FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghencea e lumina

«123»
fcsteaua.ro26.05.2008 19:40

Ne-au incantat in trecut, ne-au facut bucurii, ne mandrim si acum cu ei. Aplauze si spectacol in Ghencea in aceasta seara. Peste tot si toate, fotbal de calitate si amintiri rascolite ce ne-au facut inimile sa zvacneasca cu iubire. Dragoste pentru favoriti dar si fiori la auzul numelor ex rivalilor nostri ca Sabau si Lucescu neuitand unele derby-uri pentru care am tremurat la un moment dat. Plus nostalgia acelor vremuri care ne-au insotit viata de suporteri stelisti. A fost un moment de gratie pentru ca starea de spirit numita Ghencea si-a pus - pentru a cata oara? - hainele de gala, stralucind asa cum ne-a obisnuit. Figo, Salgado, Nadal, Roque Junior, Dimas - Dacourt, Figo, Davids, Amor - Raul, Pauleta, Maniche, Couto. Un adversar de cinci stele pentru o gazda romana ce a participat candva cu onoare la balurile de lux ale fotbalului in cadrul turneelor finale.

L-am revazut pe capitanul Stoica cu un gol foarte frumos, o executie care ne-a dus pentru o clipa cu gandul ca poate absenta sa a fost sansa lui Duckadam sa intre in Cartea Recordurilor intr-o noapte de vis pe care nu o s-o uitam pana ce vom muri. Apoi Hagi fotbalistul orchestra si omul care a ales verticalitatea in detrimentul gloriei murdare, pentru ca zeii fotbalului nu tin cont de pohtele mizere ale laicilor.

Dan Petrescu, Belodedici, Silviu Lung, Rotariu, Stelea, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Gica Popescu si Sabau, Marcel Raducanu si Lita Dumitru. Aceste momente unice reprezinta si o mostenire lasata de cei peste saizeci de ani de performanta stelista si existenta dinamovista. O rivalitate ce a contribuit la nasterea celei mai puternice echipe de club din fotbalul romanesc - Steaua Sevillana - dar si a celei mai puternice reprezentative de fotbal din istoria acestei tari. Un amanunt neglijat de indolenta celor dispusi sa-si construiasca statui pe fundamentul frustrarilor personale si in numele unei inteligente ascunse.

Incredibil! Numele "dusmanului de casa" Mircea Lucescu s-a facut auzit scandat cu destula putere intr-un stadion umplut de stelisti. Un semn de superioritate autohtona, respect pentru calitate dar si pentru un om deosebit. Ceea ce s-a intamplat la intrarea antrenorului nu trebuie sa socheze pe nimeni. Poate fi o lectie de bun simt si toleranta pentru cretinii care iubesc doar victorii obtinute cu orice pret, dispusi fiind sa-si calce in picoare orice adversar indiferent de nume si munca depusa.

Dupa scandalurile imense din fotbalul autohton, acest show ne-a clatit ochii si ne-a dus cu gandul ca poate, peste douazeci de ani nu va mai exista nicio alta Stea care sa-si prezinte o noua generatie de glorii retrase din activitate intr-o confruntare asemanatoare cu starurile mondiale contemporane. Pentru ca nu vom avea alte glorii.

Timpul a stat in loc. Pentru o clipa. Acum ne intoarcem la brichete, flegme, Copos, Borcea, Becali si Iancu. Si la poze cu tate umflate de silicoane.

danimarcu26.05.2008 20:05

Pacat ca tribuna a fost doar pe jumatate plina...

Un spectacol care ne-a rascolit amintirile,ne-a clatit ochii,chiar daca executiile nu au mai avut aceiasi precizie ca pe vremuri... :wink: Dealtfel simpla prezenta pe teren a unor astfel de jucatori are darul de a starni bucuria sufletului si a ochiului.

