FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Porumbeii

«123»
ZeceMagic10.05.2008 06:13

E TIMPUL FRATILOR SA ARATAM CA SUNTEM UNITI!!!... E TIMPUL SA SANCTIONAM ADEVARATUL "URS" LA VOTARE SA II DEMONSTRAM CA E ADEVARAT DICTONUL "BANII NU SUNT TOTUL" SPUS DE UN JUCATOR CLUJEAN, E TIMPUL CA NOI SA II DAM O PALMA OMULUI DE PE PUNTE.... SA VADA CA NU BANII DIN SPONSORIZARI CONTEAZA... AR FI BINE SA FACEM UN PROTEST... SA VENIM 1 MILION DE OAMENI SA VADA CE INSEAMNA PUTEREA MULTIMII.... SA VADA CA SE POATE O NOUA SCHIMBARE.. SA-I FIE FRICA... sa-i cerem retrogradarea celor mai blatiste si odioase echipe CFR,Dinamo,rapid si Gloria Bistrita... daca ele nu faceau blat Gigi nu venea sa sponsorizeze echipele adiacente sa joace corect.....

leonardo10.05.2008 07:39
In prima zi am crezut ca povestea banilor va fi depasita relativ usor, precum multe altele din serialul grotesc Becali si neamul lui!

De data asta, totul pare sa se amplifice de la o zi la alta din resurse nebanuite! Miza este una mare, care depaseste cu mult dimensiunile sportive. Becali a reusit sa dea foc presei, dar s-ar putea sa se arda el insusi! Incerc senzatii complexe, frustrare stelista, si o minima satisfactie pentru stresul provocat ciobanului fanfaron. Macar atata, putin stres si o lectie despre limitele de bun simt, demult depasite de acest om!

Fanfaronul a murdarit Steaua, implicand-o intr-o spirala nesfarsita a scandalurilor, acuzelor, suspiciunilor permanente. A generat energii negative, ura anti-Steaua cat pentru toata istoria Stelei!

Da, am ajuns la exasperarea sa imi doresc sa cadem impreuna cu Becali, daca doar asa putem scapa de el! La Steaua a ajuns cel mai mai scabros si malefic personaj din Romania! Cred din toata fiinta acest lucru! Este adevarat ca ura revarsata din presa transcende scandalurile Becali, dar imi doresc sa scapam de acest cioban , pentru ca Steaua va pierde mult din acest razboi, veti vedea!

Din pacate, procuratura de opereta din Romania nu are pur si simplu argumente si competenta pentru a concretiza izolarea lui Becali!

Ura asta pentru Steaua, amplificata din ce in ce mai mult, i se datoreaza lui Gigi, care prin stilul lui de "mic dictator". crede ca toata lumea il iubeste numai pe el ( si nu neaparat pe Steaua), ca el este "unicul" care detine adevarul si virtutea de a fi bun roman. Aceasta a dus la antipatia multor romani care nu cred ca esti un roman rau daca nu simpatizeazi neaparat cu Steaua si cu Gigi. Prin toate declaratiile lui de retardat a facut ca Steaua sa piarda din imagine, mai mult decat a castigat pe teren in ani de zile de victorii si succese in Europa si in tara. In stilul asta o sa ajungem un fel de Dinamo de dupa '90 care era considerata "raul" campionatului. NU vedeti ca nu trebuie sa existe la Steaua persoana mai populara decat "marele razboinic". El trebuie sa iasa mereu in fata si sa mature pe jos cu totii, indiferent ca este vorba de Hagi, Lacatus, Ilie Nastase etc. Cred ca el este cel mai mare rau care il are Steaua acum. Si poate scapam de asta in curand ....

laur_2310.05.2008 07:55

Cu siguranta este cel mai mare rau care i s-a intamplat vreodata Stelei!!! Si trebuie neaparat starpit, dar cum???

NOI nu avem, deocamdata, mijloacele necesare pentru a ne putea debarasa de acest om incult si plin de venin, care s-a abatut asupra echipei NOASTRE, terfelindu-i un palmares plin de stralucire, ca de altfel si gloriile care au pus umarul la crearea acestuia!

Prin tot ceea ce face aduce un prejudiciu imens...chiar daca el este '' mult mai'' strain de blaturi decat ceilalti conducatori din fotbal.

Acest personaj umbreste cu adevarat toata istoria Stelei, prin faptele sale punand o eticheta nemeritata spiritului stelist!!!

Captain RedBlue10.05.2008 08:04
...in multe tari astfel de practici, sa premiezi dupa meci o echipa care si/a aparat corect sansele, sunt perfect legale...

De acord cu tine, dar cu o singura conditie. Sa nu concurezi in cadrul aceleiasi competitii cu echipa respectiva. Si repet inca odata...Oare nu era mai bine ca cei 1,7 milioane de euro sa intre in visteria Stelei si nu a altui club?

