FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghencea e lumina

«123»
Gica Chioru27.05.2008 04:05

Eu habar n-am avut de existenta acestui meci, am aflat de el dupa ce se terminase, deja. Nu stiu cum naiba mi-a scapat si-mi venea sa-mi trag doua peste bot cand am aflat.

Articolul asta este o tampenie, imi pare rau ca-ti spun prietene, aia care i-au scandat numele lui Lucescu n-au fost stelisti, daca erau stelisti sunt niste idioti nenorociti care si-au batut joc de istoria noastra, niste indivizi facuti dupa chipul si asemanarea lui Gigi, niste ordinari care merita ceea ce se intampla in clubul nostru. Dar, repet, nu pot sa cred ca aia erau stelisti.

eddie the 'ead27.05.2008 05:42

Articolul asta este o tampenie, imi pare rau ca-ti spun prietene, aia care i-au scandat numele lui Lucescu n-au fost stelisti, daca erau stelisti sunt niste idioti nenorociti care si-au batut joc de istoria noastra, niste indivizi facuti dupa chipul si asemanarea lui Gigi, niste ordinari care merita ceea ce se intampla in clubul nostru. Dar, repet, nu pot sa cred ca aia erau stelisti.

Ba eu cred ca erau stelisti. Am fost la stadion si scandarile au parut sa inceapa de la Nord, de la cei care i-au strigat si lui Hagi sa vina si sa salute galeria. N-am habar daca era galeria de la Nord sau doar un grup care s-a pus pe strigat, dar apoi, aproape tot stadionul i-a strigat numele lui Lucescu. N-am inteles de ce, dar am ramas putin siderat de treaba asta si m-a luat rasul. (eu nu pot sa-l sufar pe Razvan Lucescu, seniorul mi-e cam indiferent, dar totusi...)

Apoi, daca l-am aplaudat pe Lucescu si vrem sa ne dam superiori, puteam sa nu-i fluieram pe Torje si Ropotan, cind au intrat in teren... Macar la meciul asta.

Pe linga toate astea asta, a fost o bucurie sa-i vezi pe Marcel Raducanu, Balaci, Belodedici, Tudorel Stoica, apoi Davids, Figo, Raul, Solari etc... Poate la anul o sa fie si stadionul ceva mai plin. Dar nu cu o "masa de insolenti", cum bine zice korynna mai sus, indivizi veniti sa faca poze sau sa filmeze cu telefonul, sa plece cind s-a facut prea frig (!!!) si sa repete tot meciul numele jucatorilor care ating mingea (la World Stars, evident, nu la romani...).

Il Soldatino27.05.2008 06:22
Eu habar n-am avut de existenta acestui meci, am aflat de el dupa ce se terminase, deja. Nu stiu cum naiba mi-a scapat si-mi venea sa-mi trag doua peste bot cand am aflat.

Educat si elegant ca intotdeauna. Si cu dreptatea in mana. Ai dreptate Gica. Tu ai dreptate mereu. Pentru o idee cu care nu ai fost de acord deja te-ai lansat in stilul consacrat. Ar trebui sa reincepi sa scrii pe site. Si apoi sa te indignezi ca iar te injura stelistii. Asa cum de altfel faci si tu. Noroc

suportera_nr.127.05.2008 07:09
adica eu sunt cretina pt ca iubesc Steaua, dar nu-l suport pe acest individ care a jignit Steaua ori de cate ori a avut ocazia?t nu mi se pare corect ca acest il muce sa fie aclamat in Ghencea iar numele lui Marcel Raducanu, de pilda ,sa fie trecut cu vederea. oriunde ar activa, pentru mine, acest "om deosebit" - asa cum il denumeste il soldatino- este un dusman al Stelei si nu voi inceta sa-l dispretuiesc indiferent de consecintele ulterioare (sa fiu injurata de unii aici pe site). Forza Steaua! Mandra de stelistii mei!

