FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Final trist

«123»
fcsteaua.ro07.05.2008 22:56

Steaua a terminat cu capul ușor plecat și privirea nițel împãienjenitã de lacrimi acest sezon. Dupã ce titlul devenise o himerã la începutul returului și dupã ce tot el devenise o cvasicertitudine cu 2 etape înainte de final (în fond, aveam nevoie de 4 puncte...), asearã ne-am gãsit în postura de a fi pe locul 2. Dupã ce douã ediții (2005 și 2006) le-am servit altora rețeta eșecului în ultima rundã, ieri a venit și rândul nostru sã simțim gustul acesta mai degrabã sãlciu, decât amar.

A fost un final trist și o atmosferã tristã în Ghencea, de meci fãrã mizã. Cred cã marea majoritate a celor prezenți nu au crezut în titlu ieri, iar eu mã numãr printre ei. Fotbalistic vorbind, șansele ca ultima clasatã a Ligii sã încurce o echipã totuși puternicã a CFR-ului (din cât fotbal știu, nimeni nu mã va convinge cã CFR nu are o echipã puternicã la nivel intern - sincopele din ultima vreme nu-mi anihileazã pãrerea, orice echipã puternicã calcã strâmb) erau foarte, foarte mici.

Tristã și în același timp certã a fost și convingerea generalã cã titlul nu s-a pierdut nicãieri altundeva decât în Derby, în fața celor cãrora n-am fi vrut niciodatã sã le acordãm aceastã satisfacție. Nu la Buzãu, nu acasã cu Poli, nu în tur - ci în ªtefan cel Mare am pierdut acest titlu, care ne venise totuși la îndemânã. Surclasați la capitolul motivație, ocoliți de șansã și ciupiți nițel de arbitraj, am clacat într-un meci în care aveam nevoie doar de 1 punct pentru a fi campioni. Trebuia sã fim atât de puternici încât sã putem scoate 1 punct în Derby și întrucât n-am fãcut-o, trebuie sã acceptãm cu demnitate și realism cã nu meritam acest titlu.

A mai fost trist cã s-ar putea sã fi fost ultimul meci al cãpitanului Rãdoi în Ghencea. Dupã ce anii vor trece și cu toții ne vom trezi din acest coșmar numit Becali, vom accepta și recunoaște poate mai ușor cât de mult a însemnat Rãdoi pentru Steaua în acest deceniu. ªi doar dupã ce va pleca vom simți lipsa determinãrii și agresivitãții sale. Cu toate acestea, cred cã Rãdoi trebuie și meritã sã plece! Acest jucãtor meritã sã scape de sub tutela nefastã a Nașului și sã-și canalizeze ambițiile și talentul strict cãtre fotbal. ªi-a fãcut datoria fațã de acest club, iar acum Steaua ar trebui sã-și facã datoria fațã de el și sã nu-i rãpeascã șansa unui final de carierã mai bun. Mulțumesc, Mirel Rãdoi!

A fost trist cã a trebuit sã vinã acest meci fãrã mizã pentru a vedea goluri multe și din acțiune la Steaua. Sã nu ne amãgim: ieri am asistat la o serbare câmpeneascã, nici mãcar la un antrenament! Gloria nici mãcar nu a încercat sã ne punã probleme, gestul ei de a se preda fiind o adevãratã ruletã ruseascã în condițiile în care la Craiova scorul evolua halucinant și se încheia cu un autogol în minutul 85 care salva Buzãul de matineu.

ªi a fost trist cã un tânãr jucãtor ca numãrul 17 de la Gloria Buzãu (nu-i știu numele și nici nu mã intereseazã sã-l aflu) și-a bãtut joc de profesia lui de fotbalist, ratând penibil, jenant, rușinos când s-a trezit fațã în fațã cu Zapata, la scorul de 1-0. Se pare cã "lecția Bunicã" s-a învãțat la Buzãu, iar numãrul 17 n-a vrut sã devinã un nou paria al orașului. Jucãtorii noștri n-au nicio vinã (dimpotrivã, mã bucur cã i-au umplut de goluri), vina e a caracterelor mici din Crâng și mai presus de toate a celor care au corupt acești fotbaliști, care aveau ieri toate motivele sã joace fotbal și sã încerce sã scoatã puncte. Au preferat sã nu supere pe nimeni și sã stea la mâna altora, în loc sã ia fotbalul în piept și sã încerce sã se scape singuri. Au preferat sã trãiascã în genunchi, decât sã moarã în picioare.

