt si rapid! oricum sper ca nu va mai faceti iluzii cu viitoare transferuri?! chiar asa prost parca nu-l vad pe oaie incat sa arunce bani intr-o gaura neagra de pe urma careia doar se alege cu oprobiu, insulte, suspendari si acuzatii publice?! sigur insa, copiilor le place sa se joace cu focul, mirandu-se apoi ca au facut pipi in pat?!

strezahuzum05.06.2008 15:23

Victoras, termina cu minciunile. "Da ca maine pleaca Becali, vai, suntem terminati, ce ne facem ? "

Ma lesi ? Oltenii cum dracu de au scapat ? Cand a plecat Staicu de la ei le-au fugit jucatorii, retrogradasera, efectiv nu mai puteau aduna o echipa. Si totusi s-a gasit cineva sa cumpere echipa, nu ? A nu se intelege de aici ca as fi vreun mare admirator al lui Mititelu. Voiam doar sa dau un exemplu concret de echipa intr-o situatie mult, mult mai proasta decat a Stelei care totusi nu a disparut.

Si vrajeala asta cu "altul nu vine" sa o vinzi pe la alte mese. Stii cand mai auzeam asta ? Pe vremea Paunestilor (alte gunoaie), inainte sa ne alegem cu oligofrenul. Asa ca las-o balta.

andyro05.06.2008 15:27
de ce esti incorect si dai vina pe Becali, cand de fapt e vorba de prostia, incultura si lipsa de orientare a unora?! eu stiu ca Gigi este "vinovatul de serviciu", dar cine scoate "porumbei" pe gura sa si-i asume. oricum pe aici se "invart" multi care sunt doar diversionisti de profesie si nu au nici o treaba cu fenomenul Steaua. de fapt asta se si doreste: dezbinare si abaterea atentiei de la atacul infam impotriva Stelei!

am ajuns sa citesc tot felul de prosti care posteaza sustinand cum ca ei sunt mari stelisti, dar prefera ca echipa chiar sa retrogradeze, numai ca sa scape de Becali?! niste imbecili, care atunci cand nu o sa mai fim in frunte, ci undeva prin coada clasamentului, o sa dispara uitand si cu ce echipa clamau ca tin?!

lucrurile sa fie foarte clare pentru toata lumea: daca Becali opreste maine robinetul cu bani suntem curatati. scurt si rapid! oricum sper ca nu va mai faceti iluzii cu viitoare transferuri?! chiar asa prost parca nu-l vad pe oaie incat sa arunce bani intr-o gaura neagra de pe urma careia doar se alege cu oprobiu, insulte, suspendari si acuzatii publice?! sigur insa, copiilor le place sa se joace cu focul, mirandu-se apoi ca au facut pipi in pat?!

Da, se invart multi pe aici care sunt diversionisti de profesie. Iar imbecili, niste cretini si niste scursuri umane sunt cei care prefera ca jegul de Becali, aceasta creatura care numai om nu poate fi numita, sa ramana la Steaua si sa o murdareasca in continuare cu miros de branza de machedonia si analfabetism in stare pura.

Daca maine jegul opreste robinetul de bani, singurul curatat o sa fii tu - dar sunt sigur ca o sa redresezi repede, sunt multe bude publice de curatat si ai experienta la curatat locuri intunecoase, cu tente maronii si urat mirositoare.

Steaua a existat si inainte de Becali, si va exista si dupa Becali la fel, poate mult mai bine. Dor sondajele alea in care 90% din stelisti nu il suporta, vedea-l-as putrezind in puscarie ?

Tu-mi zici mie ca n-am treaba cu Steaua bai baiatule ? Cati stelisti adevarati ai vazut tu lingandu-si stapanul pentru un pumn de arginti ? Suporteri ca tine murdaresc amintirile unor jucatori care chiar au luptat pentru culorile astea, pentru valori si pentru onoare. Da, VALORI si ONOARE, stiu ca nu-ti spun foarte multe cuvantele astea, dar sunt motivele pentru care si eu, alaturi de atatia altii, as prefera sa retrogradam decat sa fiu nevoit sa-i suport prezenta dizgratioasa langa culori si langa atatea nume care au facut cinste clubului.

