FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Final trist

«123»
endorama09.05.2008 06:19
foarte bine spus. daca Becali va intelege vreodata ca fotbalul se joaca pe teren, ca Steaua cand castiga, nu castiga fiindca e el destept si restul sunt toti prosti, ca atunci cand Steaua pierde un meci cu Dinamo nu il pierde fiindca "a fost el prost si nu a facut ceva ce nu vrea sa spuna" atunci ne vom reveni la normalitate. altfel o sa ajungem in doi-trei ani mai rau decat Dinamo. din pacate ma tem ca pe Becali nu-l mai indreapta nimeni. eu mi-as dori sa-l vad pe Becali la inchisoare si pe altcineva patron la Steaua.

exista o lege a universului, nescrisa, dar foate importanta care spune: "what you pay atention to, it's what you become aware of".. ce legatura are asta cu tot ce se intampla?

ce inseamna normalitate? care e problema de fapt? aranjamente au fost si vor mai fi, la toate nivelurile, incepand de la campionatele judetene si terminand cu cancelariile FIFA si UEFA.. Becali a picat de papagal si ne-a facut enorm de mult rau, cum? prin goarna aia pe care o are pe post de gura... asa e predator, nu e un sfant, dar nici cel mai mizerabil din fotbalul lui mitica... paszkany si muresan au facut mizerii mult mai mari in campionatul asta... dar au stiut cum sa joace ca sa nu deranjeze, in schimb ce zgomotul facut de Becali a scos la iveala practici murdare care pateaza imaginea fotbalului... spectatorul, presa, nu-s prosti... concluzia e simpla, daca asta face ce face si mai are curajul sa urle in gura mare, inseamna ca e un intreg sistem putred.. dar in schimb spectatorul si presa vor reactiona virulent la violentza verbala, vor avea o repulsie naturala pentru asa ceva.. in schimb, si aici revin la legea de mai sus, un fenomen exista atata vreme cat exista un observator care sa-l "vada", care sa-l puna in evidenta.

va aduceti aminte cum a fost bushit nashu' pentru ca facut scandal dupa niste arbitraje scandaloase impotriva nationalei? ce s-a intamplat? a jucat cartea lui mucles, a lasat capul in jos, iar sabia UEFA l-a iertat... ba mai mult iata unde a ajuns.. Becali deranjeaza teribil un fenomen in care micile intelegeri vor ramane o realitate si vor fi tolerate atat vreme cat nu devin evidente si cat nu deranjeaza urechile fine din birouri, unde fenomenul trebuie pastrat curat si uscat pentru a fi perceput astfel de catre mase.. altminteri, se pierde interesul si nu mai vin banii... pentru ca totul... dar absolut totul se reduce la un singur lucru: banii.

aceta, cred eu, este punctul lor de vedere... al nostru? e vremea unei schimbari radicale in club.. Becali a facut si lucruri bune, a fost cel care a stopat plecarile masive de jucatori de valoare, dar orice inceput are si un sfarsit, iar acesta trebuie intr-un fel sau altul sa se intample, asta pana nu e prea tarziu, si o sa ajungem sa patim ca juventus in italia... mi-e teama insa ca Becali nu va pleca fara ca evenimentele sa ia o turnura dramatica pentru echipa...

mda,, e mult adevar si in ce zici tu.... cam toti fac blaturi pana la urma... hai sa fim seriosi: si in meciul CFR-ului cu U, a fost destul de clar ca desi multi jucatori pareau cu adevarat motivati, cel putin Goga a lasat-o mai moale. iar penalty-ul a parut a fi acordat complet gratuit din partea lui Bilica...

problema e ca mai nou Steaua a devenit de departe cea mai agresiva in directia respectiva. stiu ca asta nu le scuza pe celelalte echipe, dar totusi ceea ce a facut Becali returul asta da senzatia ca fotbalul nu mai are nici un rost. in fine no, fiecare cu parerea lui...

colaps09.05.2008 07:00
mda,, e mult adevar si in ce zici tu.... cam toti fac blaturi pana la urma... hai sa fim seriosi: si in meciul CFR-ului cu U, a fost destul de clar ca desi multi jucatori pareau cu adevarat motivati, cel putin Goga a lasat-o mai moale. iar penalty-ul a parut a fi acordat complet gratuit din partea lui Bilica...