"Poate fi o lectie de bun simt si toleranta pentru cretinii care iubesc doar victorii obtinute cu orice pret, dispusi fiind sa-si calce in picioare orice adversar indiferent de nume si munca depusa."

"Poate fi o lectie de bun simt"....citeste cu atentie. E optional: te incadrezi sau nu in categoria respectiva. Daca nu e asa, nu are rost sa te agiti, iar daca este, atunci ma tem ca-mi pierd timpul. Tu alegi.

In legatura cu ura. Hmmm, din cate stiu eu, e condamnabil sa urasti. Este o conditie esentiala a progresului, apanajul oamenilor ce au credinta in Dumnezeu. In plus, cu cat evoluezi mai mult, devii mai tolerant.

In alta ordine de idei, acest om, pe langa faptul ca a lovit de multe ori in Steaua trebuie respectat pentru ca a fost printre singurii care a avut taria sa lupte cu stelismul in sine. Nu e lucru usor sa te pui impotriva valului de simpatie cu care este inconjurata Steaua.

Nu-l iubesc, dar nici nu-l urasc, iar atunci cand am reusit sa-l inving a fost prin trofeul CCE, prin 23 de titluri de campioana, 3 calificari consecutive in CL si 5 in total sau printr-un 5-0 sec impotriva echipei pe care o iubeste. Asa vreau sa lupt impotriva a ceea ce simbolizeaza Lucescu si ASA VREAU SA CASTIG. Nu cu huiduieli (nu aduc nimic) si nu cu ura.

Am sa-ti povestesc 2 aspecte legate de Mircea Lucescu, doua lucruri pe care, cel mai probabil nu le stii:

1. Dupa ce Steaua a castigat la masa verde cu PSG, reporterii romani au mers la Mircea Lucescu pentru a-i lua un interviu. Omul nu stia de aceasta decizie a UEFA-ei, iar cand i s-a comunicat, brusc s-a luminat la fata si si-a exprimat multumirea (se poate verifica la Pro TV). Nu poate fi acuzat ca a fi stelist dar nici ca ura sa fata de Steaua era mai mare decat insemnatatea acelui moment. Fa o comparatie cu Iancu, Borcea sau Muresan si ai sa descoperi niste lucruri interesante....

2. Am o colega la serviciu. E o tipa super educata, cu mult bun simt. Mi-a povestit ca a facut facultatile (doua) in Bucuresti si ca era colega de camin cu Mircea Lucescu atunci cand acesta juca inca fotbal. Ea se descurca foarte greu cu banii, iar Mircea Lucescu o mai ajuta din cand in cand pentru ca o stia mai necajita. Pentru a nu o jigni, nu-i dadea bani in mana ci a ales o varianta eleganta: ii aducea biletele pe care le primea pentru a-si invita prietenii la meciuri si i le inmana fara ca ea sa-i ceara acest fapt. In felul acesta, ea putea sa vanda acele bilete si sa-si cumpere de mancare si ale alea....Faza faina e ca ML nu a povestit niciodata acest fapt.

Articolul meu continea mai multe idei decat cele legate de Mircea Lucescu, dar, din pacate, tu ai ales exact ce am condamnat in ultima propozitie. Nu este un articol pro Lucescu, iar cei care incearca sa duca lucrurile in acea "zona" chiar ca sunt rau intentionati. In ceea ce priveste incheierea ta, sincer mi-e greata.

@il soldatino

Te-as ruga sa citesti mai cu atentie ce am scris eu: am scris ca nu voi inceta sa-l DISPRETUIESC, nicaieri nu am scris ca il urasc, uita-te mai bine. Nu ma acuza pe nedrept, pentru ca eu chiar nu am spus ca-l urasc! In legatura cu ceea ce ai spus despre asa-zisele calitati ale omului Lucescu, prefer sa nu comentez, deoarece si eu am citit si lucruri mai putin placute despre el, asa ca zic s-o lasam balta cu aceste povestioare ce vizeaza "omenia" acestui antrenor.

