E oficial: Gigi Becali e urmarit penal de procurorii DNA pentru banii oferiti Gloriei Bistrita in 2006 si pentru cazul "Servieta", de la Cluj.
Comunicat DNA:
http://media.hotnews.ro/media_server1/docu...municat-dna.pdf
E oficial: Gigi Becali e urmarit penal de procurorii DNA pentru banii oferiti Gloriei Bistrita in 2006 si pentru cazul "Servieta", de la Cluj.
Comunicat DNA:
http://media.hotnews.ro/media_server1/docu...municat-dna.pdf
Nu o sa se intample nimic pentru ca e absurd.Dragomir avea dreptate:sa-l aresteze pe Bute ca a luat bani de la Becali,pe Danciulescu ca a luat bani de la galeria javrelor si tot asa.Astia vor sa atace Steaua si atat,cum au facut in tot returul asat nenorocit
@DanV
ciobanul avea foloase de tras,daca "u" incurca "cefere". cu 1,7 milioane castiga cel putin 10. e vinovat si sper sa plateasca,cine stie ,poate chiar cu libertatea ![]()
@DanV
ciobanul avea foloase de tras,daca "u" incurca "cefere". cu 1,7 milioane castiga cel putin 10. e vinovat si sper sa plateasca,cine stie ,poate chiar cu libertatea
Castiga Steaua nu Becali.Sper ca toti cei care scriu aici sunt suporteri ai Stelei.Va rog sa nu fabulati
Excelent articol, totul e perdea de fum pt ca Steaua e iubita de prea multi. Nu Becali e cauza acestei mocirle, ci el este efectul.
Si ca sa inchei, "Nasul" Sandu tocmai a spus, la incheierea Comitetului Executiv de la Piatra Neamt, ca eventualele masuri impotriva Stelei se vor lua DUPA VERDICTUL TRIBUNALULUI in cazul "Cluj".
Ma deranzeaza nespus de mult lipsa de atitudine a suporterilor Stelei, atunci cand un om de nimic ca acel Pascani Arpad afirma ca Steaua nu a castigat niciodata vreun meci pe teren, ci doar cel din finala Cupei Campionilor!!!!! Este clar ca acest grup 1907 arunca cu noroi in tot ce inseamna Steaua, toata istoria ei, tot palmaresul echipei, vrea sa indeparteze suporterii de la echipa. Din pacate, in parte a reusit sa ne dezbine!!! De ce? Pentru ca noi il injuram acum in momente dificile pe cel care si/a pus pielea in bat pentru ca Steaua sa casyige campionatul!!! Ne lasam manipulati de acei vanzatori de neam cum sunt ziaristii care vor sa omoare un om pentru ce?, pentru ca nu a facut nimic? in multe tari astfel de practici, sa premiezi dupa meci o echipa care si/a aparat corect sansele, sunt perfect legale. Cum de altfel este si logic. Ce s-ar fi intamplat atunci cu mecena din cultura, cu marii filantropi ai istoriei daca ar fi existat in lume o astfel de lege aberanta conform careia cei care ajuta cu bani, fac milostivire, ar fi fost arestati? ESTE ABERANT TOATA ACEASTA POVESTE SI NU POT DECAT SA CONSTAT CA GRUPUL Steaua, FAMILIA Steaua NU EXISTA!!! PASIVITATEA EI MA DOARE NESPUS!!! DAR ASTA ESTE: SUNTEM UN POPOR DE TRADATORI!!!
PS. PROBABIL CA NU o SA-MI DAT DREPTATE, DAR ASTA E, TRAIM IN TARA MIORITEI SI IN TARA CARE VREME DE O MIE DE ANI A SCRASNIT DIN DINTI SUN BOCANCUL GROFULUI, PLACANDU-NE, PARCA, STAREA DE UMILINTA!!!!!!!!!!!!!!!