ªi tocmai de aceea a fost trist cã, în ciuda potopului de goluri, n-am reușit sã retrogradãm Buzãul. Bine mãcar cã a cãzut Ceahlãul, o altã "tristețe" a fotbalului nostru...

În fine, trist este cã, așa cum au spus-o și alții, Steaua începe sã fie urâtã prin țarã. Eu zic cã n-ar trebui sã ne culcãm pe-o ureche și sã ne amãgim cã e bine ca Steaua sã aibã parte de rivalitãți pe unde merge. ªi nici n-ar trebui sã ne amãgim cu explicații de tip "suporterii adevãrați oricum ne rãmân alãturi". Steaua a început sã fie urâtã nu de cãtre fanii lui Becali (care oricum sunt fanii lui și nu ai Stelei), ci de cãtre microbiștii români care au ajuns exasperați de felul în care acest personaj trateazã fotbalul. De disprețul la vedere cu care acest om încalcã orice regulã. Pentru cã de fapt, despre asta e vorba: în timp ce mulți calcã strâmb și încalcã regulile, doar al nostru proclamã încãlcarea drept virtute și sfideazã pe oricine, știind cã nu va pãți nimic. Iar pentru asta, lumea a început sã se bucure cã Steaua nu ia campionatul! Ceea ce este foarte trist. Sã ne aducem aminte cã în 2006 lumea ne aclama pe toate stadioanele și saluta victoria noastrã în duelul cu Rapid - s-ar putea ca acea stare de spirit sã rãmânã doar o amintire.

ªi ca sã închei, trist e cã inclusiv suporterii noștri, în spețã cei de la tribuna I, s-au bucurat ca nãtângii de salvarea Buzãului. Probabil își doresc o Steluțã în Liga I...

Hai Steaua!

Ovidiu

refresh07.05.2008 23:12

Trist este altceva. Handicapati precum cartianu se leaga acum de toata chestia cu DNA-ul. Oricat de prost ar fi Gigi, LPF si FRF gresesc cand interzic premierile. Fapt perfect legal, practicat foarte mult in afara. Si acum vine un mascarici de la Prosport, mare ziarist care sigur inventeaza articolele, sa spuna ca UEFA cere retrogradarea Stelei. Da de unde frate, a vorbit masa cu Platini cumva? Sau cum? Cert este ca faza de ieri va turna si mai multa ura si va duce la noi atacuri contra Stelei. Atata timp cat LPF si FRF incalca legea in mod direct, interzicandu-le unor jucatori dreptul de a fi premiati, la ce sa ne asteptam de la Gigi sau alti conducatori din fotal? Atata timp cat Lupescu spune inainte de derby ca Steaua e ajutata, si dupa meci ca arbitrajul a fost impecabil, ce sa mai cerem? Eventual sesizarea parchetului si cercetarea unor nenorociti precum Mitica, Lupescu, Nasu etc. Si DNA-ul nu are nici o treaba cu fotbalul. Institutiile publice s-au dus dracului. Anticoruptia cereteaza cazuri de competenta politiei? Sa fim seriosi. O sa murim cu institutiile de gat. Doar Steaua cand joaca ne mai poate duce intr-o alta lume, catre alte trairi. Abia astept Euro si apoi 1 august.

anjin07.05.2008 23:20

Din pacate ai dreptate la tot ce ai spus. Ciobanul infect si puroiat atrage si canalizeaza energii negative si ambitii incredibile impotriva Stelei. Este un cancer pt echipa noastra!

Il urasc cu toata fiinta pe acest incult pentru care numai banii conteaza si nimic altceva,asta ar trebui sa priceapa toti. Cum este admisibil asa ceva sa spui ca "este bun si locul doi"...adica cascavalu' din Liga nu? Cum este posibil ca echipa noastra care este un standard pt Romania si pentru europa de est sa nu mai atinga cupa Romaniei din '98 (meci memorabil cu ciorile!).