JustBe10.05.2008 08:21

Era bine ca bani sa intre la Steaua dar oieru se da smecher ca are bani si nu sta el de cei 1,7 milioane......si credeti-ma era negru dupa campionat cam 75% ca ii era frica sa nu-l bage astia la Jilava.In rest toti au ceva si cu Steaua si cu Becali ......si ceafa de porc de la Timisoara ...le e ciuda pe performantele Stelei ce le-a castigat atati ani si cu bani lor cu tot nu pot face nimic Steaua e tot ce inseamna Romania in fotbal.....cade Becali Steaua e libera....insa nu vom scapa de ceilallti infecti ai fotbalului romanesc

Steaua_Maniack10.05.2008 09:07

in primul rand salutare tuturor pt ca este prima mea postare pe acest site!Sincer va spun acum ar trebui sa aratam tuturor ce inseamna Steaua!!!ar trebui sa organizam un protest cu cat mai multi suporteri ai Stelei sa aratam ca doar Steaua conteaza in fotbalul romanesc!Nu trebuie sa sufere milioane de suprteri pt un singur om!!!Acum intra-devar este un moment foarte delicat pt Steaua si trebuie sa actionam in consecita NU PUTEM STA CU MAINILE IN SAN!!!Haideti sa aratam cine este Steaua in fotbalul romanesc!!!Va rog mult sa nu lasam Steaua la greu!!!!FORZA Steaua!!! pt cei care doresc sa ma contacteze id-ul meu suntultras !!!

razvan198310.05.2008 09:24

Ma bucur ca vad pe acest site articole care il apara pe Becali si apara clubul, sunt de acord cu ce ai scris in articol dar din pacate prostia la noi in tara este in floarea florilor si toti neavenitii vorbesc de anumite lucruri si nici macar nu stiu despre ce e vorba iar alti prosti iau de bune declaratiile lor. Din pacate aceasta situatie reprezinta pt mine un nou motiv de a-mi fi scarba si lehamite de tara in care traim, dupa cel din 2004 cand a castigat dobitocul de basescu alegerile si cel de anul trecut cand tatal meu a decedat de cancer in spitalele din Romania.

colaps10.05.2008 09:59

cineva ar trebui sa il intrebe pe Tolontan deontologu' ce se cheama ca au facut mazeta cand au strans bani si au trimis-o pe geniala lu' Ioanitzoaia in Finlanda sa-i stimuleze/mituiasca ca sa-i bata pe cehi? ai? ai dreaq DNA nu s-au sesizat mai nene... n-au luat-o pe fatuca s-o mai perchezitzioneze cu pistolul la ceafa pe aeroport...

joitaru10.05.2008 10:01

Ce bine ca habar nu am ce se petrece, nu mai citesc ziarele, nu ma mai uit la stirile din sport, la sport.ro de la meciul cu spuractii din giulesti.

Mai bine ma uit la discovery, eurosport, si mai intru sa citesc fcsteaua.ro.

Asta ma face sa nu mai aflu toate mizerile, si rautatile impotriva noastra, va sfatuiesc sa faceti la fel.

colaps10.05.2008 10:05
Ce bine ca habar nu am ce se petrece, nu mai citesc ziarele, nu ma mai uit la stirile din sport, la sport.ro de la meciul cu spuractii din giulesti.

Asta ma face sa nu mai aflu toate mizerile, si rautatile impotriva noastra, va sfatuiesc sa faceti la fel.

domnule, nu stiu sincer cum reusesti, dar te invidiez...

Tudor_BOSS10.05.2008 10:23

Sunt total de acord cu tine Marius,eu chiar cred intr-o conspiratie impotriva Stelei.

SuperSteaua10.05.2008 10:25

Felicitãri! Asta fac și eu de vreo lunã jumate. La meciuri mã uit fãrã sonor.

Ignorați "presa" infectã. Nu le mai cumpãrați fițuicile.

Mi-aș dori ca saitul fcsteaua.ro sã întreținã o rubricã informativã activã. Iar comentariile live sã fie mai detaliate, nu ca la derby-ul cu Dinamo. Astfel nu ne-ar mai tenta deloc știrile "sportive" și nici hârtia igienicã de la rodipet.

ZeceMagic10.05.2008 11:06

cine zice ca Jiji a facut rau oferind bani lui u Cluj nu stie ce vorbeste.... s-a intamplat pentru euro copiii moshului acelasi lucru cu anglia croatia si rusia..... ia aduceti-va aminte.... si nimeni nu s-a suparat... dar la noi marinarul este cu ala de la Cluj pentru ca sponsorizeaza toate campaniile

w3bmaster10.05.2008 12:28

Eu tot nu inteleg de ce le dam importanta acestor specii de taratoare "ziaristi"

Forza Steaua

dax4710.05.2008 13:17

Isi dau ei singuri importanta, Ionute. N-avem cum sa scapam de ei. Ei scriu pentru ca trebuie sa umple foile alea. Nu pentru ca ei ar trai din scris, dar trebuie sa puna si cateva articole in fituicile alea pline de reclame.

Presa din Romania traieste nu din scris, ci din sponsorizari (politice si nu numai) !

