FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Porto exclusa din Champions League. Steaua depunctata. Urmeaza excluderea Stelei?

«1234»
Kalmarulez06.06.2008 16:23

de acord Recoba :stupid:

Asa cum au spus la stiri asta ar putea fi ultima metoda de a departa Jiji de la Steaua

fsorini06.06.2008 20:02
Conform unui oficial UEFA Steaua nu va fi sanctionata de forul european pentru simplul motiv ca "premierea" unei alte echipe nu este sanctionata de UEFA.

UEFA sanctioneaza doar in cazul in care un club este implicat in acte de coruptie, adica daca DNA va da un verdict in acest sens.

Restul e can-can...

Exista contradictie in cele afirmate de tine.

Steaua nu va fi sanctionata cu excluderea pentru ca a incercat sa premieze o alta echipa si Steaua va fi sanctionata doar daca DNA decide ca a fost implicata in acte de coruptie.

E clar ca Becali este cercetat penal pentru dare de mita si cred ca DNA va ajunge in final la aceasta concluzie, bazandu-ma pe lege care spune ca si promisiunea unei premieri cu o suma de bani sau alte bunuri, constituie dare de mita.

E posibil ca pana la inceperea competitiei europene DNA sa nu se pronunte si atunci Steaua va participa. Dar e posibil sa nu participe la urmatoarele editii in care pozitia finala in campionat ii va conferi acest drept, daca ulterior fapta lui Becali va fi considerata dare de mita.

1. Zici :"E clar ca Becali este cercetat penal pentru dare de mita" nu Gigi Becali nu poate fi cercetat pentru dare de mita pentruca nu a apucat sa dea presupusa mita.

2. Gigi Becali nu poate fi cercetat nici pentru tentativa de dare de mita pentru simplu fapt ca fapta pentru care s-a promis acordarea banilor nu s-a produs : U Cluj nu a invins pe CFR Cluj.

Faptul ca nu s-a produs evenimentul pentru care Gigi Becali "a promis banii" il scot de sub orice posibilitate de inculpare.

Asta e legea si nu este vorba de intrepretare asa ca inchideti o data subiectul cu "mita" data de Gigi Becali ca faceti o placere imensa dusmanilor Stelei.

metzzz06.06.2008 20:16

fiul ratacitor al oi-sef , fsorin esti redus !

m-am cam saturat de voi astia care il lingeti pe cioban !

fsorini06.06.2008 20:34
fiul ratacitor al oi-sef , fsorin esti redus !

m-am cam saturat de voi astia care il lingeti pe cioban !

Dragul meu eu nu faceam altceva decat sa prezint tehnic situatia. In rest daca nu-l iubesti pe cioban e treaba ta, nici eu nu-l iubesc dar legea e lege.

Tipati de dimineata pana seara ca niste babe isterice ca "ciobanul" nu e bun si strica imaginea Stelei si sa plece.

Daca nu-l iubiti pe "cioban" de ce nu gasiti voi un investitor care sa iubeasca si sa respecte Steaua si sa cumpere de la el clubul? Nu credeti ca asta este calea de urmat logica sau doriti doar sa va porcaiti pe voi si clubul spre satisfactia dusmanilor? Adunati-va conducerea clubului, suporteri, foste glorii ale clubului si cautati solutii pentru rezolvarea problemelor nu mai alimentati campania anti Steaua si voi.

metzzz06.06.2008 22:19

Fsorin , dar raul cine l-a produs ??? Asta nu se vede ? Se vede doar ca suporteri si iar suporteri , niste golani si derbedei. Ma rog...solutii sunt dar ciobanul nu a zis ca ar vinde. Daca vinde e egal cu 0. Steaua e singurul lui obiect de reclama. El nu iubeste Steaua si nici nu-i pasa. Daca ii pasa putea sa o arate intr-un deceniu.

fsorini07.06.2008 10:57
Fsorin , dar raul cine l-a produs ??? Asta nu se vede ? Se vede doar ca suporteri si iar suporteri , niste golani si derbedei. Ma rog...solutii sunt dar ciobanul nu a zis ca ar vinde. Daca vinde e egal cu 0. Steaua e singurul lui obiect de reclama. El nu iubeste Steaua si nici nu-i pasa. Daca ii pasa putea sa o arate intr-un deceniu.

