Si pana la urma la ce va asteptati ? Asta e noua generatie de suporteri ! Sunt sigur ca 70 % din cei prezenti acolo aseara habar nu aveau cum arata macar MARELE Marcel Raducanu sau cat rau a facut Lucescu fotbalului nostru , nu Stelei,pe care acest individ l-a pacalit si l-a tras in jos in momentul in care si-a batut joc de Steaua anilor 80 , ignorand-o pentru a face loc gloabelor dinamoviste din acea perioada in lotul nationalei . Noul tip de suporter se lasa influentat de cliseele folosite in mass media : "nationala lui Mutu si Chivu " , "nationala de diamant" , " cel mai mare antrenor roman din toate timpurile Mircea Lucescu " , in timp ce marele Pisti Kovacs abia daca este amintit .
S-a strigat numele lui Lucescu de intreg stadionul , s-a strigat numele lui Mutu , a lui Nicolae , s-a sarit in sus ca a marcat Buzaul , dar aproape l-am ignorat pe capitanul Stelei din anii 80 .
Tudorel , Marcel Raducanu , chiar si Ilie Dumitrescu sunt la acelasi nivel ca si Lacatus si merita acelasi tratament din partea suporterilor nostri .
Sa nu uitam ca unii aproape le dadeau niste standing-ovations lui Torje si lui Ropotan , noroc cu partea grea a suporterilor Stelisti care le-a taiat elanul acelor "fani"
Suntem superiori , dar asta nu inseamna sa strigam numele unor mizerii in Templul fotbalului Stelist , oricat de multe a facut Lucescu pentru imaginea fotbalului romanesc si cate a reusit pe plan profesional , nu se vor compara vreodata cu raul facut Stelei .
Nu va amagiti cu " am tinut cu Steaua " , " am iubit Steaua " , vorbe spuse de acest Mircea Lucescu . Este de ajuns sa il priviti pe fiul lui sa intelegi cum a fost crescut acest baiat , in purul stil "anti Steaua" de catre marele sau tata .
Daca fotbalul nostru s-a becalizat , hai sa nu o facem si noi si sa nu stergem cu buretele istoria si chiar sa nu uitam cine au fost cei ce au iubit Steaua si cine a lovit-o de cate ori a avut ocazia .
PS : Popescu merita toata stima pentru proiectul sau din ultimii ani , e o placere sa vezi atatea stele reunite pentru a ajuta niste copii nevoiasi .