problema e ca mai nou Steaua a devenit de departe cea mai agresiva in directia respectiva. stiu ca asta nu le scuza pe celelalte echipe, dar totusi ceea ce a facut Becali returul asta da senzatia ca fotbalul nu mai are nici un rost. in fine no, fiecare cu parerea lui...

de acord cu tine, Becali a depasit orice limita.. putem continua si dicutia despre Bilica, dar vom incepe sa jucam la bursa zvonurilor... se pare ca acum cateva saptamani Bilica, Jovanovici si cu Trica au chefuit rau de tot, Trica a facut dedicatii "fara numar" pentru suporterii "U", etc etc etc

si aici vin cu un alt exemplu, al unui blat celebru peste care s-a pus batista elegant, mai ales pentru ca a fost facut cu arta... jucatorii s-au inteles doar din priviri... meciul Suedia-Danemarca de la Euro din 2004.. ambele echipe aveau nevoie de 2-2 pentru a merge mai departe, Italia fiind eliminata... meciul a fost frumos, era 2-1 pentru danezi si Gravesen dribla in draci prin careul suedez dar nici ca tragea la poarta... am facut ceva bani cand am pariat pe scorul asta :-)

dar astea sunt povesti, era lui Becali se apropie de sfarsit.. sa tinem pumnii pentru jucatori si pentru noi suporterii si sa speram ca nu vor fi implicatii grave pentru echipa.. iar el sa plateasca pentru ce a facut...

si totusi, la cate se intampla si la ce antecedente exista, toata povestea mi se pare cusuta cu ata alba... cineva de la "U" a jucat la doua capete, iar asta e doar inceputul, ar fi interesant ca totul sa devina un bulgare de zapada cese rostogoleste la vale si ia totul in cale.. pentru ca odata ajuns la DNA, poti sa scapi mai ieftin cum? daca incepi sa dai in gat pe altii, ceea ce multi cred ca vor face.. adevarul tot va iesi la suprafata, si nu numai despre aranjamentele lui Becali...

suportera_nr.109.05.2008 08:24

Desi sunt trista acum nu pot sa nu-i urez LA MULTI ANI lui Dica! desi sunt suparata pe el din cauza prestatiilor sale din acest final de campionat nu pot sa nu-i doresc succes la europene. Vreau din tot sufletul ca Dica al nostru, care a facut atatea pentru Steaua sa isi gaseasca o echipa in strainatate si sa se transfere acolo, pentru ca a venit timpul ca el sa plece de la Steaua. Pentru tot ceea ce ai facut bun la Steaua, iti multumesc Dicane! Sper ca si Mirel Radoi sa plece la o echipa buna din strainatate si sa faca un turneu final bun si sa fie apreciat. Multumim, Mirel Radoi! Esti simbolul nostru si nu vom inceta sa te iubim!

suportera_nr.109.05.2008 08:36
@ makaan

Asta nu explica acel banner de la meciul cu Gloria Buzau, prin care Dica era acuzat de blat. Nu e posibil ca un asemenea jucator sa fie injurat si jignit. Intr-adevar, Dica a intrat intr-un con de umbra, dar e explicabil. De 4 ani e la Steaua, a castigat campionatul, a jucat in UCL de 2 ori consecutiv avand evolutii extraordinare (cel putin in primul an), a jucat o semifinala de cupa europeana, a fost golgeterul Stelei, a jucat la echipa nationala in dese randuri. Pe plan sportiv, la Steaua, a obtinut tot ce si-ar fi putut dori si e normal sa vrea mai mult, sa ridice stafeta. Dica e constient de faptul ca are talent si mai stie ca in Romania se va plafona, jucand intr-un campionat murdar si suspect. In tot acest timp a avut probleme si pe plan personal, a fost injurat de fani, a fost contestat de Becali. Cine nu si-ar fi dorit in locul lui sa plece din Ghencea ? Cat crezi ca poate sa mai indure ? Am vazut o declaratie de bun simt a lui, cand le lua apararea colegilor spunand ca "s-a obisnuit sa fie huiduit de proprii fani". Cum e posibil asa ceva ? Respect baietilor de la Sud, dar un asemenea banner nu-si avea rostul.

