E slabut rau de tot Tatarusanu. A mai costat si o gramada de bani,mai bine il achizitionam pe Pantilimon,daca tot vroiau un portar tanar si lungan.
E slabut rau de tot Tatarusanu. A mai costat si o gramada de bani,mai bine il achizitionam pe Pantilimon,daca tot vroiau un portar tanar si lungan.
E slab intr-adevar.
O noua gafa de poveste a lui Ciprian, in meciul cu CFR, la Cluj, la scorul de 1-0 pentru ai lui.
probabil va fi alta teapa marca "managementul Steaua"
avem cei mai slabi conducatori din Liga 1
il antreneaza Jiji si il face cel mai bun portar din lume dupa care il vinde pt 40 de milioane de € la Steaua 2 sau la gloria buzau.
Traiasca monetarismul si elitarismul.
In acelasi meci cu CFR, Ciprian a aparat un penalty in minutul 86.
In acelasi meci cu CFR, Ciprian a aparat un penalty in minutul 86.
serios???
oricum la cate gafe a facut sezonul asta, imi mentin afirmatia
Ce panarama de portar ne-am luat!
E o combinatie intre Carlos si Zapata.In zilele lor negre...
Ce panarama de portar ne-am luat!E o combinatie intre Carlos si Zapata.In zilele lor negre...
Mare panarama , o sa ne fie dor de Zapata , chiar si de Carlos
Chiar daca vine din vara,eu nu cred ca va fi titular.
Eu zic sa asteptam. Am incredere in Tatarusanu. Sper sa nu ma insel.
E tanar si promite dar nu cred ca e mai bun decat Zapata, pe viitor nu se stie. Lucrat cum trebuie, Zapata ar fi cam al doilea portar din campionat.
asta e marele viitor al nationalei Romaniei si al Stelei ?
ciprian tataruseanu ? la cate meciuri la care m-am uitat in care apara el nu am vazut o parada, un meci mare facut de el, doar meciuri mediocre spre slabe! ![]()
L-a luat Jiji, la ce va asteptati? ![]()
]Mah eu cred k o sa fie primele 2-3 luni titular,iar apoi tot Zapata al nostru intra in poarta.....Nu-i dau sanse sa fie titular meci de meci....doar nu-i BUFFON.
POATE O SA FIE BUFON!!! ![]()
ei ei...un portar de nota 10...din toate punctele de vedere...e sigur, hotarat, increzator in fortele proprii si concentrat asupra jocului...si e foarte chipes:P....
Bun portaru.. place de el ^_^
Tãtãrusanu: "Ne îngrijoreazã cã am luat un punct din trei meciuri în Ghencea"
Asa este insa , pe mine ma ingrijoreza ca Tatarusanu a ajuns titular in fata lui Zapata ...
ei ei...un portar de nota 10...din toate punctele de vedere...e sigur, hotarat, increzator in fortele proprii si concentrat asupra jocului...si e foarte chipes:P....
Cred ca tu mai mult esti fermecata de cum arata,pana acum nu a dovedit ca e un portar care sa merite sa fie titular la Steaua!Ba chiar as zice ca e cam nesigur,mie momentan mi se pare un portar slab,sper ca prestatiile lui viitoare sa ma contrazica.
bun tatarusanu asa ni mie unu imi place dar in fotbal trebe sa ai si apaare buna zic eu
Mai are de crescut Tatarusanu. E titular incontestabil ca vezi Doamne ce il mai iubeste jijel... ca in rest ... Zapata e cu 3 clase peste.
eu zic ca Tatarusanu e speranta Stelei deoarece in 2008 zapata a inceput sa faca ca si Carlos asa ca ... ![]()
eu zic ca Tatarusanu e speranta Stelei deoarece in 2008 zapata a inceput sa faca ca si Carlos asa ca ...![]()
Vai de sperantele si viitorul nostru atunci
zapada am pierdut puncte cu el foarte importante orcu tatarasunu nr 1
Stie cineva ceva,s-a accidentat aseara?