FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum vrei sa arate fcsteaua.ro ?

«123»
Virgil29.05.2008 19:17
@ Virgil

Adrian a venit cu o sugestie. Nu cred ca era cazul sa ii dai peste bot cu regulamentul.

Eu nu dau peste bot nimanui. Exprimarea ta mi se pare deplasata. Totusi, i-am precizat acel pasaj, pentru ca el se afla de ceva timp in eroare vizavi de aspectul vizat.

LARI29.05.2008 19:22

Mie imi place teribil de mult faptul ca poti posta si citi comentarii extrem de usor; sper ca asta sa nu dispara.

Mi-ar mai placea sa se poata comenta si la sondaje, pentru ca sunt sigur ca ar fi deosebit de comentate. Mai ales ca, deseori, intrebarile sunt incitante si ar necesita o dezbatere, ceva...

Sau, atunci cand postati, in partea din dreapta de obicei, materiale gen "La multi ani lui..." sa putem sa-i uram acolo ce avem de urat, nu in alte topicuri, cum se intampla in marea majoritate a cazurilor. Da, stiu ca exista topicuri speciale la fiecare jucator in parte (pt echipa actuala), insa ma gandesc ca ar fi mai de efect si o chestie de genu' asta.

In rest, si eu sunt mai mult decat multumit de modul in care se prezinta site-ul. Ma bucura, pe de alta parte, ca sunteti ambitiosi si va doriti mai mult.

As mai avea o sugestie, insa stiu ca ar fi ceva mai greu. Materiale despre Steaua se gasesc nu numai pe site-urile ciornelor gsp si prosport, ci si pe portalurile altor ziare sau televiziuni. Sunt multe tampenii scrise si pe-acolo, fara indoiala, dar sunt si lucruri interesante, care nu apar in "ziarele de sport". N-ati putea sa postati, la rubrica "Stiri" si respectivele materiale? Cu mentionarea sursei, cu link catre ei, cu tot tacamu', sa nu iasa shukar cu aia...

Ma grabesc sa spun faptul ca stiu ca ati insistat de multe ori pe marginea "amanuntului" ca nu aveti suficient timp la dispozitie pentru toate lucrurile pe care ati dori sa le faceti. Dar daca tot suntem la rubrica de sugestii...

Nu vreau sa inchei fara a va multumi ca existati! Acesta este singurul site pe care am cont si pe care postez comentarii. Sunteti niste adevarati! :worthy:

Astristul29.05.2008 20:07
Fondul asta alb mi se pare putin obositor pentru ochi. Un fond mai inchis ar fi mai odihnitor. Un fond albastru inchis sau negru cu litere albe sau galbene (rosu si albastru nu ar merge chiar daca astea sunt culorile echipei).

Eu prefer fondul mai deschis (alb de preferinta), cu fundal ros-albastru.

Inca o chestie care ma enerveaza este faptul ca eu daca scriu Dinamo sau CFR toate cu litere mici, forumul mi le ia cu litere mari. :dry:

In rest, site-ul (si implicit forumul) mi se par OK. Daca o sa ramana la fel nu o sa am nimic impotriva! :wink:

andyro29.05.2008 20:28

Hmmm...

1. RSS feed pentru stiri si comentarii noi (poate exista deja, eu n-am vazut optiunea)

2. As pastra partea cu meniul de sus + poza + articol principal/secundar, mi se pare destul de OK. Ce as modifica ar fi cele 2 coloane "laterale", cel putin cea din dreapta. Sunt foarte aglomerate, si dau senzatia ca pur si simplu s-a mai pus cate una la intamplare. Ce as face acolo ar fi

- sa maresc spatiul utilizabil

- sa pun in dreapta un videoplayer MARE cat poza + articol principal + articol secondar.

- coloana din stanga as face-o din meniuri expandabile, lasand doar titlurile si eventual o poza; aici nu sunt foarte hotarat, imi place si cum e acum.

- in coloana din dreapta as lasa doar ultimele articole si eventual ultimele comentarii de pe forum; toate celelalte linkuri le-as pune in meniul de sus (felicitari, poze, linkuri, noutati pe tracker, sondaje, samd). Tot aici ar ramane loc si de (o) reclama.