Azi la pranz plec din Romania in norvegia definit sper,o sa-mi fie un dor de mor de culori de "templul nostru", de voi toti de atmosfera. De acolo am sa va sustin neconditionat si am sa incerc sa fac si un fan club acolo in Oslo,sunt injectat puternic,am jucat hochei aici de la 5 ani.

Forza Steaua Semper Fidelis, Forza Romania!!! Va salut pe toti! fularsteaua2

SSK07.05.2008 23:24

Mult noroc!

w3bmaster07.05.2008 23:32

Uite eu tot nu inteleg ce aveti cu Buzau ? oricum la ce specimene azi in peluza ce minunati is unii .... avem nijte suporteri de tot kktu ma gandesc din ce in ce mai des sa ma mut la Liverpool ca sa vad si eu meciuri civilizatie suporteri adevarati nu imbecili milogi samantari si "smecheri" vreo cativa erau pusi pe scandal mie scarba de acesti suporteri mie scarba ca asa specimene se declara stelisti uni fiind din insurgentii de ex .... in fine asta e Romania aceast popor nu are scapare ...

Cat despre imbecili de la tribuna 1 sau bucurat la Craiova de gol asta e prostie eu ma bucuram ca , credeam ca a dat gol U Cluj in fine asta e ma bucur ca a scapat Buzau (da sunt buzoian si va doresc si voua sa stati in un oras sa nu aiba echipa in A si sa vada manarii cum fac Cheahlau Bacau sau acesti .... de la Gloria Bistrita )

Da va las pe voi sa fiti adevarati suporteri (sper sa lasati mesaju asta ca nu am injurat etc)

In rest Forza Steaua sper sa prind si eu ziua cand nu pe orice stadion macar pe Ghencea te poti duce cu iubita copil nevasta familie sa stai sa canti sa nu auzi 4 imbecili tipand ca la tara si altii 6 care cauta scandal .... da nu cred ca apuc ca suntem un popor de terminati ...

ENDer07.05.2008 23:54

Si cum vrei frate sa se simta toti oamenii din peluza care vin sa cante si vad un blat ordinar? Eu mi-am pierdut o parte din identitate cand am vazut-o pe Steaua intr-un blat. In afara de "fara blaturi" nu-mi mai venea sa cant nimic.

Du-te-n Liverpool ca acolo si echipele de divizia a 3-a joaca de rup in cupa nu ca la noi - 3-4 meciuri pe bune si restu blaturi (noi nu aveam treaba pana acum - dar se pare ca ne modernizam si ne apucam de blaturi acu)

MORI Becali!

w3bmaster08.05.2008 00:06

Gloria Buzau e varza doar nu vroiai sa ne si bata ?

Si oricum cand Gloria Rapid(mai putin doar unii jucatori) Dinamo stau crapa cu CFR super echipa restu ce blat a fost azi ca batut Steaua cu 5 la 0 de cand se fac vlaturi sa bati cu 5 la 0 ? :))

Identitatea miam pierdut-o decand vad numa idioti

Si o sa aud alti idioti zicand acuma de ce nu te duci in tribuna ... de ce SIMPLU imi place in perluza sa cant in tribuna nici macar farama aia de atmosfera nu e si acolo samanta e sport national ...

Mihai Somanescu08.05.2008 00:06

Cat adevar si sentiment adevarat in acest articol! E o radiografie perfecta a realitatii in care se zbate Steaua de azi. Excelent ai scris Ovidiu!

Din pacate, problema nu e Becali, ci aceia care prin tacere sau fatis il sustin. Fara ei. Becali ar disparea...

Chiar daca m-a durut, felicit pe CFR Cluj!

endorama08.05.2008 00:08

cel mai bun articol pe care l-am citit in ultima vreme pe site-ul asta. ideile de mai sus le sugeram si eu de-a lungul timpului cand unii de pe aici ma acuzau ca sunt antistelist, dinamovist, CFR-ist samd. e adevarat ca sunt multi suporteri fanatici care vor simpatiza cu Steaua indiferent ce va face Becali, dar sunt si multi romani care simpatizeaza Steaua pentru istoria ei, pentru evolutiile ei din cupele europene, etc. dar care in ultima vreme sunt dezgustati de anumite lucruri...

