FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robert Neagoe a semnat cu Steaua

«123»
Astristul14.05.2008 15:51

Sper sa fie un transfer pentru Gloria Buzau via Steaua, deoarece daca si asta e jucator cu care te astepti sa ataci grupele UCL ... atunci am innebunit cu totii! :dry:

forzateaua

metzzz14.05.2008 15:53
ok,ok,mea culpa!cu toate ca si beat pot pronunta numele aceslei tari iti propun alta:azerdbaidjan,honolulu,insulele cook!de fapt,ti-am propus altele!si am auzit ca si prin guineea bissau a aparut o tinara speranta!plus insulele capului verde!eeeeeee,ce zici?luam ceva si de acolo? :thumbup:

ok , ok , iti propun Kazakhstan , Kirghistan ,Tadjikhistan,Papua Noua Guinee :D

zici ca esti beat , incearc-o pe a 3 a :yeahh:

vic8814.05.2008 16:01

cine dracu mai e si asta, mah? imi place ca Becali a inceput transferurile bomba, alea promise de ani de zile, alea in care se vorbea ca vor veni la Steaua mari jucatori sud-americani... in schimb, am luat un ungur, care e ok ca fotbalist si ca om (din cate imi dau seama din declaratiile lui) si un mare jucator de care n-am auzit niciodata... si bineinteles ca ciobanu va renunta la Mendoza, cel mai bun pasator al Stelei la ora acutala si mai mult ca sigur la Habibou si Pepe... si nu m-ar mira, asa ca sa faca el "o aroganta" suporterilor stelisti, sa-l dea si pe Dayro... si uite asta visul unei echipe care incepe sa se lege, sa se inchege mai bine zis, se duce dracu din vina "credinciosului". In momentul in care Steaua a inceput sa decada, transferurile ar fi fost o idee buna... acum ca s-au infaptuit niste transferuri ok si s-au adus jucatori care si-au legat jocul pana la urma si sunt sigur ca ar fi fost bine sa-i avem pe toti in teren si in UCL, vine Becali si zice gata, alti jucatori ca astia n-au dat randament... pai bah in MM de cioban, iar vrei s-o luam de la capat sa asteptam 15 etape ca noii veniti sa se acomodeze la echipa, ca asta ar fi prima scuza pusa in prim-plan... macar adu si tu un play-maker, un strain ceva... dar nu, berbecul aduce mari jucatori ai Mioveniului si ai Otelului... multumim, apreciem gestul...

Sper ca acesti 2 nou veniti sa ma contrazica si sa faca treaba la Steaua... deocamdata nu cred ca sunt transferuri bune...

The Flyer14.05.2008 16:03
ok,ok,mea culpa!cu toate ca si beat pot pronunta numele aceslei tari iti propun alta:azerdbaidjan,honolulu,insulele cook!de fapt,ti-am propus altele!si am auzit ca si prin guineea bissau a aparut o tinara speranta!plus insulele capului verde!eeeeeee,ce zici?luam ceva si de acolo? :thumbup:

ok , ok , iti propun Kazakhstan , Kirghistan ,Tadjikhistan,Papua Noua Guinee :D

zici ca esti beat , incearc-o pe a 3 a :yeahh:

gogule,doua vorbe trei cuvinte:nu sunt beat la ora asta,eu am spus altceva!hai sa-ti propun altceva:nagorno karabah,caârgâstan,un pakistan,ceva?

ideea era sa luam si ceva de acolo ca e pacat de Dumnezeu,e vreun Banel rupt de foame care vrea sa se afirme!

1uLy4Nn14.05.2008 16:13

Bun Venit..sper sa isi arate valoarea la echipa si sa nu fie huiduit asa cum au fost huiduite si alte transferuri bomba :P

MARIAN fortza STEAUA14.05.2008 16:22

bv oierule, ai adus un jucator foarte valoros! mai tare ca Ronaldinho..ce sa zic...asta unde ajunge?tot la buzau?

Flaviu8614.05.2008 16:28

CINEEEEEE??? poi noi intarim contracandidatele la titlu (chefereu) si luam ciurucuri? ciobane, n-ai crapa naibii o data!!! Adi (Ilie) daca citesti mesaju meu :)) te rog fa ceva ca eu nu mai suport.

w3bmaster14.05.2008 16:50

Doamne cine mai e si asta

Alt transfer de umplutura :(

Joga Bonito14.05.2008 17:10

Lasati-l sa joace expertilor! Poate fi urmasul lui Dica, eu cel putin am mare incredere in el.