Corect metzzz dar uita-te peste un post normal din miile de posturi pe unul din nenumaratele forumuri care trateaza aceeasi problema si anume indepartarea lui Gigi Becali de la Steaua:

"se pare ca mitica e un stelist infocat cum sa nu fie Steaua depuctata sa nu joce nici in UEFA pt ca nu au jucat cinstit pe teren . Becali isi bate joc de suporteri si legile Romaniei afara cu hotiiiiiiiiiiiiiii sa vanda steau ca mai sunt si alti care sa bage bani nu numa Becali sa plece cu Dragomir cu tot.de ce sare Dragomir asa ca si cand ar fi curentat sa apere un hot parca se lupta sa nu se mai faca blaturi si uite ca e la fel si el. jos mafia"

Deci concluzia miilor de posturi anti Steaua este urmatoarea Steaua este o echipa "necinstita" care face blaturi. rezultatele ei se bazeaza doar pe aranjamente cu arbitrii si jucatorii echipelor adverse. Este o echipa infiintata de comunisti si acum cazuta pe mana celui mai mare excroc Gigi Becali. Unii cer desfiintarea echipei care nici macar nu este ilogica daca privim concluziile postarilor lor. Altii ne dau sansa noua stelistilor sa scapam de desfiintare trecand prin purgatoriu: depunctarea echipei, acceptarea ca Steaua sa fie pusa la zidul infamiei si aratata cu degetul ca exemplu de coruptie in fotbalul romanesc, scoaterea ei din competitiile europene, retrogradarea in Liga a doua a treia... Dar toate cu conditia de ne negociat renuntarea la Gigi Becali.

Trebuie sa observam un lucru de care sa ne pazim pentruca este datoria noastra daca iubim Steaua. Acest lucru de care trebuie sa ne pazim este ce se va intampla cu clubul dupa eventuala renuntare a lui Gigi Becali de a mai finanta Steaua. Sa ne pazim pentruca prea isi doresc toti dusmanii separarea de Gigi Becali.

Eu nu-l iubesc, a facut multe prostii care au afectat imaginea clubului dar nu este cazul sa tratam raul Becali prin ceeace ne ofera dusmanii. Daca Becali vinde si cumpara Borcea, Netoiu, Taher si tot neamul lor de ghiorlani ce ne facem ajungem echipa de mana a doua daca nu ne desfiinteaza. Sa ajungem sclavii frustratilor din Giulesti sau a groparilor din Stefan cel Mare sau... Voi sperati ca Steaua are renume prea mare ca sa se ajunga in situatia asta. Uitati-va ce pret pun jigodiile pe istoricul celui mai mare club de fotbal din Romania. Ne porcaiesc cu televiziunile, ziarele, comisiile, federatiile, ligile infiintate si controlate de ei. Ne fac de ras in Europa inventand acte de coruptie exagerand totul impotriva noastra. Ionut Lupescu zice ca a cerut UEFA sa nu elimine Steaua din cupele europene. Adica sa stam linistiti cu jucatorii la nationala poate scoatem rezultate bune pentru Romania si dupa aia ne sacrifica pe altarul eradicarii coruptiei. In aceste momente trebuie sa face ceva dar cu intelepciune si asta nu poate fi decat dialog cu Gigi Becali si alti posibili investitori care sa iubeasca Steaua pentru preluarea Stelei de la Gigi Becali. Este singura posibiliate la oara actuala, alta ne duce in bratele dusmanilor.

fsorini07.06.2008 14:05

Poate v-a scapat declaratia lui Muresan : "Este foarte greu sa joci impotriva unei echipe stimulate financiar, unii ar fi in stare sa faca orice pentru 50.000 de euro." De asta nu vor ei stimulare. Pai adica mai pot castiga ei campionatul. Asta vrea si FRF sa nu stea nimic in calea blaturilor. In curand vor legifera si blatul.

DanStan07.06.2008 14:49
Trebuie sa observam un lucru de care sa ne pazim pentruca este datoria noastra daca iubim Steaua. Acest lucru de care trebuie sa ne pazim este ce se va intampla cu clubul dupa eventuala renuntare a lui Gigi Becali de a mai finanta Steaua. Sa ne pazim pentruca prea isi doresc toti dusmanii separarea de Gigi Becali.

Eu nu-l iubesc, a facut multe prostii care au afectat imaginea clubului dar nu este cazul sa tratam raul Becali prin ceeace ne ofera dusmanii. Daca Becali vinde si cumpara Borcea, Netoiu, Taher si tot neamul lor de ghiorlani ce ne facem ajungem echipa de mana a doua daca nu ne desfiinteaza. Sa ajungem sclavii frustratilor din Giulesti sau a groparilor din Stefan cel Mare sau... Voi sperati ca Steaua are renume prea mare ca sa se ajunga in situatia asta.