In astfel de momente ne putem da seama cu totii cat de departe sunt fotbalistii romani de azi de cei pe care i-am vazut pe teren in aceasta seara superba!

suportera_nr.126.05.2008 20:14

adica eu sunt cretina pt ca iubesc Steaua, dar nu-l suport pe acest individ care a jignit Steaua ori de cate ori a avut ocazia?t nu mi se pare corect ca acest il muce sa fie aclamat in Ghencea iar numele lui Marcel Raducanu, de pilda ,sa fie trecut cu vederea. oriunde ar activa, pentru mine, acest "om deosebit" - asa cum il denumeste il soldatino- este un dusman al Stelei si nu voi inceta sa-l dispretuiesc indiferent de consecintele ulterioare (sa fiu injurata de unii aici pe site). Forza Steaua! Mandra de stelistii mei!

DelPiero1026.05.2008 20:24

Da,si mie mi s-a parut cel putin curios faptul ca Mircea Lucescu a fost aclamat in Ghencea!Dar este poate si dovada faptului ca fair-play-ul suporterilor stelisti este la o cota mult mai inalta decat la ai nostri 'rivali'...

P.S.Eu unul,recunosc,nu i-as fi strigat niciodata numele!Dar nici nu l-as fi huduit!L-as fi ignorat...

endorama26.05.2008 20:24

foarte bine ca l-au aplaudat si pe Lucescu - e un semn de civilizatie. desi Lucescu nu a facut pentru fotbalul romanesc chiar atat cat se lauda el cu fiecare ocazie, a facut totusi foarte mult. bravo lui Catalin ca a inclus si paragraful respectiv in editorial. probabil ca alti redactori de pe aici (unii "cu mai multa experienta de viata") ar fi simtit imediat nevoia sa scrie ceva "pamflet" la adresa lui Lucescu.

alexblaja26.05.2008 20:27

"Poate fi o lectie de bun simt si toleranta pentru cretinii care iubesc doar victorii obtinute cu orice pret"

@suportera nr.1 - asta a spus il soldatino

Tu iti doresti victoria cu orice pret? Eu nu, si sincer iti spun ca m-am saturat de toate aceste scandaluri pe care Becali Jiji le face in jurul echipei, m-am saturat de ciobanul asta nenorocit. Ce bine m-am simtit in seara asta, cand nu i-am mai vazut mecla aia enervanta atunci cand a fost transmis la televizor un meci de pe Ghencea!

Cine sunt stelistii TAI?

milovan djilas26.05.2008 20:34

Superb, Catalin!

Intr-adevar, asa trebuie sa stea lucrurile!

Si eu am amintiri de cosmar cu Dinamo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu cretin si sa nu recunosc valoarea unor oameni, cap de lista fiind Mircea Lucescu (pe care, desigur, l-am injurat deseori, dar care este un antrenor valoros), Sabau si multi altii, cu care, Romania, invingea Danemarca fratilor Laudrup, Lerby, Schmeichel, Povlsen, Elstrup (care a innebunit, toate urarile pt insanatosire, pe bune) sau Sivaebeck!

w3bmaster26.05.2008 20:40

Asa si asa atmosfera inca miotitica / tiganeasca .....

Ahh doamne Hagi e unic ....... ar trebui clonat .....

Ad Ilie ar fi mai putut juca

Doamne ce fotbalisti am avut Belodedici acuma e mai bun ca alti fundasi , Tudorel Stoica a sutat cum multi nu au ....

Forza Steaua

ssinpadureacualune26.05.2008 20:50

Cum sa scandezi numele lui Lucescu??!!Omul care nu a facut decat sa ne denigreze mereu.Omul care a fost mereu impotriva noastra si a aratat-o de fiecare data cand a avut ocazia.Un om plin de invidie si de minciuna.Un caracter infect...murdar...rusinos.RUSINE tuturor stelistilor care i-au strigat numele!!!!

Il Soldatino26.05.2008 20:59
adica eu sunt cretina pt ca iubesc Steaua, dar nu-l suport pe acest individ care a jignit Steaua ori de cate ori a avut ocazia?t nu mi se pare corect ca acest il muce sa fie aclamat in Ghencea iar numele lui Marcel Raducanu, de pilda ,sa fie trecut cu vederea. oriunde ar activa, pentru mine, acest "om deosebit" - asa cum il denumeste il soldatino- este un dusman al Stelei si nu voi inceta sa-l dispretuiesc indiferent de consecintele ulterioare (sa fiu injurata de unii aici pe site). Forza Steaua! Mandra de stelistii mei!