7_mai_198608.05.2008 00:10

De parca nu era suficinet, dupa ratarea titlului, campionatul s+a incheiat cum nu se putea mai prost: un blat inutil, strigator la cer si infect plus, la oferta, inca un motiv de terfeleala a numelui Stelei de catre oier.

Cat de retardat poti fii sa-l trimiti pe Sponte, cunoscut de toata lumea si pe unul dintre cei mai cunoscuti badigarzi la Cluj. Avea atatia nepoti pe care lumea nu ii stie..., dar asa e cand e sa se aleaga praful...

cel mai bun articol pe care l-am citit in ultima vreme pe site-ul asta. ideile de mai sus le sugeram si eu de-a lungul timpului cand unii de pe aici ma acuzau ca sunt antistelist, dinamovist, CFR-ist samd. e adevarat ca sunt multi suporteri fanatici care vor simpatiza cu Steaua indiferent ce va face Becali, dar sunt si multi romani care simpatizeaza Steaua pentru istoria ei, pentru evolutiile ei din cupele europene, etc. dar care in ultima vreme sunt dezgustati de anumite lucruri...

Din nefericire, cei care stiau istoria pura se tot duc in lumea celor drepti si asistam la becalizarea multor suporteri. vad din ce in ce mai multi fanatici pro-Becali si asta ma ingrozeste. pentru ei, intiai e Becali si apoi Steaua cand, de fapt, e cu totul invers.

beowulf22208.05.2008 03:45

... "ne vom trezi din acest cosmar numit Becali" ... Trebuie sa recunosc ca imi place articolul, e foarte bine scris. Sunt un clujean plecat de ani buni din tara si nu pot sta cateva zile fara sa iau pulsul fotbalului intern gratie internetului. Ma bucur ca CFR a luat titlul chiar daca n-am fost niciodata un suporter de-al lor, mai degraba de-al lui "U" Cluj sau Steaua. Cred ca l-au meritat mai mult decat oricine altcineva. Stiu, pentru suporterii stelisti e trist evenimentul, au pierdut titlul "la mustata" cum se spune pentru ca Dinamo si-a aparat corect sansele in derby-ul din penultima etapa. As dori sa subliniez spusele lui Ovidiu in articol referitor la faptul ca "Steaua incepe sa fie urata prin tara" e cam adevarat, as adauga eu ca si prin strainatate. Asta se intampla cum prea bine stiti doar din cauza machedonului care sfideaza toate regulile, legile sau regulamentele in vigoare. Aici in tarile civilizate oamenii cu bani incearca sa para cat mai anonimi, sa nu fie in atentia publicului, sa aiba viata lor personala chiar daca sunt persoane publice. Becali e opusul acestor oameni, se bate cu pumnul in piept, aduna in jurul lui reprezentantii mass-media si face declaratii de prost gust in gura mare. E o anomalie, trebuie indepartat de clubul Steaua pentru ca-i pateaza imaginea in fata Europei. Avea o dorinta catre D-zeu: sa-l scoata pe locul intai pana de Pasti. D-zeu i-a indeplinit-o. Dar la fel i-a indeplinit si CFR-ului dorinta de a deveni campioni pe care o aveau din timpul turului de campionat. Becali a apelat din nou la mana cereasca in ultima etapa, sperand ca U Cluj sa scoata macar un egal miercuri. Dar dorintele pe 2008 s-au terminat! Bine a zis Radoi prin martie ca decat sa fie campion de Pasti si apoi sa piarda titlul prefera sa ia titlul in ultima etapa. Din pacate pentru el nu s-a mai repetat figura din ultimii ani. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, vorba aia. Cum se vede fotbalul romanesc de aici de departe? Diferit fata de cel european, mereu susceptibil de blaturi, cu arbitri care gresesc mereu doar intr-o singura directie, cu presedinti de club carenu stiu conduce, cu o federatie si o Liga care se incurca reciproc si nu face nimic bun pentru progresul fotbalului autohton. Oameni ca nasul, Corleone, Becali, Lordul bistritei, Porumboiu si altii nu au ce sa mai caute in fotbal. L-au infectat destul de la revolutie incoace. Ar trebui inlocuiti de oameni mai civilizati, cu vederi mai largi, mai umblati prin lume, care mai vorbesc si o limba straina, mai inteligenti nu doar "smecheri" cum se crede intotdeauna romanul in comparatie cu altii. Iar suporterii trebuie sa fie mai civilizati, sa reinvete sa aplaude momentele bune de fotbal chiar daca sunt oferite de echipa adversa. Lozincile cu "caine pana la moarte" sau "mama, te iubesc dar nu mai mult decat pe "U" " suna de-a dreptul tampit. Fara suparare, civilizati-va dragi suporteri, mai scoateti capul in lume si luati lucrurile bune de la altii. Trebuie sa renuntati la ura in special si la limbajul suburban daca vreti sa fiti considerati europeni. Aici merg la meciuri familii cu copii si nu au de ce sa se fereasca, au venit la spectacol nu la razboiul dintre doua tabere! Sa speram ca la anul vom avea un campionat mai frumos si mai corect decat cel recent incheiat si se vor bate 3-4 echipe pentru titlu. Mult succes Romaniei la Euro fiindca mai intai de toate suntem romani! Traiasca Romania si Doamne civilizeaza-ne macar putin si pe noi!

