FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robert Neagoe a semnat cu Steaua

«123»
fcsteaua.ro14.05.2008 13:02

FC Steaua a realizat un nou transfer, dupa ce a obtinut semnatura mijlocasului Robert Neagoe (foto, in duel cu Mihaita Plesan), care a activat sezonul trecut pentru Dacia Mioveni.

Jucatorul argesean, care va implini 26 de ani pe data de 28 mai, va imbraca tricoul ros-albastru in urmatoarele trei sezoane, el semnand un contract valabil in perioada 2008-2011.

"Cand eram mic nu stiam ca voi ajunge la Steaua, dar stiu ca purtam un tricou cu numarul sapte, cel al lui Marius Lacatus. Nici nu visam acest lucru. Deocamdata nu pot spune prea multe despre transferul meu, ci doar ca sunt foarte fericit"

Robert Neagoe

SteauaFC.com

MoWeed14.05.2008 13:09

Parca luam crema Romaniei.....

Ce experienta internationala are acest Robert Neagoe? Nici extrem de tanar nu mai e, nu inteleg acest transfer.Nu stiu cat de mult ne poate ajuta un jucator care sezonul trecut a retrogradat cu Dacia Mioveni...

In fine, acum ca a venit ii urez bun venit si sa ma faca sa imi regret vorbele....

radusor14.05.2008 13:22

nu prea l-am vazut jucand, sau cel putin nu mi-a atras atentia cand a jucat cu Steaua(daca a jucat) sau cu Buzau..

astept referinte de la oameni care l-au urmarit mai mult...dar ma indoiesc ca e mai bun ca mendoza sau karamyan :(

Joint14.05.2008 13:31

Gata frate, ne-am facut trupa beton pentru Champions League !!! Eu zic ca putem sa renuntam fara probleme la amatorii astia de Dayro Moreno, Mendoza, Pepe, Habib si Zapata ! Ii avem pe Nea Goe,pe C. Ionescu, Szekely si Stancu... toti fac si faza defensiva ca la carte...sintem number one.

Bafta in Liga, Gigi !!! Si tie,Laca !

metuzu14.05.2008 13:47

ma scuzati ca-mi scapa, da cine e Robert Neagoe ?

in opinia mea e spalare de bani intre Gigi n. si Gigi b. !!!

elika14.05.2008 13:53

gata nu ne mai trebuie nici un jucator..o sa fim invicibili.. Gigi MORI

DonAndres14.05.2008 13:53

Stati linistit ca Neagoe o sa vina la Buzau!!!

jcd14.05.2008 13:54

Nu ii el slab...da nici de CL. In ritmul asta nu mai pupam campionat prea curand.

Piece of Mind14.05.2008 13:57
Gata frate, ne-am facut trupa beton pentru Champions League !!! Eu zic ca putem sa renuntam fara probleme la amatorii astia de Dayro Moreno, Mendoza, Pepe, Habib si Zapata ! Ii avem pe Nea Goe,pe C. Ionescu, Szekely si Stancu... toti fac si faza defensiva ca la carte...sintem number one.

Bafta in Liga, Gigi !!! Si tie,Laca !

Pai Laca saracu' are cea mai mare nevoie de bafta, ca altfel se alege prafu'! :)))

Oricum, maestrul Lacatus da dovada de o lasitate surprinzatoare, ma asteptam sa iasa barbateste in fata si sa ne dea niste explicatii plauzibile pentru maniera rusinoasa in care am pierdut un titlu pe care il aveam in buzunar la un moment dat. Noroc cu scandalul Gigi-DNA, nu-i asa, nene Laca?

The Flyer14.05.2008 13:59
Parca luam crema Romaniei.....

Ce experienta internationala are acest Robert Neagoe? Nici extrem de tanar nu mai e, nu inteleg acest transfer.Nu stiu cat de mult ne poate ajuta un jucator care sezonul trecut a retrogradat cu Dacia Mioveni...

In fine, acum ca a venit ii urez bun venit si sa ma faca sa imi regret vorbele....

eu nu-i urez nimic!il stimez pentru faptul ca e un jucator experimentat,hirsiit prin jocuri cu miza si ne va ajuta in acele meciuri importante in CHL si in campionat!un adevarat meserias,de el aveam nevoie!

Becali,SPER SA MORI!SI PINA LA ACEST MOMENT MIRIFIC,PLEACA DIN Ghencea!

PS:BAGA-MI-AS,AM UITAT SA PUN FINALUL!DA' TOT IMI PUN BAZA PE ACEST MARE JUCATOR!ave neagoe,oricine ai fii!

Andrei BlackHeart14.05.2008 14:00

alt paralel...nu inteleg de ce ne trebuie UN JUCATOR CARE ARE 0 EXPERIENTA INTERNATIONALA ,CARE DEJA SI-A ATINS POTENTIALUL MAXIM SI CARE LA DACIA MIOVENI NU PREA PARE IMPORTANT.

acest oier ne va distruge

metzzz14.05.2008 14:05

cumparam crema diviziei B :yeahh:

The Flyer14.05.2008 14:07

ho,ba,calmeaza-te!daca nu luam si de la Brasov,otopeni si din sri lanka n-am facut nmic!

c.ronaldo1714.05.2008 14:09
... maniera rusinoasa...