"Poate fi o lectie de bun simt si toleranta pentru cretinii care iubesc doar victorii obtinute cu orice pret, dispusi fiind sa-si calce in picioare orice adversar indiferent de nume si munca depusa."

"Poate fi o lectie de bun simt"....citeste cu atentie. E optional: te incadrezi sau nu in categoria respectiva. Daca nu e asa, nu are rost sa te agiti, iar daca este, atunci ma tem ca-mi pierd timpul. Tu alegi.

In legatura cu ura. Hmmm, din cate stiu eu, e condamnabil sa urasti. Este o conditie esentiala a progresului, apanajul oamenilor ce au credinta in Dumnezeu. In plus, cu cat evoluezi mai mult, devii mai tolerant.

In alta ordine de idei, acest om, pe langa faptul ca a lovit de multe ori in Steaua trebuie respectat pentru ca a fost printre singurii care a avut taria sa lupte cu stelismul in sine. Nu e lucru usor sa te pui impotriva valului de simpatie cu care este inconjurata Steaua.

Nu-l iubesc, dar nici nu-l urasc, iar atunci cand am reusit sa-l inving a fost prin trofeul CCE, prin 23 de titluri de campioana, 3 calificari consecutive in CL si 5 in total sau printr-un 5-0 sec impotriva echipei pe care o iubeste. Asa vreau sa lupt impotriva a ceea ce simbolizeaza Lucescu si ASA VREAU SA CASTIG. Nu cu huiduieli (nu aduc nimic) si nu cu ura.

Am sa-ti povestesc 2 aspecte legate de Mircea Lucescu, doua lucruri pe care, cel mai probabil nu le stii:

1. Dupa ce Steaua a castigat la masa verde cu PSG, reporterii romani au mers la Mircea Lucescu pentru a-i lua un interviu. Omul nu stia de aceasta decizie a UEFA-ei, iar cand i s-a comunicat, brusc s-a luminat la fata si si-a exprimat multumirea (se poate verifica la Pro TV). Nu poate fi acuzat ca a fi stelist dar nici ca ura sa fata de Steaua era mai mare decat insemnatatea acelui moment. Fa o comparatie cu Iancu, Borcea sau Muresan si ai sa descoperi niste lucruri interesante....

2. Am o colega la serviciu. E o tipa super educata, cu mult bun simt. Mi-a povestit ca a facut facultatile (doua) in Bucuresti si ca era colega de camin cu Mircea Lucescu atunci cand acesta juca inca fotbal. Ea se descurca foarte greu cu banii, iar Mircea Lucescu o mai ajuta din cand in cand pentru ca o stia mai necajita. Pentru a nu o jigni, nu-i dadea bani in mana ci a ales o varianta eleganta: ii aducea biletele pe care le primea pentru a-si invita prietenii la meciuri si i le inmana fara ca ea sa-i ceara acest fapt. In felul acesta, ea putea sa vanda acele bilete si sa-si cumpere de mancare si ale alea....Faza faina e ca ML nu a povestit niciodata acest fapt.

Articolul meu continea mai multe idei decat cele legate de Mircea Lucescu, dar, din pacate, tu ai ales exact ce am condamnat in ultima propozitie. Nu este un articol pro Lucescu, iar cei care incearca sa duca lucrurile in acea "zona" chiar ca sunt rau intentionati. In ceea ce priveste incheierea ta, sincer mi-e greata.

laur_2326.05.2008 20:59

mucescu nu poate fi aplaudat cu adevarat in Ghencea niciodata!...numai si numai pentru faptul ca a minimalizat performanta de a castiga CCE a Stelei(intr-o perioada in care el, cu mizerabilii lui, se facea de kkt cu ''vestita'' 17 Nentori)...+ nenumaratele murdarii pe care le facea in anii '80 pentru a-si depasi frustrarile si complexele in fata noastra.