Acum [...] si ia-ti banii pe ziua de azi, ca-i tarziu si la palat se-nchide devreme !

w3bmaster05.06.2008 15:52

Nu credeti ca ar fi cazu sa fie si Steaua organizata cum e Barca Real cu socios avem AISS sa se faca ceva (poate cumva gasita o schema ceva de genu xxxx numar de oameni xx bani / an + sponsori / dreptruri TV / lc cupe europene / bilete ce ziceti credeti ca ar fi un budget calumea)

MoWeed05.06.2008 16:24

am ajuns sa citesc tot felul de prosti care posteaza sustinand cum ca ei sunt mari stelisti, dar prefera ca echipa chiar sa retrogradeze, numai ca sa scape de Becali?! niste imbecili, care atunci cand nu o sa mai fim in frunte, ci undeva prin coada clasamentului, o sa dispara uitand si cu ce echipa clamau ca tin?!

Draga Victor esti mai aproape de patronul tau in comportament si gandire pe zi ce trece..

Vad ca ai inceput ca si el sa vezi conspiratii si diversionisti. hai [...] nu vezi ca esti singurul care crede asta?

In rest, cam tot ce vroiam sa-ti raspund poti citi in postul lui andyro. Sunt sigur ca nu vei intelege nimic despre valorile alea morale prezentate acolo, dar ai putea incerca sa-ti largesti orizontul si sa vezi ca nu e decat vina lui Becali in acest caz

ORICE PENTRU A SCAPA DE OIER!!!

fsorini05.06.2008 18:05
ORICE PENTRU A SCAPA DE OIER!!!

Asta nu prea e bine adica ca sa scap de purici imi dau foc si atunci scap si eu de ei si ei de mine.

Nu puteti ajunge la o cale inteleapta care este intotdeauna de mijloc. Adica scapati de Gigi Becali dar aduceti altul in loc care sa iubeasca clubul, sa-l apere de dusmani, sa investeasca. Altfel cu Gigi Becali se duce la vale si clubul. Si credeti-ma sunt multi care abia astepta asta. E asa de greu de gasit aceasta cale ca este evident singura prin care se poate salva clubul.

laur_2305.06.2008 18:42

Exista o imensa lehamite pentru tot ceea ce se intampla in acest moment!!!

Pareri si pareri...insa, cea mai mare problema este reprezentata de aceasta incertitudine care planeaza asupra viitorului Stelei NOASTRE(cel putin...cel apropiat).

Impotriva tuturor detractorilor si fomistilor din acest mizerabil fotbal romanesc- Steaua va dainui de-a pururea !!!

iov05.06.2008 19:24

Doamne ajuta-ne cu riscul neparticiparii in cupele europene sa scapam de acest cancer numit Becali.

Da, se invart multi pe aici care sunt diversionisti de profesie. Iar imbecili, niste cretini si niste scursuri umane sunt cei care prefera ca jegul de Becali, aceasta creatura care numai om nu poate fi numita, sa ramana la Steaua si sa o murdareasca in continuare cu miros de branza de machedonia si analfabetism in stare pura.

Daca maine jegul opreste robinetul de bani, singurul curatat o sa fii tu - dar sunt sigur ca o sa redresezi repede, sunt multe bude publice de curatat si ai experienta la curatat locuri intunecoase, cu tente maronii si urat mirositoare.

Steaua a existat si inainte de Becali, si va exista si dupa Becali la fel, poate mult mai bine. Dor sondajele alea in care 90% din stelisti nu il suporta, vedea-l-as putrezind in puscarie ?

Tu-mi zici mie ca n-am treaba cu Steaua bai baiatule ? Cati stelisti adevarati ai vazut tu lingandu-si stapanul pentru un pumn de arginti ? Suporteri ca tine murdaresc amintirile unor jucatori care chiar au luptat pentru culorile astea, pentru valori si pentru onoare. Da, VALORI si ONOARE, stiu ca nu-ti spun foarte multe cuvantele astea, dar sunt motivele pentru care si eu, alaturi de atatia altii, as prefera sa retrogradam decat sa fiu nevoit sa-i suport prezenta dizgratioasa langa culori si langa atatea nume care au facut cinste clubului.

Acum mars si ia-ti banii pe ziua de azi, ca-i tarziu si la palat se-nchide devreme !

Ai fost criminal omule, ce ma bucur ca mai suntem. Oricum daca ramane asa decizia l-au facut oamenii intr-un mare fel.