BASTIAN
Cum a zis chiar militianul nr 1 de la LPF, "Steaua nu avea cum sa castige acest titlu"(trageti voi concluzile). Daca u incurca CFR-ul, atunci se realiza flagrantul, Steaua pierdea 9 puncte, CFR iesea campioana, creditorul se eschiva de la parnaie(daca a reusit sa se eschiveze si cand a fost vorba de marile sale "afaceri imobiliare", reusea si acum), iar noi ramaneam iarasi cu titlul dat de presa "cea mai corupta ehipa". Sa ne intelegem foarte bine, ca sa castge campionatul, o echipa din Romania(oricare) trebuie sa faca lucrurile de care este acuzat creditorul, ba chiar sa cumpere arbitrii, sa dea bani altor echipe ca sa tranteasca meciurile si mai ales, sa aiba acordul oficialilor LPF, FRF pentru a face aceste lucruri. Momentan nu-mi dau seama ce se vrea cu aceasta ancheta, banuiesc ca nimeni nu se risca sa retrogradeze Steaua(sper), pe de alta parte nu stiu la ce sa ma astept. Sper sa vina si vremuri mai bune pentru noi suporterii stelisti, pentru ca suntem singurii afectati de acest scandal, nu creditorul, nu LPF, nu FRF, noi.
Din pacate de un an nu mai apara nimeni imaginea Stelei. Nimeni. Apar doar din cand in cand comunicate pe steauafc.ro, comunicate care nu sunt bagate de nimeni din presa in seama. Am inteles ca MM ar fi in conflict cu conducerea Urziceniului. Cred ca este momentul sa revina. Este singurul care a aparat imaginea Stelei, singurul care i-a raspuns pe masura porcului din banat sau gunoierilor de sub pod. Dupa declaratia ungurului nimeni, dar nimeni din conducerea Stelei nu i-a raspuns. De la o vreme tot mai multi prind curaj si dau in Steaua, practic or sa ajunga sa stearga cu imaginea ei pe jos. Lipsa de reactie este totala. In momentul de fata cred ca doar MM Stoica mai poate apara Steaua si jucatorii de porcariile venite din afara, dar si de la ciobanul no. 1.
Stati linistit pentru ca tot comitetul FRF nu are destul sange in "cojones" pentru a retrograda Steaua. In primul rand ca s-ar crea o revolutie, Steaua fiind echipa cea mai iubita, dar mai grav..s-ar crea un precedent. Daca pana acum am avut parte de meciuri incheiate in minutul 73 si de retrogradarea fortata a unor echipe mici, implicit sanctiuni si depunctari, retrogradarea echipei fanion a tarii nu va avea loc. De ce ? Pentru ca asa cum si noi stim, stiu si domnii de la FRF si LPF ca aceste aranjamente se fac si se vor face in continuare, iar asta presupune ca la urmatorul eveniment de acest fel ar trebui luata exact aceeasi masura. Mai nou, meciurile blatuite se anunta pe site-urile oficiale ale cluburilor (Poli Timisoara - Cehalaul P. N.), iar de aici pana a le descoperi nu mai ramane decat un pas foarte mic.
O eventuala retrogradare a Stelei i-ar forta pe sefii fotbalului sa nu mai inchida ochii la neregulile viitoare si e imposibil asa ceva.
Din pacate de un an nu mai apara nimeni imaginea Stelei. Nimeni. Apar doar din cand in cand comunicate pe steauafc.ro, comunicate care nu sunt bagate de nimeni din presa in seama. Am inteles ca MM ar fi in conflict cu conducerea Urziceniului. Cred ca este momentul sa revina. Este singurul care a aparat imaginea Stelei, singurul care i-a raspuns pe masura porcului din banat sau gunoierilor de sub pod. Dupa declaratia ungurului nimeni, dar nimeni din conducerea Stelei nu i-a raspuns. De la o vreme tot mai multi prind curaj si dau in Steaua, practic or sa ajunga sa stearga cu imaginea ei pe jos. Lipsa de reactie este totala. In momentul de fata cred ca doar MM Stoica mai poate apara Steaua si jucatorii de porcariile venite din afara, dar si de la ciobanul no. 1.
Absolut de acord.