Felix Draghici se minuna cum, la intrarea supertalentului torje, s-a reaprins rivalitate Steaua-d...cum? ...si la un asemenea meci??!!?...da, d-le Draghici, cum altfel, cand acest ''minunat'' jucator, impreuna cu alte **** dinamoviste, s-au dat de ''ceasul mortii'' sa ne ureze ''de bine'' dupa meciul din penultima etapa!!!

In fine, revenind la meci, este cu adevarat senzational ca unii dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii au fost in tara noastra pentru acest meci caritabil, cativa inca in activitate(campioni ai Italiei, ai Spaniei!!!)...ce antrenor sanatos la cap poate sa-l lase acasa pe Raul , inaintea unei asemenea competitii, la felul in care joaca??!!?

Il Soldatino26.05.2008 21:01
Superb, Catalin!

Intr-adevar, asa trebuie sa stea lucrurile!

Si eu am amintiri de cosmar cu Dinamo, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu cretin si sa nu recunosc valoarea unor oameni, cap de lista fiind Mircea Lucescu (pe care, desigur, l-am injurat deseori, dar care este un antrenor valoros), Sabau si multi altii, cu care, Romania, invingea Danemarca fratilor Laudrup, Lerby, Schmeichel, Povlsen, Elstrup (care a innebunit, toate urarile pt insanatosire, pe bune) sau Sivaebeck!

Si eu l-am injurat in dese randuri pe Mircea Lucescu. Si poate o voi mai face:)). Dar "una e una si alta e alta" a spus candva un mare dictator.

greenyes26.05.2008 21:21

Din pacate nu prea multi s au lasat luminati de lumina.....cam ciudat......sa inteleg ca organizatorii nu au promovat indeajuns evenimentul????

Imi pare rau ca nu am putut vedea fotbal adevarat cum nu am mai vazut de muuuuult timp in Ghencea...e ciudat ca nu a fost Ghencea plin....in sfarsit.....

Tudorel Stoica....Marcel Raducanu....Hagi......Ilie Dumitrescu......ce jucatori......iar in ziua de astazi am ajuns sa i acceptam pe unii numai ca alearga...vai de superioritatea unora dintre asa autonumiti suporteri.....am coborat stacheta valorii la nivelul gleznei dar pretentii de campioni avem.......

RaDoooI26.05.2008 21:26

E adevarat Mircea Lucescu e un antrenor bun (cum e si Razvan Lucescu), dar nu cred ca merita sa i se fi strigat numele in Ghencea (desi e stelist, s-a si vazut pe fata lui cand si-a auzit numele strigat).

Imi veneau lacrimile numa cand i-am vazut pe Tudorel Stoica, pe Gica Hagi, Dan Petrescu, sau Adrian Ilie in teren..pacat ca nu a fost si Lacatus pe teren.

P.S. Trebuie facut ceva cu crainicul, e cam penibil (cine a fost la meciuri, stie)

Marius26.05.2008 21:27

Cred ca trebuie sa punem slaba prezenta din tribune si pe ziua organizarii... Luni, week day... Oamenii lucreaza...

Inteleg ca a fost un eveniment rar, spectaculos, dar eu unul astazi am lucrat pana la 23.00... asa ca...

P.S. Imi spuneti si mie cum dracu' injura spectatorii din seara asta numai cei care N-AU FOST la meci? Vaaaaaiii sunteti atat de revoltati, dar nu ati putut da 100.000 pe un bilet...

Si totusi ii blamati pe cei care si-au platit biletul si, implicit, au ajutat cauza CARITABILA pentru care a fost organizata partida!

Voi provocati sila, nu oamenii care au dat bani pentru copii, sau oamenii care si-au facut timp sa joace pentru aceeasi copii.

predatorpulse726.05.2008 21:40

Eu o sa ma situez la mijloc in aceasta disputa,daca pot sa ii spun asa. Lucescu are merite ca antrenor,insa nu e asa mare antrenor cum il fac unii,a dat chix la toate echipele mari pe la care a fost,insa are meritul de a fi facut un grup puternic la galata,fiind ajutat din plin de talentul lui Hagi si al lui Popescu.

