Eu nu-l sustin pe Becali.Eu sustin Steaua si nu depinde de mine sau de tine daca Becali va pleca de la Steaua.
Daca toti suporterii Stelei ar gandi in acelasi fel, Becali ar sta la Steaua pe veci, sau pana cand s-ar hotari sa vanda. Tocmai aceasta mentalitate, care din pacate cuprinde o parte insemnata a suporterilor stelisti, face ca acest creditor sa creada ca Steaua, cu tot ce tine de ea(emblema, jucatori si suporteri) este doar o jucarie in mainile lui, cu care face absolut tot ce doreste. Acesta e si motivul pentru care rivalii ne catalogheaza drept oi, in "stana" ciobanului.
Pana una alta Becali este cel mai performant patron de club de dupa revolutie.
Nu, Becali a fost cel mai performant patron de club. Strict din punct de vedere al performantelor. Acest lucru s-a datorat in mare parte lui Mihai Stoica, asa cum am afirmat in mai multe randuri. Asta pentru ca a stiut sa il tempereze pe creditor, a stiut sa apere jucatorii, a construit un nucleu bun de jucatori, si, chiar daca uneori a gresit sau a dat dovada de aroganta, a stiut sa apere numele Stelei de mocirla formata din rivalii frustrati sau ziaristii de doi lei.
Sa vorbim realist: eu nu vad om de afaceri in Romania capabil sa bage mai multi bani in echipa decat el.Daca tu imi dai un nume discutam...
Ar fi capabil sa bage multi bani in echipa, dar NU VREA. Nu il intereseaza. A investit decent pana acum in schimbul notorietatii, notorietate care, spera el, il va ajuta din punct de vedere politic. Din pacate pentru el, caracterul si prostia i-au barat drumul. Si-a cam scos banii, oricum. Dupa ce a realizat ca politica reprezinta un esec total, nu il mai intereseaza, deci nu mai investeste decat minimul necesar. Scuza-ma, dar un om care prefera sa investeasca 1.7 milioane de dolari sau euro intr-o indirecta in loc sa cumpere un jucator valoros habar nu are sa conduca un club. Din pacate la club nu avem decat lingai care ii canta in struna.
Referitor la numele acela: ar fi Tiriac. Are o avere mult mai mare decat Becali, dar nu e stelist si nu va investi in fotbal prea curand. Si oricum, in acest moment, cred ca si Porumboiu e dispus sa investeasca mai mult decat Becali.
L-am blestemat si injurat in cazul Hagi, dar spun si repet ca in acest retur nu a gresit cu nimic.A facut ceea ce trebuia sa faca.A DAT SANSE EGALE ECHIPEI IN FATA c.f.r-ului
Nu, nu asta a facut in retur. In retur a incercat sa repare prostia incomensurabila facuta in tur, atunci cand a crezut ca poate defila in campionat in fata unui CFR intarit pe toate planurile, cu jucatori gen Surdu sau Vatca. El a dorit acest lucru pentru a-si asigura prezenta in UCL, nu pentru binele Stelei. Stai linistit, daca la inceputul returului eram la 10 puncte de CFR, la o distanta comfortabila de locul 3, nu investea creditorul mare lucru, pentru ca nu era rentabil.
CFR a facut magarii peste magarii in acest campionat, dar prostia lui Becali ne-a facut sa terminam si pe locul 2, si cu imaginea sifonata. De ce? Pentru ca Gloria Buzau, acea echipa fara identitate si aspiratii ne-a luat 2 puncte, dar a fost in continuare numita "Steluta". Pentru ca in timp ce clujenii furau cat puteau cu arbitrii, sau beneficiau de meciuri trantite cu Rapid, Dinamo si Bistrita, tot Becali era cel care se batea cu pumnul in piept si vorbea de butoanele care au facut inconjurul presei mondiale, de milioanele de ingerasi care zburau spre Cluj, etc.
De ce se comporta asa? Pentru ca la insuccese sta in banca lui, eventual iese cu o declaratie de genul "curat echipa", "am lista neagra", etc., iar la succese invadeaza intr-un mod gretos ecranele televizorului, batandu-se cu pumnul in piept, si atribuindu-si toate succesele, lui si lui Dumnezeu. Jucatorii nu au nici un merit, suporterii idem. Aceasta este mentalitatea de care nu va scapa niciodata.