FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pot sa va multumesc?

«123»
glow05.06.2008 13:09
NU sunt de acord cu pierderea unui sezon european de dragul unei iluzii.

- dar nu crezi ca ar fi un tratament dur aplicat fotbalului romanesc si astfel poate s-ar mai insanatosii?

- nu crezi ca atata timp cat este pedepsit cel mai puternic reprezinta un impact si pentru ceilalti?

- nu crezi ca pentru performanta pe care ne-o dorim cu totii a Stelei ar fi un balsam acest verdict?

- dupa aceea vom fi obligati sa realizam performante pentru a inlatura pata care oricum a aparut si va ramane mult timp de acum inainte?

- tot raul spre bine ! nu crezi ca avem nevoie de un sut ca sa mergem inainte?!

Cu respect. fular-campionii:steagcruce:

Astristul05.06.2008 13:24

Sunt de acord cu tine.

Mai exista si posibilitatea, ca, desi Steaua sa fie retrogradata, Gigi sa se tina tare, si sa nu plece de la club. Ei in momentul ala, nu credeti ca am ajuns sa fim retrogradati de pomana si blazonul clubului sa fie (daca nu e destul deja) patat cu o retrogradare inutila?!?!

glow05.06.2008 13:27

Sunt de acord cu tine.

Mai exista si posibilitatea, ca, desi Steaua sa fie retrogradata, Gigi sa se tina tare, si sa nu plece de la club. Ei in momentul ala, nu credeti ca am ajuns sa fim retrogradati de pomana si blazonul clubului sa fie (daca nu e destul deja) patat cu o retrogradare inutila?!?!

NU retrogradam , dar nu vom fi in UCL si nici in UEFA, deci vom sat acasa sa ne consumam prin campionat. poate e mai bine ... cine stie ... .

eddie the 'ead05.06.2008 13:38

Becali e o jigodie, sunt de acord, dar ai impresia ca cel ce-i va urma va fi mai breaz? Sigur , are toate sansele sa fie mai educat, mai putin ridicol. Poate banii se vor da mai elegant iar respectivul va sti sa nu isi puna in cap jumatate din ceilalti interlopi ce conduc echipe de prima Liga.

Suficient pentru a nu se ajunge la diverse comisii, pentru a mai disparea din mizeria care acopera tot mai mult acest club si care, oricum ai da-o, influenteaza performanta, pentru a nu mai umple forumurile cu "afara din Ghencea", ci cu discutii despre echipa, fotbal sau sport, in general, pentru a ne simti noi, ca stelisti, ceva mai linistiti etc, etc, etc...

Nu cred ca Steaua, condusa profesionist, fara valize, fara premierea altor echipe si alte asemenea prostii, ar ajunge pe 10, hai sa fim seriosi.

glow05.06.2008 13:46

Becali e o jigodie, sunt de acord, dar ai impresia ca cel ce-i va urma va fi mai breaz? Sigur , are toate sansele sa fie mai educat, mai putin ridicol. Poate banii se vor da mai elegant iar respectivul va sti sa nu isi puna in cap jumatate din ceilalti interlopi ce conduc echipe de prima Liga.

Suficient pentru a nu se ajunge la diverse comisii, pentru a mai disparea din mizeria care acopera tot mai mult acest club si care, oricum ai da-o, influenteaza performanta, pentru a nu mai umple forumurile cu "afara din Ghencea", ci cu discutii despre echipa, fotbal sau sport, in general, pentru a ne simti noi, ca stelisti, ceva mai linistiti etc, etc, etc...