Cei ce l-au aplaudat azi pe Lucescu in Ghencea sunt aceiasi penibili care l-au aplaudat si pe Daniel niculae pe stadionul nostru. Acesti asa zisi suporteri nu sunt stelisti pentru ca nu trec prin filtrul gandirii mizeriile pe care le-au debitatat aceste personaje de-a lungul timpului la adresa Stelei. Daca chiar vrei sa-i aplauzi,nu o faci pe Ghencea,e simplu. Faptul ca isi pun un tricou al nationalei pe ei nu schimba cu nimic trecutul lor,de asta cei mai aplaudati oameni au fost unii dintre straini,Hagi,Adrian Ilie,Dan Petrescu,belo si Lacatus cand l-au aratat in tribune. Eu o sa aplaud chiar si un gol marcat de acelasi niculae la euro pentru ca face un bine nationalei insa nu pot sa aclam acest jeg cand vine in casa noastra,cand ii stiu trecutul anti-stelist,si cand zic anti-stelist vorbesc de jeguri gen niculae,kirita,sapunaru nu neaparat rivali ai Stelei,sunt oameni de bun-simt care nu au jucat la Steaua pe care i-as aplauda pe Ghencea cum ar fi,sa spunem,nelutu sabau.

Si in final,o sa ma adresez si geniilor neintelese de la Pro TV si sport.ro care se mirau de ce au fost atat de putini oameni pe stadion. Hai sa va explic prostilor:

1)in Romania nu exista traditia acestor meciuri de binefacere in mentalul colectiv(oamenii inca vor sa vada fotbal doar cand exista o miza)

2)a fost luni seara si multi oameni trebuie sa se scoale devreme a 2-a zi ca sa mearga la servici

3)principalul argument pentru a veni a fost sa vedem starurile lumii alaturi de cativa clasici ai fotbalului romanesc. Pai cum alegi Bucurestiul si mai ales stadionul Steaua ca loc de disputare al acestui amical cand stelistii au vazut in ultimele sezoane aici,in meciuri cu miza,echipe tari precum Real Madrid,Arsenal,Sevilla sau Lyon.

Si in final vreau sa-l felicit pe Gica pentru ca a fost singurul care i-a taiat-o lui mironica cand acesta acuza numarul mic de spectatori spunandu-i ca nr spectatorilor a fost aproape de media din campionat(care e de 15.000 de oameni daca nu ma insel).

Si rusine panaramelor care abia i-au strigat numele legendei noastre Marcel Raducanu dar mai aveau putin si aveau orgazm cand au intrat rica Raducanu si Lucescu.

Ca sa inchei intr-o nota frumoasa trebuie sa reamintesc de golul foarte frumos al lui Tudorel Stoica,un gol superb(chiar daca a fost dat intr-un amical) din care multi fotbalisti(inclusiv ai nostri) ar avea ce invata,mai ales in ceea ce priveste lovirea corecta a mingii.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

FortuneTeller26.05.2008 21:43

Aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh.... Lucescu om de calitate? Frustratul asta este precursorul frustratilor de tip nou, el este primul idiot care a avut "curajul" sa dea cu pietre in performanta Stelei. Oare s-a uitat prea repede cum Hagi a venit val-vartej inapoi in Romania doar pt o conferinta de presa in care a pus lucrurile la punct si pe Lucescu la colt? Omul acesta a avut performante peste media si mediocritatea campionatului romanesc, insa mult sub ce a reusit Steaua, dar nu asta e problema cu el cat este ingamfarea, reclama gratuita facuta de o presa care o stim deja si de niste tovarasi gen Jean Lordu'. Pai Nicolita al nostru este jucator adevarat fata de alde Dragnea si Gabor, titulari de drept in nationala dinamovista a "marelui" antrenor Lucescu. Ati auzit cumva prin ce a trecut T Stoica si Miti Majaru, de ce nu aveau ei loc pe teren in timpul nationalei lui Lucescu? Imi pare rau, dar eu unul n-am nici un respect nici fata de omul Lucescu si nici fata de antrenorul Lucescu.