Cat priveste acuzele ca as putea fi dintre acei cretini care accepta si iubesc victoriile cu orice pret, te anunt ca AM FOST IMPOTRIVA deciziei de a castiga meciul cu echipa de sub pod la masa verde, eu dorindu-mi din inima ca meciul respectiv sa se fi rejucat, sau, in cel mai rau caz sa ramana acel rezultat stabilit pe teren dar sa fie drastic penalizata echipa gazda pentru proasta organizare a meciului. Nu-mi place sa vad ca Steaua este blamata (in ultima vreme) din cauza tampeniilor pe care le face acest oier care o conduce si nu sunt de acord cu metodele pe care le foloseste ca sa castige, deci nu vreau victoria cu orice pret.

In legatura cu greata pe care ti-am provocat-o cand am scris ca-s mandra de stelistii mei, imi pare rau ca nu m-ai inteles. Faceam referire la faptul ca desi Marcel Raducanu sau Emerich Ienei nu au fost aclamati asa cum s-ar fi cuvenit in Ghencea, eu am fost si voi fi mandra in continuare SI DE EI, de acesti fosti MARI JUCATORI SI ANTRENORI. Daca asta ti-a provocat greata, sincer, imi pare rau! Dar eu voi continua sa-i iubesc chiar daca altora nu le convine cum ma exprim eu.

Gica Chioru27.05.2008 07:13

Consacrat neconsacrat afla de la mine ca specimenele alea reneaga istoria Stelei, ii doare-n cot, de fapt. Asta ne separa pentru totdeauna, Soldatino, pentru ca vad ca te enumeri printre ei si imi explic multe acum.

Eu am trecut de mult timp peste toate "neajunsurile" vietii de redactor aici, Soldatino, dar Indignare?, nu am fost eu acela, poate mataluta. Mi-aduc aminte cate injuraturi am primit dupa meciul din semifinala UEFA, imi permisesem sa acuz si sa atac jucatorii... nu a trecut mult si specimenele care ma injurau atunci mi-au dat dreptate, indignare? pe cine, coane!?!

ps.probabil ca regreti ca n-ai fost in Ghencea sa-l aclami si tu pe jigodia de Lucescu... rau am ajuns...

suportera_nr.127.05.2008 07:36
"Poate fi o lectie de bun simt si toleranta pentru cretinii care iubesc doar victorii obtinute cu orice pret"

@suportera nr.1 - asta a spus il soldatino

Tu iti doresti victoria cu orice pret? Eu nu, si sincer iti spun ca m-am saturat de toate aceste scandaluri pe care Becali Jiji le face in jurul echipei, m-am saturat de ciobanul asta nenorocit. Ce bine m-am simtit in seara asta, cand nu i-am mai vazut mecla aia enervanta atunci cand a fost transmis la televizor un meci de pe Ghencea!

Cine sunt stelistii TAI?

@alexblaja

raspunsul meu la ceea ce ma intrebi tu l-am dat deja. Este postat ca replica la acuzele lui il soldatino

Stelistii mei sunt toti de care eu sunt mandra, indiferent ca au fost sau nu aclamati de publicul prezent aseara pe Stadionul Ghencea. De exemplu: Emerich Ienei, Anghel Iordanescu, Tudorel Stoica, Belo, Marcel Raducanu si restul

cicerone27.05.2008 09:18

Pentru a cata oara asera Steaua si-a aratat superioritatea atat pe teren cu toti internationaii ei cat si in tribune unde civilizatia ros-albastra este mult prea sus pentru a fi comparata cu dusmanii,ne-am bucurat si am aplaudat...da,asta este Steaua si suporterii ei.Felicitari!

laur_2327.05.2008 11:25

Cum este posibil inteleptilor...ca numele de mucescu sa fie mai aplaudat, ce zic eu aplaudat, de-a dreptul aclamat!!! in Ghencea decat numele unui MONSTRU SACRU al Ghencei, ma refer la Marcel Raducanu??- un om care a crescut la Steaua, are Steaua in sange!