Nu cred ca Steaua, condusa profesionist, fara valize, fara premierea altor echipe si alte asemenea prostii, ar ajunge pe 10, hai sa fim seriosi.

inseamna ca esti "un adevarat stelist", eu cred, dimpotriva, ca am avea accesul la performanta mult mai facil. Am juca pe teren si doar acolo si ar fi un beneficiu enorm pentru noi si pentru fotbalul romanesc

eddie the 'ead05.06.2008 14:01

inseamna ca esti "un adevarat stelist", eu cred, dimpotriva, ca am avea accesul la performanta mult mai facil. Am juca pe teren si doar acolo si ar fi un beneficiu enorm pentru noi si pentru fotbalul romanesc

Cred ca n-ai inteles bine ce-am zis. Nu-i nimic, e cald afara, se mai intampla. Deci... AlexV insinua ca mai bine facem jocuri de culise decit sa ocupam locul 10 in mod cinstit. Ideea mea e ca, jucind corect sau, in fine, fara tot felul de prostii cu valize, am fi tot in frunte. Poate ca trebuia sa-i citez toata postarea. Iar treburile astea cu stelistul adevarat si mai putin putin adevarat asa ma lasa rece...

bijoux_bz05.06.2008 14:07
Da eu asta vreau si sunt convins ca marea majoritate a suporterilor Stelei vor asta.

Mai bine iti bagai degetele in priza in loc sa scii primele doua paragrafe

Vezi tu, prin ultima replica te asemeni exact cu Becali. Toti cei care nu gandesc ca tine trebuie eliminati. Poate ca, in timp ce eu imi bag degetele in priza, tu ar trebui sa te uiti in oglinda. Si sa vezi cat de mica e distanta de la bravura la ceea ce esti cu adevarat. Cat priveste cunostintele tale despre "marea" majoritate, ma tot framant in legatura cu "mica majoritate".

Numai bine, doritorule de "bine".

Faptul ca nu il doresc pe cioban la conducerea Stelei nu are nicio legatura cu bravura mea. Pot sa fiu si cel mai las om. Intereseaza pe cineva? Conteaza doar parerea mea. Pentru ca in functie de aceasta parere vin la stadion si sustin pe Steaua sau sustin ciobanul sau il injur. In afara de faptul ca nu te intereseaza, nici nu ai tu de unde sa stii cat de brav sunt eu asa ca te rog sa vorbesti frumos pentru ca eu inca nu te-am jignit. Asa pot sa spun si eu despre tine sa te uiti la tine sa vezi ca inca nu ai depasit limita superioara a inteligentei unui pusti de 15 ani.

In legatura cu marea majoritate nu am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui, dar sa stii ca si dpdv gramatical si dpdv logic este corect.

FortuneTeller05.06.2008 14:30

Nu, nu poti sa multumesti. De fapt poti fii sigur ca Steaua si fotbalul romanesc au pierdut, pt ca Becali se va alinia la coop-ul Dinamo-Rapid-CFR-Tim si va scapa de probleme. Dar noi vom ajunge sa ne asteptam "randul" la campionate si cupe la fel precum CFR-ul ala anonim sau frustratii de la Rapid si Dinamo. Deci va fi liniste si civilizatie, iar noi vom racni ca vrem onoare. Prea tarziu...

PS A nu se intelege ca obtinem onoare prin sustinerea lui Becali acum, sau prin a dori sa-l vedem patron in continuare.

dr.adrian905.06.2008 14:37

Steaua se poate autofinanta singura ca multe alte echipe vestice care au si performante, gen bayern münchen, werder bremen, Lyon, Ajax, psv, florentina, sevilla si lista poate continua.

nu avem nevoie de creditor ci doar de oameni competenti care sa se ocupe cu managementul financiar si sportiv.

trebuie incheiate contracte de publicitate. in plus se poate face un credit la o banca pt a investi in juniori si a face o pepiniera de succes. creditul- in caz ca nu exista bani in visteria clubului. probabil Jiji va lua tot cu el.

Dica vandut la prima oferta dupa europene si luat altul mai bun si mai ieftin de prin polonia cehia slovacia. sau de exemplu luat dimitrov pe 2-3 milioane.

daca Becali vinde Steaua sunt sigur ca Hagi ar fi pregatit atat financial cat si sufleteste sa investeasca in casa lui. Steaua condusa de Hagi cel mai mare brand sportiv din Romania. Cooptati ar putea fi si Ilie Nastase sau Gica Popescu. alti mari magnatii ai sportului romanesc.

