FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pot sa va multumesc?

«123»
fcsteaua.ro04.06.2008 21:51

"Cea mai dura decizie din istoria fotbalului romanesc"

"Steaua trebuia retrogradata!"

Doar doua din ideile care zburda in nestire in lumea iubitorilor de fotbal din Romania. In sfarsit, dupa nenumarate audieri si amanari, Comisia de Disciplina a FRF a hotarat: 7 puncte penalizare pentru club, 6 luni suspendare pentru Petre Marin, Becali interzis pe stadion 2 ani.

Dincolo de amanari si motivari ale deciziei, aceasta vine dupa ani de zile de amenintari voalate si chiar prietenesti ale FRF, adresate lui Becali. Acesta din urma, ca un adevarat "razboinic" a ignorat orice avertismente si a facut numai ce a vrut, ca un adevarat stapan al fotbalului de la noi.

Spre surprinderea si, de ce sa nu recunosc, bucuria mea, FRF i-a dat o palma. Nu o palma, un adevarat pumn care, deocamdata, l-a trimis la podea pe creditor. Pentru ca orice ati spune, el a fost lovit de aceasta decizie.

De ce spun asta? Pentru ca Becali isi pierde venitul din Champions Legue. De asemenea, isi pierde cea mai importenta (poate singura) locomotiva a carierei politice, Si isi poate pierde chiar libertatea, sau macar "interesul" pentru club Becali poate pierde tot.

Steaua poate pierde doar un teoretic sezon in Liga Campionilor, unul pentru care un eram nici macar pregatiti. Clubul mai poate pierde putin la capitolul imagine. De ce spun putin? Pentru ca numai cei rau-intentionati sau anti-Steaua pot acuza clubul in acest caz.

Asadar, nu pot decat sa multumesc acestei comisii, chiar daca am vaga banuiala ca la apel lucrurile vor sta putin diferit, si sa-i urez lui Becali drum-bun oriunde, numai sa fie departe de Steaua.

P.S. Intrebarea din titlu este adresata Comisiei de Disciplina, chiar daca foarte multi nu veti fi de acord cu mine.

Marius

Joga Bonito04.06.2008 22:13

E important ca Becali sa piarda tot. Prin orice mijloace. Sa-si dea seama ca nu traieste intr-o lume a camatarilor unde isi poate bate joc de oricine si cumpara orice.

Sper sa sfarseasca in mediocritate lepra asta de personaj si sa plece naibii de la Steaua. Chiar dc e ceva ft greu de realizat, ciobanull stiind ca Steaua i-a dat renumele si iesirile din presa autohtona i-au dat notorietatea din ziua de azi.

Oare cum ar fi o Stea fara Becali?

no_good04.06.2008 22:30

felicitarile mele pentru articol!!!sunt in totalitate de aceasi parere, numai ca nu stiu daca intr-adevar va fii respectata aceasta decizie(suspendarea ciobanului timp de 2 ani)!!poate sa faca recurs si sa o micsoreze. Important e ca nu numai noi il vrem pe ciobanas "out" de la Steaua ci si altii. Doamne ajuta!P.S. As prefera sa stam si 5 ani fara Europa, poate chiar mai mult si sa-l vad pe acest pesonaj plecat de la Steaua...

ssinpadureacualune04.06.2008 22:33

De acord cu tine 100%.Am zis si in alta parte.Acum este momentul sa ne delimitam de el.Sa protestam impotriva lui.Acum trebuie lovit.Acum cand cere ajutorul tocmai acelor derbedei si vagabonzi.Steaua nu merita nimik in acest an.Nu mai avem echipa de mult timp...poate am avut jucatori,dar ei nu au jucat...au fost dupa chipul si asemanarea patronului.Au facut un meci bun odata la o luna.Noi nu mai avem o echipa de ani de zile,nu mai jucam fotbal de ani de zile...cele doua titluri s-au luat cum s-au luat si cand totul s-a terminat nici nu puteam sa ma bucur.Eram doar linistit ca dominatia rivalilor nostri s-a sfarsit...atat!Nu ca ar fi devenit Steaua vreo mare campioana.Campioni nu am mai fost de 10 ani de zile sau poate mai mult.Nu mai zic de cupa...pe care chiar nu am luat-o de 10.A distrus tot ce inseamna Steaua.Imagine ,istorie,tot...Nu il mai vreau...nu mai pot,nu mai suport...