Nu mai vorbesc de Tudorel, Belo etc...pai, numele nespalatului de stralucescu sa fie aclamat in Ghencea si unii, aici pe site, sa incerce sa-i convinga pe ceilalti ca asa e fair-play, cand acesti paria ai societatii fotbalistice NE-au discreditat mereu si Ne-au pus la indoiala performantele, ei impiedicandu-se de niste panarame de echipe?!!?

Cred ca ati pierdut simtul masurii!!!

P.S. Eu nu o sa ajung sa jignesc pe aici ca altii cand nu-mi convine ceva si nu sunt de acord cu o parere! Sper sa nu se intample asta!!!

DelPiero1027.05.2008 11:32

Nu inteleg de ce se comenteaza un fapt mult prea neinsemnat!Ieri a fost spectacol in Ghencea,jucatori precum Figo,Hagi,Raul,Dan Petrescu,Salgado,Popescu,Marcel Raducanu,Balaci,Tudorel Stoica sau Toldo au fost pe gazonul Templului...apropo,ati vazut diferenta dintre 'batranii' Generatiei de Aur si pustii de astazi(Torje,Ropotan,Sepsi si pletosu' ala)?Dintre toti,doar Keseru mi s-a parut a avea stofa de fotbalist...vai de viitorul nostru...

MoWeed27.05.2008 11:38

@DelPiero10

Nu cred ca este neinsemnat faptul ca anumite glorii steliste au fost ignorate in timp ce Lucescu, cel mai mare antistelisit in viata, a fost aclamat.

Ai dreptate tinerii talentati de azi sunt foarte rari pentru ca multe talente se pierd la juniori din cauza ca parintii nu au bani sa dea spaga antrenorului. Dar Sepsi are talent dupa parerea mea ca si Sburlea pe care l-am vazut de cateva ori la treaba....

Cei din generatia de aur ar putea juca lejer si la 40-50 de ani in Liga 1....

bgdb27.05.2008 11:45

salutare!! Stie cineva de ce nu a jucat Laca aseara?

1uLy4Nn27.05.2008 12:25

frumos articol. sunt de acord cu tine la ceea ce s-a intamplat cand a intrat Lucescu

eddie the 'ead27.05.2008 12:26

apropo,ati vazut diferenta dintre 'batranii' Generatiei de Aur si pustii de astazi(Torje,Ropotan,Sepsi si pletosu' ala)?Dintre toti,doar Keseru mi s-a parut a avea stofa de fotbalist...vai de viitorul nostru...

Domnule draga, in teren au fost jucatori de 50 de ani!! Ce-ai fi vrut? Sa-i ia aia mici pe sus? Oricum nu ei erau in prim-plan.

Si legat de aplauze si legende aseara, in Ghencea, cel mai dureros a fost sa auzi intrebarea "asta cine e?" cind a intrat Marcel Raducanu. Cert este ca s-au aclamat vreo trei nume: Hagi, Lacatus si Lucescu (?!?!), cu o incercare timida de "Gica Popescu!". Dracu' stie cine mai sunt Belo (dupa parerea mea cel mai elegant fundas din citi au existat vreodata), Tudorel Stoica, Marcel Raducanu - niste jucatori enormi, dar niste oameni care nu prea ies in fata... Asta e, pacat. Bine ca macar pe primii doi am apucat sa-i vad jucand in perioada lor de glorie. :)

S.O.S.27.05.2008 13:28

Sa-l aclami pe tigan!!!!!! Cata mizerie!!!!! Cata umilinta!!!!