Scumpirea biletelor cu vreo 25 % ar aduce inca ceva € in visteria clubului. important e si centrul comercial de vanzare de tricouri. din surse ale gsp era vorba de o comanda de 1,5 milioane de producte ale Stelei numai in acest an!!!

deci fiti siguri ca Steaua se poate autofinanta.

bijoux_bz05.06.2008 14:47

alo !!!

traim in Romania

nicio echipa de fotbal din tara asta nu se va autofinanta el putin 10 ani de-acum incolo

daca se scumpesc biletele cu 25 % nu mai vine nici dracu la stadion iar de Gica Popescu la Steaua nici nu vreau sa aud.

Hai ca un jucator mai merge sa iei de la rivale dar sa fii condus de un oltean care a mai imbracat si tricoul javrelor asta eu nu pot sa accept. ce nu mai sunt fosti stelisti care sa vrea sa investeasca in clubul asta? lasa-l dracu pe Gica Popescu !! ala e un tepar si un jegmanitor mana in mana cu hotii de italia verii Becali.

calinel05.06.2008 14:48

voi ce glumiti

parca ati baut gaz cu totii

niste iditoti sterg pe jos cu Steaua printr-un abuz total si voi va bucurati ca Steaua va fi exclusa din Liga sau chiar retrogradata

in loc sa va ridicati impotriva acestor abuzuri nemaivazute voi dansati de bucurie

bijoux_bz05.06.2008 14:54

care voi?

nu m-am bucurat niciodata pentru asta. eu doar nu il vreau pe cioban la Steaua

Cipper05.06.2008 15:09

Daca pedepsirea cat de drastica a Stelei ar duce la o insanatosire totala a fotbalului romanesc as fi primul care as spune DA!

Banuiesc ca inca mai sunt unii sau altii care isi inchipuie ca justitia inseamna ceva in tara asta sau va insemna ceva in scurt timp. Nu e nici pe departe asa.

De aceea noi suntem pedepsiti (partial justificat - exista o prevedere regulamentara bla bla, nu mi se pare tocmai corecta dar ma rog) insa per total aceasta nu va duce la o imbunatatire morala a fotbalului romanesc. In tara asta se fura la cel mai inalt nivel si nu e nimeni condamnat. Asta e o problema. Si cu siguranta e mult mai mare decat a premia o echipa ca a jucat corect.

firfirel05.06.2008 15:16

cred ca un bou ramine un bou. boul nu face prognoze. pe bou il bucura caderea lui Becali, chiar daca asta inseamna distrugerea Stelei. boul crede ca stam un an pe aici prin gradina si pe urma ne bagam tare sa speriem europa . boul nustie ca jucatorii vor fi vinduti , ca nu se vor mai face achizitii,

ca se va apela la retrogradabilii de la buzau. si nu stie boul ca orice natiune invinsa ramine invinsa definitiv, iar un club de talia Stelei nu isi va reveni din acest soc ani si ani. Cel putin 10-15 ani

eddie the 'ead05.06.2008 16:23

cred ca un bou ramine un bou. boul nu face prognoze. pe bou il bucura caderea lui Becali, chiar daca asta inseamna distrugerea Stelei. boul crede ca stam un an pe aici prin gradina si pe urma ne bagam tare sa speriem europa . boul nustie ca jucatorii vor fi vinduti , ca nu se vor mai face achizitii,

ca se va apela la retrogradabilii de la buzau. si nu stie boul ca orice natiune invinsa ramine invinsa definitiv, iar un club de talia Stelei nu isi va reveni din acest soc ani si ani. Cel putin 10-15 ani

Cea mai mare tampenie auzita pe ziua de azi. si am auzit destule. Felicitari!

De fapt sunt mai multe tampenii intr-o singura postare. Dar cea mai amuzanta e aia cu natiunile. Pacat ca nemtii, finlandezii sau japonezii nu stiau de ea... Am fi cu siguranta peste ei, noi, niste invingatori.