Daca pleca Lovin la Malaga (Doamne ajuta!) si Dica e transferat in Occident, transferul lui Robert Neagoe pica foarte bine. O echipa de fotbal e compusa si din fotbalisti muncitori, nu 11 de Messi. (Numa daca venea argentinianul erati multumiti, este?)

Pt cei care nu stiu, Steaua joaca in medie 50 de meciuri pe sezon. E nevoie de orice jucator valoros. Laca il cunoaste de pe vremea cand era antrenor la UTA, Bara s-a opus atunci. Practic, el cu Cristi Bratu au tras Mioveniul in spate. Si daca iar imi aduc bine aminte, in meciul cu CFR, Neagoe a alergat de a rupt pamantul.

robespierre14.05.2008 17:32

Fratilor sunteti groaznici. Nici macar n-am vazut ce poate si gata aruncam cu pietr in el. Si in ehipa din 86 au fost multi adunati de pe la echipe modeste ca sa nu zic de B. Timpul le rezolva pe toate si e cel mai bun raspuns. Din partea mea BINE AI VENIT NEAGOE si sper sa-i faci pe multi sa-si inghita cuvintele.

scorpyfcs14.05.2008 17:50

cineee???..mama...cel mai bun jucator..il face si pe Messi..la prostie...ba oieruleee....pleaca odata..ca nu mai suport..

gabriel_04pyb14.05.2008 18:06

Nu stiu de ce am un sentiment de neincredere si in acelasi timp de uimire cand observ ca echipa asta a devenit un fel laborator unde se experimenteaza tot felul de solutii pentru a gasi formula ideala, care refuza sa apara pe iarba verde din Ghencea? Stau si ma intreb cine Dumnezeu se face vinovat de faptul ca trecem de vreo 2 ani printr-o perioada gri, care parca nu mai vrea sa se limpezeasca! Pe de-o parte Becali, care nu precupeteste nici un moment sa ne faca de ras, independent de vointa noastra, reducand faima Stelei la titulatura de echipa care face performante "cumparand" ce poate fi cumparat, ca vorba aia, cu bani se poate orice, pe de alta parte unii dintre actorii din iarba care parca joaca in reluare, n-au nici un fel de treaba cu sentimentele celor din tribuna, care i-ar vrea sa-i vada ca dau totul pe teren, si nu in ultimul rand echipa tehnica, care ori nu poate, ori nu stie, ori sunt supusi tirului si comenzilor din tribuna oficiala! Altfel nu-mi explic ce se intampla de nu reusim sa ne desprindem in castigatori, decat prin foarte mult noroc si nu printr-un joc laborios, bine structurat, eficient! Jucatorii parca nu mai au placerea de a juca, sunt plictisiti, poate ca sunt de vina si banii care le-au schimbat foarte mult mentalitatea si caracterul!

Cu toate astea sunt alaturi de culori si de echipa orice s-ar intampla.

FORZA Steaua !!!!!!

threat14.05.2008 18:41

Vezi ca Mihaita Plesan nu a jucat niciodata la Farul , deci nu poate sa apara in foto . Editeaza si tu sau schimba poza !

zloty14.05.2008 19:30

cred ca a fost adus ca o rezerva la fel ca dino eze ,ma rog daca o impresiona poate sa ramana , mai degraba cred ca trebuie facute eforturi sa fie luat dimitrov , dar si asta daca o sa joace bine sa ramana , m-am saturat de "sia dat viata pa teren tre sa ramana chiar daca nare talent" daca nare talent ,nare si .

cataxxx15.05.2008 00:15

Cine il cunoaste pe Neagoe? Stie ceva? Eu nu l-am vazut niciodata jucand. Daca Adi Ilie a avut vreun amestec in transfer, inseamna ca se pricepe la ceva baiatul. Daca e mana lui Gigi, atunci nu se stie...

olfgob15.05.2008 00:30

aloooooooo...OFF TOPIC: ce macane gesepeul despre posibila interzicere a noastra in Liga?..si cica ala de o cumparat crapidul a facut plingerea la UEFA...are careva habar de vreun temei regulamentar?

udaradu15.05.2008 04:35

pina nu-l incerci nu sti,fie bine venit

Tavone15.05.2008 06:31
Cine il cunoaste pe Neagoe? Stie ceva? Eu nu l-am vazut niciodata jucand. Daca Adi Ilie a avut vreun amestec in transfer, inseamna ca se pricepe la ceva baiatul. Daca e mana lui Gigi, atunci nu se stie...