@milovan djilas

Vorbesti cumva de meciurile cu Danemarca sub comanda lui Jenei?

danimarcu26.05.2008 22:07
Oare s-a uitat prea repede cum Hagi a venit val-vartej inapoi in Romania doar pt o conferinta de presa in care a pus lucrurile la punct si pe Lucescu la colt?

Daca Hagi a avut puterea sa treaca peste acel moment si sa-l ierte pe Lucescu,de ce nu am face-o si noi?

Si ce-i daca a fost aplaudat?Oare nu este asta o dovada de superioritate?

Daca el a fost un nesimtit prin ceea ce a spus despre noi,trebuie sa fim si noi la fel?

Nici eu nu suport familia Lucescu.Dar M.Lucescu a facut si lucruri bune pe lumea asta.

Cred ca e momentul sa trecem cu totii la un nivel superior,cum le sta bine stelistilor adevarati.Spectatorii din seara asta au dovedit ca toleranta nu e doar un cuvant fara sens...

Daniellone26.05.2008 22:09

@ Il Soldatino si altii

De data asta gresesti. Cred ca nu ai observat un amanunt. Marcel Raducanu a fost practic ignorat, numele lui Tudorel Stoica abia a fost strigat la superbul gol, iar nea Imi a fost aplaudat mai mult de complezenta. Iar numele lui Lucescu a fost scandat minute in sir (?!?!?!).

Nu zice nimeni sa-i dai cu bricheta in cap, aplauda-l ca e un antrenor bun, DAR nu face circul ala cu scandatul numelui lui Lucescu in Ghencea. Pai numai Lacatus a mai avut parte de asa ceva la meciul de aseara, in timp ce mari legende ale fotbalului stelist au fost practic ignorate.

Asta e problema.

FortuneTeller26.05.2008 22:33

@danimarcu

Pai eu credeam ca suntem superiori oricum prin alegerea facuta, de a fi fan Steaua. Serios acum, poti fi civilizat si ignorindu-l pe numitul Lucescu M. Dupa logica asta cu aplauze si ovatii pt toti frustratii o sa ajungem in cativa ani sa-i aplaudam si pe Andone, Pancu, Muresan, etc. Pai de ce nu-l aplaudam atunci si pe Gigel din Pipera, asa ca sa aratam civilizatie si superioritate? Nah, nu cred ca am destula putere morala, aici trebuie antrenament de jedi pt a rezista tentatiilor!!

korynna26.05.2008 22:36

Asta e suporterul...de rand sa zicem(care vine la meci doar asa...ca nu are nimic mai bun de facut,in niciun caz pentru ca a fost un eveniment caritabil :) )scandeaza numele personajelor pe care le-a vazut mai des pe la televizor.Cine a mai auzit in ultimul timp de Tudorel Stoica,Marcel Raducanu,Belodedici?

O seara destul de trista pentru mine,banii au meritat doar pentru scopul evenimentului,m-am inecat intr-o mare de tarani amuzati peste masura de Rica Raducanu.Sincer...m-am intors acasa cu sufletul parca mototolit de o masa de insolenti,pentru prima data am stat pe scaun in peluza(nici nu era cazul sa se stea altfel) si pentru prima data m-am simtit ca un strain in Ghencea.

1on26.05.2008 23:36
Ca sa inchei intr-o nota frumoasa trebuie sa reamintesc de golul foarte frumos al lui Tudorel Stoica,un gol superb(chiar daca a fost dat intr-un amical) din care multi fotbalisti(inclusiv ai nostri) ar avea ce invata,mai ales in ceea ce priveste lovirea corecta a mingii.

Sã încerc sã ghicesc la cine te referi... Oare la Lovin (care de 4 ani tot dã șuturi de la distanțã și nu cred cã a nimerit în 10 % din cazuri cadrul porții) și Bãnel??? :whistle:

Acuma, referitor la atmosferã, eu nici nu mã așteptam sã fie altfel, decât cã, într-adevãr, parcã stadionul a fost prea gol. Dar mi se pare nesimțire cum unii abia de dãdeau din palme pentru Jenei, Iordãnescu, Marcel Rãducanu, Tudorel Stoica, și, bineînțeles cã nu se simțeau sã se ridice de pe scaun când Jenei și Iordãnescu au traversat terenul. Totuși, mã mir cum de au fost atât de puține goarne.