Deontologia este doar asa, o vorba sfanta, niciodata aplicata !

Locuim in Romania, si fiecare zi e o minune ca inca n-am plecat draq de aici ...

MIMIRELA10.05.2008 14:57

Cat ne vom mai lasa terfeliti peste tot de "ciobanul suprem"? Pana acum pe unde mergea echipa in deplasari, aveam suporteri mai multi decat echipa gazda... acum daca mai continuam asa cu brichete, valize cu bani, arbitrii cumparati, spagi la jucatorii adversi vom ajunge sa fim la fel de huiduiti ca potaile lui Borcea!!! Trebuie facut ceva, Steaua nu e sinonim cu hotii Romaniei, nu inca, dar mult nu mai este!!! Jiji munceste din greu la asta.

cristihno10.05.2008 15:05
Dna are inregistrari telefonice intre cioban si goga, goga care a si recunoscut ca inregistrarea este autentica, iar Gigi a promis bani jucatorilor lui U.

Sa promiti bani este incadrata la dare de mita, deci s-ar putea ca ciobanul sa aiba probleme.

Interesant. Deci "Sa promiti bani este incadrata la dare de mita" Am innebunit cu totii sau numai eu? Va rog eu mai cititi odata de la inceput.

La fel de bine, sa promiti bani s-ar putea incadra la tentativa de omor sau la viol. Cel mult s-ar putea inventa ceva de genul "tentativa de mituire"; ori dare banuiesc ca vine de la vb "a da". Nush daca va aduceti aminte de filmul in care ii arestau pe indivizi cu ani inainte sa comita fapta.

Promit sa le dau celor de la prosport, gsp, Pro TV.... cate 1 (milion de fiecare) daca isi vor apara corect sansele inpotriva instinctului de a manca rahat.

MIMIRELA10.05.2008 15:11

Se pare ca asa prevede Codul Penal. Cu siguranta asta nu a fost facut impotriva lui Jiji de ceva unguri vanduti!

cristihno10.05.2008 15:54
Se pare ca asa prevede Codul Penal. Cu siguranta asta nu a fost facut impotriva lui Jiji de ceva unguri vanduti!

Codul penal prevede cum ca "promisiunea de a da bani" se incadreaza la "dare de mita" (parere impartasita vad de mai mult decat o persoana- o nu)

MIMIRELA

Ai grija: naivitatea ta se incadreaza la fals in documente (se pare ca asa scrie in codul penal). Cat despre mine, nu mai am scapare- sunt convins ca incercare mea patetica de a fi sarcastic se incadreaza la fals si uz de fals ( din nou asa scrie in codul penal)

Nu are nici un rost, dar mai incerc o explicatie: fapta care s-a petrecut in realitate (i.e. in viata reala) trebuie sa fie identica cu ce scrie in cod pentru a fi incadrata sub acel paragraf. Asta o zice bunul simt, nicidecum un cod; si daca ai 3 neuroni, unul poate sa se odihneasca, ce spun eu aici nu necesita decat 2.

Nu poti incadra "tentativa de omor" la "omor" daca nu a avut loc omorul -decat daca esti autoritate a unui stat in care traiesc multe exemplare naive. http://dexonline.ro/search.php?cuv=incadra

ssinpadureacualune10.05.2008 17:18

Am pierdut si la rugby.Cand incepem sa pierdem nu putem sa ne mai oprim.Norok cu handbalu' ca ne-a mai scos din cacao.Oricum se pare ca Becali nu a invatat nimik din esecurile de pana acum...nu stie sa investeasca intr-un plan de viitor pe termen lung.Vinde si cumpara...numai pe moment.Cea mai mare greseala ar fi sa nu il tina pe mendoza...si daca il mai da si la Dinamo ii doresc puscarie placuta.

ZeceMagic10.05.2008 17:31

Ce o tot dati cu Jiji mah... daca eram in locul lui la fel faceam... dupa meciurile lui CFR cu Dinamo, rapid si Bistrita trebuia sa ma asigur macar de jocul corect........ chiar sunteti orbiti de ura si antipatie contra lui Jiji... sunteti niste naivi... nu vedeti ca acest campionat a fost dat ungurilor pentru ca il sprijina pe marinar.... e chiar atat de greu... poate va luminati la minte si nu il mai votati pe asta.... poate multi si-au dat seama acum ce trebuie sa faca... la votare trebuie sa-i dam o "palma" acestuia... sa-l invatam minte sa mai faca mizerii

Oradeanu10.05.2008 19:03
cine zice ca Jiji a facut rau oferind bani lui u Cluj nu stie ce vorbeste.... s-a intamplat pentru euro copiii moshului acelasi lucru cu anglia croatia si rusia..... ia aduceti-va aminte.... si nimeni nu s-a suparat... dar la noi marinarul este cu ala de la Cluj pentru ca sponsorizeaza toate campaniile

Chiar si gspu' a vrut sa dea bani finlandezilor, nu?

«123»