Doar niste pusti cretini, fara pic de minte au putut face asa ceva. Sa scandezi numele celui mai mare dusman al Stelei, care si inainte, dar mai ales dupa '89 ne-a atacat pemanent, spalandu-le creierii jurnlistilor tineri si suporterilor care n-au trait vremurile in care tiganul batarn blatuia aproape intreg campionatul pentru a sta cat mai aproape de Steaua.

Rusine celui care a scris acest articol. Rusine tuturor imbecililor (daca au fost stelisti) care au scandat numele, repet, celui mai mare dusman al Stelei.

Il muce, il muce de p..a sa ne-apuce!

bijoux_bz27.05.2008 15:05

Incredibil! Numele "dusmanului de casa" Mircea Lucescu s-a facut auzit scandat cu destula putere intr-un stadion umplut de stelisti. Un semn de superioritate autohtona, respect pentru calitate dar si pentru un om deosebit. Ceea ce s-a intamplat la intrarea antrenorului nu trebuie sa socheze pe nimeni. Poate fi o lectie de bun simt si toleranta pentru cretinii care iubesc doar victorii obtinute cu orice pret, dispusi fiind sa-si calce in picoare orice adversar indiferent de nume si munca depusa.

rusine celui care a scris asa ceva. nu prea tine cu Steaua daca poate sa sustina niste oameni care aplauda ciori.

LARI27.05.2008 15:47

Daca numele lui Lucescu ar fi fost scandat intr-un meci de-al Stelei, si eu as fi fost cel putin la fel de revoltat precum Gica.

Totusi, aseara a fost un meci organizat IN SCOP CARITABIL, a fost vorba de un meci al NATIONALEI si, mai mult, a fost vorba de o NATIONALA ALL-TIME A Romaniei.

In opinia mea, ar fi fost penibil ca Lucescu sa fi fost tratat ca la un meci al Stelei.

Toti strainii l-au aplaudat, Toldo l-a luat in brate dupa ce "i-a reusit pasa de gol", toata Europa fotbalistica il recunoaste ca un tehnician bun, figureaza in "Top Ten-ul" antrenorilor din Liga Campionilor...

Cred ca ce s-a intamplat aseara a fost un semn de normalitate si de civilizatie.

Virgil27.05.2008 16:27

@ LARI

Bine punctat. Sunt de acord cu tine. Si evident cu toti cei care s-au ridicat deasupra frustrarilor si l-au aplaudat pe Lucescu. A fost un gest normal si sunt sigur ca nu va ramane unic.

Gica Chioru27.05.2008 16:29
Cred ca ce s-a intamplat aseara a fost un semn de normalitate si de civilizatie.

Am zis eu pe undeva ca as fi dorit sa-l ia la pietre pe Lucescu? Nu ca n-at merita... Am scris eu pe undeva ca as fi dorit sa fie huiduit?, injurat?

Normalitate? Civilizatie? Deh... daca ziceti voi, stelistii astia meseriasii... asa o fi.

Sigur, la fel de normal si de civilizat e sa-l sustii pe Lacatus, cel mai slab antrenor din Liga 1, desii stii ca Gigi l-a adus ca sa-nchida gura stelistilor (halal...) si ca nu are de gand sa-l demita pana la alegeri... dupa chipul si asemanarea lui Gigi, v-am mai zis eu, normali si civilizati.

LARI27.05.2008 16:55

@Gica Chioru

Nu-ti inteleg ironiile. Am raspuns la obiect, fara sa ma ating de persoana ta nici macar cu o virgula; asta a-propos de faptul ca m-ai facut "stelist meserias" si "civilizat precum Gigi".

