FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Final trist

«123»
amache08.05.2008 11:44

daca Radoi pleaca suntem terminati este sufletul si motorul echipei :steagcruce: CE DROG CIUDAT ESTI ROS ALBASTRU FERMECAT

imi este scarba de aceasta echipa din Cluj o sa ne faca de ras o echipa lipsita de experienta fularultras pana la moarte

bobochyka1708.05.2008 12:36

"Trebuie sa intram in CL, iar sezonul viitor sa ne batem la event. Cred in Adi Ilie care a declarat asta."

@Azazello, mi se pare normal sa ne batem la event, dar crezi ca Adi o sa si reuseasca? In pauza de iarna, Adi a adus acesti 4 jucatori straini extraordinari si pt asta il felicit, dar mijlocasi...? Nu cred ca si-a facut un plan managerial pe care sa-l respecte, pt ca daca ar fi fost asa nu cred ca i-ar fi scapat faptul ca Steaua are nevoie de mijlocasi. Jucatorii adusi in pauza de iarna au tot ce le trebuie (sau aproape tot), doar ca daca nu-i folosesti pe posturile pe care calitatile ii recomanda si anume atacanti, pt ca cel putin din cate stiu eu; ei sunt atacanti nu mijlocasi, nu dau randament 100%. Se vede un plus de cand au venit ei, in jocul Stelei, dar nu unul extraordinar. Stiu ca o sa se spuna ca Becali e cu banii si el decide, asa cum de altfel o face si cu plecarile si tocmai din acest motiv am pus semnul intrebarii in dreptul reusitei lui Adi, deoarece celelalte echipe se vor intarii si mai tare, iar daca el nu o sa reuseasca sa-si impuna punctul de vedere nu cred ca va avea mari realizari.

"In momentul de fata, plecarea lui Laca si al altor jucatori-cheie, ar fi cea mai mare greseala..."

@Belodedici, daca te refereai la cei veniti in iarna Mendoza si Habibou ai dreptate, pt ca Mendoza desi nu a avut prea mari realizari, ca nr de goluri, majoritatea fazelor fixe din care s-a marcat au fost executate de el; chiar cred ca trebuie sa ramana, amandoi.

Daca te refereai la Radoi consider ca are dreptul sa plece intr-un campionat mai bun, merita lucrul asta. Altii care eu cred ca ar trebui sa plece si sunt jucatori-cheie sunt: Dica si Goian si ei consider ca si-au facut treaba la Steaua, voiau sa plece din vara, din iarna si nu mai au nici motivatie.

Si mai e o alta categorie de jucatori care pe langa faptul ca nu au motivatie (se vede ca nu se straduiesc in teren) nu au nici valoare ca de exemplu: Nicolita, Lovin. Trebuiesc adusi jucatori valorosi si sa se creeze si concurenta pe posturi, e important.

In ceea cel priveste pe Laca a fost un jucator fabulos, a facut atatea pt Steaua, iubeste Steaua, e jucatorul reprezentativ al Stelei si pt toate astea va avea tot respectul si toata dragostea mea intotdeauna, dar asta nu il face mai bun antrenor.

Jocul Stelei nu a stralucit in foarte multe momente, iar asta i se datoreaza poate si lui. In meciul cu Dinamo de exemplu, pe langa faptul ca jucatorii au avut atitudinea pe care au avut-o cred ca Mendoza nu trebuia schimbat inainte de lovitura libera pe care o aveam in momentul acela si asta tocmai datorita motivului pe care l-am mentionat mai sus, si sunt de parere ca trebuia schimbat Lovin ca chiar nu a jucat nimic (daca imi aduc aminte bine a fost schimbat Ov Petre). Daca el stie ce trebuie sa faca in fiecare moment al jocolui, probabil ca are impresia ca si jucatorii lui stiu, si personal nu cred ca e asa.

victor08.05.2008 14:45

din articol rezulta clar ca exista un "vinovat de serviciu", bun sa preia oricand orice nemultumire si orice neimplinire: Gigi Becali! un fraier care-si pune numele si pielea pe bat pentru Steaua. dar ce conteaza asta, intotdeauna "Steaua suntem NOI!". interesant insa, cand jucam cu arsenal si biletele nu sunt gratis suntem cam putini NOI?!