Sa nu uitam ca Dica ne-a adus multe puncte si multe bucurii, iar cand s-au pierdut meciuri, nu el a fost principalul pion. Poate fi acuzat ca nu joaca, nu are dorinta, dar niciodata Dica nu si-a bagat-o in poarta ca Nicolita.

Ii doresc multa bafta la Euro si un transfer in Vest !

PS : Daca pe Radoi toata lumea l-a inteles cand a declarat ca vrea sa plece, cu Dica de ce ar fi altfel ? Pai ce, Radoi n-a avut momente mai putin bune ? Autogoluri, greseli decisive, accidentari ?

Ai mare dreptate! Asa cum a fost inteles Mirel Radoi asa trebuie inteles si Dica! Pentru cate a facut pentru Steaua, acest fotbalist nu merita tratat in asemenea hal! Ar trebui sa nu uitam ce a facut Dica, Nicolita (mai ales meciul cu crrapidul din UEFA), chiar daca suntem suparati pe buna dreptate pe amandoi mai ales pentru ultima parte a campionatului! Trebuie sustinuti jucatorii si cand joaca prost si nu injurati, ar trebui sa stim asta!

victor09.05.2008 14:44
Dusmanul adevarat al fotbalului stelist,a tot ceea ce inseamna ros-albastru,este acel monstru nascut din publicitate,bani si o falsa credinta in Dumnezeu este domnul Jiji Beshcali.

Acest pastor al ignorantei si al agoniei,acest baci "INTELEPT",acest cioban stapan asupra tuturor OILE din jurul lui,acest expert al transhumantei in SUZERANITATEA sa asupra clubului....a reusit sa starpeasca sufletul si setea de afirmare a unei echipe SIMBOL pentru Romania.

Nu stiu exact ce simt...tristeatea pentru campionatul pierdut sau FURIA PENTRU CE SE INTAPLA...e prima oara in viata mea cand pot spune ca imi e rusine pentru ca sunt stelist...nici atunci cand Steaua pierdea in gropa cu 4-1,nici cand era umilita de real sau Lyon,nici dak retrograda....nici atunci nu mi-a fost rusine....am tinut capul sus si am fost mandru si am acceptat mijtourile si glumele celor din jur ascultand vocea din capul meu care imi spunea ca ei sunt doar niste prosti....de ce imi e rusine??????

NU pentru ca avem un antrenor care NU POATE SA SE IMPUNA .....care nu vrea sa fie lasat sa gandeasca singur...pentru ca pana la urma noi nu stim dak Laca are talent sau nu...pentru ca nu el a condus echipa...el a fost doar o papusa pe ate.

NU pentru ca avem niste jucatori ca Banel,Badea sau Dica...pentru ca ei daca ar fi motivati asa cum trebuie...ar da randament maxim in fieacre meci.Banel si Dica sunt genu de jucatori care joaca in functie de stare,asa se explica super-performantele lor din anumite meciuri,dar si esecurile lor dezamacitoare...iar Badea e genul de jucator foarte talentat...dar care nici nu i se da...si nici nu are motivatia sa lupte pentru un loc in echipa(un antrenor ca Protasov,de exemplu, iar putea resuscita)

NU pentru ca maimutoiul cantaret zice ca "e bine" atunci cand echipa nu joaca nic,atunci cand totul merge prost

NU pentru ca sunt tinuti pe banca jucatori ca Dayro Moreno(care imi e teama ca vor pleca)

NU pentru ca striga toata presa,toti analfabetii in mateire de fotbal(shtiucan,trica) ca Steaua face si drege

NU ca am pierdut in stadionul ala batut de soarta si uitat de lume,numit pe drept, "GROAPA".

NU pentru ca se renunta fara motiv la un jucator ca Mendoza sau la Habib.