Dar, ca sa depasim momentul dificil pentru noi (ca pentru tine vad ca e usor sa jignesti persoane care nu ti-au facut nimic), iti voi spune urmatoarele:

- eu sustin ca Lacatus nu e cel mai slab antrenor din Liga I, asta nefacandu-l, insa, cel mai valoros. Totusi, eu cred ca nu voi rezolva nimic daca il voi huidui pe Lacatus la fiecare meci de deasupra copertinei. Voi sustine Steaua indiferent de locul in clasament, indiferent de Liga in care se afla. Asta nu ma va impiedica sa vad ca Lacatus s-a facut de ras in meciul cu Dinamo, din deplasare, sau ca tot el a ratat victoria in meciul cu Poli Timisoara, din Ghencea.

Dar imi voi aminti si ca Lacatus a facut ca Dinamo sa nu miste in tur, pe Ghencea, sau ca si datorita lui Steaua s-a luptat pentru titlu. Am spus "si" datorita lui, sper ca ai vazut.

Personal, nu cred ca injurarea lui Lacatus sau a lui Gigi te face mai stelist decat toti ceilalti. De fapt, am o idee, si imi dau cuvantul ca nu e nicio ironie in ceea ce te rog: posteaza un articol in care sa explici ce inseamna "a fi stelist" pentru tine, sa avem o baza de discutie. Voi face tot posibilul sa-ti raspund punctual. Dupa aceea, nu voi mai avea nicio problema in a primi semne de civilizatie, curaj si devotament de la cineva mai modest, mai inteligent, mai intelept si mai deschis la minte decat "stelistii meseriasi" si/sau cel mult mai civilizat decat Gigi.

Altfel, nu vom face decat sa pierdem vremea. Tu cu noi si noi cu tine.

milovan djilas27.05.2008 18:16

@Fortune Teller

Sigur, despre dubla aia vorbesc... evident, in mod special despre returul de la Bucuresti, fiindca la ei acasa ne-au facut praf!

Gica Chioru27.05.2008 18:36
@Gica Chioru

Am raspuns la obiect,

Ai spus:

Dar eu nu am cerut bolovani sau sudalme in locul aplauzelor si scandarilor.

Cred, insa, ca stelistii care-l aplauda sau ii scandeaza numele lui Lucescu impieteaza asupra clubului Steaua, pur si simplu. In mod normal stelistii trebuia sa dea dovada de "normalitate si civilizatie" acceptand prezenta lui Lucescu in Ghencea, in tacere. Si atat. Oricum, nu mi-a venit sa cred ca erau stelisti aceia, dupa reactiile unora dintre cei de aici se pare ca, cel putin unii, chiar au fost stelisti cei care i-au strigat numele nemernicului.

Ai luat personal un mesaj care nu s-a dorit asa, poate ca am gresit dandu-i o tenta personala...

ps.cand ni se pune sub semnul intrebarilor perverse trecutul, prima si cea mai importanta datorie a unui stelist este sa apere acest trecut, folosindu-se numai si numai de adevar. Avem un trecut care a facut glorie sportului romanesc, un trecut murdarit de indivizi mizeri, unul dintre ei este acest Mircea Lucescu. Aplaudandu-l si scandandu-i numele, stelist fiind, este rusinos. Pentru mine acesti oameni nu sunt stelisti. Asta e...

eduardo_stelist27.05.2008 18:42
Daca numele lui Lucescu ar fi fost scandat intr-un meci de-al Stelei, si eu as fi fost cel putin la fel de revoltat precum Gica.

Totusi, aseara a fost un meci organizat IN SCOP CARITABIL, a fost vorba de un meci al NATIONALEI si, mai mult, a fost vorba de o NATIONALA ALL-TIME A Romaniei.

In opinia mea, ar fi fost penibil ca Lucescu sa fi fost tratat ca la un meci al Stelei.