alaturi de patron sa nu-l "uitam" nici pe Dica, un alt nemernic care timp de 4 ani a "spurcat" iarba din catedrala! sa plece, sa fie ostracizat, sa fie injurat si aruncat la groapa de gunoi! un tradator, o mizerie, parca asa era unul din mesajele peluzei sud. Steaua suntem NOI ???

cat despre vina antrenorului in dezastrul actual, caci asta este situatia actuala, UN DEZASTRU, nici un cuvant! domnul Lacatus si-a indeplinit obiectivul si considera ca merita sa continue! cat despre scuze pentru modul jenant in care a pregatit Steaua la meciul cu Dinamo, pentru ratarea impardonabila a unui vis avut la indemana, nici nu se pune problema! uitati de un astfel de gest, caci numai prostii isi cer scuze!

nenorocirea in viata, si fotbalul este cu adevarat viata, este ca INTOTDEAUNA VA FI LOC SI PENTRU MAI RAU! deci fiti pregatiti pentru ce urmeaza! micutul Lacatus este capabil de mult mai mult!

din pacate, nu cred c-o sa auzim numai de bine in viitorul apropiat!

predatorpulse708.05.2008 15:19
din articol rezulta clar ca exista un "vinovat de serviciu", bun sa preia oricand orice nemultumire si orice neimplinire: Gigi Becali! un fraier care-si pune numele si pielea pe bat pentru Steaua. dar ce conteaza asta, intotdeauna "Steaua suntem NOI!". interesant insa, cand jucam cu arsenal si biletele nu sunt gratis suntem cam putini NOI?!

alaturi de patron sa nu-l "uitam" nici pe Dica, un alt nemernic care timp de 4 ani a "spurcat" iarba din catedrala! sa plece, sa fie ostracizat, sa fie injurat si aruncat la groapa de gunoi! un tradator, o mizerie, parca asa era unul din mesajele peluzei sud. Steaua suntem NOI ???

cat despre vina antrenorului in dezastrul actual, caci asta este situatia actuala, UN DEZASTRU, nici un cuvant! domnul Lacatus si-a indeplinit obiectivul si considera ca merita sa continue! cat despre scuze pentru modul jenant in care a pregatit Steaua la meciul cu Dinamo, pentru ratarea impardonabila a unui vis avut la indemana, nici nu se pune problema! uitati de un astfel de gest, caci numai prostii isi cer scuze!

nenorocirea in viata, si fotbalul este cu adevarat viata, este ca INTOTDEAUNA VA FI LOC SI PENTRU MAI RAU! deci fiti pregatiti pentru ce urmeaza! micutul Lacatus este capabil de mult mai mult!

Victor,una-i una si alta-i alta. Mesajul pentru Dica nu isi avea locul,intr-adevar el nu joaca mai nimic de multe meciuri incoace insa nu asa trebuia criticat golgheterul nostru din ultimele 3 sezoane, sa fie acuzat de blat sau sa fie facut handicapat. A fost un banner aiurea,daca tot vroiau sa-l acuze pe Dica,puteau sa o faca cu un mesaj mai civilizat.

Cat despre berbecali,aici mergem pe cai diferite. El nu apara Steaua,ci pe el insusi. Steaua este vehicului sau de imagine si bineinteles ca isi va apara imagine. A ales Steaua pentru ca se stia cu actionarii clubului atunci si printr-o nefericita intamplare a preluat Steaua,dar a facut acest lucru tocmai pentru ca e cel mai puternic brand sportiv din tara. A facut si lucruri bune jijel dar cele rele sunt muuuuultttt mai multe. El nu este un stelist adevarat. Nu stie si nici nu respecta legendele Stelei(ba chiar le jigneste de multe ori),nu-i pasa de Steaua de dinainte de el si incearca sa fure acest brand pentru el, insa prin tot ce face si spune manjeste cu noroi aceasta echipa.

Nu este nici cel mai curat om din fotbal dar nu este nici cel mai corupt. Problema este ca el se afla la Steaua si ne face mult mai mult rau decat bine, ne-a transformat in cei mai urata echipa din tara, presa si rivalii nostri construind o imagine demonica a Stelei pe baza declaratiilor sale tampesti.