NU NU NU

IMI ESTE RUSINE PENTRU CA NU AM CREZUT CA VA trebui SA DAM BANI UNEI ECHPE CA U Cluj CA SA LUAM UN CAMPIONAT,nu pot intelege cum CIOBANUL ala a facut numele Stelei de ras. Marturisesc ca la inceput am refuzat sa cred asta,dar e prea evident,simt ca ne-am facut de ras...

bai caraghiosule, intoarce-te in tara lui "HABAR N-AM" de unde din greseala ai decis sa iesi! toti provocatorii habarnisti apareti aici pe site cu tot felul filozofii de taraba si slogane cu iz politic. te doare pe tine in palarie de Steaua, bai gaga!

nu vezi ce enormitati spui: deci daca vrei sa premiezi performanta si jocul cinstit, caci daca "u" invingea CFR-ul insemna intr-adevar o mare performanta sportiva pentru o echipa retrogradata, esti facut mituitor si hot si pus la colt in piata publica?! deci ce sa inteleg eu: de aplaudat sunt cei care stimuleaza non-combatul (vezi Dinamo-CFR sau CFR-rapid), cei care joaca cu juniorii in meciurile din finalul campionatului si se mai intorc si cu spatele pentru ca adversarul sa marcheze gol (vezi CFR - gloria), cei care se predau fara lupta adversarului facand penalty in min 3 (vezi uta - CFR), sau cei care cauta cu lumanarea eliminarile (vezi u - CFR)? asta ca sa nu lungesc lista si sa introduc in ecuatie arbitrii precum balas sau berbecaru!

cei care faceti acuma pe puristii si puneti botu la golania unei prese care csrie la comanda impotriva Stelei, sunteti penibili, tata! vad ca nu se mai intreaba nimeni ce fel de campionat este acesta in care e nevoie sa vina cineva sa stimuleze jocul cinstit cu atatia bani, caci era evident ca fara un stimul exterior CFR blatuia si ultima disputa? cum s-a ajuns aici si ce fel de intrecere este aceasta in care daca nu dai bani te executa toti escrocii si unde se fac aliante pe sub masa care sunt contrare oricarui spirit de competitie? deci la mintea unora, Steaua care nu s-a dat la o parte in nici un joc, care a pierdut campionatul si din cauza unui egal la buzau, care a luptat pe toate planurile pentru o intrecere in care sa triumfe CEL MAI BUN DE PE TEREN, este ridicola si demna de dispret?! iar Gigi Becali, care a vrut ca CFR sa nu treaca ca prin branza si peste ultimul adversar, este un mituitor care a vrut sa devieze spiritul jocului?

daca asta e logica si morala acestei lumi, atunci spun si eu: ONOARE MITUITORULUI Becali si rusine "cinstitilor" din acest campionat! daca Becali a pus in joc pentru Steaua atatia bani personali, pasiune disperata, riscandu-si numele si reputatia familiei pentru echipa noastra, inseamna ca este un mare stelist. iar in fata marilor stelisti eu imi scot palaria si le multumesc!

punct!

MoWeed09.05.2008 14:52

@Victor

Acum nu mai ai ce zice. Ca e moral sau nu e moral nu conteaza atata timp cat este ilegal si impotriva regulamentelor LPF. Atentie nu a zis nimeni ca si ceilalti din fotbalul romanesc sunt de laudat. Nicidecum! Dar "daca altii fura/incalca regulamentele eu de ce sa nu?" nu este o mentalitate de club mare...

Moral ar fi sa dea banii aia pe un inchizator care sa stie ce e aia mingie sau sa adauge altii si sa ia un coordonator.

Moral ar fi fost sa nu ne faca de ras pe data de 7 mai....

Marius09.05.2008 14:59

Victore, am mai postat asta odata, dar o s-o postez si pentru tine.

MÍTÃ, mite, s.f. Sumã de bani sau obiecte date ori promise unei persoane, cu scopul de a o determina sã-și încalce obligațiile de serviciu sau sã le îndeplineascã mai conștiincios

Ai inteles? Faptul ca gei-gei ar fi dat 1,7 milioane, pentru ca U sa-si indeplineasca mai constiincios obligatiile este ilegal.

Sau, daca io' care sunt io', as da 1,7 milioane ca "sponsorizare" unei echipe oarecare pentru ca aceasta sa bata pe un "grand" din Liga I, pariind in acelasi timp pe aia mici 2 milioane, avand o cota de 9 sau 10, ar fi ceva legal? Ar fi moral?

