FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Porto exclusa din Champions League. Steaua depunctata. Urmeaza excluderea Stelei?

«1234»
dr.adrian907.06.2008 21:36

pai de ce a investit Becali in Steaua? din dragoste pt culori? fiti siguri ca NU!!!

aici cauzele:

1. peste noapte a ajuns un STAR in Romania, Steaua fiind echipa cea mai mediatizata si cu cei mai multi suporterii. inainte sa preia echipa era un necunoscut.

2. si-a facut imagine pe spatele trecutului glorios al echipei noastre iubite

3. a spalat bani in fotbal.

4. a castigat bani din fotbal. investiile si sponsorizarile se scad din impozite.

Bogdan4Steaua07.06.2008 22:04
Eu nu-l sustin pe Becali.Eu sustin Steaua si nu depinde de mine sau de tine daca Becali va pleca de la Steaua.

Daca toti suporterii Stelei ar gandi in acelasi fel, Becali ar sta la Steaua pe veci, sau pana cand s-ar hotari sa vanda. Tocmai aceasta mentalitate, care din pacate cuprinde o parte insemnata a suporterilor stelisti, face ca acest creditor sa creada ca Steaua, cu tot ce tine de ea(emblema, jucatori si suporteri) este doar o jucarie in mainile lui, cu care face absolut tot ce doreste. Acesta e si motivul pentru care rivalii ne catalogheaza drept oi, in "stana" ciobanului.

Pana una alta Becali este cel mai performant patron de club de dupa revolutie.

Nu, Becali a fost cel mai performant patron de club. Strict din punct de vedere al performantelor. Acest lucru s-a datorat in mare parte lui Mihai Stoica, asa cum am afirmat in mai multe randuri. Asta pentru ca a stiut sa il tempereze pe creditor, a stiut sa apere jucatorii, a construit un nucleu bun de jucatori, si, chiar daca uneori a gresit sau a dat dovada de aroganta, a stiut sa apere numele Stelei de mocirla formata din rivalii frustrati sau ziaristii de doi lei.

Sa vorbim realist: eu nu vad om de afaceri in Romania capabil sa bage mai multi bani in echipa decat el.Daca tu imi dai un nume discutam...

Ar fi capabil sa bage multi bani in echipa, dar NU VREA. Nu il intereseaza. A investit decent pana acum in schimbul notorietatii, notorietate care, spera el, il va ajuta din punct de vedere politic. Din pacate pentru el, caracterul si prostia i-au barat drumul. Si-a cam scos banii, oricum. Dupa ce a realizat ca politica reprezinta un esec total, nu il mai intereseaza, deci nu mai investeste decat minimul necesar. Scuza-ma, dar un om care prefera sa investeasca 1.7 milioane de dolari sau euro intr-o indirecta in loc sa cumpere un jucator valoros habar nu are sa conduca un club. Din pacate la club nu avem decat lingai care ii canta in struna.

Referitor la numele acela: ar fi Tiriac. Are o avere mult mai mare decat Becali, dar nu e stelist si nu va investi in fotbal prea curand. Si oricum, in acest moment, cred ca si Porumboiu e dispus sa investeasca mai mult decat Becali.

L-am blestemat si injurat in cazul Hagi, dar spun si repet ca in acest retur nu a gresit cu nimic.A facut ceea ce trebuia sa faca.A DAT SANSE EGALE ECHIPEI IN FATA c.f.r-ului

Nu, nu asta a facut in retur. In retur a incercat sa repare prostia incomensurabila facuta in tur, atunci cand a crezut ca poate defila in campionat in fata unui CFR intarit pe toate planurile, cu jucatori gen Surdu sau Vatca. El a dorit acest lucru pentru a-si asigura prezenta in UCL, nu pentru binele Stelei. Stai linistit, daca la inceputul returului eram la 10 puncte de CFR, la o distanta comfortabila de locul 3, nu investea creditorul mare lucru, pentru ca nu era rentabil.

CFR a facut magarii peste magarii in acest campionat, dar prostia lui Becali ne-a facut sa terminam si pe locul 2, si cu imaginea sifonata. De ce? Pentru ca Gloria Buzau, acea echipa fara identitate si aspiratii ne-a luat 2 puncte, dar a fost in continuare numita "Steluta". Pentru ca in timp ce clujenii furau cat puteau cu arbitrii, sau beneficiau de meciuri trantite cu Rapid, Dinamo si Bistrita, tot Becali era cel care se batea cu pumnul in piept si vorbea de butoanele care au facut inconjurul presei mondiale, de milioanele de ingerasi care zburau spre Cluj, etc.