Din cauza sa probabil vom fi depunctati, pentru ca el asa intelege fotbalul, nu intarirea propriei echipe ci motivarea adversarelor rivalilor nostri. Eu unul cred ca s-a facut si ne-a facut destul de ras, e timpul ca el sa plece si daca ar tine cu adevarat la aceasta echipa ar face acest pas.

Refuz sa cred ca nu exista un om de afaceri(speram mai echilibrat decat Becali) care sa investeasca macar 12 milioane pe an in cea mai titrata echipa de fotbal a Romaniei.

Numai bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bastian08.05.2008 15:27

iov08.05.2008 15:50

Offtopic:

Bai, ma cam doare sufletul de ce vad si aud in presa legat de scandalu' asta in care numele Stelei este pervertit...

bodanelu08.05.2008 16:20

@Victor deci.. Lacatus e vinovat ca Becali a dus banii la Cluj, astfel riscand depunctarea?

Lacatus e vinovat pentru pata care se pune acum pe emblema Stelei?

Tudor_BOSS08.05.2008 16:23
Cat adevar si sentiment adevarat in acest articol! E o radiografie perfecta a realitatii in care se zbate Steaua de azi. Excelent ai scris Ovidiu!

Din pacate, problema nu e Becali, ci aceia care prin tacere sau fatis il sustin. Fara ei. Becali ar disparea...

Chiar daca m-a durut, felicit pe CFR Cluj!

Ce faci feliciti CFR-ul??????? Frate lasa-ne.

S.O.S.08.05.2008 16:29
Lacatus e vinovat ca Becali a dus banii la Cluj, astfel riscand depunctarea?

Nu copile, Lacatus e vinovat ca n-a inchis campionatul in meciul cu spurcatii si l-a determinat pe Gigi sa incerce si ultima solutie. Din pacate a iesit rau atat pe teren, cat si in afara lui.

bodanelu08.05.2008 16:45
Nu copile, Lacatus e vinovat ca n-a inchis campionatul in meciul cu spurcatii si l-a determinat pe Gigi sa incerce si ultima solutie. Din pacate a iesit rau atat pe teren, cat si in afara lui.

1) nu sunt copil ;)

2) si ce daca nu l-a inchis, un lucru nepermis de regulament nu se face. sau legea nu este aceasi pentru toti?

MoWeed08.05.2008 16:56
@Victor deci.. Lacatus e vinovat ca Becali a dus banii la Cluj, astfel riscand depunctarea?

Pai tu nu stii ca mereu se gasesc vinovati, mai putin Jiji. El nu e niciodata vinovat, e un sfant si ar trebui toti sa ne punem fata lui la avatar, cantecele lui religioase la ringtone la telefon si sa il votam neaparat, poate poate va subventiona Steaua din banii statului :thumbup:

bodanelu08.05.2008 17:13

colaps, eram doar ironic. dupa logica lui Victor, Lacatus este vinovat de tot.

nu ma intereseaza daca l-au pacalit sau nu pe jijel, ma intereseaza de ce a facut-o (a dus banii la Cluj) atat timp cat regulamentul o interzice.

daca o facea corect, donatie sau in alt fel, cu platirea impozitului nu ma interesa!

joseph08.05.2008 17:23
Victor,una-i una si alta-i alta. Mesajul pentru Dica nu isi avea locul,intr-adevar el nu joaca mai nimic de multe meciuri incoace insa nu asa trebuia criticat golgheterul nostru din ultimele 3 sezoane, sa fie acuzat de blat sau sa fie facut handicapat. A fost un banner aiurea,daca tot vroiau sa-l acuze pe Dica,puteau sa o faca cu un mesaj mai civilizat.

aici nu este vorba despre ce a facut sau nu pentru Steaua, ci de caracterul lui. pe teren si inafara lui. si te rog sa ma scuzi... cat de civilizat trebuie sa fie un mesaj adresat unui jucator care in momentul in care s-a simtit deranjat de galerie, a gasit de cuviinta sa scuipe suporterii?

makaan08.05.2008 17:49

Dica s-a crezut un fel de "briliant" al Stelei; i s-au urcat la cap aerele si laudele ziaristilor de rahat din Romania noastra, pe vremurile cand inca mai juca fotbal... E exemplul perfect pentru genul de fotbalist "nascut talent si mort speranta" Am stiut ca e mare paguba cand a ramas la echip vara trecuta...Pacat de el,caracter de neprofesionist, caci talent are.

