Mie imi place teribil de mult faptul ca poti posta si citi comentarii extrem de usor; sper ca asta sa nu dispara.
Mi-ar mai placea sa se poata comenta si la sondaje, pentru ca sunt sigur ca ar fi deosebit de comentate. Mai ales ca, deseori, intrebarile sunt incitante si ar necesita o dezbatere, ceva...
Sau, atunci cand postati, in partea din dreapta de obicei, materiale gen "La multi ani lui..." sa putem sa-i uram acolo ce avem de urat, nu in alte topicuri, cum se intampla in marea majoritate a cazurilor. Da, stiu ca exista topicuri speciale la fiecare jucator in parte (pt echipa actuala), insa ma gandesc ca ar fi mai de efect si o chestie de genu' asta.
In rest, si eu sunt mai mult decat multumit de modul in care se prezinta site-ul. Ma bucura, pe de alta parte, ca sunteti ambitiosi si va doriti mai mult.
As mai avea o sugestie, insa stiu ca ar fi ceva mai greu. Materiale despre Steaua se gasesc nu numai pe site-urile ciornelor gsp si prosport, ci si pe portalurile altor ziare sau televiziuni. Sunt multe tampenii scrise si pe-acolo, fara indoiala, dar sunt si lucruri interesante, care nu apar in "ziarele de sport". N-ati putea sa postati, la rubrica "Stiri" si respectivele materiale? Cu mentionarea sursei, cu link catre ei, cu tot tacamu', sa nu iasa shukar cu aia...
Ma grabesc sa spun faptul ca stiu ca ati insistat de multe ori pe marginea "amanuntului" ca nu aveti suficient timp la dispozitie pentru toate lucrurile pe care ati dori sa le faceti. Dar daca tot suntem la rubrica de sugestii...
Nu vreau sa inchei fara a va multumi ca existati! Acesta este singurul site pe care am cont si pe care postez comentarii. Sunteti niste adevarati!