Pe naiba. 'Dusmanii' il vor pe Jiji la conducerea Stelei cat mai mult. Le e frica ca de dracu de ziua in care NU vor mai putea asocia Stelei imaginea unui individ cuprins de delir megalomanic cu pusee religioase. Daca Steaua ar fi condusa de un individ care ar refuza aparitiile in presa pentru a provoca scandal dupa scandal probabil ca jumatate din posturile marilor ziaristi ar fi amenintate cu desfiintarea. Avem si-asa niste 'ziare' si 'emisiuni' de sport de doi lei si majoritatea exista doar pentru ca promoveaza scandaliada si prostia. Iar o mare contributie la materialele pe care le difuzeza astia o are marele Jiji, omul care reuseste sa debiteze o tampenie la fiecare doua propozitii formulate.

In ceea ce priveste ipoteza 'cumpararii' de catre Borcea sau Netoiu as zice ca trebuie sa-i consideri pe toti stelistii ca fiind cu adevarat niste oi daca-ti inchipui ca aia ar putea face cu Steaua tot ce vor ei.

Nici macar nu sunt necesare actiuni de forta. In momentul in care Steaua nu va mai obtine rezultate audienta meciurilor difuzate de 'marile' posturi TV se va duce dreaq, Liga lu' Mitica nu va mai putea solicita tembeliziunilor zeci de milioane pentru drepturl de transmisie, coeficientul de tara va reveni la nivele 'normale' care ne vor propulsa in clasamentul UEFA acolo unde ne este locul (locurile 25 - 30) si toti carnatii care acum oracaie impotriva Stelei se vor trezi ca daca nu munceste cineva pentru ei nu mai vin banii. De-abia astept ziua in care nemancatii din fotbal si din presa vor chirai cu 'foamea' in gat iar jegosii din Julesti si baietii trigranitului le vor da cu tifla pe principiul 'acum nu mai avem un adversar cu priza la mase, deci nu mai avem nevoie de voi si in consecinta nu mai avem pentru ce va plati'.

A. mai e ceva : poate-mi povestesti si mie cam cat timp le-ar lua lui Borcea si lui Netoiu pentru a-si asocia imaginea Stelei si a profita de ea.

dr.adrian907.06.2008 14:58
decat sa mai fie tarata Steaua prin gunoi mai bine sa fie desfintata de tot.

@glow cati ani ma baiatule? abramovici :-)) =)) esti foarte optimist. tiriac: caine

mai baiatule nu stii nimic, era o propunere care se refera la oamneni care dispun de resurse financiare si nu ar fi constransi de si cu nimik, dar poate mintea ta inca crude nu stie sa realizeze niste conexiuni pentru a intelege, asta e ...

Mai pune mana pe carte si mai vorbim ... numai bine ! fularsteaua2

Apropo... ai trait in direct finala din '86? sau ai vazut-o si tu dupa fular-campionii ... .

ma eu iti pot fi tata

Bogdan4Steaua07.06.2008 15:19

Nu e vorba de asta. Pur si simplu nu ne place directia spre care aluneca Steaua. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca suporterii isi doresc ca Steaua sa nu joace in Europa. Ideea de baza este ca vrem sa scapam de Becali.

De ce? Pentru ca in ultima vreme avem parte de scandaluri peste scandaluri, exista pentru Steaua doar Liga Campionilor, iar nivelul investitiilor s-a diminuat considerabil. Avem fel si fel de promisiuni, jucatori cu care sa defilam in campionat, dar facem transferuri de ordinul sutelor de mii de euro. Daca vrei sa domini Liga 1 si sa nu te faci de ras in Liga Campionilor, trebuie sa aduci jucatori. Si daca esti investitor serios, nu te bazezi pe banii din Liga. Exact asta face Becali.

Steaua traieste o tragedie. Creditorul musca incet-incet din acest simbol, iar o parte importanta a romanilor asociaza Steaua cu Becali.

Spui ca dusmanii isi doresc despartirea de Becali. Pentru a mia oara: si noi ne dorim despartirea de Becali. Exista dusmanii Stelei si dusmanii lui Becali. Sunt doua lucruri distincte. Dusmanii Stelei sunt suporterii echipelor adverse, sau unii ziaristi frustrati, care simpatizeaza cu echipa X sau Y. Dusmanii lui Becali sunt mult mai multi, si din pacate de multe ori lovesc in Steaua pentru a-l ataca pe Becali.