De ce se comporta asa? Pentru ca la insuccese sta in banca lui, eventual iese cu o declaratie de genul "curat echipa", "am lista neagra", etc., iar la succese invadeaza intr-un mod gretos ecranele televizorului, batandu-se cu pumnul in piept, si atribuindu-si toate succesele, lui si lui Dumnezeu. Jucatorii nu au nici un merit, suporterii idem. Aceasta este mentalitatea de care nu va scapa niciodata.

mihaicc08.06.2008 05:34

Stiu ca este imposibil sa-mi dati dreptate.Eu sunt de acord cu voi in privinta comportamentului lui Becali si ca de multe ori abereaza fara rost.Dar deocamdata, a investit in jucatori cei mai multi bani din liga1.Stiti si voi foarte bine ca MM era adeptul jucatorilor ieftini pana acum 1 an.Eu unul, am incredere in Adrian Ilie ca o sa aduca jucatori de valoare.Ura va face sa judecati simplist si sa ocoliti adevarul.Daca analizati situatia de la inceput veti vedea ca Becali a facut si multe lucruri bune.

Daca voi veniti cu solutii ca Tiriac si Porumboiu, ma umfla rasul. Cred ca voi vreti sa jucam in Cupa Oraselor-Targuri in niciun caz in CL.Pe mine tocmai atitudine voastra distructiva,lipsa ideiilor si a solutiilor ma face sa-l apar pe Becali.

Fishu08.06.2008 07:03

Un lucuru este cert , Becali trebuie sa plece din Ghencea neaparat ! 2 > In locul lui trebuie sa vina un investitor care e dispus sa bage bani ft multzi in Steaua , de preferat sa fie un strain !

Virgil08.06.2008 08:31

@ Bogdan4Steaua

(mihaicc @ Jun 7 2008, 07:53 PM)

Sa vorbim realist: eu nu vad om de afaceri in Romania capabil sa bage mai multi bani in echipa decat el.Daca tu imi dai un nume discutam...

Ar fi capabil sa bage multi bani in echipa, dar NU VREA. Nu il intereseaza. A investit decent pana acum

Referitor la numele acela: ar fi Tiriac. Are o avere mult mai mare decat Becali, dar nu e stelist si nu va investi in fotbal prea curand. Si oricum, in acest moment, cred ca si Porumboiu e dispus sa investeasca mai mult decat Becali.

Tiriac e un mare zgarcit si pe deasupra e dinamovist convins. Nicio sansa. In ce-l priveste pe Porumboiu, mai are mult pana sa-l ajunga pe Gigi la valoarea investitiilor. Asta doar asa, de dragul adevarului. Sa ne gandim doar la valoarea jucatorilor si la salariile pe care le platesc. Steaua plateste cele mai mari salarii din Liga jucatorilor sai.

MoWeed08.06.2008 08:51

@Bogdan4Steaua

Sunt complet de acord cu tine ca oierul trebuie sa plece oricare ar fi costul. Dar nici Tiriac nu e o solutie. O avea el bani dar e mai zgarcit ca un evreu.

Cat despre investitiile lui Porumboiu, el nu e dispus sa investeasca cu adevarat. Si-a facut o echipa medie la Vaslui si atat.

@mihaicc

Becali nu a bagat bani multi in jucatori decat cand era in pericol sa rateze ciolanul din CL(vezi transferul lui Dayro). Daca baga atat de multi bani in jucatori cum de nu isi permite sa-l tina pe Pepe sau sa ii dea 350.000 pe an lui Mendoza?

Ce-i drept comparativ cu alde borcica si evreul de Copos a bagat mai multi bani, dar noi vrem sa ne comparam cu echipele din Europa nu cu mizeriile de echipe de pe la noi care iau bataie de la elfi suedezi.

Intr-adevar Becali a facut si lucruri bune, dar acestea sunt depasite de lucrurile rele(insultarea fanilor, a gloriilor steliste, impunerea anumitor jucatori in primul 11, tararea Stelei in nenumarate scandaluri doar de dragul de a aparea la televizor, asumarea meritelor la victorii si gasirea tapilor ispasitori la infrangeri, refuzul de a investi cu adevarat la Steaua- in ultimii 2 ani a facut profit, indepartarea unor jucatori ca Elton si Thereau pentru ca fusesera adusi de MM, gestul inconstient de la dinam0-CFR de acu 2 sezoane, si lista poate continua).

Mai sus ziceai ca trebuie sa vina un stelist patron....Jiji care declara ca i-ar conveni sa retrogradeze Steaua pentru o tampenie de-a lui atata timp cat el scapa e stelist?

@mihaicc

Pana la finalul perioadei de transferuri tare mi-e frica de plecarea lui Goian, Dica si Golanski mai ales ca va fi greu sa luam jucatori de valoare apropriata lor cu bani putini(poate doar lui Dica i-am gasit inlocuiutor pe Dayro).

Presa ne cam toaca de ani buni, dar in ultimul an campania lor anti-Steaua a devenit evidenta. Dar principalul vinovat nu e tot Becali prin aroganta si prostia lui? Crezi tu ca daca nu le dadea ocazia aveau vreun impact asupra cuiva in afara de rivalii nostri?

Ca UEFA accepta soponsorizarea adversarelor contracandidatelor nu ma intereseaza. Atata timp cat regulamentul intern al nostru considera acest fapt ilegal nu trebuia sa recurga la un asemenea gest. Asta cu atat mai mult cu cat stia ca atentia va fi indreptata inspre Cluj....