Ar mai fi niste chestii micute (linkuri, etc), dar in principiu cam asta cred ca ar trebui schimbat. Practic, toate schimbarile de mai sus sunt orientate spre simplificarea si "aerisirea" siteului.

ANTIgigi29.05.2008 21:03
@ANTIgigi

Eu unul ascult muzica in timp ce intru pe site. Nu cred ca ar fi bine sa iti intre automat muzica, ci ar fi o idee sa ai o optiune sa pui muzica.

Daca vrei iti pui, daca nu nu

Ma refeream la faptul ca la un asa site sa te intampine, ca sa zic asa, imnul echipei (ceea ce momentan nu exista) sau ceva reprezentativ pentru echipa! Ma gandesc ca si alte site-uri ale echipelor mari au aceasta varianta. Si optiunea cu muzica selectata ar fi ok.

Bundy29.05.2008 21:03

Eu propun introducerea pe prima pagina a unei sectiuni dedicata fostelor si actualelor glorii ale Stelei(poze, performante, scurte fisiere video de ex ...) Ar fi mai usor pt cei mai tineri si nu numai sa inteleaga mai bine ce inseamna Steaua, sa-i cunoasca trecutul, sa fie ca un fel de "training" pt stelistii mai tineri care s-au nascut in "era" Becali.

Tz3pI29.05.2008 21:29

Un nou design pentru meniul cu butoane de sus si in functie de disponibilitatile unora sa se faca sectiuni separate si pentru alte sporturi ale Clubului Steaua: clasament la zi, meciul anterior si urmator, etc.

Azzido29.05.2008 22:34

am facut o schita in word.

vreau sa-mi spuneti daca e ok asezarea in pagina, aproximativ cel putin.

DESIGN_FCS.jpg

design_fcs.doc

grizzly29.05.2008 23:22

@ azzido, arata ok, dar da-ne si niste eventuale culori, te rog.

1. e ok si asa cum e, nu as avea de ce sa ma plang.

2. eventuale sugestii, una on topic, bagati la vizualizare ultimele 20 de commenturi.

off topic, faceti ceva cu sectiunea download. nu mai exista wallpapere recente.

mariti interactivitatea. ceva premii pt useri, bineinteles in conditiile si termenii stabiliti de voi, nu ar strica.

3. am vazut un reply despre suporterii altor echipe. atata timp cat respecta regulile forumului eu cred ca sunt liberi sa isi expuna parerea. asta nu inseamna ca o sa si le impartasim ideile.

carminastan29.05.2008 23:35
Hmmm...

1. RSS feed pentru stiri si comentarii noi (poate exista deja, eu n-am vazut optiunea)

RSS feed exista si functioneaza. Eu il folosesc.

w3bmaster29.05.2008 23:50

Ca design nimik schimbat (e deja brandu sitului) plus ca e simplu si stim cu toti Simple is Bether

Ca functii ar fi tare daca de pe site vizitatorii ar putea vedea online meciurile (mai ales pt stelistii din afara)

Alta functie importanta ar fi sa oferiti meciurile Stelei spre download

Ar fi super daca ati adauga aceste functii

Bafta

Lavrente_sb30.05.2008 01:10

In primul rand ar fi placut sa AVEM...noi toti suporterii o pagina pe intreaga latime a unui browser. Arata bine si asa cum a fost pana acum dar parca totusi ar fi mai placut sa vizionez o pagina pe tot spatiul vizibil in browser....bine...eu folosesc opera, nu stiu daca in explorer, mozilla sau alte browsere bazate pe netscape e altfel...

Sincer as aprecia si o sectiune a paginii dedicate exclusiv grupelor de juniori...incluzand echipele, antrenorii, rezultatele, si asa mai departe. Am impresia ca la Steaua exista in momentul de fata un proiect pe termen lung privind tineretul si cred ca ar fi important pt noi sa stim ce se intampla acolo.

Nu as mai prelua si pune pe site articole de prin presa, eventual articole oficiale de pe site-ul oficial(chiar daca am impresia ca si acolo multe din articole sunt cosmetizate sau scrise numai ca sa ne placa - ma intreb cine e responsabil pentru publicarea acestor articole pe site-ul oficial si ce fel de coloana vertebrala are...). In ultima vreme au fost cam multe (cifra absoluta) articole venite din presa care sincer pentru mine nu mai conteaza de ceva vreme incoace.Nu merita sa mai preluati nici cel mai mic detaliu din presa, avand in vedere cat sunt in stare sa minta ziaristii sportivi de la noi in ziua de azi.