cristian01408.05.2008 17:59

@ makaan

Asta nu explica acel banner de la meciul cu Gloria Buzau, prin care Dica era acuzat de blat. Nu e posibil ca un asemenea jucator sa fie injurat si jignit. Intr-adevar, Dica a intrat intr-un con de umbra, dar e explicabil. De 4 ani e la Steaua, a castigat campionatul, a jucat in UCL de 2 ori consecutiv avand evolutii extraordinare (cel putin in primul an), a jucat o semifinala de cupa europeana, a fost golgeterul Stelei, a jucat la echipa nationala in dese randuri. Pe plan sportiv, la Steaua, a obtinut tot ce si-ar fi putut dori si e normal sa vrea mai mult, sa ridice stafeta. Dica e constient de faptul ca are talent si mai stie ca in Romania se va plafona, jucand intr-un campionat murdar si suspect. In tot acest timp a avut probleme si pe plan personal, a fost injurat de fani, a fost contestat de Becali. Cine nu si-ar fi dorit in locul lui sa plece din Ghencea ? Cat crezi ca poate sa mai indure ? Am vazut o declaratie de bun simt a lui, cand le lua apararea colegilor spunand ca "s-a obisnuit sa fie huiduit de proprii fani". Cum e posibil asa ceva ? Respect baietilor de la Sud, dar un asemenea banner nu-si avea rostul.

Sa nu uitam ca Dica ne-a adus multe puncte si multe bucurii, iar cand s-au pierdut meciuri, nu el a fost principalul pion. Poate fi acuzat ca nu joaca, nu are dorinta, dar niciodata Dica nu si-a bagat-o in poarta ca Nicolita.

Ii doresc multa bafta la Euro si un transfer in Vest !

PS : Daca pe Radoi toata lumea l-a inteles cand a declarat ca vrea sa plece, cu Dica de ce ar fi altfel ? Pai ce, Radoi n-a avut momente mai putin bune ? Autogoluri, greseli decisive, accidentari ?

colaps08.05.2008 18:00
colaps, eram doar ironic. dupa logica lui Victor, Lacatus este vinovat de tot.

nu ma intereseaza daca l-au pacalit sau nu pe jijel, ma intereseaza de ce a facut-o (a dus banii la Cluj) atat timp cat regulamentul o interzice.

daca o facea corect, donatie sau in alt fel, cu platirea impozitului nu ma interesa!

inseamna ca eu am reactzionat cam repezit :blush:

si aici ai deptate, scopul scuza mijloacele, dar mijloacele inaltza scopul.. Steaua ar trebui sa fie mai presus de astfel de lucruri, mai presus de ce se intampla in curtea altora...

bodanelu08.05.2008 18:07

nu`i nimic :)

dragomir mariuss08.05.2008 18:15

CHIAR DACA SANTEM PE LOCUL 2 IN INIMA MEA SI A MULTOR ALTI FANI ADEVARATI Steaua ESTE SI VA RAMANE PE PRIMUL LOC.CFR NU O SA FACA NIMIC O SA IA PE COAJA LA GREU.SI ATUNCI SA VAD CE MAI ZIC CFRISTI.MACAR Steaua ESTE SI VA RAMANE O ECHIPA UNICA IN Romania PRIN PALMARESUL PE CARE IL ARE SI SUPORTERI EI MULTI SI ADEVARATI.NUMAI CA Becali IN LOC SA DEA CU BANI LA ALTE ECHIPE MAI BN AR ADUCE JUCATORI DE VALOARE .IN SCHIMB pentru Becali ESTE UN OM CU SUFLET DE DIAMANT CA AJUTA PE ALTI OAMENI NEVOIASI TOATA STIMA MEA pentru Becali.

makaan08.05.2008 19:22

@ Cristian 014

Da...ai dreptate cand gandesti cum gandesti...pentru ca esti roman si traiesti in Romania; si daca mai si empatizezi cu starile oamenilor (a lui Dica) e clar ca ii gasesti o aparare solida, il intelegi oarecum; insa aici e problema in sine...mentalitatea din tara asta... Lui Lampard i-a murit ma-sa (Dumnezeu s-o ierte)inainte de meciul cu Liverpool, si nici n-ai fi spus ca are probleme personale. Doar la romani exista scuze din astea gen "are probleme in familie". Eu nu am nimic cu Dica,nu il urasc, ii recunosc meritele,si sunt de acord ca ne-a adus fericire multa in trecut. Insa Dica de duminica nu e decat o umbra a lui Dica de acum 3 ani... las-o frate in pace de treaba...in ultimii doi ani a fost "absent" in teren in marea majoritatea meciurilor... Daca e asa cum sustii tu, ca e constient ca se plafoneaza, pai sa nu mai intre in teren...sa se ceara afara cand nu are chef sa mai alerge, nu sa jucam cu inca un om in minus,ca si asa il avem pe Banel...

