FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robert Neagoe a semnat cu Steaua

«123»
cicerone15.05.2008 12:43

Nu stiu de ce sunt atat de sceptic in legatura cu aceste transferuri...de parca la Steaua ar fi poligon de incercare...e tehnic,nimic de zis,dar...tot pe bajbaite mergem,pe premiza ca poate ne scoatem cu bani putini...daca n/ar fi avut bani era altceva,dar cred ca se cam caliceste si nu vrea sa dea banu pe 3 sau patru valori de talie mondiala sa putem pleca la lupta fara frica si cu capul sus...vom vedea.

ultrash15.05.2008 12:44

Super transfer! Superjucator! ce sa mai avem echipa adevarata acum :D! sezonul urmator luam eventul si ajungem in primavara europeana! cu neagoe in Ghencea si mendoza p`afara...URA SI LA GARA! CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!

Piece of Mind15.05.2008 12:47
hai ca esti patetic bai frate. voi faceti ce faceti si il atacati pe Laca , dar nu ziceti ca avem echipa de 2 Lei , si nu s-a mai cumparat un jucator de vro 2,3 sezoane. Doar mai peticim in fiecare sezon cu cate un Neagoe pe unde e nevoie.

Nu este deloc patetic, omul este doar realist. Oricum, adevarat graia cineva pe un forum zilele trecute: "cu Protasov, chiar si Lovin parea super fotbalist!".

Nu-i mai gasiti atatea scuze lui Lacatus in alcatuirea lotului! A avut destule solutii in retur, slava Domnului! Comparati cu ce au avut la vremea lor Oli sau Hagi, cand jumatate de echipa era pe la Bologna sau in convalescenta...

eduardo_stelist15.05.2008 14:57
Vezi ca Mihaita Plesan nu a jucat niciodata la Farul , deci nu poate sa apara in foto . Editeaza si tu sau schimba poza !

aia e Craiova .......offffff

grizzly15.05.2008 15:17

surdu 2. sau Cristocea 2. sau Croitoru 2. cat draq o mai fi dat el ciobandante si pe asta?

sange.ros-albastru15.05.2008 16:42
:steagcruce: bah fratilor in halul asta cu neagoe,surdu si transferuri de rahat Steaua nu va creste niciodata la nivelul UCL....ne trebe jukatori de cel putin 3 mil de euro...sa jukatori tineri cu sperante...si mai ales straini///....\\\ daka ramanem la NIVELUL NEAGOE neam dus draq....cum au fost Dayro.pepe si mendoza zpata mai ia destya ca nu strika.....mama ce transferuri....CU Steaua LA BN SI LA RAU... forzateaua steagro :hooray:
himmler15.05.2008 17:12

toti ne dam cu parerea despre calitatile de antrenor ale lui Lacatus, dar uitam ca in iarna tremuram daca prindem locul doi si akm suntem nemultumiti ca ne-am batut pana in ultima etapa la titlu!!! uitam ca eram la egalitate de puncte cu Urziceni si cu .........echipa de langa spitalul de urgenta!! la cate puncte distanta am terminat ??? si astea cu Lacatus antrenor!! P.S. parerea mea sincera e ca numai cine nu a apucat vremea lui Laca la Steaua au nesimtirea sa se ia de el!!!!

lupi15.05.2008 19:40
toti ne dam cu parerea despre calitatile de antrenor ale lui Lacatus, dar uitam ca in iarna tremuram daca prindem locul doi si akm suntem nemultumiti ca ne-am batut pana in ultima etapa la titlu!!! uitam ca eram la egalitate de puncte cu Urziceni si cu .........echipa de langa spitalul de urgenta!! la cate puncte distanta am terminat ??? si astea cu Lacatus antrenor!! P.S. parerea mea sincera e ca numai cine nu a apucat vremea lui Laca la Steaua au nesimtirea sa se ia de el!!!!

daca Protasov avea lotu asta,sustinerea asta si bulanu asta aveam 10 pct in fatza cfreului:)

musaint15.05.2008 21:57

Lacatus NU E DE VINA!CRED CA E UN ANTRENOR BUN,IN CRESTERE SI CA MERITA TOT SPRIJINUL NOSTRU.PROBLEMA ESTE LA NIVEL DE TRANSFERURI,CARE SE FAC AIUREA,FARA UN PLAN BINE PUS LA PUNCT,ASTA pentruCA Gigi ARE ULTIMUL CUVANT LA Steaua.PAREREA MEA ESTE CA TRBUIE SA FIE ADUSI JUCATORI STRAINI DE VALOARE CEL PUTIN MEDIE,SAU JUCATORI AFLATI PE FINAL DE CARIERA GEN RIVALDO,PLUS IMPLEMENTATI IN ECHIPA JUCATORI TINERI DE LA ECHIPA A2-A.SPER SA N-AM DREPTATE DAR IN CURAND JUCATORII DE AFARA VOR REFUZA Steaua DIN CAUZA LUI Becali George CARE-ADUCE JUCATORI,SE FOLOSESTE DE EI SI APOI II ARUNCA"PAC,PAC!"CA PE NISTE MASELE STRICATE.PACAT CA MENDOSA NU RAMANE,ERA CU SIGURANTA UN JUCATOR DE Steaua SI POATE CA SI HABIBOU MERITA PASTRAT,EL DEMONSTRAND CA E GATA SA-SI DEA VIATA PT Steaua-LA PROPRIU.

