foarte bine spus. daca Becali va intelege vreodata ca fotbalul se joaca pe teren, ca Steaua cand castiga, nu castiga fiindca e el destept si restul sunt toti prosti, ca atunci cand Steaua pierde un meci cu Dinamo nu il pierde fiindca "a fost el prost si nu a facut ceva ce nu vrea sa spuna" atunci ne vom reveni la normalitate. altfel o sa ajungem in doi-trei ani mai rau decat Dinamo. din pacate ma tem ca pe Becali nu-l mai indreapta nimeni. eu mi-as dori sa-l vad pe Becali la inchisoare si pe altcineva patron la Steaua.
exista o lege a universului, nescrisa, dar foate importanta care spune: "what you pay atention to, it's what you become aware of".. ce legatura are asta cu tot ce se intampla?
ce inseamna normalitate? care e problema de fapt? aranjamente au fost si vor mai fi, la toate nivelurile, incepand de la campionatele judetene si terminand cu cancelariile FIFA si UEFA.. Becali a picat de papagal si ne-a facut enorm de mult rau, cum? prin goarna aia pe care o are pe post de gura... asa e predator, nu e un sfant, dar nici cel mai mizerabil din fotbalul lui mitica... paszkany si muresan au facut mizerii mult mai mari in campionatul asta... dar au stiut cum sa joace ca sa nu deranjeze, in schimb ce zgomotul facut de Becali a scos la iveala practici murdare care pateaza imaginea fotbalului... spectatorul, presa, nu-s prosti... concluzia e simpla, daca asta face ce face si mai are curajul sa urle in gura mare, inseamna ca e un intreg sistem putred.. dar in schimb spectatorul si presa vor reactiona virulent la violentza verbala, vor avea o repulsie naturala pentru asa ceva.. in schimb, si aici revin la legea de mai sus, un fenomen exista atata vreme cat exista un observator care sa-l "vada", care sa-l puna in evidenta.
va aduceti aminte cum a fost bushit nashu' pentru ca facut scandal dupa niste arbitraje scandaloase impotriva nationalei? ce s-a intamplat? a jucat cartea lui mucles, a lasat capul in jos, iar sabia UEFA l-a iertat... ba mai mult iata unde a ajuns.. Becali deranjeaza teribil un fenomen in care micile intelegeri vor ramane o realitate si vor fi tolerate atat vreme cat nu devin evidente si cat nu deranjeaza urechile fine din birouri, unde fenomenul trebuie pastrat curat si uscat pentru a fi perceput astfel de catre mase.. altminteri, se pierde interesul si nu mai vin banii... pentru ca totul... dar absolut totul se reduce la un singur lucru: banii.
aceta, cred eu, este punctul lor de vedere... al nostru? e vremea unei schimbari radicale in club.. Becali a facut si lucruri bune, a fost cel care a stopat plecarile masive de jucatori de valoare, dar orice inceput are si un sfarsit, iar acesta trebuie intr-un fel sau altul sa se intample, asta pana nu e prea tarziu, si o sa ajungem sa patim ca juventus in italia... mi-e teama insa ca Becali nu va pleca fara ca evenimentele sa ia o turnura dramatica pentru echipa...
mda,, e mult adevar si in ce zici tu.... cam toti fac blaturi pana la urma... hai sa fim seriosi: si in meciul CFR-ului cu U, a fost destul de clar ca desi multi jucatori pareau cu adevarat motivati, cel putin Goga a lasat-o mai moale. iar penalty-ul a parut a fi acordat complet gratuit din partea lui Bilica...
problema e ca mai nou Steaua a devenit de departe cea mai agresiva in directia respectiva. stiu ca asta nu le scuza pe celelalte echipe, dar totusi ceea ce a facut Becali returul asta da senzatia ca fotbalul nu mai are nici un rost. in fine no, fiecare cu parerea lui...