Multumesc pentru informatia inutila. Era doar un exemplu academic de cum se poate extrage o informatie corecta dintr-un discurs de credibilitate potentiala zero.
Dimpotriva, iti aratam ca nu e un discurs/exemplu de credibilitate zero, ci un exemplu in care ai niste fapte pe care te poti baza - ceea ce nu se intampla in cazul afirmatiei lui Becali.
Asa cum am spus, antecedentele oierului nu il fac suspect de posesie ilegala de inteligenta. Coeficientul sau este atat de subpamantean incat continua sa se acuze singur prin declaratii; mi se pare absolut incoerent sa credem ca pe de o parte creaza un scenariu manipulator atat prin informatia directa cat si prin cea indirecta (totusi coroborabila intre altele si cu alte informatii, nu in ultima instanta si cu ceea ce se vede la LE), iar pe de alta parte confirma necontenit ca a dat bani pentru ca o anumita partida sa se joace corect, ceea ce il incrimineaza fara drept de apel.
Poate am folosit gresit termenul, poate mai corect era inteligenta primara nativa. Nu trebuie sa fii cine stie ce geniu pentru a minti, disimuland acea alterare a adevarului ca un detaliu neimportant. Si nu e prima oara cand Becali ar face-o.
Inainte de a aparea LE, estimam probabilitatea ca Goga sa fie singura sursa serioasa pe la vreo 80-90%. Acum am trecut de 95%. Ma bazez pe experienta mea si abilitatea de a extrage informatii valabile din discursuri false sau deformate. Am explicat cum si de ce. E treaba dumneavoastra daca refuzati sa intelegeti metoda, rezultatele ei si contextul in care se poate folosi.
La fel cum eu ma bazez pe experienta si abilitatea mea de a a nu extrage informatii sigure din discursuri false sau deformate, si ti-am explicat cum si de ce. Destinzand putin atmosfera...esti sigur ca nu e 94.5 % ?
In baza experientei, a unei minime informari asupra inteligentei oierului, a coroborarii intregului discurs si a tuturor celorlalte informatii, domnia mea crede exact contrariul.
Este libertatea domniei voastra sa o creada si este libertatea domniei mele sa nu fie de acord.
Nu e nimic amuzant in distorsionarea completa a sensului frazelor mele. Eu suspectam de partialitate comisia inca inainte de pronuntarea deciziei, si nicidecum bazat pe spusele oierului ci pe precedentele decizii ale comisiei. Mi se pare ca aveti o grava problema cu intelegerea LR daca pentru dumneavoastra fraza mea "Tinand cont de modul in care aceeasi comisie a judecat cazul "bricheta", sanctiunea excesiv de modesta impotriva Rapidului si cea excesiv de dura impotriva lui Lovin, de modul in care au fost suspendati Goian si Golanski pentru declaratii si respectiv pararea unui pumn cu figura, aceasta premisa nu i se acorda respectivei comisii." inseamna ca m-as fi bazat pe "declaratia condamnatului". Eu nu am afirmat nicaieri, inainte de emiterea deciziei, cum ca respectiva comisie ar fi impartiala. Si nu am afirmat asa ceva intrucat nu am crezut nici inainte in impartialitatea ei.Discutia de aici in jurul impartialitatii comisiei se refera exclusiv la ceea ce gandim noi (participantii la aceasta discutie, pe acest forum). Nu inteleg de ce va obstinati sa va referiti la ceea ce spune oierul sau alti giboni din fauna fotbalului romanesc, la recunoasterea implicita, la procese si alte balarii ce nu au de-a face aici. Fie nu reusiti sa faceti distinctia intre planuri (ceea ce e problema dumneavoastra), fie faceti aceasta distinctie, insa tratati discutia in mod diversionist, caz in care m-ati pierdut ca interlocutor.
Problema mea este ca acea declaratie a ta a venit undeva dupa decizia comisiei. Este o binecunoscuta tendinta ca dupa o anumita intamplare sa fie gasite motive nenumarate care sa explice acea intamplare (deviind putin, as face o paralela cu interpretarile Profetiilor lui Nostradame). Fa un exercitiu de empatie si imagineaza-ti ca acea comisie nu ar fi luat nici o decizie impotriva Stelei, si spune-mi ca postul tau ar fi fost "Tinand cont de modul in care aceeasi comisie a judecat cazul "bricheta", sanctiunea excesiv de modesta impotriva Rapidului si cea excesiv de dura impotriva lui Lovin, de modul in care au fost suspendati Goian si Golanski pentru declaratii si respectiv pararea unui pumn cu figura, consider aceasta decizie ca fiind gresita"
Imi pare rau ca nu mi-ai inteles paralela cu procesul - ce vroiam sa zic e ca niste oameni aflati mult mai in cunostinta de cauza decat noi, direct implicati si afectati, au decis ca acea comisie poate fi un mediator. Normal, putem sa nu fim de acord (din nou, doar DUPA ce s-a intamplat ce s-a intamplat), dar asta nu inseamna ca parerea noastra e mai competenta.
Ca idee, intrucat de ~2 pagini am monopolizat topicul, iti propun IDul meu de Yahoo (ti-l trimit pe PM), si putem continua discutia acolo.