JustBe09.05.2008 15:08

Un campionat pierdut nu inseamna un esec total.....decat sa-l ia cainii mai bine l-au luat CFR-isti,sa-i lasam si pe ei sa si-o ia pe coaja,ca adversarii si-au luat-o destul lasa sa vada si ei ca tot zic ca Steaua nu a facut nimic in Liga si ei faceau si Bla bla bla..........Acum a sosit clipa sa radem si noi si inca cum :beer2:

SSK09.05.2008 18:15

MÍTÃ, mite, s.f. Sumã de bani sau obiecte date ori promise unei persoane, cu scopul de a o determina sã-și încalce obligațiile de serviciu sau sã le îndeplineascã mai conștiincios

Ai inteles? Faptul ca gei-gei ar fi dat 1,7 milioane, pentru ca U sa-si indeplineasca mai constiincios obligatiile este ilegal.

Sau, daca io' care sunt io', as da 1,7 milioane ca "sponsorizare" unei echipe oarecare pentru ca aceasta sa bata pe un "grand" din Liga I, pariind in acelasi timp pe aia mici 2 milioane, avand o cota de 9 sau 10, ar fi ceva legal? Ar fi moral?

Cauza nu se judeca pe baza explicatiilor din DEX ;) Pentru infractiuni, exista Codul penal.

In cazul de fata, exista mult prea putine elemente pentru a crede ca Becali va suferi rigorile legii. Actiunea DNA a fost, cred, mai degraba de intimidare. Si, probabil, un semnal inclusiv pentru Becali: nu te mai da atat de mare, ca orice nas isi are nasul!

victor12.05.2008 09:09

nu mai posta inca o data, caci paragraful respectuv nu se aplica in cazul de fata! fotbalisti de la U nu sunt functionari si "sarcina lor der servici" nu este sa obtina victoria. Becali nu-i premia sa joace corect, care este intr-adevar obligatia lor, ci numai daca obtineau performanta!

vad ca v-a intimidat presa cu aberatiile lor si preluati fara nici un discernamant tot felul de comentarii. in loc sa discutam de ce s-a pervertit sistemul in Romania ca s-a ajuns sa trebuiasca sa dai bani pentru a se juca cat de cat corect, il luam la ranga pe cel care a vrut ca lupta sa se duca pe teren, pana in ultimul minut! si moral si legal Becali este acoperit! peste tot in lume cand se da mita se incearca sa scoti sitemul din normalitate, pe cand la noi Becali a trebuit sa promita bani pentru a aduce lucrurile pe un fagas cat de cat normal.

dar ex. din spania de ce nu-l mentionati, cand numai in ultima etapa osasuna si huelva au promis 1 mlnE pentru ca real sa joace corect si sa invinga zaragossa, cu care se luptau pentru retrogradare? pe logica unora ar trebui real in b si calderon la parnaie?!

eu m-am contrat cu multi dintre voi pe diferite teme, dar recunosc cu unii dintre cei cu care am dezbatut sunt stelisti adevarati, desi nu le impartasesc anumite opinii si evaluari. hai spuneti-mi voi, cu mana pe inima, daca erati in aceasta situatie in care ajunsese Steaua dupa meciul nenorocit cu Dinamo, ce ati fi facut? ati fi incercat sa luptati pana la ultimul cartus, cum a facut Becali, incercand sa-i faceti pe U sa nu se predea, s-au ati fi pus cruce la lupta inainte de ultimul joc zicand asta e?!?

campania de presa actuala este o rusine si are caracter politic, dar este dirijata si impotriva Stelei. iar suporterii stelisti, in loc sa faca iures impotriva hotiei practicate de CFR (cu 4 blaturi clare in ultimele 7 etape,) scriu mesaje murdare impotriva lui Dica si fac pe moralistii!? pana la urma poate ca ne meritam soarta!

andyro12.05.2008 09:23

Nu pe logica unora, ci pe regulament. Daca regulamentul din Spania nu include sanctiuni pentru premierea altor echipe, al nostru include. Ca e bun, ca e prost, asta e alta discutie, dar cat timp exista, trebuie respectat.