Si stai linistit, daca vinde Becali nu ajungem sclavii nimanui. E o falsa problema. 90% din porcaiala aceasta generala impotriva Stelei se datoreaza lui Becali. Chiar nu se vede ca incepem sa devenim la fel de "iubiti" ca si Dinamo? Oare de ce?

mihaicc07.06.2008 15:23

Din ce citesc pe aici se pare ca am ajuns pe forumul cainilor.Nici cei mai mari dusmani ai Stelei nu doresc defintarea sau retrogradarea clubului.Nu sunt fan Becali dar atata rautate impotriva Stelei nu am vazut pe nicaieri.VOI NU SUNTETI FANI AI Stelei.Mai bine oaie decat javra imputita!!

Bogdan4Steaua07.06.2008 15:34

@mihaicc:

Suporterii Stelei nu doresc retrogradarea echipei. Se prezenta o situatie ipotetica. Eliminarea lui Becali ar insemna automat inceperea reabilitarii imaginii clubului. Si da, pentru a ne reface imaginea, as prefera sa ratam Europa un an. Ce sa cautam in Liga? Sa ne facem de ras ca si anul trecut? Pe Becali il intereseaza doar banii garantati din grupele Ligii. Stie ca pentru a face o figura frumoasa sunt necesare investitii masive.

Decat sa investeasca 20 de milioane si sa spere ca reusim sa trecem de grupe, deci sa scoata dublu, mai bine nu investeste nimnic si are garantata o cifra de 10 milioane.

Creditorul judeca matematic:

1. Investeste 20 de milioane, are 20% sanse sa treaca de grupe si sa scoata minim 40 deci 20 milioane profit. Asta inseamna 80% sigur un deficit de 10 milioane in cazul in care nu trecem de grupe.

2. Investeste initial 3-4 milioane, scoate 10, deci un profit 100% sigur de 6-7 milioane euro.

Sigur, Becali alege cea de-a doua varianta, cea a profitului sigur. De ce? Pentru ca singurul lui obiectiv este banul. Chestiile cu "egalul lui Abramovici" sunt baliverne de doi lei. Nu isi doreste acest lucru, putin ii pasa de Steaua. Clubul este doar o sursa de venit si un instrument electoral.

Intre oaie si javra aleg sa fiu STELIST. Oaie nu inseamna Stelist. Oaie este exact atributul aplaudacilor lui "nea' Gigi".

mihaicc07.06.2008 15:40

Nu e vorba de asta. Pur si simplu nu ne place directia spre care aluneca Steaua. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca suporterii isi doresc ca Steaua sa nu joace in Europa. Ideea de baza este ca vrem sa scapam de Becali.

De ce? Pentru ca in ultima vreme avem parte de scandaluri peste scandaluri, exista pentru Steaua doar Liga Campionilor, iar nivelul investitiilor s-a diminuat considerabil. Avem fel si fel de promisiuni, jucatori cu care sa defilam in campionat, dar facem transferuri de ordinul sutelor de mii de euro. Daca vrei sa domini Liga 1 si sa nu te faci de ras in Liga Campionilor, trebuie sa aduci jucatori. Si daca esti investitor serios, nu te bazezi pe banii din Liga. Exact asta face Becali.

Steaua traieste o tragedie. Creditorul musca incet-incet din acest simbol, iar o parte importanta a romanilor asociaza Steaua cu Becali.

Spui ca dusmanii isi doresc despartirea de Becali. Pentru a mia oara: si noi ne dorim despartirea de Becali. Exista dusmanii Stelei si dusmanii lui Becali. Sunt doua lucruri distincte. Dusmanii Stelei sunt suporterii echipelor adverse, sau unii ziaristi frustrati, care simpatizeaza cu echipa X sau Y. Dusmanii lui Becali sunt mult mai multi, si din pacate de multe ori lovesc in Steaua pentru a-l ataca pe Becali.

Si stai linistit, daca vinde Becali nu ajungem sclavii nimanui. E o falsa problema. 90% din porcaiala aceasta generala impotriva Stelei se datoreaza lui Becali. Chiar nu se vede ca incepem sa devenim la fel de "iubiti" ca si Dinamo? Oare de ce?