Repet...prefer un sezon in B si alti ani fara performanta pt ca el sa plece!!!Iar in acest an ne meritam soarta!!Toti cei care ne-am bucurat atat de mult la "ole ole am apasat butoanele" NE MERITAM SOARTA!!!

w3bmaster04.06.2008 23:42

Eu as vrea sa si retrogradam numa sa scapam de jegu asta de Jiji ....

RaDoooI04.06.2008 23:46

As fi bucuros sa retrogradam daca pleaca Jiji, dar...vise :|.

endorama05.06.2008 03:32

total de acord cu articolul...

vlad7505.06.2008 03:52

Poate scapam de Oier si fara retrogradare!

Cata umilinta trebuie sa suporte Steaua dina cauza acestui bufon. Cum sterge el pe jos cu un club asa mare. Cat ii urasc pe deschizatorii de drumuri : Viorel Paunescu si Victor Piturca! Cum au ajutat un cioban parvenit sa ajunga seful celui mai titrat club din Romania! Oricum, Becali nu mai poate sfida legea la nesfasit indiferent de cati bani are. Este un om foarte periculos pentru toti apropiatii lui . Cine are contacte cu el risca dosare penale,libertatea, murdarirea imaginii... Asa ca , toti incearca sa se debaraseze de acest om mic : Gigi Becali .

Becali este un fatarnic,mitocan,parvenit,nescrupulos,ignorant,om periculos....

Mi-e scarba de acest individ!

robson05.06.2008 05:45

Sa fim seriosi, la apel se vor schimba multe, are Becali destule relatii. Ne imbatam cu apa rece daca mai credem ca vom scapa de el. FRF-ul n-o sa retrogradeze Steaua acum, n-are baza legala. Iar retrogradarea ar fi fost singurul mod in care Steaua ar fi devenit neinteresanta pentru Becali. Pun pariu ca la anul o sa-si aranjeze totul din tur, cum a facut CFR-ul anul asta, ca sa scape de grija finalului tensionat, cand e lumea mai atenta la cum se joaca.

Pacat ca Steaua nu are patronul pe care-l merita blazonul si suporterii.

Joint05.06.2008 06:01

Cred ca nu exista sacrificiu care sa nu merite facut numai pentru a scapa de gunoiul asta. Mi se va rupe mie de ce vor spune cei anti- Steaua, e problema lor, important este sa putem vorbi si noi vreodata despre viitorul acestei echipe, sa nu ne mai fie rusine cind tot idiotul asociaza brandul Steaua cu mizeria Becali. Ce daca vom rata anul asta Liga Campionilor ? Eram si noi vreo favorita la cistigarea Ligii... Sau daca ne retrogradeaza... E clar ca nu e o situatie placuta, dar daca retrogradarea ar fi solutia sa scapam de toate gunoaiele de la club, atunci as face personal cerere sa ne trimita in C sau "judeteana". Oricum, probabil ca nu este decit un mic fis, va fi probabil un apel, lucrurile se vor calma iar grobianul isi va continua viata linistit, ca si pina acum.

CaTaLiNsm StElIsTu05.06.2008 06:53

Ba baieti...voi chiar nu ganditi...JJ iara scapa si Steaua iarasi ramane in mocirla...asta e deznodamantul...Cum sa multumesti comisiei cand de pe urma deciziei are de suferit doar Steaua?!....