Exista si o justificare pentru acea prevedere (cum ziceam, mai mult sau mai putin justificata) - daca eu de la echipa Z premiez echipa X pentru a juca mai bine impotriva echipei Y, trebuie sa ne gandim ca echipa X va juca si impotriva echipei Z. Si se presupune ca dupa ce au primit niste bani, cei de la echipa X nu vor juca cu aceeasi ardoare si impotriva echipei Z - ar fi un fel de mita indirecta.

metzzz12.05.2008 11:50

@Victor , poate am fi procedat la fel ca oieru , dar decat sa faci asta la fiecare etapa , mai bine cumpara niste jucatori de fotbal , nu cum a spus el ca varzalitza nicolitza e bun ca alearga si ca o sa fie titular si sezonul viitor. E anormal ca la noi nu se joaca pana in ultima etapa , stiu asta , dar n-o sa se schimbe prea curand asta. Idiotul de oier mai bine ar cumpara jucatori sa ia Steaua campionatul cu 3,4 etape inainte decat sa premiem echipele. 1,7 mil. euro fac cat un jucator acceptabil , iar in unele cazuri foarte bun ( vezi Emegara , Golanski,Zapata,Dayro,Mendoza,Thereau etc.etc) , dar se pare ca e prea retardat ciobanul sa faca asa ceva. Poate il lumineaza cineva si pe el ..............................ca altfel e de rau !

victor13.05.2008 10:26
@Victor , poate am fi procedat la fel ca oieru , dar decat sa faci asta la fiecare etapa , mai bine cumpara niste jucatori de fotbal , nu cum a spus el ca varzalitza nicolitza e bun ca alearga si ca o sa fie titular si sezonul viitor. E anormal ca la noi nu se joaca pana in ultima etapa , stiu asta , dar n-o sa se schimbe prea curand asta. Idiotul de oier mai bine ar cumpara jucatori sa ia Steaua campionatul cu 3,4 etape inainte decat sa premiem echipele. 1,7 mil. euro fac cat un jucator acceptabil , iar in unele cazuri foarte bun ( vezi Emegara , Golanski,Zapata,Dayro,Mendoza,Thereau etc.etc) , dar se pare ca e prea retardat ciobanul sa faca asa ceva. Poate il lumineaza cineva si pe el ..............................ca altfel e de rau !

oierul este "idiot" nu pentru ca nu cumpara jucatori (anul acesta a cumparat chiar prea multi), ci pentru ca tine pe banca Stelei un antrenor fara scoala, limitat si incompetent, care este principalul "artizan" al esecului din 2008. nu ca Becali a incercat ca acest campionat sa se joace pe teren pana in ultimul minut este problema (cum de altfel nu a fost pentru noi o problema ca multe echipe: Dinamo, Craiova, galati sau Timisoara au fost supermotivate in intalnirile directe), ci ca un antrenor "pitic" a daramat dureros un vis si un proiect la care se lucra de patru ani! ii tot dati cu Becali, ca si cum CFR era normal sa castige in ultima etapa fara lupta, si NIMIC despre Lacatus cel care a avut toate atuurile in mana ca sa ne faca campioni! ratarea din 2008 este cel mai mare esec sportiv de dupa revolutie al Stelei! ASTA E REALIZAREA CEA MAI MARE A LUI Lacatus si cu adevarat subiectul ce ar trebui sa ne preocupe. cu acest antrenor pe banca nu este nimic de asteptat de la viitor! iar viitorul vine curand peste noi!

metzzz13.05.2008 10:43

@Victor , jucatori zici ?? care jucatori a cumparat ??

MoWeed13.05.2008 10:55

@Victor

O dai in penibil comparatia cu Spania....

Nu intelegi odata: ceea ce a facut oierul este impotriva regulamentelor FRF. Nu ma intereseaza pe mine ce fac altii(parca ai fi Copos care dupa scandalul bricheta dadea exemple din alte tari unde sunt alte regulamente). Atata timp cat exista un regulament noi trebuie sa-l respectam. Asta vreau! Ca altii nu-l respecta este treaba lor si se va vedea asta in toamna europeana. Eu vreau ca Steaua sa respecte regulamentele, pentru ca suntem superiori acestor gunoaie(Jabba, Borcica, Turcu, Porumb-boy-ul. Mititica, etc...)