Si eu imi doresc altfel de patron.Dar sa ne razboim acum cu Becali este o crima la adresa Stelei.Daca tu imi spui alt patron din fotbal mai performant decat ciobanul nostru sunt gata sa ma alatur voua.Steaua trece printr-un moment dificil acum si noi ne comportam ca niste oameni fara discernamint.Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla daca ne exclud din CL.Eu vreau Steaua in CL SI SA LUAM TITLUL LA ANUL.Tu vrei sa ne iubeasca restul echipelor din Romania?Nu o sa te iubesca niciun suporter rapidist,dinamovist sau clujean indiferent de cine este patronul Stelei(poate sa vina si Papa).Va rog sa judecati bine inainte de a scrie.

fsorini07.06.2008 15:48
@mihaicc:

Suporterii Stelei nu doresc retrogradarea echipei. Se prezenta o situatie ipotetica. Eliminarea lui Becali ar insemna automat inceperea reabilitarii imaginii clubului. Si da, pentru a ne reface imaginea, as prefera sa ratam Europa un an. Ce sa cautam in Liga? Sa ne facem de ras ca si anul trecut?

Intre oaie si javra aleg sa fiu STELIST. Oaie nu inseamna Stelist. Oaie este exact atributul aplaudacilor lui "nea' Gigi".

Eliminarea lui Becali trebuie asociata cu preluarea clubului de cineva care sa iubeasca Steaua. Asta cred eu ca este conditia obligatorie. In fond este o parere si o spun poate dau idei cui trebuie. In fond de asta postez aici poate ca ce spun eu sa fie de folos clubului. Si nu inteleg ceva, daca dusmanii ma fac oaie de ce sa ma cred oaie? Inseamana ca eu am o problema nu ei.

mihaicc zice: "Tu vrei sa ne iubeasca restul echipelor din Romania?Nu o sa te iubesca niciun suporter rapidist,dinamovist sau clujean indiferent de cine este patronul Stelei(poate sa vina si Papa).Va rog sa judecati bine inainte de a scrie."

si are perfecta dreptate. Sunt suporter stelist de 50 de ani si pot sa spun ca niciodata nu am fost iubiti de rivali si nu vom fi iubiti. Cei mici nu-i iubesc pe cei mari niciodata. Asa ca daca Steaua performeaza in continuare ne vor uri in continuare. In fond nu este problema noastra. Problema noastra este sa fim ce am fost si mai mult de atat si daca dusmanii mor de invidie este treba lor.

mihaicc07.06.2008 15:55

Bogdan4Steaua

Nu stiu unde gasesti tu patroni care sa investesca bani la Steaua zeci de milioane.Eu vad niste mascarici la Dinamo si niste bufoni la rapid.Si te rog sa nu-mi amintesti acum de muresan si ungurul ala de la c.f.r.Decat astia, il prefer pe Becali.Si ca sa vina cineva nou ii trebuie 5-6 ani sa invete care e treaba prin Liga 1.Ei bine, ani astia eu vreu sa ma bucur de titluri si Cl cu Steaua.Peste 5-6 ani poate acumulam experienta si putem visa si la fazele superioare din Cl.Si poate pana atunci ciobanul scapa de obsesia lui electorala si se potoleste.

PAREA MEA ESTE CA IN ACEST RETUR CIOBANUL NU FACUT DECAT SA ACORDE SANSE EGALE Stelei IN FATA c.f.r.-ului.Vad ca voi uitati cum a castigat c.f.r-ul punctele in acest campionat.

DanStan07.06.2008 16:13

In acest moment Steaua are nevoie de o pauza. A inceput 'hegemonia' nonvalorii pentru ca sunt foarte multi bani la mijloc si prea multi rechini vor sa profite. Jiji e vinovat si pentru faptul ca nu s-a adaptat situatiei. Atunci cand a reusit sa acapareze Steaua a fost destept in sensul ca a mizat pe mentinerea valorilor la echipa si pe cresterea valorii de piata a acestora prin construirea unei echipe competitive. A lasat profesionistii sa-si faca treaba. Pentru vremurile alea era un pas inainte pentru ca celelalte echipe mizau doar pe vanzarea imediata de jucatori in strainatate fara sa se preocupe de viitor. Timp de cativa ani a functionat si, profitand de 'noutatea' abordarii, Jiji a devenit popular si s-a putut impune in mass-media. Semifinala de Cupa UEFA si participarea dupa multi ani in grupele CL au atras catre fotbal multi 'stelisti' de conjunctura care nu stiau prea multe despre fotbal si au preluat urgent asocierea Steaua = performanta = Jiji. Combinat cu tampenia presei care s-a stradiut ani de zile sa impuna ideea cum ca doar ce realizeza un cetatean plin de bani e demn de luat in consideratie a rezultat ca performantele Stelei se datoreaza exclusiv banilor lui Jiji. Jucatorii, ceilalti conducatori, fostii jucatori si conducatori, performantele anterioare nu mai contau. Tot ce conta erau banii lui Jiji. Din acest moment insa au inceput problemele. Jiji a inceput sa se comporte de parca Steaua ar fi populara datorita lui cand de fapt EL e popular datorita Stelei.

