FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum vrei sa arate fcsteaua.ro ?

«123»
fcsteaua.ro29.05.2008 15:21

Salutare,

Departamentul IT din cadrul AISS pune la cale un redesign al siteului suporterilor stelisti, fcsteaua.ro.

Datorita sugestiilor venite din partea utilizatorilor si a faptului ca dorim sa va oferim cele mai noi functii si tehnologii disponibile pe internet, am ajuns la concluzia ca este nevoie sa reproiectam site-ul.

Astfel, punem in discutie aceasta idee si dorim sa aflam parerea voastra referitoare la site.

Mai exact, vrem sa stim cum ati vrea sa arate fcsteaua.ro, ce fel de functii noi vreti sa fie incorporate in site, ce vi se pare inutil sau incomplet (daca e cazul), la ce capitol este nevoie sa mai lucram, practic suntem dispusi sa luam in considerare orice fel de sugestie venita, ca si conditie de baza, va rugam sa fiti cat mai expliciti si coerenti in exprimare.

Asteptam cu nerabdare propunerile voastre insotite de exemple concrete.

Este recomandabil sa atasati imagini cand propuneti un nou look pt prima pagina a siteului.

Acestea fiind spuse, va multumim pentru ca sunteti alaturi de fcsteaua.ro, alaturi de site-ul suporterilor stelisti.

Forza Steaua !

Azzido

unuspecial29.05.2008 15:45

Chiar ar fi necesara o schimbare de "loock" sau "look"cum se scrie.. insa nu trebuie nici copiate de pe alte siteuri fie ele si din strainatate. Tre ceva unic .. nu prea imi vine nici o idee in cap , dar lasa ca gasiti voi o solutie ca doar sunteti destepti , altfel nu faceati site-ul asta. Hmm o ideea ar fi sa imprimati poze pe prima pagina cu fostele glorii ridicand cupa campionilor si alte momente din istoria Stelei. asta ca sa nu vad reply cu "trebuia sa vii si cu o idee" .hai vorbim..

ultrash29.05.2008 15:53

eu zic ca asa e superb,mie imi place mult cum arata acum si nu cred ca ar necesita reconditionari,parerea mea e sa pastrati look`ul actual

MoWeed29.05.2008 15:56

Eu unul nu sunt deranjat de aspectul actual al site-ului.

Sincer sa fiu prefer acest aspect mai simplu decat unul mai complex care s-ar si incarca mai greu pe anumite abonamente de internet(plm de erdeesh).

Scria cineva ca site-ul ar putea oferi adrese de mail, asta mi-se pare o idee buna sincer sa fiu..

Duckadam29.05.2008 16:03

Mie imi place cum arata site-ul in momentul actual si sunt multumit de el, arata exact cum ar trebui sa fie un site al suporterilor. Totusi daca doriti sa modificati va rog sa pastrati arhiva de articole existenta pentru ca multe din ele sunt foarte bine scrise si ar fi pacat sa nu le mai avem la dispozitie.

unuspecial29.05.2008 16:06

@MoWeed . ultrash . Duckadam

Nu v-ati saturat ca , de cate ori intrati sa vedeti aceeasi pagina invechita ? cu aceleasi poze , adrese , acelasi look de cativa ani .... a venit timpul pentru o schimbare , nu putem ramane "imbracati" cu aceleasi "haine" . Echipa se schimba , conducatorii se schimba , antrenorii se schimba , forumul de ce nu s-ar schimba? macar odata la cativa ani.

Bodanel29.05.2008 16:10

@Moweed

DIn punct de vedere software nu ar fi un impediment sa oferim casute de mail utilizatorilor. Problema este spatiul. Nu putem concura cu yahoo(care ofera acum 1 giga) sau google(care ofera aproape 3 giga si spatiul creste continuu) pentru o singura casuta de mail. In momentul acesta eu vad inregistrati 30 064 utilizatori. Sa spunem ca doar jumatate din ei sunt activi. Ar insemna sa avem vreo 16 000 giga de spatiu de stocare doar pentru casutele de mail. Pe langa problema cu spatiul ar mai fi si faptul ca ar trebui sa cumparam cateva servere puternice pentru a putea opera aceste casute de mail (la 16 000 de utilizatori se trimit aproximativ de 100 de mail-uri pe minut- la mine la servici in cursul zilei am o medie de 150 de mail-uri la 10 minute si sunt doar vreo 500 de utilizatori) servere care nu sunt tocmai ieftine :sad2: . Din pacate casutele de mail reprezinta ceva greu de atins la momentul acesta.

MoWeed29.05.2008 16:10

@unuspecial

Eu sunt de parere ca "de ce sa schimbi ceva daca acel ceva este de succes?"

Eu nu am zis nimic sa lasam baza de date(poze, adrese). Lookul ar putea fi stilizat, in special prima pagina, dar in mare eu sunt multumit de acest forum cat de cat simplu. Il prefer oricand unui alt look care ar cere mai multe resurse si s-ar incarca mai greu...

De exemplu mie imi place mai mult forumul asta decat cel de pe site-ul oficial care este mai "modern".

@Bodanel

Inteleg....nu ma prea pricepeam la detaliile tehnice...

ssinpadureacualune29.05.2008 16:15

Sunteti un site al suporterilor...prin urmare mi-ar place sa fie mai multe aspecte legate de suporterii Stelei.Sa pozati,sa filmati...practic mi-ar place o mai mare implicare in fenomenul ultra'.In rest siteul si felul cum arata si cum se misca mi se par ok si nu cred ca ar tb vreo schimbare.