In rest nimic de obiectat, poate un scurt retus al designului. Sincer imi place site-ul si acum darnu toti sunt ca mine si poate unii apreciaza un look mai modern. Poate ar atrage si noi suporteri...generatia care urmeaza isi culege toate informatiile pe net. De aceea asi folosi un concept invatat in industria auto, care cred ca ar putea fi aplicat si in ceea ce priveste site-ul, si anume, mai intai trebuie sa atragi clientul(prin design), sa intre in masina (in cazul de fata sa ii placa siteul), apoi sa il tii in masina ( sa ii placa continutul...sa se identifice cu acesta).

O alta idee ar fi in fiecare luna(sau saptamanal) sa publicati un articol despre un anume jucator din actuala echipa sau o fosta legenda sau glorie a Stelei. Cred ca asta ar educa actualii semi-suporteri despre actualii jucatori precum si despre fostii eroi ai Stelei si povesetea echipei.

Cam atat as avea de comentat acum. Promit sa revin cu idei consructive!

Multa bafta si MULTUMIM pentru TOATA MUNCA DE PANA ACUM!!!!!!!!!!!!!!

DanStan30.05.2008 01:31

Stiu si eu ce sa zic ... poate c-ar fi necesare unele mici imbunatatiri dar pe de alta parte ar trebui pastrata functionalitatea actuala a site-ului si nu stiu daca e posibil. Sunt membru si pe alte forumuri si am remarcat faptul ca in multe cazuri 'imbunatatirile' acelor site-uri au dus la reducerea functionalitatii.

Decat sa fie nevoie de 2-3 minute pana se incarca complet o pagina prefer un format mai simplu.

steaua-no130.05.2008 06:55

ce nu-mi place la site : la sectiunea stiri inca mai bagati articole luate din "ziarele de sport" din Romania, avand vreo 2-3 ani de cand intru aici am observat ca le-ati mai rarit si dati doar ce credeti voi ca reprezinta o stire adevarata, nu "bombe" din alea de prost gust, da' cel mai bine, cred, ca ar trebui scoase de tot de aici.

ce-mi place la site : este un site usor de "manevrat" fara prea multe brizbrizuri, prima pagina arata bine (da' unele la mici schimbari la ea cred ca ar fi bine venite).

in rest totul mi se pare destul de ok.

Duckadam30.05.2008 07:04
@MoWeed . ultrash . Duckadam

Nu v-ati saturat ca , de cate ori intrati sa vedeti aceeasi pagina invechita ? cu aceleasi poze , adrese , acelasi look de cativa ani .... a venit timpul pentru o schimbare , nu putem ramane "imbracati" cu aceleasi "haine" . Echipa se schimba , conducatorii se schimba , antrenorii se schimba , forumul de ce nu s-ar schimba? macar odata la cativa ani.

Eu sunt multumit ca atunci cand intru pe site gasesc articole noi, multe din ele foarte bine realizate, gasesc poze de la meciuri. Pe forum nu prea intru asa ca nu zic nimic de acest aspect

ariven2130.05.2008 07:08

Site-ul lui bayer munchen ii acelasi de vreo 6-7 ani...Nu mi se pare urat de fel.

Tot respectl pentru initiativa dar eu unul sunt foarte multumit cum arata acum...Estetic este excelent, rosu si albastru fiind 2 culori tari, care deranjeaza ochiul dupa o vizualizare indelungata. Meniurile sunt dinamice, forte usor e folosit.

E simplu, e la obiect are de toate. Inca plusurile acestui site depasesc cu mult minusurile.

Vreau sa dau un exemplu. Nu intotdeauna ultima varianta a unui soft este cea mai buna si mai usor de folosit...Asa ca din punctul meu de vedere acest site isi poarta cu demnitate hainele vechi dar inca elegante.

bijoux_bz30.05.2008 07:16
In regulamentul fcsteaua.ro exista urmatorul pasaj:

Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului.