Nu poate face nime dovada ca banii erau a lui JJ...iar soldateii lui n-or sa-l tradeze niciodata...asa ca tot Steaua cade in rahat.

ralukasteaua05.06.2008 07:57

Steaua nu va pierde putin la capitolul imagine, ci enorm pentru ca "povestea" asta nu va ramane in tara si va reprezenta idei de bannere pentru frustratii dinamovisti si rapidisti, ci va depasi granitele tarii, iar Steaua va fi judecata in Europa dupa practicile patronului ei.

Garrincha05.06.2008 08:43

Marius, chiar crezi ca acest creditor da 2 bani pe faptul ca Steaua nu mai joaca un an in CL? Atata timp cat el nu va fi condamnat de DNa, lui nu-i va pasa nici daca Steaua retrogradeaza. Singurii care sunt afectati de aceasta decizie suntem noi si numai noi, suporterii. Crezi ca pe moggi l-a afectat intr-un mod extraordinar retrogradarea lui Juve? Iti spuneu, nu, nu l-a afectat, i-a afectat numai pe suporteri, care au fost primiti pe orice stadion cu pancarte pe care scria mare si citet :"ladri".

Danntes05.06.2008 08:49

Constientizati stelisti mesajul acestui articol!

Este momentul sa vedem parte plina a paharului si pe langa pumnul de la comisie sa ii dam si noi unul ciobanului oligofren!

Intr-adevar e deranjat cand auzi cioara puscariasa de la Timisoara vorbind despre moralitate, bozgoru' cu esplanade marite si multi multi altii DAR ei sunt prea mici pt Steaua - cancerul nostru e in interior

dr.adrian905.06.2008 09:01

acum sau niciodata. baieti. in strada cu noi.!!!!!!!!!!!!!!!

dar ma indoiesc de voi. nam iesit nici macar cand a fost facut cu balega regele nostru Hagi.

I.N.Money05.06.2008 10:29

Interesanta reactia sa astazi de pe Realitatea , aruncad ( sper ca nu in vant ) o fraza care m-a uns pe suflet si care a sunat ceva de genu : " M-am saturat , vand actiuni , vand tot ! La revedere Steaua ! " .

Ma astept sa fie o cacealma ieftina din partea sa si sa isi retraga tot ce a zis cum obisnuieste sa faca de fiecare data , insa sper ca aceasta suspendare de 2 ani sa nu se reduca .

Usile ce duc spre imagine pe spinarea Stelei ii sunt inchise rand pe rand , Becali e izolat si atacat din toate partile . DNA-ul il pandeste , LPF/FRF a reusit sa ii puna in carca cea mai mare suspendare all time din Romania in timp ce in alegeri s-a facut iarasi de ras impreuna cu partidul sau .

Incep sa cred si sa sper ca are zilele numarate in Ghencea .

Yoyoyoi05.06.2008 10:32

Marius, o sa ajungi in curand sa le multumesti si celor de la UEFA pentru excluderea Stelei din cupele europene :)

Marius05.06.2008 10:34

yoyo,

Daca asta ar contribui la plecarea ciobanului... cu cea mai mare placere :)

robson05.06.2008 10:45
Interesanta rectia sa astazi de pe Realitatea , aruncad ( sper ca nu in vant ) o fraza care m-a uns pe suflet si care a sunat ceva de genu : " M-am saturat , vand actiuni , vand tot ! La revedere Steaua ! " .

Probabil ca o sa auzim celebrul "am glumit".

Azazello05.06.2008 11:38

Steaua are enorm de piedut de pe urma deciziei...Recunoasteti cu totii, nu mai fiti ipocriti, ca am vrut ca cei de la U Cluj sa fie motivati de Becali, am vrut acest titlu...Iar despre Becali, cu toate relele lui, Stelei nu-i va fi bine mult timp fara el...De fapt, aceasta este si ideea campaniei anti Steaua. Distrugerea echipei pentru ca ceilalti sa-si poata face jocurile singuri.