kingstonian stelist08.05.2008 03:46

Eu imi dau cu parerea pe aici mai rar dar vreau sa spun ceva ce am mai spus si in alte parti si anune:

Pe NOI stelistii adevarati STELUTZICA nu ne-a lasat niciodata prada DISPERARII.

Si acum ceva mai nou. Mie personal imi ajungi unii "singuri impotriva tuturor" nu imi mai trebuiau si niste campioni morali! Sa spele cu campionatul asta pe cap, la toamna in UCL nu vor face mare branza.

Hai Steaua !!!

piturca200208.05.2008 04:45
... "ne vom trezi din acest cosmar numit Becali" ... Trebuie sa recunosc ca imi place articolul, e foarte bine scris. Sunt un clujean plecat de ani buni din tara si nu pot sta cateva zile fara sa iau pulsul fotbalului intern gratie internetului. Ma bucur ca CFR a luat titlul chiar daca n-am fost niciodata un suporter de-al lor, mai degraba de-al lui "U" Cluj sau Steaua. Cred ca l-au meritat mai mult decat oricine altcineva. Stiu, pentru suporterii stelisti e trist evenimentul, au pierdut titlul "la mustata" cum se spune pentru ca Dinamo si-a aparat corect sansele in derby-ul din penultima etapa. As dori sa subliniez spusele lui Ovidiu in articol referitor la faptul ca "Steaua incepe sa fie urata prin tara" e cam adevarat, as adauga eu ca si prin strainatate. Asta se intampla cum prea bine stiti doar din cauza machedonului care sfideaza toate regulile, legile sau regulamentele in vigoare. Aici in tarile civilizate oamenii cu bani incearca sa para cat mai anonimi, sa nu fie in atentia publicului, sa aiba viata lor personala chiar daca sunt persoane publice. Becali e opusul acestor oameni, se bate cu pumnul in piept, aduna in jurul lui reprezentantii mass-media si face declaratii de prost gust in gura mare. E o anomalie, trebuie indepartat de clubul Steaua pentru ca-i pateaza imaginea in fata Europei. Avea o dorinta catre D-zeu: sa-l scoata pe locul intai pana de Pasti. D-zeu i-a indeplinit-o. Dar la fel i-a indeplinit si CFR-ului dorinta de a deveni campioni pe care o aveau din timpul turului de campionat. Becali a apelat din nou la mana cereasca in ultima etapa, sperand ca U Cluj sa scoata macar un egal miercuri. Dar dorintele pe 2008 s-au terminat! Bine a zis Radoi prin martie ca decat sa fie campion de Pasti si apoi sa piarda titlul prefera sa ia titlul in ultima etapa. Din pacate pentru el nu s-a mai repetat figura din ultimii ani. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, vorba aia. Cum se vede fotbalul romanesc de aici de departe? Diferit fata de cel european, mereu susceptibil de blaturi, cu arbitri care gresesc mereu doar intr-o singura directie, cu presedinti de club carenu stiu conduce, cu o federatie si o Liga care se incurca reciproc si nu face nimic bun pentru progresul fotbalului autohton. Oameni ca nasul, Corleone, Becali, Lordul bistritei, Porumboiu si altii nu au ce sa mai caute in fotbal. L-au infectat destul de la revolutie incoace. Ar trebui inlocuiti de oameni mai civilizati, cu vederi mai largi, mai umblati prin lume, care mai vorbesc si o limba straina, mai inteligenti nu doar "smecheri" cum se crede intotdeauna romanul in comparatie cu altii. Iar suporterii trebuie sa fie mai civilizati, sa reinvete sa aplaude momentele bune de fotbal chiar