CFR a facut blaturi in ultimele etape. Si acum vrei deja sa o dam in frustrari asemanatoare sub-podarilor sau celor de la Rocar Timisoara? Noi am pierdut campionatul pe mana noastra. Vina este a tuturor: a lui Lacatus pentru tactica din meciul asta(desi are realizari sezonul asta peste oaia de 0li dar na 0li era favoritul lui nea Jiji de ce sa-l injuri pe el?), a lui Jiji pentru ca face presiuni ca nulitati in genul lui Banel sa joace meci de meci(ca sa joace la euro sa-i creasca cota), a jucatorilor pentru ca au demonstrat ca ii doare in cot de Steaua.

A adus jucatori intr-adevar dar i-a adus fara cap. Ce alta echipa cu pretentii are 5 mijlocasi de meserie in tot lotul...

Campania de presa este intr-adevar comandata politic impotriva lui Jiji. Se loveste in Steaua ca sa se ajunga la el. Dar oare asta nu este si vina lui? Daca respecta regulamentele nu aveau ce ii zice...

SSK13.05.2008 11:05

Au exista esecuri sportive mai mari dupa Revolutie. Clasarea pe locul 4, acum vreo 4 ani, daca nu ma insel, fara participare in Cupele Europene, ar fi unul din ele. Eliminarea suferita in fata celor de la Saint Gallen ar fi altul. Lacatus a gresit, dar pastreaza si tu proportiile.

Iar Becali e vinovat ca n-a stiut sa cumpere jucatori pentru o echipa echilibrata. Alaturi de el, Adrian Ilie si Lacatus.

victor13.05.2008 11:27
Au exista esecuri sportive mai mari dupa Revolutie. Clasarea pe locul 4, acum vreo 4 ani, daca nu ma insel, fara participare in Cupele Europene, ar fi unul din ele. Eliminarea suferita in fata celor de la Saint Gallen ar fi altul. Lacatus a gresit, dar pastreaza si tu proportiile.

Iar Becali e vinovat ca n-a stiut sa cumpere jucatori pentru o echipa echilibrata. Alaturi de el, Adrian Ilie si Lacatus.

ratarea la care faci referire este in urma cu 6-7 ani! ea a fost un mare esec sportiv, dar numai al Stelei, fara implicatii colaterale "pozitive" asupra adversarelor. voi nu intelegeti ca Lacatus a scos 15 mlnE din conturile Stelei si le-a trimis la Cluj? nu intelegeti ca in timp ce CFR va sta bine mersi pana la jumatatea lui septembrie, blatuind in continuare, caci acum are la dispozitie noi resurse, Steaua va trebui sa lupte la baioneta prin europa, afectandu-se astfel rezultatele din campionat? nu intelegeti ca daca ne-am fi calificat de pe primul loc, am fi tinut toti competitorii nationali la bugete de 5-10mln., in timp ce noi am fi avut in jur de 25mln.? astfel chiar ca am fi inceput o hegemonie in fotbalul romanesc! asa, am intarit CFR-ul si ne-am mai bagat un adversar in carti si pentru la anul'. daca Lacatus, invinsul lui talnar, este mentinut antrenor, nu avem nici o sansa in europa, iar prin campionat o sa ne taraim impinsi doar de mandria nebuneasca a lui Becali.

Lacatus si-a batut joc de tot si a dus Steaua intr-o postura ridicola, in conditiile in care a avut la dispozitie cel mai bun lot din tara si a fost impins de la spate de un patron care nu s-a dat in laturi de la nimic pentru a bloca CFR-ul! Becali are vina ca este un prost sentimental care s-a lasat dus de curent si a crezut ca un om bun poate reusi chiar daca este incompetent si fara scoala! Lacatus a dovedit ca acest lucru e imposibil! acum se ascunde in spatele acestui scandal mediatic si spera ca isi va salva pozitia! o atitudine chiar nemernica!

pentru. moweed: ce regulament este acela in care blatuitorii sunt taxati drept corecti (vezi jocurile Dinamo-CFR, CFR-rapid, uta-CFR sau CFR-gloria), iar cei care incearca sa impuna jocul corect sunt aratati cu degetul? pe cine vrei tu sa prostesti cand faci teorii ale "cinstei absolute" intr-un sistem complet denaturat? in orice tara normala, sa dai mita inseamna sa incerci sa scoti lucrurile dintr-un fagas normal si legal. la noi vad ca trebuie sa dai "mita" ca sa obtii o intrecere corecta pana in ultimul minut! Becali este un erou pentru Steaua, caci el a vrut ca echipa noastra sa castige sau sa piarda pe teren! ASTA E ADEVARUL!