Toti strainii l-au aplaudat, Toldo l-a luat in brate dupa ce "i-a reusit pasa de gol", toata Europa fotbalistica il recunoaste ca un tehnician bun, figureaza in "Top Ten-ul" antrenorilor din Liga Campionilor...

lasa-ne frate cu normalitatea si civilizatia.......sariti ca e normal ca tatal jegosilor sa fie aplaudat....cum mama mea frate un om care poarta in sange un cat de mic "insemn" al Stelei poate aplauda asa o leguma umana, un nenorocit, un anti-stelist convins?????

cum ati putut oameni "buni" sa pronuntati numele ordinarului ala????? cum sa-l ovationati.....mai rau..a stat cateva zile pe site`ul asta un sondaj in care era dorit ca antrenor in Ghencea....

Doamne fereste`ne..... suntem pacatosi..ni l-ai dat pe oier...nu ni-l da si pe mucos.....du-l in siberia....tine-l in ucraina....baga-l in mormant...dar nu ni-l da noua.....nu avem nevoie de el....

Catalin....dupa Domnul Ardeleanu.....te apreciam cel mai mult...iti savuram articolele.....astazi mi s-a facut rusine ca scrii pe site-ul asta......ai gresit flagrant fata de stelistii adevarati...care aseara au suferit candGIGANTI ai Stelei au fost practic ignorati si un nespalat jegos aclamat.....cum ai putut sa completezi un articol pertinent cu o apreciere la ce au facut niste indivizi care daca se autonumesc stelisti in fata mea...io ii scuip.....las`o in fasole....PEACE!!!!

MoWeed27.05.2008 19:13

Mda, era normal sa fie aplaudat Lucescu in Ghencea cand Marcel Raducanu a fost primit cu ignoranta. Lucescu a fost mai aplaudat decat Tudorel Stoica dupa acel gol de-a dreptul superb. Daca ovatiile pentru anti-stelistii declarati si ignoranta pentru gloriile steliste este un semn de normalitate atunci se pare ca-l meritam pe Gigi(daca nu toti macar o parte mare, daca si oameni de pe siteul asta care sunt sigur ca sunt stelisti pana la moarte sunt de acord cu ovatiile la adresa lui Il Muce). Desi am avut certurile noastre in trecut acum nu pot decat sa fiu de acord cu Gica Chioru vis-a-vis de acest tigan.

Si inca ceva: ovatiile pentru Lucescu au fost normale dar nu vad pe nimeni aici sa fie scandalizat de huiduielile la adresa lui Torje, un jucator care e de 6 luni la dinam0 si nu imi amintesc sa fi facut declaratii anti-steliste(cel putin nu in aceeasi cantitate ca si Lucescu). La fel a patit si Ropotan, dar na, e normal sa-i injuram pe ei ca joaca la dinam0 si sa aplaudam un asemenea infect doar pentru ca e un antrenor bunicel....

Nu ma intereseaza catusi de putin ca l-au imbratisat strainii deoarece nu cred sa fie vreunul din ei stelist...

Atentie ca nu a zis nimeni pe aici ca trebuia huiduit sau injurat.

Dar asta nu inseamna ca trebuia aplaudat. Trebuia ignorat...

LARI27.05.2008 19:26
cand ni se pune sub semnul intrebarilor perverse trecutul, prima si cea mai importanta datorie a unui stelist este sa apere acest trecut, folosindu-se numai si numai de adevar. Avem un trecut care a facut glorie sportului romanesc, un trecut murdarit de indivizi mizeri, unul dintre ei este acest Mircea Lucescu. Aplaudandu-l si scandandu-i numele, stelist fiind, este rusinos. Pentru mine acesti oameni nu sunt stelisti. Asta e...

Perfect de acord cu tine referitor la apararea trecutului Stelei. Tocmai de asta am si subliniat faptul ca nu am gasit nimic in neregula aplauzele la adresa lui Lucescu la un MECI CARITABIL, la un meci al NATIONALEI si, mai mult, LA UN MECI AL NATIONALEI ALL-TIME.

Am spus deja ca as fi reactionat "cel putin la fel de dur" precum tine daca pe teren ar fi fost o echipa a Stelei.