daca sunt oferite de echipa adversa. Lozincile cu "caine pana la moarte" sau "mama, te iubesc dar nu mai mult decat pe "U" " suna de-a dreptul tampit. Fara suparare, civilizati-va dragi suporteri, mai scoateti capul in lume si luati lucrurile bune de la altii. Trebuie sa renuntati la ura in special si la limbajul suburban daca vreti sa fiti considerati europeni. Aici merg la meciuri familii cu copii si nu au de ce sa se fereasca, au venit la spectacol nu la razboiul dintre doua tabere! Sa speram ca la anul vom avea un campionat mai frumos si mai corect decat cel recent incheiat si se vor bate 3-4 echipe pentru titlu. Mult succes Romaniei la Euro fiindca mai intai de toate suntem romani! Traiasca Romania si Doamne civilizeaza-ne macar putin si pe noi!
tu reprezinti profilul tipului care sta pe net si le zice neluand contact direct niciodata cu fenomenul (aici ma refer la Steaua atmosfera , peluza, jucatori) tipul care se crede in anglia , tipul care il crede pe Andone mai ceva ca ferguson(cand el este defapt un fost fundas de duzina si un antrenor mediocru luand primul titlul datorita lui Borcea si pe cel de acum datorita trigranitului) pe muresan si pe argatul la curtea mafiei maghiare din imobiliare ,paskany, niste oameni corecti si cinstiti , ardeleni(de parca ar conta faptul ca esti ardelean banatean sau bucurestean oricum banatenii si cu ardelenii sunt mai miticii decat bucurestenii si importa echipe cu nume de fabrica de bere) tipul care se leapada de Steaua la primul insucces sau datorita lui Becali ,stelisti adevarati raman alaturi de echipa indiferent de conducatori (stelistii adevarati il dispretuiesc pe becalii si pe aghiotantii lui)stelistii adevarati nu dau 2 bani pe sporovaielile stiucanilor de la TV si pe invatamintele hotilor cu fata de europeni, pentru restul exista CFR iar pentru pesti doua curve Dinamo si rapid
morosanu'08.05.2008 05:48

in toata tristetea asta un lucru ma bucura si altul imi da sperante: ma bucura sa vad cum Dumnezeu nu le-o mai permis gunoaielor de la Ceahlaul sa mai joace in prima Liga,ce goluri de tot rahatul o luat... asa ca Vaslui,Bistrita si tiganii de la pooli,ati stat capra degeaba!!! asta da dreptate! speranta vine tocmai de la Cluj,unde vor poposi echipe adevarate,campioane ale europei,dar pe bune,nu famaguste,adevarati profesori in ale fotbalului,si tare as vrea sa nu le mai trebuiasca UCL wc-urilor de la CFR dupa participarea de anul asta(poate sant rau),dar pt mine cel putin nu consider ca crf-wc NU REPREZINTA Romania!!!

mirceaor08.05.2008 05:58

Fratilor, sa facem echipa puternica si abia apoi sa ne punem cenusa in cap. Desi si eu mi-am dorit extraordinar de mult 24-le in acest sezon, am realizat acum la final, ca decat sa luam un titlu asupra caruia sa planeze atatea suspiciuni, mai bine mai asteptam pana in primavara viitoare. Curentul anti-Steaua e intr-adevar alimentat de aceia care asociaza in prostia lor numele echipei noastre iubite cu imaginea oierului, dar ura lor nu trebuie decat sa ne faca mai puternici. Intr-adevar, cu totii ne-am dori ca patron sa fie altcineva, dar trebuie ca dragostea de culori sa primeze in fata sentimentului de oprobriu destinat actiunilor ciobanului.