SSK05.06.2008 20:28

Nu pot sa-mi dau seama cum se plang unii ca o sa ne fie rau, cand acum, sub conducerea lui Becali, am ajuns sa fim depunctati pentru incalcarea regulamentului (care este o incalcare, oricum ati da-o dupa cires) si riscam sa fim exclusi din Cupele Europene? Sub care conducator al Stelei am mai patit asa ceva?

De ce sub Gigi Becali?

Pentru ca al nostru e atat de infatuat si de prost, incat a crezut ca daca incalca regulile o poate face in vazul lumii, in dispretul legii, cum vrea muschii lui.

Intotdeauna picatura care umple paharul este cea mai mica si mai pricajita.

steado06.06.2008 08:29

Fratilor de suferinta, stelisti ! Putem comenta zile, luni, ani intregi ceea ce s-a intamplat, nu mai putem schimba nimic.Coruptie si imoralitate au existat tot timpul, in toate domeniile, inclusiv in fotbal.Exista si vor exista in continuare.

Domnule Ovidiu, ne cereti putina rigoare si obiectivitate.In principiu aveti dreptate, dar ce stelist poate fi obiectiv atunci cand echipa sa de suflet ajunge batjocura fotbalului romanesc ? Daca as fi sigur ca cei care conduc azi (nemeritat, desigur) destinul echpei de fotbal Steaua, ar fi singurele personaje imorale din fotbalul romanesc sau macar cele mai vinovate, atunci poate as fi obiectiv.

Cand deschizi insa televizorul si vezi figurile hidoase ce scuipa in stanga si-n dreapta pe blazonul Stelei nu mai poti fi obiectiv.Cand auzi ca cea mai mare performanta din fotbalul romanesc si una din cele mai rasunatoare din sportul romanesc este (des)considerata drept un lucru de nimic, pe care-l putea obtine oricine, nu mai poti fi obiectiv.Cand esti jicnit pe nedrept nu mai poti fi obiectiv.

Si pana la urma nu putem fi obiectivi dintr-un motiv simplu : Steaua insasi reprezinta o stare de spirit.O traire.Chiar daca la ora actuala este sustinuta mai mult de amintiri (dar suporterul carei echipe n-ar dori asemenea amintiri ?), Steaua, ca stare de spirit, va ramane deasupra oricaror judecati, drepte sau nedrepte, obiective sau neobiective, corecte sau dusmanoase.Si va dainui inca multa vreme de-acum, indiferent de ce vor unii sau altii.

Exista o vorba care mi se pare foarte potrivita pentru actuala situatie: Nu mor caii cand vor cainii !

victor06.06.2008 09:24

Acum [...] si ia-ti banii pe ziua de azi, ca-i tarziu si la palat se-nchide devreme !

desi iti multumesc sincer pentru atentia ta constanta, admit ca in mod normal nu ti-as fi raspuns, caci pe gutani ii doare cel mai mult indiferenta! am reluat insa postul tau in totalitate, ca sa mai citesti inca o data toata murdaria care ai deversat-o! banuiesc ca esti intr-un moment cu adevarat benefic al evolutiei tale, caci imi pare ca acum te-ai autodepasit! sper sa progresezi in continuare si sa-ti pastrezi primatul golaniei si al proastei cresteri. oricum azi esti de departe pe primul loc, dar dupa cum se spune cel mai greu este sa te mentii in varf!

sper sa nu te superi daca iti fac o recomandare personala: [...]poate si de aceea esti atat de nervos cu nervii?

Lasati trimiterile personale pentru mesajele private.

Joga Bonito06.06.2008 12:41

Andyro, adu argumente concrete... Fara atacuri la persoana. Victor e un baiat inteligent si cred ca e in stare sa-si dea seama cat rau a facut si face in continuare Becali. Nu e rost de jigniri, ca nici tu, nici eu sau nici el nu detinem adevarul absolut.

Si inca ceva, mi-au sarit in ochi urmatoarele: Valori, Onnoare, Stelisti Adevarati... Oare in epoca asta moderna, cand toti stelistii sar la gatul antrenorului si jucatorii nu sunt respectati deloc mai poti vorbi de asa ceva? Societatea noastra e inglodata in mizerii. Iar Becali e produsul nostru. Oricare dintre acei 90% care au votat impotriva lui ar proceda la fel daca ar avea 2 miliarde euro avere. Ar fi o copie fidela a "neanderthalului piperian", numai unii sunt atat de ipocriti si nu isi dau seama de asta.