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forzateaua

Picture_0250.jpg

catasteaua1716.05.2008 08:53

lasa ca e bun robert neagoe a facut Gigi niste transferuri la care nimeni nu se astepta :steagcruce::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :

bad_joke16.05.2008 11:32

Domane ce creduli sunteti,nici macar acuma nu va dati seama ca Neagoe e un cadou pt Gloria Buzau,o fi ciobanu prost,dar nici chiar asa,cand la luat pe Gurita,credea cineva ca o sa joace la Buzau,sau Bicfalvi,asta e Steaua din 2008,Steaua lui Becali,o Stea care e plina de suspiciuni,si singuru lucru care mai bucura pe uni,e ca Steaua nu va fi retrogradata niciodata pt nimic pt ca are un finantator,care poate cumpara pe oricine,deci "LA PIOVRA" exista si in Romania,sincer numai avem mult pana la cazul mafiei din Italia,suntem atat de corupti ca tara,ca nu stiu cum putem sa scapam din ghearele mafiei,probabil o sa scapam printr-o noua revolutie ca cea din 89' altfel nu vad,degeaba va duceti la vot,pt ca toti sunt patati,nici macar unu nu vrea binele tari ci doar pe al lui.

Revenind la fotbal,am vazut ca Dica este de vanzare,si unde ar putea sa ajunga,la CFR,deci ce mai pot spune,si nu e o gluma,aia la ce putere financiara au, pot sa dea 3 milioane,pt ca ala vorbeste prin fapte(Paskany),mi se rupe mie daca nu are el bani,sau daca e pus de fatada,cert este ca-mi intareste idea,ca ungurii sunt mai responsabili si oameni de cuvant,noi romani suntem in continuare niste" lasa-ma sa te las" TINE-TI MINTE NU SE VA INTAMPLA NIMIC BUN LA Steaua SI NICI IN Romania,CEL PUTIN NU IN VIATA ASTA,EU NU CRED C-O SA APUC CADEREA MAFIEI DIN Romania si am doar 21 de ani.....

armin16.05.2008 12:09

Neagoe este plata pentru prestatiile mioveniului din acest retur, in meciurile cu Steaua si cu CFR.

Neagoe nu este si nu va fi titular la Steaua.

Despre Lacatus: nu vreau sa fiu eu cel care arunca piatra, insa a avut 2mari esecuri in acest sezon: Cu Dinamo si cu rapid.

Pacat de cazul cu bricheta. Daca Steaua pierdea acel meci, nu stiu pe ce loc termina, insa CFR nu prindea nici macar locul 2, pentru ca nu mai era ajutata de rapid si Dinamo. Acolo s-a rupt ierarhia.

Piece of Mind16.05.2008 13:18
Pacat de cazul cu bricheta. Daca Steaua pierdea acel meci, nu stiu pe ce loc termina, insa CFR nu prindea nici macar locul 2, pentru ca nu mai era ajutata de rapid si Dinamo. Acolo s-a rupt ierarhia.

Bravo, asa este!

Culmea e ca atunci cand am scris ceva similar intr-un articol, acum mai bine de o luna, imi spunea lumea ca postez ineptii...

ge6rge_steaua16.05.2008 17:33

parerea mea e ca e un transfer bun, dat fiind faptul ca in Romania se aduc numai straini.

eu altceva vreau sa va spun : SA O IA IN GURA AIA CARE IL MAI INJURA PE Dica. ce nu va mai convine ma acum ????? omu asta chiar a pus suflet pt Steaua. nul mai injurati pt ca nu merita. injurati-l PE KAKATU DE TRICA !!!!! care se ia de Steaua tot timpul.

Dica AI FOST SI VEI RAMANE MEREU UN INVINGATOR SI UN CAMPON PENTRU NOI !!!

:steagcruce:

stelistul stelist16.05.2008 19:47

adio CL cu jucatori de mana aII-a nici nu stiam ca ajucat la Mioveni si mai are si 26 de ani daca era ceva decapul lui iesea in fata

dr.adrian916.05.2008 20:01

asa se platesc acuma blaturile in Romania. la sfarsitul campionatului se cumpara un jucator vrajbie de la echipa

grig geo22.05.2008 15:01
Neagoe este plata pentru prestatiile mioveniului din acest retur, in meciurile cu Steaua si cu CFR.

Neagoe nu este si nu va fi titular la Steaua.

Despre Lacatus: nu vreau sa fiu eu cel care arunca piatra, insa a avut 2mari esecuri in acest sezon: Cu Dinamo si cu rapid.

frate tu crek nu stii ce tur a vut Steaua, echipa asta a ajuns pe 2 dat lui Lacatus,asa ca nu tre sa comentam,si eu am fost suparat ca nu am luat titlu dar un suporter adevarat nu face astfel de acuze unei LEGENDE cum e Lacatus :steagcruce:

«123»