Incepand cu toamna lui 2006 insa datele problemei s-au schimbat. In primul rand Romania a devenit atractiva pentru jucatorii straini de valoare medie fiindca urma sa devina membra UE. In al doilea rand din 2007 Romania urma sa poata inscrie 2 echipe in preliminariile CL iar din 2008 urma sa aiba o echipa calificata direct in grupele CL, una in preliminarii si 4 in UEFA. Datele financiare ale problemei erau altele. Jiji n-a inteles. Tot asa cum nu intelege ca pentru 'stelistii de conjunctura' din 2006-2007 banii lui sunt importanti doar daca echipa ar obtine performante superioare celor din acea perioada.

Declaratiile lui sforaitoare nu numai ca nu au priza la acestia dar ii mai si excita pe antistelisti si ii streseaza pe cei ce formeaza 'nucleul dur' al stelistilor, cei ce iubesc echipa indiferent de performante.

Ultima categorie (cateva zeci, maxim cateva sute de mii de persoane) ar vrea mai degraba achizitii de jucatori valorosi decat gargara si circuri cu valize. Dar asta nu-i pe placul lui Jiji pentru ca nu stie daca platind jucatori valorosi isi poate recupera investitiile. In consecinta Jiji tinde sa ignore nucleul dur al suporterilor stelisti si se adreseza stelistilor de conjunctura fara sa-si dea seama ca pana si pentru acestia interventiile sale in presa au devenit un subiect de caterinca. In plus, s-a 'confruntat' cu un adversar mult mai subtil decat pana acum. Atata timp cat s-a putut duela cu scandalagii mioritici gen Borcea s-a putut baza pe avantajul averii superioare. Acum insa are de-a face cu un adversar care se bazeaza pe soparlitze de presa si care a reusit pentru prima data sa coalizeze antistelistii in asa fel incat orice actiune impotriva Stelei sa devina posibila. Acum ar fi fost nevoie de un alt Jiji, unul mai subtil si mai precupat de contracararea miscarilor subterane decat de imaginea lui din presa. In loc de asa ceva am vazut un Jiji care vorbea de butoane cand nu era cazul, care se lauda zi de zi cu implicarea sa in formarea primului 11, care isi supralicita la fiecare interventie in presa omnipotenta.

Pur si simplu a fost pe langa. A avut de-a face cu un adversar mai puternic si si-a luat o mare tzapa. Ramane intrebarea daca e capabil sa faca fata unui astfel de adversar. Fiindca daca nu e atunci viitorul Stelei e sumbru.

mihaicc07.06.2008 16:14

Si eu imi doresc altfel de patron.Dar sa ne razboim acum cu Becali este o crima la adresa Stelei.Daca tu imi spui alt patron din fotbal mai performant decat ciobanul nostru sunt gata sa ma alatur voua.Steaua trece printr-un moment dificil acum si noi ne comportam ca niste oameni fara discernamint.Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla daca ne exclud din CL.Eu vreau Steaua in CL SI SA LUAM TITLUL LA ANUL.Tu vrei sa ne iubeasca restul echipelor din Romania?Nu o sa te iubesca niciun suporter rapidist,dinamovist sau clujean indiferent de cine este patronul Stelei(poate sa vina si Papa).Va rog sa judecati bine inainte de a scrie.

MoWeed07.06.2008 16:19

@mihaicc

Si ce performante avem acum? Locul 2 si eliminare prematura din Cupa Romaniei? Astea sunt performantele?

Mai bine vine un om care sa investeasca. Nici nu trebuie sa fie stelist sau roman, ci trebuie sa fie un afacerist desavarsit care sa vada ca brandul Steaua are potential si cu o investitie initiala consistenta poate sa creeze un club mare.

Daca se investeste calumea nu e nevoie de 5 ani pentru a se obisnui cu Liga 1. Si oricum as fi de acord si cu 5 ani de seceta daca ar veni un investitor serios care sa construiasca cu adevarat. Trofee avem destule as accepta o seceta pentru a scapa de acest imbecil care n-are nici o treaba cu fotbalul, acest parvenit care crede ca daca are bani i-se permite orice. MAcar daca face profit din Steaua sa aiba bunul simt sa nu faca declaratiile lui cretine...