Nu stiu cine ar fi in stare sa preia clubul si sa satisfaca anumite conditii morale si etice in Romania de azi.

andyro06.06.2008 12:48

Atat timp cat el a folosit un limbaj care continea "prostia, incultura si lipsa de orientare a unora", "tot felul de prosti care posteaza", "niste imbecili" la adresa unui grup din care fac si eu parte, ma vad nevoit sa-i raspund cu aceeasi moneda. Nu sunt argumente in postul lui, sunt doar expectoratii gretoase rezultate din foame de bani. Si la flegme eu nu raspund cu trandafiri.

firfirel06.06.2008 16:21

Cam filozofic, cam utopic. Cred ca daca erai in locul lui Becali procedai la fel.Faptul ca unii vor capul lui Becali e cu totul altceva decit distrugerea unei echipe.Steaa in Liga 3 asa cum vor unii numai sa plece Becali? O aiureala cumplita. Noi romanii am fost invinsi in istoria noastra si nu ne-am mai ridicat de jos nici acum.Chiar nu vedeti ce riscuri enorme inseamna pentru Steaua nu pentru Becali ceea ce se intimpla? Credeti ce vreti , dar reconstructia unei echipe competitive poate dura nu 2-3 ani ci 10-15 sau niciodata(petrolul, uta, Arges, Timisoara, u Cluj va spun ceva?)Ce inseamna oare o echipa de locul 10 ? Nu confundati frustrarile impotriva lui Becali cu consecintele dezastruoase pe care o eventuala suspendare de participare in competitiile internationale le poate avea. Poate scapam cu un an si o sa ne mentinem ceva jucatori, altfel....

Fara Becali? El are dreptatea lui, a platit si face ce vrea cu bunul lui. Asta da pericol.Steaua pentru el e o afacere pe care o conduce cum vrea. IMi aduc aminte cum la un meci televizat(pe vremea lui Zenga) ultrasii le cereau jucatorilor la gard sa faca ORice sa cistige pt ca nu mai cistigase de ani buni, Becali devenind un mic erou pt unele aranjamente ,are se fac peste tot.

Metodele au devenit clasice. Oare nu am cerut niciodata sa faca ceva sa cistige Steaua?

victor06.06.2008 16:28
Atat timp cat el a folosit un limbaj care continea "prostia, incultura si lipsa de orientare a unora", "tot felul de prosti care posteaza", "niste imbecili" la adresa unui grup din care fac si eu parte, ma vad nevoit sa-i raspund cu aceeasi moneda. Nu sunt argumente in postul lui, sunt doar expectoratii gretoase rezultate din foame de bani. Si la flegme eu nu raspund cu trandafiri.

si numele lui era onan!

tu n-ai nevoie de argumente, caci simti enorm si gandesti monstruos!

Virgil06.06.2008 16:40

@ Victor

Spiritul de fair-play a fost incalcat in comentariile voastre, iar subiectul articolului nu se regaseste in niciun fel in ultimele interventii. Sunteti off-topic si va invit sa va opriti aici.

andyro06.06.2008 17:16
Fara Becali? El are dreptatea lui, a platit si face ce vrea cu bunul lui. Asta da pericol.Steaua pentru el e o afacere pe care o conduce cum vrea.

Si la fel ca intr-o companie, noi avem dreptul sa nu fim de acord cu patronatul si, eventual, sa protestam prin diverse mijloace.

andreich06.06.2008 18:19

Daca este asa cred ca 2/3 din populatia acestei tari este pasibila de puscarie iar fotbalul nu mai trebuie sa existe in Romania. Greseala lui Becali este ca vrea sa auda toata tara cand vorbeste prostii si sa demonstreze el cine este. I-mi pare rau de Steaua dar Becali ar trebui inchis cam 15 ani. Cred ca ar fi de ajuns.

victor09.06.2008 06:58
@ Victor

Spiritul de fair-play a fost incalcat in comentariile voastre, iar subiectul articolului nu se regaseste in niciun fel in ultimele interventii. Sunteti off-topic si va invit sa va opriti aici.

ma opresc din respect pentru tine! desi anumite comentarii mi se par absolut imbecile, gen elevul Traznea!

«123»