Baiatu e foarte bun, foarte tehnic dar era singurul pe la dacia mioveni, el si cu bratu (mijlocas dreapta, stelist)!

Sa speram ca o sa explodeze cand are si echipa buna in care sa joace, ca vb aia o mana spala pe cealalta.

In rest eu va zic sa va linistiti ca transferurile bune o sa fie dupa euro cand o sa se stie cine pleaca. Nimeni nu e tampit sa cumpere acum inainte de euro tot lotul pt la anul! Sper sa vina dimitrov si inca un fundas lateral f bun!

Banuiesc ca o sa vedem la sf lui iulie cu cine abordam sezonul urmator! Pana atunci calm ca se cumpara jucatori si pt gloria buzau sau sita cerne si ce cade hop la buzau!

Garrincha15.05.2008 09:11

Fratilor, sper sa nu fiu injurat, dar mie mi se pare transferul acesta o datorie pentru meciul din retur cu Mioveni. Sper sa ma insel, dar cine crede ca un jucator de 26 de ani cu zero experienta internationala, cu 1 an in Liga I, va exploda dintr-o data in curtea Stelei, inseamna ca e naiv.

Marius15.05.2008 09:20

Neagoe a jucat in Belgia... deci are cel putin 0,1 experienta internationala

ultrasdrey15.05.2008 10:13
fularultras ba da cine mai ee si ASTA??? ca jur ca m-am saturat sa tot vad caä aterizeaza rebuturi deastea prin Ghencea si strica mai tare echipa!! forzateaua in fine......ce-o fi o fii dar sa nu faca naibii greseala sa cumpere acum tot si dupa euro sa nu mai fie nici un jucator bun de luat!!! luati-l pe DIMITROV ca s-a vazut ca e bun si va da randament (speram sa se si acomodeze rpd si sa faca treaba buna)....Adi Ilie ar trebui sa se ocupe de transferuri pentru ca e un fel de MM-eu' mai mik si stie bine ce face!!!......... :steagcruce: numa bine fratilor si D-zeu sa fie cu noi (suporterii) ca vad d 2 ANI cum se ingroapa Steluta singura dar asta e ..........si la bine si la greu FORTzzAAA Steaua!!! semnat: Andrey MEDIAS fularsteaua2
axl15.05.2008 10:18

Crème de la crème, spuma transferurilor romanesti.

Sa speram ca-si merita tricoul.

Marius15.05.2008 10:28

Mi se pare incredibil cum asta iarna majoritatea injurau pe aici ca Adi Ilie ia jucatori de pe DVD-uri, iar acum, dupa un amarat de filmulrt pe youtube, toata lumea il vrea pe Dimitrov... :rolleyes:

enjoy15.05.2008 12:01

l-am vazut si m-am gandit atunci ca ar fi bun la Steaua; sa fie cu noroc! jucatori oricum mai gasim, problema e alta. cand a fost adus Laca n-am zis nimic si l-am sustinut si pe site desi in sinea mea nu eram multumit. am zis sa-l lasam sa creasca. cresterea nu mi se pare semnificativa; nu-l voi huli dar avem nevoie de un antrenor cert, altfel riscam mereu umilinta de la finele acestui sezon. la o scara mai mica as vrea un dick advocat. HAIDE Steaua!

metzzz15.05.2008 12:24
l-am vazut si m-am gandit atunci ca ar fi bun la Steaua; sa fie cu noroc! jucatori oricum mai gasim, problema e alta. cand a fost adus Laca n-am zis nimic si l-am sustinut si pe site desi in sinea mea nu eram multumit. am zis sa-l lasam sa creasca. cresterea nu mi se pare semnificativa; nu-l voi huli dar avem nevoie de un antrenor cert, altfel riscam mereu umilinta de la finele acestui sezon. la o scara mai mica as vrea un dick advocat. HAIDE Steaua!

e clar , avem nevoie de antrenor. si jucatori aducem din Groenlanda ! poate luam si noi cativa pescari ca sa ne descurcam ca famagusta

hai ca esti patetic bai frate. voi faceti ce faceti si il atacati pe Laca , dar nu ziceti ca avem echipa de 2 Lei , si nu s-a mai cumparat un jucator de vro 2,3 sezoane. Doar mai peticim in fiecare sezon cu cate un Neagoe pe unde e nevoie.

«123»