Sper ca e formulata cat se poate de clar pentru a fi inteles de oricine. Indiferent de sex sau pregatire.

sunt de acord. nu sunt insa de acord cu javrele. ar trebui dati afara toti cei care zic ca sunt javre. oricum sunt convins ca nici ei nu ne-ar primi pe forumul lor

totusi linkurile pt forum( cu topicurile recente) le-as pune mai sus sa se vada inca de la inceput.

Verssace30.05.2008 07:26

Mie sincer mi-ar placea sa ramana asa cum este .. si sa fie afisate primele 20-25 de comentarii.. nu primele 10 , cam atat , succes si ...... FORZA Steaua :-x

axl30.05.2008 07:43
In primul rand ar fi placut sa AVEM...noi toti suporterii o pagina pe intreaga latime a unui browser. Arata bine si asa cum a fost pana acum dar parca totusi ar fi mai placut sa vizionez o pagina pe tot spatiul vizibil in browser....

Aceeasi sugestie o am si eu.

In legatura cu adresele de m***@***, cred ca e doar o bataie de cap in plus.

enjoy30.05.2008 09:46

un site excelent. el trebuie sa ramana simplu si usor de manevrat, nu toti suntem asi in informatica si atunci pentru novici ar fi mai greu. nu ma pricep suficient dar e bine sa fie acces la el de pe cel mai slab internet ce se ofera pentru a-l putea utiliza cat mai multi suporteri. felicitari pentru eforturi si succes!

DelPiero1030.05.2008 10:35

Eu nu cred ca e nevoie de o restilizare a site-ului!Sincer,site-ul e suficient de aratos si mai ales,usor manevrabil...

Dragoshel30.05.2008 10:49

1. Butoanele de meciu, sub banner

2. mai multe articole pe prima pagina

3. un banner mai mare cu traker-ul, e ceva unic pe un site cu Steaua, si trebuie sa iasa in evidenta

4. deocamdata atat...

si FARA butoane, bannere in flash, or arata ele bine dar merge nasol situl

Rerun30.05.2008 12:14

Nu cred ca e bine sa schimbati prea multe la site. Vedeti GSP si Prosport care prin ultimele schimbari s-au facut de kkt, e un chin sa mai vezi stiri acolo. Marimea playerului ar putea fi mai mare cred eu si fereastra sitului sa fie un pic largita. Nu e nevoie de atat albastru pe margini.

In rest situl arata excelent. Partea cu datele despre fiecare jucator al Stelei cu notele pe care le-a primit e fantastica. e ceva ca nu ar trebui as dispara pentru ca nimeni in Romania nu mai are asa ceva. De asemenea bara de sus e extrem de importanta si nu ar trebui sa renuntati la ea la fel si la stirile de pe croll si la sondaje. In rest sa nu-l complicati inutil. Bafta

Alex88pl30.05.2008 12:38

ce ar fi foarte ok sa aiba site-ul..informatii un pic mai detaliate despre fiecare jucator in parte.chiar daca ar fi un pic copiat..cum are Manchester united.ma refer la informatii despre cariera jucatorului.si tot modelul Manchester...acea prezentare impecabila a stadionului.in rest foarte bun site-ul. :thumbsup:

laur_2330.05.2008 13:14

vis-a-vis de problema care se punea in legatura cu cei care intra aici...ar fi preferabil sa luati atitudine fata de cei care incep sa-i jigneasca pe partenerii de forum, fiind ''iritati'' ca nu li se aproba parerile;

unii useri(acum mi-e greu sa spun daca sunt fani ai Stelei sau nu...) dau adevarate verdicte, vin cu o atitudine usor superioara fata de ceilalti participanti la discutii(aici nu e vorba de motto-ul dupa care ne calauzim...''Intotdeauna Superiori'') si au impresia ca detin adevarul absolut!

Acesta ar fi o sugestie pentru moderatori...

In rest...designul este ok, oferiti multe stiri proaspete si totodata pretioase despre viata echipei, ar fi excelent sa va indreptati atentia si mai mult spre celelalte sporturi de la Steaua!...cum ati facut in ultimele luni cu rugby-ul cat si cu sectia de handbal...

Keep up the good work!

«123»