FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Analizã sud-americanã

«123»
DelPiero1012.05.2008 09:01

In ordinea asta vad eu valoarea celor patru:Dayro.Mendoza,Pepe Moreno si Habibou!Dayro poate deceni jucatorul nostru providential daca va fi folosit cum trebuie,Mendoza ne mai poate ajuta cert un an-doi(ar fi o greseala sa-l dam,dar oricum ne-am obisnuit)!Singurul care dupa parerea nu merita sa ramana este Habibou!Pepe Moreno nu e nici el stralucit,dar in lipsa de alte alternative,e de luat in seama!Oricum,sper sa vedem si noi un un coordonator de joc adevarat in vara asta...caci de la Aliuta incoace...

Marius12.05.2008 16:26

Adi Ilie a declarat azi ca pana pe 30 mai se va sti clar daca Mendoza ramane. Peruanul nu poate fi luat de alta echipa pana cand Steaua nu "renunta" la el, dat fiind ca are o clauza in care prima optiune pentru semnatura lui este a Stelei.

wolff66612.05.2008 20:30

In articol ai uitat sa mentionezi de Zapata. Cu toate ca e venit mai devreme decat ceilalti sudo-americani, merita sa intre si el in analiza deoarece denumirea articolului nu face referinta doar la cei veniti din iarna.

Apropo de Zapata, parerea mea este ca nu conteaza daca va pleca Mendoza sau va ramane, la fel si Pepe, poate pleca sau ramane, important e ca Zapata sa imbatraneasca la Steaua fiindca e cel mai bun din toti care am vazut eu la Steaua pina acum si in genere, mai bun chiar si decat portarii multor cluburi europene de top. Sa nu fiu modest, as spune ca e cel mai bun portar din lume!

Forzza Steaua!

Marius12.05.2008 20:42

Nu l-am uitat. Zapata va fi "disecat" intr-un articol ce va fi postat in curand :)

Asa ca, fii pe faza ;)

elias_custura14.05.2008 14:42
In articol ai uitat sa mentionezi de Zapata. Cu toate ca e venit mai devreme decat ceilalti sudo-americani, merita sa intre si el in analiza deoarece denumirea articolului nu face referinta doar la cei veniti din iarna.

Apropo de Zapata, parerea mea este ca nu conteaza daca va pleca Mendoza sau va ramane, la fel si Pepe, poate pleca sau ramane, important e ca Zapata sa imbatraneasca la Steaua fiindca e cel mai bun din toti care am vazut eu la Steaua pina acum si in genere, mai bun chiar si decat portarii multor cluburi europene de top. Sa nu fiu modest, as spune ca e cel mai bun portar din lume!

Forzza Steaua!

poate ar fi trebuit sa fii mai modest! nu chiar primul din lume pentru ca a prins acum o forma buna insa ca sa dovedeasca calitatea sa trebuie sa ramana constant si fii sigur ca nu-l tine Becali ca doar are nevoie de bani .....

scorpyfcs14.05.2008 18:11

eu as vrea sa il dea afara pe habibou..nu face cam nimic din cate am vazut eu..la faza cu Dayro si el in meciul cu Dinamo..s-a bagat si el..asta inseamna "gelozie"...daca dadea Dayro gol era gelos ca n-a dat habibou...asta este cel mai prost la o echipa de fotbal...gelozia intre jucatori..ar trebui sa joace in simpatie unul cu altul..de aia Steaua nu poate sa mai castige niste meciuri cu Timisoara,Dinamo...

«123»