Azazello05.06.2008 19:31
Da eu asta vreau si sunt convins ca marea majoritate a suporterilor Stelei vor asta.

Mai bine iti bagai degetele in priza in loc sa scii primele doua paragrafe

Vezi tu, prin ultima replica te asemeni exact cu Becali. Toti cei care nu gandesc ca tine trebuie eliminati. Poate ca, in timp ce eu imi bag degetele in priza, tu ar trebui sa te uiti in oglinda. Si sa vezi cat de mica e distanta de la bravura la ceea ce esti cu adevarat. Cat priveste cunostintele tale despre "marea" majoritate, ma tot framant in legatura cu "mica majoritate".

Numai bine, doritorule de "bine".

Faptul ca nu il doresc pe cioban la conducerea Stelei nu are nicio legatura cu bravura mea. Pot sa fiu si cel mai las om. Intereseaza pe cineva? Conteaza doar parerea mea. Pentru ca in functie de aceasta parere vin la stadion si sustin pe Steaua sau sustin ciobanul sau il injur. In afara de faptul ca nu te intereseaza, nici nu ai tu de unde sa stii cat de brav sunt eu asa ca te rog sa vorbesti frumos pentru ca eu inca nu te-am jignit. Asa pot sa spun si eu despre tine sa te uiti la tine sa vezi ca inca nu ai depasit limita superioara a inteligentei unui pusti de 15 ani.

In legatura cu marea majoritate nu am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui, dar sa stii ca si dpdv gramatical si dpdv logic este corect.

Dragul meu prieten, departe de mine gandul de a te jigni. De fapt, tu ai facut asta sugerandu-mi sa ma joc cu degetele in niste gaurele de priza, prin asta incalcandu-mi dreptul la opinie. Daca pentru tine conteaza doar parerea ta, nu o calca in picioare pe a altora. Iar ideea de a te uita in oglinda era doar o metafora valabila penru fiecare din noi. Cu totii ar trebui sa ne uitam si sa ne intrebam cat de corecti, cat de morali si cat de buni suntem inainte de a brava si de a lovi in altii.

Cat priveste cealalta chestiune, din cate stiu eu, majoritatea implica ideea de mai mult decat o minoriotate. Implicit majoritatea nu poate fi mica. Asta am vrut sa spun.

floroflores05.06.2008 19:42

dincolo de ura fara margini ce ne cuprinde pe toti....sa privim in trecut si sa vedem ca echipe-legenda ale fotbalului au trecut prin situatii mult mai drastice....Exemple: Milan,Juve,Olimpique,Leeds Utd...noi ne bucuram acum si aplaudam ca niste infantili decizia absolut abuziva a unei comisii care inca nu a asteptat verdictul real al anchetatorilor...oare daca Steaua va fi exclusa din competitiile europene,cati din cei care se bucura acum vor mai fi la fel de atasati??? Aici se vede caracterul adevarat...Nu-i iau in consideratie pe cei care scriu de peste hotare,nu din lipsa de respect,ci doar din lipsa de prezenta...deci...un apel,un exemplu si o tema de meditatie: Hellas Verona,o fosta campioana a Italiei,este acum in SERIE C...si are media de spectatori a ultimului sezon recent incheiat (de fapt inca neterminat pt ei pt ca se zbat sa nu ajunga chiar in Liga a-4-a in urma play-outului) de 13000 de spectatori...Voi unde veti fi??? Veti aplauda comisii aberante si oameni ca mlucescu??? COME ON RED-BLUES!!!