Trebuie sa ne hranim din invidia si ura dusmanilor, pentru a deveni si mai puternici. Trebuie sa demonstram fara drept de apel pe teren si in tribune superioritatea noastra. Steaua trebuie sa fie temuta in continuare, chiar mai intens decat in anii precedenti.

Forza Steaua! Semper Svperiores

Zaurus08.05.2008 06:58

Este adevarat ca meciul s-a jucat numai de o parte.

Dar as vrea sa remarc clasa unui atacant adevarat, chiar daca e putin egoist : Dayro MORENO!

Nu prea a fost bagat in seama o parte de sezon dar ,daca nu se baga Habibou , in Stefan cel Mare ar fi fost 2-2 si acum Steaua ar fi fost campioana.

MoWeed08.05.2008 08:39

Adevarul gol-golut....

mikutu08.05.2008 08:46

@Ovidiu

zici ca nr 17 a ratat intentionat? se poate spune si asa, dar atunci inseamna ca si plesan cateva minute mai devreme a ratat intentionat! din punctul meu de vedere! cat despre buzau... as fi preferat sa cada in B , sa scapam de complexul a 6 puncte asigurate intr-un campionat!

danilovic08.05.2008 09:48

cand si de unde se pleaca in bulgaria???

Azazello08.05.2008 09:49

S-a incheit trist un sezon greu dar trebuie sa privim in fata. Ne asteapta noi provocari, noi lupte iar noi suntem Steaua si nu cedam.

Trebuie sa intram in CL iar sezonul viitor sa ne batem la event. Cred in Adi Ilie care a declarat asta.

Mereu cu Steaua, mereu pentru Steaua !!!

Belodedici08.05.2008 09:51

Ma bucur ca nu am luat titlul, ar fi fost un titlu..."amar"...Apreciez evolutia din meciul de ieri si mi-e sila de reactia unor suporteri stelisti de ieri de pe stadion...

In momentul de fata, plecarea lui Laca si a altor jucatori cheie de la Steaua, ar fi cea mai mare greseala...Se poate face treaba, si asta e cel mai important!

Bafta!

:steag_sah_mic:

karas_ultras08.05.2008 09:55

@Ovidiu,

Ca buzoian care am vazut cateva meciuri in Crang, iti spun ca baiatul (nr 17) n-are nicio treaba cu sportul asta, iar ratarea din punctul meu de vedere este logica si fara alte conotatii...

In privinta moralitatii Ligii I, ar trebui sa faci rost si de inregistrarea meciului (netelevizat!!!) dintre Poli Tm (asa zisa campioana MORALA!!!) si Ceahlaul P.N., de meciurile dinamovistilor si ale rrapidistilor cu CFR, de alte si alte nemernicii mai mult sau mai putin vizibile.

Un campionat (in Ro) se castiga pe multiple planuri, iar patronii cunosc toate astea!... Diferenta este ca unii au acces la arbitrii, comisii, observatori si se folosesc din plin de asta, iar altii au accesul limitat si par ok. Acestia sunt insa, frustratii Ligii, nu pt ca sunt curati, ci pt ca nu pot ajunge la borcanul cu miere!...

Daca ne iluzionam ca putem castiga campionatul fara influente, relatii si "sateliti" ca Gloria Bz, ne inselam amarnic! Preferai ca in locul Gloriei sa ramana Ceahlaul care sa faca jocurile lui Dimano si ale Polistilor?... In fond la Buzau sunt o multime de jucatori stelisti tineri care activeaza si se calesc in Liga I cu speranta ca pot face pasul candva catre echipa mare a Stelei...

Problema nu este ca facem si noi ce au facut si vor mai face altii ca sa castige campionate si bani, ci modul grobian - zgomotos - arogant - sfidator in care Becali desfiinteaza orice urma de moralitate si stat de drept, facandu-si nenumarati dusmani si implicand si Steaua in povestea asta.