Si ce`ai fi vrut sa faca? Sa iti explice ti`e personal cat de usor e sa revii de la un -13 pct? Sau cat de usor e sa bati Dinamo in Stefan Cel Mare? Spune`ne tu, domnule anti-Lacatus ce explicatii ai fi vrut sa fi auzit?

Cata frustrare poate fi in unii.. un egal, 2 infrangerii si numai victorii in retur.. da` nuuu, nu e bun. **** Laca **** Laca.

andyro14.05.2008 14:14

De unde ies toti astia, are Jiji ceva datorii de platit, sau de unde ? Claudiu Ionescu, Neagoe, chiar si Stancu si Szekely...de ce vad niste scenarii gen Gurita, Zaharia, Croitoru...

84ava14.05.2008 14:19

Sunt convins ca tot Laca l-a adus si pe asta,ca doar antrenoru ma gandesc eu ca vine cu o lista de jucatori,iar giji s-a conformat.:))

xDaJACKALx14.05.2008 14:27

Altu care vine sa invete fotbal la Steaua

elias_custura14.05.2008 14:30

mi se pare mie sau Becali nu a bagat nici un ban in transferuri..... toate au fost meritele echipei asa ca ............ NU ARE CE CAUTA IN Ghencea!!!!!!!!! HUAAAA!!! ciobane!

metzzz14.05.2008 14:31
ho,ba,calmeaza-te!daca nu luam si de la Brasov,otopeni si din sri lanka n-am facut nmic!

ai si tu dreptatea ta aici , dar Sri Lanka e o tara careia ii poti pronunta numele. In schimb imi doresc un jucator din Botswana si Timorul de Est

RaDoooI14.05.2008 14:37
Sunt convins ca tot Laca l-a adus si pe asta,ca doar antrenoru ma gandesc eu ca vine cu o lista de jucatori,iar giji s-a conformat.:))

hahahaha, nice joke!

ebonyc14.05.2008 14:50

mi-e teama ca in cel mai scurt timp va fi dat afara si Dayro moreno. nu stiu cum a rezistat zapata atat timp.

aquascape14.05.2008 14:50
... maniera rusinoasa...

Si ce`ai fi vrut sa faca? Sa iti explice ti`e personal cat de usor e sa revii de la un -13 pct? Sau cat de usor e sa bati Dinamo in Stefan Cel Mare? Spune`ne tu, domnule anti-Lacatus ce explicatii ai fi vrut sa fi auzit?

Cata frustrare poate fi in unii.. un egal, 2 infrangerii si numai victorii in retur.. da` nuuu, nu e bun. **** Laca **** Laca.

Ti-a placut cum a jucat Steaua in returul asta? Mie unu nu...si s-a vazut Lacatus ce relatii are cu ciobanu la alcatuirea echipei. 2 mijlocasi la inchidere dintre care unul Lovin, 1 singur varf impins Pepe, Dayro pe banca, Banel titular oriunde pe teren.

Daca ma gandesc mai bine parca echipa juca mult mai bine cu Olaroiu. Eu sper sa vina Petrescu la vara!

Marius14.05.2008 14:56

Haideti sa discutam despre transferul lui Neagoe, nu despre jocul Stelei, norocul lui Lacatus, etc. Sunt alte topice/uri unde se discuta asemenea subiecte.

endorama14.05.2008 15:07

hai mai stati linistiti ca deocamdata Becali face echipa pentru Buzau. in loc sa-i cumpere Bucur, ii cumpara Becali si apoi ii imprumuta la Buzau. in plus, in felul asta in meciul direct o sa jucam impotriva rezervelor si nici nu o sa mai riscam vreo tragicomedie ca cea din toamna trecuta cu Bunica.

in fine no, eu sincer atata timp cat e Lacatus antrenor, mi se pare chiar fara sens sa ma stresez cu transferurile Stelei, fiindca oricum, cu jocul ala de echipa de divizia B pe care il implementeaza Lacatus la Steua, pana la urma tot "Dumnezeul lui Gigi" e singurul care ne-ar putea realiza obiectivele. nu stiu ce se va intampla insa in cupele europene

The Flyer14.05.2008 15:47
mi se pare mie sau Becali nu a bagat nici un ban in transferuri..... toate au fost meritele echipei asa ca ............ NU ARE CE CAUTA IN Ghencea!!!!!!!!! HUAAAA!!! ciobane!

ok,ok,mea culpa!cu toate ca si beat pot pronunta numele aceslei tari iti propun alta:azerdbaidjan,honolulu,insulele cook!de fapt,ti-am propus altele!si am auzit ca si prin guineea bissau a aparut o tinara speranta!plus insulele capului verde!eeeeeee,ce zici?luam ceva si de acolo? :thumbup:

«123»