ANTIgigi29.05.2008 16:16

In momentul cand intri pe site un sunet de fundal, tip imn (ceea ce momentan nu prea avem), anumite cantece ale galeriei (drog ciudat, trup si suflet, etc.) sau o lista din care sa poti selecta ce sa asculti cat timp "navighezi" pe site ar fi o solutie pentru inceput.

Joga Bonito29.05.2008 16:17

Ceva animatii flash ar prinde bine cu conditia sa fie bine optimizate. Si prima pagina ar trebui putin reorganizata. Momentan e structurata pe 3 coloane, personal mi-as dori sa o extindem spre 4 cu poze si imagini mai vii si frecvent updatate.

O parere.

MoWeed29.05.2008 16:18

@ANTIgigi

Eu unul ascult muzica in timp ce intru pe site. Nu cred ca ar fi bine sa iti intre automat muzica, ci ar fi o idee sa ai o optiune sa pui muzica.

Daca vrei iti pui, daca nu nu

dee29.05.2008 16:18

ma bucur ca de data acesta nu mai sunt Gica Contra, cum ii place amicului Azzido sa-mi spuna :P ...

si mie imi place lookul actual al site-ului. Are o cromatica bine aleasa, odihnitoare, care-ti induce o stare de bine, designul nu e modern, insa nu-mi displace. Interfata este destul de ingrijita , poate ca ar trebui restructurata, insa atentie: fara excese de grafica. Din punctul meu de vedere e totul ok si asa.

Bodanel29.05.2008 16:19

@Moweed

Am incercat sa explic care este situatia ca lumea sa inteleaga. Nu intentionam sa complicam forumul sau site-ul intr-un mod enervant. Nu vrea nimeni sa ne apara ferestre pop-up peste tot si sa ne pierdem in optiuni. De aceea s-a cerut parerea utilizatorilor. Ca sa vedem ce vor utilizatorii acestui site. Noi vrem sa facem ceva util si placut pentru comunitatea fcsteaua.ro. Dati-va cu parerea pentru ca noi citim si luam in considerare fiecare parere si o sa incercam sa va dam si lamuriri in masura in care acest lucru este posibil.

MoWeed29.05.2008 16:21

@Bodanel

Complet de acord cu tine,nu trebuie incarcat site-ul inutil(pop-urile ma enerveaza la culme). Parerea mea este ca ati putea stiliza un pic prima pagina(sa arate totusi mai modern), dar setarile forumului imi plac: este simplu si eficient.

De asemenea cred ca ar trebui sa schimbati ceva la sondaje(de exemplu acum e intrebarea "care echipe se califica mai departe din grupa de la Euro?" dar nu poti alege decat una)

MIREL6RADOI29.05.2008 16:22

Versiunea forumului mi se pare "depasita"....

Azzido29.05.2008 16:31
Versiunea forumului mi se pare "depasita"....

detaliaza!

de ce ti se pare depasita ?

ce ii lipseste, ce nu iti place la forum ?

...pt ca platforma software e cea mai buna din lume :notangel:

Living_Dead_Stripper29.05.2008 18:32

Fondul asta alb mi se pare putin obositor pentru ochi. Un fond mai inchis ar fi mai odihnitor. Un fond albastru inchis sau negru cu litere albe sau galbene (rosu si albastru nu ar merge chiar daca astea sunt culorile echipei).

AdrianUltras2529.05.2008 18:32

Sa fie doar cu stelisti.

Nu imi place sa citesc ce scriu fanii altor echipe.

Ma irita foarte tare sa vad ca fanii altor echipe au cont pe acest site si posteaza linistiti.

cRiss4Steaua29.05.2008 18:53

Eu zic ca asa e foarte bine, nu are tot felul de prostii care ingreuneaza mersul site-ului, reclame si flash-uri .. muzica nu cred ca ar fi o idee buna .. deoarece multi asculta muzica in timp se sunt pe site, forumul este foarte bine asa .. util fara prea multe prostii .. simplu si bun .. eu zic ca asa ar trebui sa ramana .. sa nu se schimbe deoarece nu este nici urat si este util ..

KolloSal29.05.2008 18:56

Site-ul arata foarte bine in forma actuala. Ma gandesc ca ati putea adauga o sectiune si pt Steaua 2 pe prima pagina, cu prezentarea lotului, eventual si niste poze ceva informatii sa mai stim si noi despre evolutia lor. In rest keep up the good work! :thumbsup:

Virgil29.05.2008 18:59

In regulamentul fcsteaua.ro exista urmatorul pasaj:

Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului.

Sper ca e formulata cat se poate de clar pentru a fi inteles de oricine. Indiferent de sex sau pregatire.

AdrianUltras2529.05.2008 19:02

Mi s-a cerut o sugestie.

Am dat o sugestie.

Asta as vrea eu sa se schimbe.

Daca vi se pare prea "agresiva" acesta sugestie, puteti sa imi mai dati un warn sau ceva.

Bodanel29.05.2008 19:06

@ Virgil

Adrian a venit cu o sugestie. Nu cred ca era cazul sa ii dai peste bot cu regulamentul.

@AdrianUltras25

Nu vad de ce am opri un dialog cu suporterii altor echipe atat timp cat acesta se desfasoara intr-un mod civilizat.

Marius29.05.2008 19:08

@ Adrian

Sugestiile pe care vi le-am cerut se refera mai mult la partea de grafica. Despre "propunerea" ta, exista un Regulament al forumului care le permite si suporterilor altor echipe sa dialogheze civilizat cu noi. Si discutiile pe tema aceasta se opresc aici, ok?

P.S. Va rugam sa postati doar sugestiile. Daca vom avea cateva zeci de posturi cu "site-ul e ok" vor fi foarte greu de urmarit propunerile care chiar merita sa fie luate in considerare.

«123»