Pentru ca cineva sa apere Steaua impotriva acelor atacuri, ar insemna sa-l contrazica pe Becali. In momentul plecarii Meme a spus ca ani de zile a incercat sa-l tempereze pe cioban si tind sa-i dau dreptate. Parca in era "Stoica" si Becali era mai domol in declaratii si acuze.
trica e cel mai tigan dintre toti....el care ne-a injurat pe toti in Ghencea sa se duca la puscarie si in b,atunci dc nu s-a sesizat federatia?s-a sesizat la Goian sa fim seriosi nimeni nu ne suporta
lupta nu s-a terminat....acum incepe
@refresh...perfect de acord cu tine...e nevoie de mana lui MM,chiar daca multi ma vor injura acum...sincer cred ca nici ciobanu nu e multumit da Ilie pentru ca din jucatorii lui,doar unul va ramane...ma rog MM come back!
Bai baieti... Nu va mai agitati atata, daca nu v-a umplut mintea Becali cu prostii, atunci se pare ca presa romana sigur a facut-o. Boul de Gigel de Pipera merita sa-si ia concediu la Jilava dar ce se intampla acum in fotbalul romanesc are legatura mai mult cu Steaua si mafia decat cu Gigel. Pe toti care vedeti pete negre pe blazon v-as intreba in ce fotbal, in ce Liga, in ce zona geografica a planetei mai trebuie sa dai bani la greu ca sa te asiguri ca un meci se joaca CORECT, cu onoare, darzenie si dorinta de victorie? In ce fel de tari se practica linsajul mediatic care a inconjurat Steaua de la inceputul campionatului? Dupa ce raspundeti corect la aceste intrebari (mai sunt si altele, da' n-are rost acum sa le astern pe toate), abia atunci ajungem la numitul Becali Gigel (pardon Georgel). Acest fost ciobanas a facut lovele din invarteala si bisnita (similar cu aproape toti jegosii Ligii I) si s-a crezut mai destept decat este. Din acest orgoliu imbecil se nasc si taznaile debitate pe gura, la care creierul nu participa fiind mult prea mic si stingher intr-un cap prea mare. Acest patetic imbecil va sfarsi probabil sarac si singur, ca de obicei asa se intampla in istorie. INSA! Insa trebuie sa stiti toti cei care-l blamati pt ce se intampla Stelei ca NU EL ESTE DE VINA! Am vazut deja prea multe la viata mea ca sa ma abureasca astia de la mafia presei. Am vazut Steaua inainte de 86, intre 86-90, dupa 90, si concluzia e ca Steaua a deranjat mereu atunci cand a fost in fata (ceea ce s-a intamplat din plin - HA HA HA!). Probabil ca e o reactie tipic romaneasca, de a da in cap celui mai rasarit. Recititi cronicile meciurilor lui Dinamo intre 87-89, in perioada in care, vezi Doamne, eram echipa comunistului de Valentin si dominam Europa, titlurile de sport erau dominate de Il grande Muce, posibilitatea ca Dinamo sa castige CCE (doar o chestiune de timp!! HA HA HA) si aluzii la calitatea meciurilor Stelei. Apoi imediat dupa 89 a inceput povestea cu Cupa Romaniei, cu retragerea de pe teren (lucru care nu trebuia sa se intample, dar asta e!) si nici o vorbulita despre arbitrajul acelui meci. Da stimati iubitori ai Stelei, toate aceste porcarii au existat dinainte de Becali si vor exista si dupa. Becali e un prost contemporan si va crapa candva, dar ura impotriva Stelei pare sa fie vesnica in unii iar presa e din plin parte a acestei stari de fapt. Deci lasati-l pe Becali Gigel si concentrati-va impotriva celor care chiar urasc Steaua si normalitatea onestitatii, onoarei si valorii.
Oierul sef poate fi integrat probabil la tentativa de evaziune fiscala. Dar sa nu ne facem griji din pricina lui.
Steaua o sa fie in continuare defavorizata si manjita in presa - pacat ca primul cioban al tarii ajuta f mult presa si da apa la moara tuturor frustratiilor.
@oile de pe forum
Incercati sa intelegeti spiritul stelist mai intai, si de-abia atunci incercati sa mai scoateti teorii cu creditorul salvator, ce ne-am face fara el, filantropul bla-bla
oh...si parca a intrebat cineva de un cantec care sa faca diferenta intre club - pe care il sustinem neconditionat si lepra de berbec prost. Pai ce vrei frate mai clar de atat:
Iubim Steaua
Si-o vom urma
Oriunde-n lume va juca
Suntem aici
Pentru culori
Si pentru ale noastre valori
MORI Becali
Nici nu prea stiu unde sa incadrez asta, dar hai aici..