Si iti mai zic o treaba: suporterii au voie sa conteste un jucator ca Dica, pentru ca a aratat in trecut ca poate, iar acum e clar ca nu mai vrea; e clar ca in cazul asta este perceput ca un dusman al Stelei (ne sapa dinauntru) si un dusman al profesionismului. Asta e durerea mare,ca in Romania avem fotbalisti talentati, dar mici ca si caracter. Unde mai pui ca pentru "plafonarea" asta pe care o executa el aici in Liga mioritica ia cam vreo 300.000 de euro. Sincer m-as plafona si eu pentru banii astia de as fi fotbalist, si sigur intr-un mod mult mai placut suporterilor.

Insa...pe langa toate astea...adevarul adevarat e undeva intr-o curte mare in Pipera,de unde lui Dica i-a fost interzis sa plece in strainatate, iar Dica om fiind si el saracu' , a reactionat in mod patetic; in loc sa se ambitioneze si sa joace si mai bine ca sa curga ofertele pentru el, stiut fiind faptul ca ciobanul se lauda ca nu vrea bani dar e clar ca nu rezista ofertelor "grase", el a ales sa isi manifeste frustrarea printr-un joc relativ "la caterinca". Si nu pe cioban l-a ranit cel mai tare,ci pe suporterii care vin meci de meci in peluza cu steaguri si bannere, acasa, sau in deplasare,pe frig sau caldura,pe soare sau ploaie, pe banii lor si numai ai lor... Iata de ce cred eu ca a meritat bannerul ala.

P.S. Si iata ca intr-un mod sau altul ajungem iar la cel mai mare vinovat al decaderii Stelei...acest cancer al carui nume nu il mai pronunt, dar la care,inevitabil, ajunge orice discutie pe acest forum...

cristian01408.05.2008 19:43

@ makaan

De acord cu tine. Am observat si eu ca multi altii ca Dica nu mai vrea, dar jumatate din vina pica pe umerii lui Becali pentru ca nu l-a lasat sa plece in urma acelui sezon fabulos pentru el. Apoi, vina are si pitesteanul pentru ca s-a implicat singur in mai multe scandaluri cand a semnat cu firma de impresariat a Anei-Maria Prodan. A gresit, parerea mea pentru ca atunci inca era in vana si un impresar capabil putea sa-i gaseasca foarte usor o echipa pe placul lui. A urmat o intreaga tevatura pe seama acestui caz, iar in cele din urma Dica a semnat cu Ioan Becali, insa era intr-o cadere libera. Momentan, pentru el ramane turneul final din iunie, ar fi o noua rampa de lansare. Sper din tot sufletul sa-i iasa jocul si sa se transfere la o echipa din Vest pentru ca merita. De-acolo e treaba lui daca joaca sau nu. Important e ca noi, fanii Stelei, sa-i aratam putin respect si sa nu-l injuram ca la usa cortului. Desigur ca sunt subiectiv amintindu-mi de bucuriile pe care ni le-a adus.

PS : nici Nicolita nu s-a lasat mai prejos in ultimii ani si desi Dica i-a fost net superior mereu, Banel e in continuare aplaudat de fani, in special de cetateni, pentru ca alearga si e "baiat sarac, modest". Dovada, la meciul cu Buzaul in momentul schimbarii.

stelista_dica4ever08.05.2008 20:35

:steag_sah_mic:Foarte bun, realist si adevarat este articolul tau Ovidiu.,,,felicitari pentru el!