MoWeed13.05.2008 11:38

@Victor

E o mare diferenta intre cazurile prezentate de tine si cazul nostri si anume dovezile!!

Faptul ca altii blatuiesc este o realitate de foarte multi ani, nu este nicidecum o noutate. Jiji o fi vrut el sa se joace pe teren pana la final, dar mai bine s-ar fi concentrat sa asigure un lot echilibrat antrenorului Lacatus(aici este o vina colectiva a lui, a lui Ilie, a lui Argaseala si a lui Lacatus).

Tot vorbeai de bani, de bugete fantasmagorice de peste 25 milioane de euro. Nu mai bine ar fi fost ca toti banii platiti de el returul asta(pentru ca nu ma indoiesc ca au mai fost echipe motivate astfel) sa ii investeasca in club. Sa gandeasca pe termen lung(daca ei blatuiesc eu sunt cinstit si chiar daca anul asta pierd campionatul la anul voi avea o echipa mult mai puternica prin transferuri). Dar nu el prefera de ani buni sa dea bani adversarelor contracandidatelor pentru un castig imediat. In acelasi timp distrusi ca Lovin si Banel sunt titulari, echipa a 2-a e pe la jumatatea clasamentului in Liga a 3-a, juniorii se antreneaza in parcare.

Si apropo de aia cu bugetul cu hegemonia. In ultimii 2 ani am jucat in CL fara ca adversarii nostri sa joace acolo, deci dupa calculele tale am avut in acesti 2 ani 30 de milioane de euro in plus fata de acestia. Unde e hegemonia?

SSK13.05.2008 18:35

@Victor

Rationamentul tau este logic, dar fals pentru ca pleaca de la niste presupozitii false.

1. Ideea ca Steaua a avut cel mai bun lot este fundamental FALSA! Poate am avut cei mai valorosi jucatori (poate!), dar in mod cert NU am avut cel mai echilibrat si armonios lot. Refuzi cu obstinatie sa observi asta, desi pretinzi ca te pricepi la fotbal. Daca te-ai pricepe si n-ai fi orbit de "vina" lui Lacatus, ai observa ca Steaua a fost o echipa rupta in acest retur. Mijlocasi la inchidere care nu construiesc mai deloc (oricare din cei 3), mijlocasi de banda fie penibili (Surdu, Banel), fie de profesie atacanti (Mendoza, Neaga), Dica pe post de "om in spatele varfurilor" post care stim bine ca nu l-a prins niciodata....asta a fost Steaua si lotul ei cel mai valoros. Mie nu mi-e teama sa recunosc ca CFR a avut un lot mult mai echilibrat si judicios construit si asta nu ca sa-i iau apararea lui Lacatus (care are partea lui de vina in alcatuirea lotului, am zis-o, alaturi de Adi Ilie), ci pentru ca asta e adevarul. Or fi fost ai nostri mai valorosi, da' degeaba esti valoros daca ai 7 atacanti si 3 mijlocasi.

2. Opinia (pur romaneasca) de tipul "seful nu e vinovat...singura vina a sefului este ca e prea bun...si are incredere in oameni". Adica Becali, daca ar fi fost mai tiran si l-ar fi zburat pe Lacatus, sigur ar fi adus un antrenor de talia Stelei, pe care l-ar fi lasat sa-si faca meseria si sa duca echipa pe culmi nebanuite. Pentru ca Becali in general e adeptul acestui stil, nu?, de a aduce antrenori valorosi si de a-i lasa sa-si faca treaba in liniste, el ajutandu-i doar material si in "sferele de influenta". Hai omule, sa devenim seriosi, parca n-am sti despre ce specimen vorbim...

«123»