Vise cu un patron la fel de bogat dar moral, cu intelect, cu decenta in comportament si exprimare nu va mai faceti. Nu exista. De altfel cati dintre noi cei ce postam pe acest pe site avem aceste calitati? Suntem intai de toate noi, decenti in comportament cand am iesit drept cea mai violenta galerie? Suntem decenti in limbaj, cand pe stadion se injura ca la usa cortului si chiar intre noi ne balacarim ? Nu cred !

Va vinde Becali actiunile ? F bine ! Mare bucurie in Ghencea. Va veni altul, mai sarac, mai dornic de imagine, mai vulnerabil.

Si vom castiga la capitolul imagine, vom fi morali si etici si pe 7 in clasament. Ce frumos, viitorul luminos !

glow05.06.2008 11:42

Daca pleaca poate facem toti stelisti o manifestatie in Pta Universitatii si ii cerem lui Abramovici sa cumpere si Steaua, ar fi ceva ... fularsteaua2

MoWeed05.06.2008 12:01

Cu orice as fi de acord doar sa scapam de acest jeg....

bijoux_bz05.06.2008 12:24
Steaua are enorm de piedut de pe urma deciziei...Recunoasteti cu totii, nu mai fiti ipocriti, ca am vrut ca cei de la U Cluj sa fie motivati de Becali, am vrut acest titlu...Iar despre Becali, cu toate relele lui, Stelei nu-i va fi bine mult timp fara el...De fapt, aceasta este si ideea campaniei anti Steaua. Distrugerea echipei pentru ca ceilalti sa-si poata face jocurile singuri.

Vise cu un patron la fel de bogat dar moral, cu intelect, cu decenta in comportament si exprimare nu va mai faceti. Nu exista. De altfel cati dintre noi cei ce postam pe acest pe site avem aceste calitati? Suntem intai de toate noi, decenti in comportament cand am iesit drept cea mai violenta galerie? Suntem decenti in limbaj, cand pe stadion se injura ca la usa cortului si chiar intre noi ne balacarim ? Nu cred !

Va vinde Becali actiunile ? F bine ! Mare bucurie in Ghencea. Va veni altul, mai sarac, mai dornic de imagine, mai vulnerabil.

Si vom castiga la capitolul imagine, vom fi morali si etici si pe 7 in clasament. Ce frumos, viitorul luminos !

Da eu asta vreau si sunt convins ca marea majoritate a suporterilor Stelei vor asta.

Mai bine iti bagai degetele in priza in loc sa scii primele doua paragrafe

Azazello05.06.2008 12:50
Da eu asta vreau si sunt convins ca marea majoritate a suporterilor Stelei vor asta.

Mai bine iti bagai degetele in priza in loc sa scii primele doua paragrafe

Vezi tu, prin ultima replica te asemeni exact cu Becali. Toti cei care nu gandesc ca tine trebuie eliminati. Poate ca, in timp ce eu imi bag degetele in priza, tu ar trebui sa te uiti in oglinda. Si sa vezi cat de mica e distanta de la bravura la ceea ce esti cu adevarat. Cat priveste cunostintele tale despre "marea" majoritate, ma tot framant in legatura cu "mica majoritate".

Numai bine, doritorule de "bine".

AlexV05.06.2008 13:02

Autorul articolului nu poate fi decat un tip naiv.

In Romania sau folosesti toate mijloacele pentru a-ti atinge scopurile sau te multumesti cu mediocritatea. Si sunt sigur ca putini stelisti ar fi incantati sa vada Steaua pe un cinstit loc 10.

Vrei sa ne mintim singuri? Becali e o jigodie, sunt de acord, dar ai impresia ca cel ce-i va urma va fi mai breaz? Sigur , are toate sansele sa fie mai educat, mai putin ridicol. Poate banii se vor da mai elegant iar respectivul va sti sa nu isi puna in cap jumatate din ceilalti interlopi ce conduc echipe de prima Liga. Esenta va ramane aceasi. Iluzia corectitudinii iti pare o varianta de preferat?

NU sunt de acord cu pierderea unui sezon european de dragul unei iluzii.

«123»