7 mai 1986-o zi fericita pentru Steaua de altadata, pentru Steaua care stralucea in fata Barcelonei, pentru o Stea, care a apus... 7 mai 2008- o zi foarte trista pentru Steaua de azi, pentru suporterii tot mai putini care i-au ramas... Ieri, cand erau meciurile, nu stiam pe care program sa ma uit: pe cel pe care juca Steaua sau pe cel pe care juca CFR-ul...ziceam ieri inainte de meci ca u Cluj nu avea km sa invinga pe CFR, dar in adancul sufletului imi doream cu ardoare sa faca un egal...din pacate, nu s-a intamplat asta...ieri, am avut parte de o victorie amara, trista...niciodata nu i-am mai vazut pe jucatori asa...Imi pare sincer rau ca am pierdut, dar as vrea totusi sa -i felicit pe CFR...sa vedem daca o sa rezistati in CL!

Si...ca in fiecare articol, trebuia sa fie si Becoaia.X(X(X(X(X(X( deja nu-l mai suport pe acest om, animal, extraterestru sau ce-o fi, perfid, ipocrit si mincinos, nu mai suport sa-l vad cum isi bate joc de echipa noastra draga, cum o distruge incet-incet, cum alunga toti suporterii Stelei.Vorbea intr-o emisiunea ca Taher nu are habar de fotbal, dar el nu se vede ??Va-sa -zica el are, sau ce?el are doar bani, prostie, branza, oi si berbeci!!!Propun sa facem o campanie anti-Becali, ca deja ne aduce pe culmile disperarii!!X(X(X(X(X el e de vina pentru tot ce se intampla la Steaua pentru ca pt el doar banii si faima conteaza...ar trebui sa mai si taca si sa dispara de pe marile ecrane pt ca aproape in fiecare zi el apare la TV, ziare, radio zicand vreo prostie, tarand Steaua prin noroi, de parca nu i-ar fi facut deja destul rau...

Si ca incheiere: RESPECT pt 86'! Acest an va dainui mereu in sufletele noastre!Peace! :steag_sah_mic:

Andrei BlackHeart08.05.2008 21:59

Dusmanul adevarat al fotbalului stelist,a tot ceea ce inseamna ros-albastru,este acel monstru nascut din publicitate,bani si o falsa credinta in Dumnezeu este domnul Jiji Beshcali.

Acest pastor al ignorantei si al agoniei,acest baci "INTELEPT",acest cioban stapan asupra tuturor OILE din jurul lui,acest expert al transhumantei in SUZERANITATEA sa asupra clubului....a reusit sa starpeasca sufletul si setea de afirmare a unei echipe SIMBOL pentru Romania.

Nu stiu exact ce simt...tristeatea pentru campionatul pierdut sau FURIA PENTRU CE SE INTAPLA...e prima oara in viata mea cand pot spune ca imi e rusine pentru ca sunt stelist...nici atunci cand Steaua pierdea in gropa cu 4-1,nici cand era umilita de real sau Lyon,nici dak retrograda....nici atunci nu mi-a fost rusine....am tinut capul sus si am fost mandru si am acceptat mijtourile si glumele celor din jur ascultand vocea din capul meu care imi spunea ca ei sunt doar niste prosti....de ce imi e rusine??????

NU pentru ca avem un antrenor care NU POATE SA SE IMPUNA .....care nu vrea sa fie lasat sa gandeasca singur...pentru ca pana la urma noi nu stim dak Laca are talent sau nu...pentru ca nu el a condus echipa...el a fost doar o papusa pe ate.

NU pentru ca avem niste jucatori ca Banel,Badea sau Dica...pentru ca ei daca ar fi motivati asa cum trebuie...ar da randament maxim in fieacre meci.Banel si Dica sunt genu de jucatori care joaca in functie de stare,asa se explica super-performantele lor din anumite meciuri,dar si esecurile lor dezamacitoare...iar Badea e genul de jucator foarte talentat...dar care nici nu i se da...si nici nu are motivatia sa lupte pentru un loc in echipa(un antrenor ca Protasov,de exemplu, iar putea resuscita)

NU pentru ca maimutoiul cantaret zice ca "e bine" atunci cand echipa nu joaca nic,atunci cand totul merge prost

NU pentru ca sunt tinuti pe banca jucatori ca Dayro Moreno(care imi e teama ca vor pleca)

NU pentru ca striga toata presa,toti analfabetii in mateire de fotbal(shtiucan,trica) ca Steaua face si drege

NU ca am pierdut in stadionul ala batut de soarta si uitat de lume,numit pe drept, "GROAPA".