DAR daca Tudorel Stoica (plecaciuni, Maestre!) a putut fi alaturi de jeg la acest eveniment, asa cum si Ilie Balaci a putut fi prezent alaturi de jeg la acest eveniment, nu vad de ce suporterii ar fi trebuit sa aiba o pozitie diametral opusa.

Mai mult, a-propos de istoria si mentalitatea Stelei. Din toate punctele de vedere, Seniorul Ion Alexandrescu reprezinta chintesenta stelismului: demnitate, civilizatie, putere de a fi un monument de Umanitate in fata tuturor jegurilor.

Unul din motivele pentru care m-am bucurat ca Il Muce a fost aplaudat pe Ghencea a fost tocmai acesta: i-am aratat ca suntem mai presus decat el. I-am aratat ca, desi ne-a scuipat pe unde ne-a prins, noi am fost, aseara, la sute de ani lumina la distanta de el. Nu ma astept ca el sau fi-su' sa inteleaga.

Important este ceea ce suntem noi, nu ceea ce cred toti imputitii despre noi. Nu mi se pare rusinos sa te ridici deasupra lor, mi se pare injositor sa te cobori la nivelul lor.

Inca un lucru: pur si simplu, nu ma intereseaza atat de mult ce crede Lucescu despre Steaua. Si nici altii ca el. Tocmai pentru ca, subliniez, suntem mult nu peste ei, ci suntem mult peste tot ce-si inchipuie ei ca am putea fi.

Gica, iti respect enorm de mult furia pe dusmanii nostri. Nu inteleg, totusi, de ce consumi atata energie pe ceva ce nu merita nici macar un scuipat...

@MoWeed - faptul ca Marcel Raducanu nu a fost primit cu "standing ovations" este scandalos. Faptul ca nici macar Tudorel Stoica (plecaciuni, Maestre!) nu a avut parte de o primire fastuoasa este iarasi scandalos.

Dar ma intreb si eu: cati dintre cei care vin in mod curent pe Ghencea stiu cu adevarat cine au fost ei. Ca sa nu intreb ce reprezinta ei pentru Steaua...

Pe mine ma lasa nervii cand vad ca sunt atat de multi cei care sufla-n goarna aia nenorocita (pe bune ca omor pe unu' intr-o zi...), habar n-au de fotbal decat din jocurile pe calculator, cultura fotbalistica, macar (pentru a nu vorbi de altceva...) este sublima prin absenta, iar mentalitatea si educatia sunt la pamant.

Dragul meu stelist, nu ma asteptam la altceva.

Personal, cand i-am vazut jucand pe Tudorel si Marcel mi-au dat lacrimile de emotie... Iar la acel gol fabulos al Capitanului m-am simtit in anii aceia incredibili...

MoWeed27.05.2008 19:42
Personal, cand i-am vazut jucand pe Tudorel si Marcel mi-au dat lacrimile de emotie... Iar la acel gol fabulos al Capitanului m-am simtit in anii aceia incredibili...

Eu nu am prins acei ani incredibili, nici nu eram nascut atunci. Dar tot am un respect urias pentru ceea ce a facut acea echipa senzationala.

Ai dreptate legat de cultura spectatorilor gornisti. Din pacate acest "sport" e tot mai dezvoltat si asta nu numai pe Ghencea. Am un prieten care a fost surzit vreo 2 zile dupa finala cupei cupelor la handbal datorita gornistilor.

Ar fi trebuit sa ii dea careva o goarna in cap lui Argaseala poate le interzicea....

Ma repet, nu trebuia injurat Lucescu dar trebuia ignorat. Daca un om te injura si te ataca repetat fara provocare ce faci: reactionezi sau ii demonstrezi ca esti superior pentru ca alta data sa te injure si mai abitir?Ma indoiesc ca il vei aplauda ci in cel mai bun caz il vei ignora, oricare ar fi contextul in care va intalniti

«123»