Domane ce creduli sunteti,nici macar acuma nu va dati seama ca Neagoe e un cadou pt Gloria Buzau,o fi ciobanu prost,dar nici chiar asa,cand la luat pe Gurita,credea cineva ca o sa joace la Buzau,sau Bicfalvi,asta e Steaua din 2008,Steaua lui Becali,o Stea care e plina de suspiciuni,si singuru lucru care mai bucura pe uni,e ca Steaua nu va fi retrogradata niciodata pt nimic pt ca are un finantator,care poate cumpara pe oricine,deci "LA PIOVRA" exista si in Romania,sincer numai avem mult pana la cazul mafiei din Italia,suntem atat de corupti ca tara,ca nu stiu cum putem sa scapam din ghearele mafiei,probabil o sa scapam printr-o noua revolutie ca cea din 89' altfel nu vad,degeaba va duceti la vot,pt ca toti sunt patati,nici macar unu nu vrea binele tari ci doar pe al lui.
Revenind la fotbal,am vazut ca Dica este de vanzare,si unde ar putea sa ajunga,la CFR,deci ce mai pot spune,si nu e o gluma,aia la ce putere financiara au, pot sa dea 3 milioane,pt ca ala vorbeste prin fapte(Paskany),mi se rupe mie daca nu are el bani,sau daca e pus de fatada,cert este ca-mi intareste idea,ca ungurii sunt mai responsabili si oameni de cuvant,noi romani suntem in continuare niste" lasa-ma sa te las" TINE-TI MINTE NU SE VA INTAMPLA NIMIC BUN LA Steaua SI NICI IN Romania,CEL PUTIN NU IN VIATA ASTA,EU NU CRED C-O SA APUC CADEREA MAFIEI DIN Romania si am doar 21 de ani.....