andyro05.06.2008 19:54

@Azazello - total offtopic, chestiunea "marea majoritate" (respectiv mica minoritate) nu e chiar atat de simpla pe cat ai descris-o, si nu prea e reglementata in nici un DOOM (crede-ma ca m-am contrazis cu cineva si chiar am facut research :D ). Poate fi considerata "majoritate" ca si termen absolut, sau ca termen care suporta termen de comparatie (sa zice, un 99.99% fata de un 50.01%). Cam la fel stau lucrurile si in cazul expresiilor "o larga majoritate" sau "o vasta majoritate" (preluat din englezescul "a vast majority"), "majoritate absoluta", "majoritate relativa". Pruteanu de exemplu (Dumnezeu sa-l ierte !), te cam contrazice - http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis-s-...stratie+maj.htm.

bijoux_bz05.06.2008 20:03

stiam si eu asta cu marea majoritate ca doar am studiat gramatica 2 ani pentru admiterea la facultate. dar cine nu stie se poate pacali foarte usor.

" sa vezi cat de mica e distanta de la bravura la ceea ce esti cu adevarat"

" Dragul meu prieten, departe de mine gandul de a te jigni"

Nu prea inteleg cum vine asta din prima fraza rezulta ca nu sunt brav deci sunt las iar din a doua ca nu vrei sa ma jignesti.

Astristul05.06.2008 20:10
NU retrogradam , dar nu vom fi in UCL si nici in UEFA, deci vom sat acasa sa ne consumam prin campionat. poate e mai bine ... cine stie ... .

Daca cineva MI-AR GARANTA, ca daca nu vom juca in sezonul 2008-2009 in vreo cupa europeana, iar Gigi ar pleca de la Steaua si ar vinde actiunile (dar nu sa le vanda rudelor/prietenilor lui), as fi de acord 100%! Dar nu sa retrogradam, ca mi-e teama ca asta nu pleca ci va sta undeva ... la umbra, pana isi va 'reveni' Steaua, masina lui de facut bani si popularitate! :dry:

forzateaua

floroflores05.06.2008 20:32

Marea tragedie este ca inca se confunda Steaua cu George Becali...si multi ar da si un an de serie B probabil,in inconstienta lor doar sa plece asta...si atunci,veti veni probabil 500 ca si la hochey...suntem departe de mentalitatea adevarata...haideti sa-l aplaudam pe lmucescu....

Tupac Amaru06.06.2008 12:39

Bine, bre, dar celelalte echipe care au facut stimulari? Cum ramane cu ele?

Azazello06.06.2008 13:33
@Azazello - total offtopic, chestiunea "marea majoritate" (respectiv mica minoritate) nu e chiar atat de simpla pe cat ai descris-o, si nu prea e reglementata in nici un DOOM (crede-ma ca m-am contrazis cu cineva si chiar am facut research :D ). Poate fi considerata "majoritate" ca si termen absolut, sau ca termen care suporta termen de comparatie (sa zice, un 99.99% fata de un 50.01%). Cam la fel stau lucrurile si in cazul expresiilor "o larga majoritate" sau "o vasta majoritate" (preluat din englezescul "a vast majority"), "majoritate absoluta", "majoritate relativa". Pruteanu de exemplu (Dumnezeu sa-l ierte !), te cam contrazice - http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis-s-...stratie+maj.htm.

Da, total adevarat ce spui. Eu ma refeream la majoritate ca termen absolut. Ca termen ce suporta comparatia, intr-adevar expresia "marea majoritate" e corecta. Dar, in spiritul unei vorbiri mai placute, este de preferat folosirea unor termeni cum sunt cei mentionati de tine: o vasta sau o larga majoritate.

Oricum multumesc pentru precizari.

Astristul06.06.2008 13:59
Marea tragedie este ca inca se confunda Steaua cu George Becali...si multi ar da si un an de serie B probabil,in inconstienta lor doar sa plece asta...si atunci,veti veni probabil 500 ca si la hochey...suntem departe de mentalitatea adevarata...haideti sa-l aplaudam pe lmucescu....

500 dar stelisti adevarati. Fata de 25000 care vin doar cand joaca in UCL sau la derby-uri! :dry:

john_8606.06.2008 14:54

Total de acord cu articolul. Chiar nu pot sa-l mai suport pe cioban.

«123»