Ca și în meciul din tur, Abramovici va oferi din nou prime record, pentru ca rușii sã-i batã pe englezii lui de la Chelsea.
Lucru care s-a si intamplat de altfel, rusii invigandu-i pe englezi chiar in insula si lasandu-i acasa.
In continuare, continui sa cred ca nu initiativa in sine constituie neaparat un rau pentru echipa noastra, ci modul stupid in care Becali a incercat sa-i recompenseze pe clujeni. A fost motivul ideal pentru presa si rivalii nostri scumpi, sa atace Steaua din toate partile. Bineinteles ca acum o da la intors, cu contracte de sponsorizare si alte aberatii cu terenuri.
@ Fortune Teller
Asa este...in privinta antipatiei ce ne inconjoara, mai bine spus invidiei enorme din jurul nostru!!!
Asta trebuie sa inteleaga toti stelistii, indiferent ca il adora sau il injura pe numitul g.b. !
Toata aceasta campanie a fost, este si va fi indreptata mereu impotriva Stelei si nu impotriva grobianului.Acesta este doar un simplu pion in toata aceasta ''afacere'' de denigrare a NOASTRA! Este imperios necesar sa se intealeaga acest aspect important!
Toti acesti nimeni vor ataca intotdeauna Steaua, datorita puternicei sale prezente in viata cotidiana si a faimei sale, arhirecunoscuta si invidiata pentru ceea ce a oferit de-a lungul istoriei sale.
Vom fi mereu ca un nod in gatul acestor frustrati!
Complexitatea acestor mizerii din mass-media romaneasca si din fotbalul autohton este data de forta NOASTRA !
ai dreptate in articol pana la un punct. nu a fost un caz de mita, Becali sau altcineva nu va face inchisoare samd, dar pe plan sportiv cred ca Steaua va fi depunctata cu 6-9 puncte, asa cum spune regulamentul - cat sa nu aiba o relevanta practica. pentru a lua decizia asta, nu trebuie realizat flagrant samd fiindca ii e clar oricui ca banii aia nu au fost trimisi acolo pentru bomboane de ciocolata. la urma urmei, nici ca sa condamni pe cineva pentru o crima, nu trebuie sa ai ca dovada o caseta video care arata clar fapta - dovezile circumstantiale sunt suficiente. in fine no, tot scandalul asta nu va avea nici un efect concret si nici nu ar trenui sa aiba (retrogradarea Stelei ar fi mult prea mult pentru asa ceva) dar s-a dat un semnal pentru viitor. si daca Becali nu va intelege s-ar putea sa ii se intample ce i s-a intamplat lui Capone care dupa ce a terorizat America vreo 10 ani, a fost bagat la inchisoare pentru evaziune fiscala.
@ Fortune Teller
Asa este...in privinta antipatiei ce ne inconjoara, mai bine spus invidiei enorme din jurul nostru!!!
Asta trebuie sa inteleaga toti stelistii, indiferent ca il adora sau il injura pe numitul g.b. !
Toata aceasta campanie a fost, este si va fi indreptata mereu impotriva Stelei si nu impotriva grobianului.Acesta este doar un simplu pion in toata aceasta ''afacere'' de denigrare a NOASTRA! Este imperios necesar sa se intealeaga acest aspect important!
Toti acesti nimeni vor ataca intotdeauna Steaua, datorita puternicei sale prezente in viata cotidiana si a faimei sale, arhirecunoscuta si invidiata pentru ceea ce a oferit de-a lungul istoriei sale.
Vom fi mereu ca un nod in gatul acestor frustrati!