PS: Ricã Rãducanu a jucat și la Steaua.

ThereauRistul26.05.2008 23:36

mi-a placut articolul ,meciul ,atmosfera...mi-a placut replica lui Hagi la adresa lui mironica...mi-a placut declaratia lui Ilie Dumitrescu si pofta de spectacol a lui Adi Ilie...am fost incantat sa-l vad pe Marcel Raducanu pe Ghencea..si-n plus am inteles ceva: niciodata Nicolita,Lovin sau Badea nu vor suta atat de frumos si bine ca Tudorel....marele Tudorel Stoica .....apropos ,de articolul cu academia de fotbal din Ghencea,nu credeti ca un fost scouter al lui anderlecht si un altul al borussiei dortmund ar putea conduce centrul?? mai ales ca au ceva in comun:au crescut in spiritul Stelei...respect etern Tudorel Stoica,Marcel Raducanu,Gica Hagi,Ilie Dumitrescu,Dan Petrescu,Miodrag Belodedici,Marius Lacatus,Adrian Ilie,Anghel Iordanescu,Emerich Jenei....va mutumim

1on27.05.2008 00:01

Da, dar lui Tudorel Stoica și lui Marcel Rãducanu le lipsesc ceva vital pentru o eventualã implicare în creșterea viitorilor jucãtori ai Stelei. Relația de rudenie și pilele la jijidiot. Oare de ce Radu Troi, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu au plecat la "marele club" Concordia Chiajna?

MoWeed27.05.2008 04:01

Ma bucur ca am reusit sa mai vad aceste glorii steliste si nu numai la munca si regret ca nefiind bucurestean nu am putut ajunge si eu la meci.

Tudorel Stoica ar trebui sa fie un exemplu pentru inchizatorii de azi din lotul nostru. Sa vada si ei ca se poate ca un jucator care stie sa recupereze sa si paseze mingia in fata. De un asemenea inchizator are Steaua mai ales in sistemul actual in care mijlocasii la inchidere trebuie sa participe la faza ofensiva.

Hagi, desi nu mai poate alerga ca in tinerete m-a incantat cu cateva pase si dribblinguri de-a dreptul geniale.

Belodedici ar trebui transferat, e peste marea majoritate a fundasilor centrali din Liga 1.

@IlSoldatino

Fara suparare, eu iti apreciez articolele foarte mult dar la sfarsit ai dat-o cu bata in balta. Acest infect pe nume Lucescu este probabil cel mai mare anti-stelist din Romania. El a fost primul care a avut tupeul sa declare ca performanta Stelei din 1986 nu a fost mare lucru, dupa aceea imprimandu-le aceeasi idee si lui Rednic,Andone si Lucescu jr. Ne-a atacat clubul de nenumarare ori ca fiind singurul club sustinut de regimul comunist, desi stie prea bine cum castiga dinam0 pe vremea lui meciurile.

Cum sa aplaud sau sa scandez numele unui asemenea personaj? E ca si cum as merge sa beau cu unul care mi-a injurat mama de nenumarate ori. Asa ceva nu se face....

Ok, am inteles era un eveniment caritabil si nu era frumos sa-l huiduim pe infectul asta desi Torje nu a fost prea iubit si el e la dinam0 de juma de an, plus ca mai are de mancat pana sa aiba declaratii asa de pline de ura cum are Lucescu. Dar de vreme ce glorii steliste ca Marcel Raducanu, Tudorel Stoica, Lita Dumitru au fost mai mult sau mai putin ignorati, cum sa aplaudam un om care a aratat o frustrare imensa ori de cate ori a avut ocazia? Adica sa aplaudam acest infect si abia daca s-au auzit aplauze la golul lui Tudorel Stoica(eu judec prin ce am auzit la televizor unde scandarile la adresa lui Lucescu s-au auzit mai puternic decat cele de la gol).

Nu trebuia huiduit dar trebuia ignorat!!!

«123»