NU pentru ca se renunta fara motiv la un jucator ca Mendoza sau la Habib.

NU NU NU

IMI ESTE RUSINE PENTRU CA NU AM CREZUT CA VA trebui SA DAM BANI UNEI ECHPE CA U Cluj CA SA LUAM UN CAMPIONAT,nu pot intelege cum CIOBANUL ala a facut numele Stelei de ras. Marturisesc ca la inceput am refuzat sa cred asta,dar e prea evident,simt ca ne-am facut de ras...

bGd08.05.2008 23:13

IMI CER SCUZE DAR NU POT SA POSTEZ IN ALTA PARTE ... CE FACE Iancu E SCANDALOS DE PENIBIL SI JIGNITOR PT ECHIPA NOASTRA

Articol dintr-un ziar oarecare de sport(cum sunt toate din Romania) : ?Cine e Steaua azi, nu trebuie sã ne temem, pentru cã Steaua nu mai e ce a fost, a luat bãtaie de la Iași, de la Urziceni, care nu a putut bate pe Rapid, decât așa cum a bãtut. Competiția din fotbalul românesc nu scade din valoare farã Steaua, ba din contrã, va crește în valoare!? - Iancu Marian (de meserie puscarias)

As putea sa ii zic Domnu Iancu... Dar nu merita, nu merita o asa abordare... Ataci Steaua ? Atacijumatate din tara asta... Tara pe care ai furat-o la greu... tara pe carca careia ai facut averea... Ca orice echipa NORMALA Steaua mai ia si bataie... pt ca nu esti o echipa de blatisti ( Atentie la meciul cu Ceahlaul.. pus intentionat la aceiasi ora cu meciul Dinamo - Steaua, pt a nu putea fi vizionat de prea multa lume) Nu va este rusine sa deschideti gura ? Am in memorie poza ta cand ieseai de pe usa puscariei...Oare de baiat bun erai acolo ? Esti invidios pe ce face Gigi ? Esti frustrat ? Esti timisorean(parca erai crapidist,oare dc esti la Poli ?pt ca sa speli bani si sa faci afaceri cu si din fotbal; mai bine taci) ? Esti echivalentul lui zero ! Ai ceva cu Becali ? Discuta cu el... NU TE LEGA TU DE Steaua... pt ca este si va fi cea mai iubita echipa din Romania... Inferioritatea in care va baga Steaua va doboara ! iancule nu meritzi nici macar sa fi injurat de suporterii stelisti...!

Steaua E Steaua !!!! Becali E Becali !!!! NOI IUBIM Steaua PT CA E Steaua !!!! si aici dragostea noastra de suporteri se opreste . Steaua nu poate fi asociata in greseli personale ale lui Becali ! LA GREU ACUM SE CUNOSC SUPORTERII ADEVARATI ! INCURAJATI Steaua ! NU MAI CRITICATI STELISTII ! CRITICATI PERSOANELE CARE AU CE AU CU Steaua ! DESCHIDETI OCHII BINE DE TOT !

endorama09.05.2008 02:13
Cat despre berbecali,aici mergem pe cai diferite. El nu apara Steaua,ci pe el insusi. Steaua este vehicului sau de imagine si bineinteles ca isi va apara imagine. A ales Steaua pentru ca se stia cu actionarii clubului atunci si printr-o nefericita intamplare a preluat Steaua,dar a facut acest lucru tocmai pentru ca e cel mai puternic brand sportiv din tara. A facut si lucruri bune jijel dar cele rele sunt muuuuultttt mai multe. El nu este un stelist adevarat. Nu stie si nici nu respecta legendele Stelei(ba chiar le jigneste de multe ori),nu-i pasa de Steaua de dinainte de el si incearca sa fure acest brand pentru el, insa prin tot ce face si spune manjeste cu noroi aceasta echipa.

Nu este nici cel mai curat om din fotbal dar nu este nici cel mai corupt. Problema este ca el se afla la Steaua si ne face mult mai mult rau decat bine, ne-a transformat in cei mai urata echipa din tara, presa si rivalii nostri construind o imagine demonica a Stelei pe baza declaratiilor sale tampesti.