Complexitatea acestor mizerii din mass-media romaneasca si din fotbalul autohton este data de forta NOASTRA !
hai mai sa fim seriosi, nimeni din presa nu are nimic cu Steaua - poate cu exceptia lui Buzarin, care e dinamovist convins. voi credeti ca oamenii aia ar fi toti atat de disperati sa distruga un club care le-a dat material de ziar ani buni de zile? n-are nici o logica teoria asta a ta.
dar ceea ce face Becali sfideaza bunul simt al multora si atunci unii ziaristi ajung sa treaca peste simpatia fata de Steaua si sa il atace pe Becali pentru modul in care isi bate joc de toata lumea. din pacate, asta inseamna indirect ca o ataca si pe Steaua, fiindca oricat am vrea noi sa ne disociem de Becali, el ne reprezinta de fiecare data cand intra in direct la TV si vorbeste despre fotbal.
in fine no, eu sincer tare mult mi-as dori sa scapam de Becali asa cum au scapat si rapidistii de Copos - in mod cert va exista un investitor care sa fie dispus sa bage in Steaua cel putin cele 5-6 milioane pe an pe care le baga Becali acum. iar pe orice alt plan, disparitia lui Becali ar fi benefica. doar cand ma gandesc ce ar insemna sa avem si noi un antrenor adevarat care sa fie lasat sa conduca echipa asa cum ar trebui si e suficient sa-mi doresc sa nu-l mai vad pe Becali niciodata.
@laur_23...........traiesti intr-o alta lume ...in presa romaneasca se scrie la comanda si sunt multi ziaristi care scriu daca nu impotriva Stelei macar prin Steaua impotriva ciobanului idiot!..buzarin nu e dinamovist convins...e mare fan al craiovei...altii sunt dinamuisti convinsi...Catalin tolontan,decebal radulescu,costin stucan,Vali moraru,lucian lipovan,Razvan boanchis...asta ti-o garantez 100%...
decebal radulescu, boanchis, cupen( care de-o viata ataca Steaua) si altii ca ei iti spun ceva???
Sunt multi, dar nu exista destul timp si spatiu incat sa-i pomenesc pe toti cei care, din lipsa unor realizari personale cu adevarat importante, au atacat sistematic Steaua, cu mult inaintea aparitiei acestui cretin, in anul 2000!
Deci, de aici provine si logica, pe care tu nu o vezi!
decebal radulescu, boanchis, cupen( care de-o viata ataca Steaua) si altii ca ei iti spun ceva???
L-ai uitat pe Geanta! :laugh: ![]()
Bine, nu stiu cat de jurnalist e ala... :laugh:
In prima zi am crezut ca povestea banilor va fi depasita relativ usor, precum multe altele din serialul grotesc Becali si neamul lui!
De data asta, totul pare sa se amplifice de la o zi la alta din resurse nebanuite! Miza este una mare, care depaseste cu mult dimensiunile sportive. Becali a reusit sa dea foc presei, dar s-ar putea sa se arda el insusi! Incerc senzatii complexe, frustrare stelista, si o minima satisfactie pentru stresul provocat ciobanului fanfaron. Macar atata, putin stres si o lectie despre limitele de bun simt, demult depasite de acest om!
Fanfaronul a murdarit Steaua, implicand-o intr-o spirala nesfarsita a scandalurilor, acuzelor, suspiciunilor permanente. A generat energii negative, ura anti-Steaua cat pentru toata istoria Stelei!
Da, am ajuns la exasperarea sa imi doresc sa cadem impreuna cu Becali, daca doar asa putem scapa de el! La Steaua a ajuns cel mai mai scabros si malefic personaj din Romania! Cred din toata fiinta acest lucru! Este adevarat ca ura revarsata din presa transcende scandalurile Becali, dar imi doresc sa scapam de acest cioban , pentru ca Steaua va pierde mult din acest razboi, veti vedea!
Din pacate, procuratura de opereta din Romania nu are pur si simplu argumente si competenta pentru a concretiza izolarea lui Becali!
L-ai uitat pe Geanta! :laugh:
Bine, nu stiu cat de jurnalist e ala... :laugh:
ai grija ca ai pomenit de o geanta , poate te urmareste DNA-ul ![]()
aha , las ca pe mine mia ascultat SIS-ul in chisinau, telefonul vreo doua saptamin .
ei nici nus cum sa le zic >>>>>>>>>>
cei mai interesant nu stiu ca ma sunt cineva prin basarabia, carei sa-i intercepteze si pe ei.
Forza Steaua, GRUPPO CHISINAU IS ONLINE ,