Dayro Moreno este un super jucator, dar poate imi spune si mie cineva daca Nicolita l-a jucat vreodata?? In afara de golul de la Craiova, centrare gresita a lui Banel (el cand le da gresite le da bine si viceversa)!
Pepe e bunicel, dar nu prea! Mendoza este un bun centreor, tehnica buna, dar are 30 de ani si nu pare dispus si capabil sa faca ce a facut Hagi cand a ajuns la Galata in '96 tot la 30 de ani! Adica sa care echipa in spate si sa o duca mult mai sus!
Despre Habibou nu prea e de bine! La inceput aducea un pic cu Thereau, dar pe parcurs nu prea aduce a fotbalist! Are picoarele mai in crucis chiar decat Lovin! Si sa nu-mi mai aduc aminte de faza de la meciul din groapa cand i-a luat golul lui Dayro din picior! Un gol de 2-2 si de campionat!
Deci, Dayro e super jucator, dar sa nu ajunga la Buzau ca alde Bicfalvi sau Ochirosii! Nu inteleg cum astia cu tehnica foarte buna si executii de mari jucatori, pot sa ajunga la Buzau, in detrimentul unor Lovin, Banel, Surdu!
Cititi mai jos! Pentru Steaua!
PS: Nu prea stiu daca ma aude cineva, dar sper ca stelistii sa faca o postare si cu urmatorul lucru si chiar poate mai mult!
In anul 2005, la ultimul meci din grupa Romaniei inaintea CM 2006 Germania, Finlanda-Cehia, o anumita ziarista de la GSP, numita Maria Andries, cara o geanta cu aproximativ 100 de mii de euro! Bani stransi de toata redactia ziarului respectiv, ca deh, aveau si au "cea mai buna echipa din Romania"!
Atata timp cat dobitocul analfabet este acuzat de o fapta din 2006, a promis bistritenilor ca le da bani daca incurca rapid, oare de ce nu se sesizeaza DNA si in cazul " MITUITOAREI" Maria Andries "Fata din ultima celula" si a complicilor la tentativa de mituire, adica , "Ziaristii de la gsp"!
Si ca sa citez un clasic in viata pe nume Geambasu, ziarist dinamovist de la GSP : " Cand vorbesti de cristal si moralitate dupa ce iei Otelului 3 puncte la masa verde, adica, eu am o problema cu acest tip de discurs!" citat din emisiunea Realitatea Sportiva la adresa lui Porumbacoiu!
Deci, nene Geambasila, cum e cu moralitatea mai, tentativist de mituire, complice al Mariei Andries??? Nu-ti e rusine, mai nemernicule infractor, sa vorbesti tu de morala despre stelisti???
Daca ma aude cineva pe acolo, eu propun sa facem o plangere la DNA (vai de mama lui la cati prosti sunt pe acolo) pentru a incerca sa ne obtinem dreptatea, din partea suporterilor Stelei, AISS, FCSTEAUA.RO! Ei, ziaristii, au discreditat in mod voit imaginea Stelei in acest campionat si pentru asta vom pierde 6-9 puncte in clasament, care, chiar daca nu conteaza, vor folosi acest lucru pentru a ne arata cu degetul! Si, asa cum am demonstrat mai sus, nu ei sunt cei care au dreptul si moralitatea sa faca acest lucru!
Clubul Steaua nu va face aceasta plangere impotriva acestor lichele, pentru ca e condus de un tampit analfabet finantator! Tocmai de aceea, consider ca este responsabilitatea noastra de a apara culorile si onoarea acestui club!
Postati un material despre acea "tentativa de corupere a GSP" pe aceste site-uri si hai sa facem o plangere la autoritati pentru cercetarea si judecarea in consecinta a acestor pseudoziaristii care dau in Steaua mereu! Sa plateasca si ei! Sa vada si ei cum este sa te acuze lumea fara nici un fel de dovezi si dreptate!
Demonstram ca suntem stelisti, uniti?? Sau mai trece o vorba, mai trece o zi, ii lasam sa ne murdareasca la infinit, pentru ca ei au puterea presei???
Nascut Campion, deci stelist!