Va salut, prietenii si adversarii mei!
rwd vine de la "red-white dog". Adica da, sunt dinamovist. Dar - spre deosebire de multi dintre "colegii" mei - eu NU va consider "spurcati", "dusmani", "oi" etc. Da, suntem adversari, dar nu suntem dusmani. In teren ne vom concura mereu. In afara lui, insa, poate ca reusim sa nu.
Campionatul acesta mi s-a parut excesiv de murdar. Poate ca Becali al vostru e cel mai vocal, dar nu e nici pe departe singurul; Borcea & Co, Pinalti, Mititelu, Iancu etc sunt - toti - din acelasi aluat. Nu stiu inca (n-am date exacte) despre Paszkany de la Cluj si despre Bucsaru de la Urziceni, dar pot presupune ca nici ei nu sunt chiar Alba-ca-Zapada.
Am venit aici pentru ca m-am saturat sa vad haosul, plezirismul, prostia nemasurate care au facut din fotbalul romanesc o gluma trista si care in continuare fac echipele de club sa capoteze rapid in Europa (da, stiu ca Steaua are cele mai bune rezultate; dar "chior in tara orbilor" nu ma incanta). Ca si voi, si colegii dinamovisti, rapidisti etc sunt satui de "oameni de afaceri" care transforma fotbalul intr-un circ. Nu putem scapa odata de ei?? Nu putem gasi si noi un Abramovici, un Ahmetov sau macar un Glazer (Man Utd)? Nu-i putem face macar sa stea in planul doi?
Putem gasi impreuna solutii? Putem construi un pod (macar vremelnic, pana rezolvam aceasta problema) peste rivalitatea noastra traditionala (o traditie onoranta, de altfel), sa matrasim lipsa de caractere din fruntile cluburilor noastre?
Dupa care, evident, vom redeveni rivali.
(pentru emokids: aveti liber la injuraturi)