Din cauza sa probabil vom fi depunctati, pentru ca el asa intelege fotbalul, nu intarirea propriei echipe ci motivarea adversarelor rivalilor nostri. Eu unul cred ca s-a facut si ne-a facut destul de ras, e timpul ca el sa plece si daca ar tine cu adevarat la aceasta echipa ar face acest pas.

Refuz sa cred ca nu exista un om de afaceri(speram mai echilibrat decat Becali) care sa investeasca macar 12 milioane pe an in cea mai titrata echipa de fotbal a Romaniei.

Numai bine.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

foarte bine spus. daca Becali va intelege vreodata ca fotbalul se joaca pe teren, ca Steaua cand castiga, nu castiga fiindca e el destept si restul sunt toti prosti, ca atunci cand Steaua pierde un meci cu Dinamo nu il pierde fiindca "a fost el prost si nu a facut ceva ce nu vrea sa spuna" atunci ne vom reveni la normalitate. altfel o sa ajungem in doi-trei ani mai rau decat Dinamo. din pacate ma tem ca pe Becali nu-l mai indreapta nimeni. eu mi-as dori sa-l vad pe Becali la inchisoare si pe altcineva patron la Steaua.

colaps09.05.2008 05:58
foarte bine spus. daca Becali va intelege vreodata ca fotbalul se joaca pe teren, ca Steaua cand castiga, nu castiga fiindca e el destept si restul sunt toti prosti, ca atunci cand Steaua pierde un meci cu Dinamo nu il pierde fiindca "a fost el prost si nu a facut ceva ce nu vrea sa spuna" atunci ne vom reveni la normalitate. altfel o sa ajungem in doi-trei ani mai rau decat Dinamo. din pacate ma tem ca pe Becali nu-l mai indreapta nimeni. eu mi-as dori sa-l vad pe Becali la inchisoare si pe altcineva patron la Steaua.

exista o lege a universului, nescrisa, dar foate importanta care spune: "what you pay atention to, it's what you become aware of".. ce legatura are asta cu tot ce se intampla?

ce inseamna normalitate? care e problema de fapt? aranjamente au fost si vor mai fi, la toate nivelurile, incepand de la campionatele judetene si terminand cu cancelariile FIFA si UEFA.. Becali a picat de papagal si ne-a facut enorm de mult rau, cum? prin goarna aia pe care o are pe post de gura... asa e predator, nu e un sfant, dar nici cel mai mizerabil din fotbalul lui mitica... paszkany si muresan au facut mizerii mult mai mari in campionatul asta... dar au stiut cum sa joace ca sa nu deranjeze, in schimb ce zgomotul facut de Becali a scos la iveala practici murdare care pateaza imaginea fotbalului... spectatorul, presa, nu-s prosti... concluzia e simpla, daca asta face ce face si mai are curajul sa urle in gura mare, inseamna ca e un intreg sistem putred.. dar in schimb spectatorul si presa vor reactiona virulent la violentza verbala, vor avea o repulsie naturala pentru asa ceva.. in schimb, si aici revin la legea de mai sus, un fenomen exista atata vreme cat exista un observator care sa-l "vada", care sa-l puna in evidenta.

va aduceti aminte cum a fost bushit nashu' pentru ca facut scandal dupa niste arbitraje scandaloase impotriva nationalei? ce s-a intamplat? a jucat cartea lui mucles, a lasat capul in jos, iar sabia UEFA l-a iertat... ba mai mult iata unde a ajuns.. Becali deranjeaza teribil un fenomen in care micile intelegeri vor ramane o realitate si vor fi tolerate atat vreme cat nu devin evidente si cat nu deranjeaza urechile fine din birouri, unde fenomenul trebuie pastrat curat si uscat pentru a fi perceput astfel de catre mase.. altminteri, se pierde interesul si nu mai vin banii... pentru ca totul... dar absolut totul se reduce la un singur lucru: banii.

aceta, cred eu, este punctul lor de vedere... al nostru? e vremea unei schimbari radicale in club.. Becali a facut si lucruri bune, a fost cel care a stopat plecarile masive de jucatori de valoare, dar orice inceput are si un sfarsit, iar acesta trebuie intr-un fel sau altul sa se intample, asta pana nu e prea tarziu, si o sa ajungem sa patim ca juventus in italia... mi-e teama insa ca Becali nu va pleca fara ca evenimentele sa ia o turnura dramatica pentru echipa...

«123»