Marius08.06.2008 15:40

Discutiile despre Steaua le-am mutat AICI

Va sfatuiesc sa faceti si voi acelasi lucru. Multumesc frumos :kisstogether:

mihaicc08.06.2008 15:47

Poate prin prostia lui va ajuta la curatirea fotbalului.Mie mi se pare ca este mai grav ca s-au dat bani fara sa se stie de ei decat ceea ce a facut Becali.Eu cred ca el nu a cumparat meciuri dar altii au facut-o.Daca Becali nu avea gura mare nu se stia nimic din mizeria fotbalului nostru.Pe mine viata m-a facut sa cred doar in lucruri concrete.Daca la Steaua va ajunge alt patron ,mai potent financiar decat Becali nu am nimic impotriva.

stelistul stelist08.06.2008 16:09
Discutiile despre Steaua le-am mutat AICI

Va sfatuiesc sa faceti si voi acelasi lucru. Multumesc frumos :kisstogether:

si aici despre ce sa vorbim???

1on13.06.2008 13:19

FC PORTO IERTATÃ DE UEFA

FC Porto a primit o veste excelentã. Gruparea portughezã ar putea evolua în sezonul viitor din Liga Campionilor. Comisia de Apel a UEFA, reunitã astãzi, la Nyon, a fost sensibilizatã de argumentele clubului portughez și a anulat decizia anterioarã a Comisiei de Disciplinã din cadrul UEFA, care a luat decizia de a exclude campioana Portugaliei din ediția viitoare a Ligii Campionilor, din cauza faptelor de corupție pe care echipa din Porto le-a fãcut acum 4 ani, când a fost implicatã în mituirea unor arbitrii. La ședința de la Nyon a Comisiei de Apel au asistat, pe lângã reprezentanții FC Porto, și oficiali de la Benfica Lisabona și Vitoria Guimaraes, dar și Joao Leal, reprezentant al departamentului juridic din cadrul Federației Portugheze de Fotbal.

FC Porto nu este încã sigurã de participarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor deoarece Comisia de Control și Disciplinã a UEFA va analiza din nou cazul, pentru ca pânã la 1 august, data tragerii la sorți pentru al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, totul sã fie rezolvat.

Decizia Comisiei de Disciplinã din cadrul UEFA a venit dupã ce forul disciplinar intern din Portugalia a penalizat-o pe FC Porto cu o depunctare de 6 puncte și l-a suspendat pe 2 ani pe președintele grupãrii, Jorge Nuno Pinto da Costa.

sursa: prosport

Ce drãguț... :X Mor rrrapizii de ciudã. Ei, cei veșnic furați, au ajuns sã fie furați și de UEFA.

fsorini13.06.2008 13:43
FC PORTO IERTATÃ DE UEFA

FC Porto a primit o veste excelentã. Gruparea portughezã ar putea evolua în sezonul viitor din Liga Campionilor. Comisia de Apel a UEFA, reunitã astãzi, la Nyon, a fost sensibilizatã de argumentele clubului portughez și a anulat decizia anterioarã a Comisiei de Disciplinã din cadrul UEFA, care a luat decizia de a exclude campioana Portugaliei din ediția viitoare a Ligii Campionilor, din cauza faptelor de corupție pe care echipa din Porto le-a fãcut acum 4 ani, când a fost implicatã în mituirea unor arbitrii. La ședința de la Nyon a Comisiei de Apel au asistat, pe lângã reprezentanții FC Porto, și oficiali de la Benfica Lisabona și Vitoria Guimaraes, dar și Joao Leal, reprezentant al departamentului juridic din cadrul Federației Portugheze de Fotbal.

FC Porto nu este încã sigurã de participarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor deoarece Comisia de Control și Disciplinã a UEFA va analiza din nou cazul, pentru ca pânã la 1 august, data tragerii la sorți pentru al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, totul sã fie rezolvat.

Decizia Comisiei de Disciplinã din cadrul UEFA a venit dupã ce forul disciplinar intern din Portugalia a penalizat-o pe FC Porto cu o depunctare de 6 puncte și l-a suspendat pe 2 ani pe președintele grupãrii, Jorge Nuno Pinto da Costa.

sursa: prosport

Ce drãguț... :X Mor rrrapizii de ciudã. Ei, cei veșnic furați, au ajuns sã fie furați și de UEFA.

Cand penalizezi o echipa impiedicand-o sa participe in cupele europene realizezi 2 lucruri : produci daune morale echipei respective si daune materiale. Daca dovezile sunt de necontestat juridic nu este nici-o problema penalizezi echipa asa cum spune la regulament. Daca probele respective sunt atacabile in instanta stai bland si nu penalizezi pentruca poti fi dat in judecata pentru daune materiale si morale. In ceeace priveste sentimentul frustratilor este treaba lor. Daca se simt furati sa faca rost de probe sa mearga in justitie iar daca nu au probe ciocul mic.

«1234»