Tu zici ca noi nu suntem stelisti dar tu care il sustii pe Becali cum esti. Sa iti amintesc ca acum vreo luna declara ca decat sa pateasca el ceva mai bine retrogradeaza Steaua. Daca tu sustii un asemenea retardat este treaba ta, dar nu veni tu sa ne dai noua lectii cum trebuie sa ne comportam ca stelisti.

Inteleg ca rivalii nu ne vor iubi niciodata. Nici nu vreau asta pentru ca ar fi o utopie. Dar absolut toti fanii de fotbal au ajuns sa ne urasca. Am ajuns mai antipatici decat dinam0 si e doar o chestiune de timp pana vom pleca de la meci cu TAB-urile. Asta datorita felului de a fi a lui Becali.

metzzz07.06.2008 16:43

mihaicc, ca sa te calmez repede. Ai auzit de Ilie Nastase si ce a facut el pentru FRT ?? cate parale a adus ?? Nu. Atunci informeaza-te si afla ca Ilie e in primul rand un domn inteligent si care stie tot poporul ce poate. Ma rog... astia care il sustineti pe cioban imi intariti impresia ca daca el nu ar mai fi voi v-ati arunca de la 10. :no:

Bogdan4Steaua07.06.2008 16:44

Nu este nici o crima la adresa Stelei. Becali nu este indispensabil Stelei. Becali a investit in Steaua pentru un profit ulterior, atat financiar cat si pe plan politic.

Pe plan politic a dat chix. Pe plan financiar, si-a scos parleala in ultimele 2 sezoane. Acum a realizat toata lumea cat este Becali de darnic cu Steaua. Am ratat calificarea directa in Liga, investim sume infime. Momentan, cel putin doi patroni investesc/vor investi mai mult decat Becali: Paszkany si Taher. Spuneti ca avem un nucleu valoros, dar problema este ca serpii Giovanni si Victor Becali abia asteapta sa vanda doi- trei jucatori din acest nucleu. Si o vor face dupa Euro.

"Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla daca ne exclud din CL". Ce sa se intample? Nu va mai avea profit Becali? Din pacate cred ca faci parte din categoria celor carora o participare in grupele Ligii Campionilor ii inchide gura. Poti sa fii numit derbedeu, vagabond de catre Becali, daca vine Real la Bucuresti, gata, totul e OK.

" Tu vrei sa ne iubeasca restul echipelor din Romania? Nu o sa te iubesca niciun suporter rapidist,dinamovist sau clujean indiferent de cine este patronul Stelei(poate sa vina si Papa).Va rog sa judecati bine inainte de a scrie."

Nu ma refeream, evident, la rapidisti sau dinamovisti. Ma refeream la echipele mai mici, fara pretentii. Echipe care ii huiduiau pe dinamovisti pe orice stadion, iar pe noi ne aplaudau dupa meciurile bune facute in Cupa UEFA. Acum avem parte de primiri din ce in ce mai ostile pe toate stadioanele. S-a incetatenit, tot datorita acestui creditor nesanatos la cap, ideea ca noi am face blaturi. Ce sa creada X sau Y daca Becali vorbeste zi de zi de butoane? Unii chiar il iau in serios. Pe mine unul m-au deranjat ironiile galeriei Vasluiului de exemplu. Nu trebuie sa fim primiti cu flori neaparat, dar momentan ura impotriva Stelei creste simtitor.

Pentru cei de la Poli AEK, UTA si Dinamo reprezentau dusmanii de moarte. Acum, in topul "preferintelor" acestor suporteri stam noi. O parte din vina o are si sub-podarul Iancu, dar Becali contribuie din plin la acest clasament.

Steaua nu mai are onoare, Liga Campionilor e singurul obiectiv. Chiar nu se vede ca dorintele creditorului sunt litera de lege?

1. "Nu ma intereseaza Cupa Romaniei". Cand am castigat ultima data Cupa? Cand am avut ultima oara satisfactia sa ridicam acest trofeu deasupra capului?

2. "Daca la inceputul campionatului cineva mi-ar propune sa terminam pe locul 2 si sa jucam in Liga Campionilor, as accepta imediat". Asta se si intampla acum. Atata timp cat locul 2 permite accesul in Liga, pentru Becali ratarea campionatului nu reprezinta o problema.

DanStan07.06.2008 16:44

'O crima la adresa Stelei' ? Domnu' mihacc, explica-i tu iubitului tau patron ca vremea fitzelor la TV a trecut. Paszkanyi si prietenii sai au reusit sa se impuna facand cel putin LA FEL DE MULTE MANARII ca si omnipotentul dara fara sa se laude cu asta. Mai mult, Paszkanyi si prietenii sai au reusit sa deturneze atentia de la manariile proprii in timp ce marele geniu carpatin A ATRAS atentia asupra propriilor manarii, reale sau inchipuite.

In ceea ce priveste participarea la CL si titlul de la anul as vrea sa te intreb un singur lucru : esti sigur ca la anul oierul nu va lua din nou vreo tzapa din partea cuplului DNA-FRF ? Ca din cate se vede NU se poate apara de manariile astora decat urland isterizat la TV. Nu uita ca titlul inseamna bani din participarea in grupele CL si poate, cine stie, destinatarul banilor alora e altul decat Jiji omnipotentu'.

Sa ne iubesca restul echipelor ? Mi se rupe. Pot sa ne urasca pana se plictisesc. Dar romanii aveau o vorba : 'dezbina si stapaneste'. Domnu' finantator a reusit performanta de a UNI toate curentele anti-Steaua si anti-Becali. Jmekeria e sa-i faci intr-un fel sau altul pe antistelisti sa se manance intre ei iar pe antibecalisti sa nu se alature antistelistilor. A facut Marele Om asa ceva ? Nu. Ne-a servit povesti despre cum va castiga EL titlul prin interventii personale. Exact ceea ce asteptau aia care vor sa execute Steaua. Si ma intreb foarte serios ce va face daca va fi strans cu usa de 'prieteni' : pentru a fi lasat in pace va declara ca Steaua e cel mai blatist club al tututror timpurilor ? Sau ca TOATE performantele Stelei se datoreaza exclusiv interventiilor sale extrasportive ?

mihaicc07.06.2008 16:53

Eu nu-l sustin pe Becali.Eu sustin Steaua si nu depinde de mine sau de tine daca Becali va pleca de la Steaua.Pana una alta Becali este cel mai performant patron de club de dupa revolutie.Sa vorbim realist:eu nu vad om de afaceri in Romania capabil sa bage mai multi bani in echipa decat el.Daca tu imi dai un nume discutam...

L-am blestemat si injurat in cazul Hagi,dar spun si repet ca in acest retur nu a gresit cu nimic.A facut ceea ce trebuia sa faca.A DAT SANSE EGALE ECHIPEI IN FATA c.f.r-ului

DanStan07.06.2008 16:59

E atat de performant incat toate creditele acordate clubului s-au dus dreaq pentru ca e incapabil SA-SI GURA.

Nici eu nu vad om de afaceri din Romania care sa-si omoare investita in asa hal doar pentru ca e obsedat de ideea de a se lauda in public.

Dar de ce a fost nevoie ca Jiji sa DEA atat de multe sanse echipei ? Cumva pentru ca vroia sa castige banii din CL cu investitii (credite) MINIME ? Cumva pentru ca se implica in formrea echipei desi HABAR NU ARE de fotbal ? Cumva pentru ca impune in echipa jucatori care ii aduc CAPITAL POLITIC ? Cumva pentru ca EL trebuie sa apara ca cel ce le face pe toate ?

mihaicc07.06.2008 17:05

Steaua in afara performantelor interne a facut CATE CEVA SI PRIN EUROPA.Steaua este cea mai titrata echipa romaneasca in EUROPA de dupa revolutie.Daca ai parcurge numele jucatorilor care au jucat pana in semifinala cupei UEFA o sa intelegi ce inseamna sa joci la Steaua.Jucatori care acum nu mai spun mare lucru au facut istorie in tricoul ros-albastru.

DanStan07.06.2008 17:20

Exact, Steaua 'a facut ceva si prin Europa'. Si-a castigat astfel o reputatie exceptionala. Chiar si printre antistelisti, chiar daca nu are importanta. Insa acest stimat domn creditor nu numai ca a folosit aceasta reputatie in interes propriu dar a reusit si sa transforme aceasta superioritate in ceva neglijabil. De ce ? Pentru ca domnia sa TREBUIA sa se manifeste balcanic, mioritic, si in Europa nu prea te poti lauda cu butoane si manevre oculte.

Jucatori care acum nu mai spun mare lucru au facut istorie in tricoul ros-albastru.

Exact. Si ? Inchipuie-ti ca FC Liverpool n-a avut nici o jena ca dupa ce a castigat CL in 2005 sa-i trimita pe Baros la Aston Villa, pe Smicer la Bordeaux, pe Hmman la Manchester City, pe Traore la Charlton ... Nu i-au pus in vitrina, nu le-au acordat un statut de etern titlular. I-au transferat pur si simplu.

«1234»