PS De cand exista blaturi in fotbal, au existat si acei " oameni de onoare " invocati de Lord, in sensul ca vorba era vorba si intelegerea era respectata. Acum, insa, se pare ca 5 dintre apropiatii Razboinicului, au fost descoperiti de procurori in urma unor turnatorii (marca inregistrata Paszkany), lucru care intre hoti nu se face... O sa fie interesant de urmarit de-acum incolo ce se va intampla... Vor renunta Paszkany, Iancu, Borcea la manevre sau le vor face cu mult mai mult creier decat al nostru? Inclin sa cred ca ultima varianta este mai plauzibila!...

unuspecial08.05.2008 10:26

Este clar ca majoritatea dintre noi , suporterii stelisti , mai speram inca intr-un egal intre cele doua clujene dar era o speranta falsa , de fapt noi suporterii eram falsi pentru ca vroiam sa credem in ceva ce noi (de echipa vb) nu am putut reusi, ceva ce se pierduse demult! De ce ar reusi altii pentru noi? De vrut au vrut , dar n`au mai putut, e drept si cu "ajutorul" arbitrului hategan. Dar sa nu fim falsi pana la capat , si sa recunoastem cu tarie ca nu meritam acest titlu! Noi suporterii il meritam din plin dar acei 11 jucatori nu il meritau pentru ca nu au demonstrat nimic! Daca meritau , jucau fiecare meciu ca o finala , dar ei n-au avut nici macar motivatia de a scoate un egal in groapa , degeaba dam vina pe arbitraj si ghinion , este neputinta si nesimtire pura.

kosm1n08.05.2008 10:32

Intr-un fel sau altul CFR trebuia sa castige campionatul! A fost clar de la bun inceput! Dinamo si Rapid s-au predat numai ca sa nu ajunga titlul in Ghencea! E incredibil cum pot ekipele astea doua sa isi vanda pielea numai sa nu o vada pe Steaua campioana! Infine anul asta "dragul" nostru finantator s-a asigurat ca daca da cu bata in balta sa stropeasca pe toata lumea incat sa fim urati in toata tara! Becali e cancer la Steaua! A fost capabil in cativa ani sa strice toata onoarea Stelei castigata in jumatate de secol! Mi-e scarba deja de el! Ajung sa nu ma mai bucur de nici un meci pt ca apare prostul si baga cate o perla ca sa aiba de ce vorbi presa de kkt din Romania! Dragi stelisti eu zic ca nu ar trebui sa fim nici tristi nici bucurosi deaci incolo pt succesele sau insuccesele Stelei pt ca daca ne bucuram inseamna ca-l incurajam pe cioban sa continue!

laur_2308.05.2008 11:43

TRISSTETE MARE!!! Am fost la meci cu aceeasi speranta cu care m-am prezentat si acum zece 10 ani, la acel meci cu Gloria Bistrita, insa n-a fost sa fie...

Dar, in primul si-n primul rand, pentru ca a fost 7 mai, aceasta zi istorica, pe care o voi venera toata viata, cea mai frumoasa zi dintre toate cele care au existat!

Trebuie sa le ''multumim'' pentru acest insucces prostituatelor campionatului Romaniei, ''ilustrelor'' echipe d si r, care au devenit admiratoare fatise ale concubinei lor cefere Cluj.

Este greu sa-ti gasesti cadenta intr-o astfel de competitie mediocra( atentie!-spuneam acelasi lucru si daca la aceasta ora eram castigatorii titlului), plina de mizerie si in care unicul scop al competitoarelor este sa aranjeze cat mai mult, sa injoseasca fotbalul.

Sa fim seriosi, 6 echipe in Europa este ENORM DE MULT pentru un campionat atat de slab valoric, unde frustrarea si marlania izvorate dintr-o invidie fara margini, caracteristice de cand ma stiu anumitor echipe( mai ales uneia care se plange de ghinionul avut an de an la tragerile la sorti-ex:17 Nentori, Knatspyrnurfellag etc) fac sa decadem intr-un asemenea mod, incat ne va fi foarte greu sa reusim sa ''scoatem capul'' in fotbalul mare!!!

Spun si aici, ce le spun de multi ani de zile tuturor frustratilor si complexitatilor, suporteri ai anumitor echipe, cu deosebirea ca aici ma adresez in general fanilor Stelei:

fotbalul romanesc NU MERITA o echipa ca Steaua!!!

Asta ma doare foarte mult, dupa meciul de ieri-si anume ca NOI am trudit ani de-a randul sa aducem fotbalul din Romania acolo unde este acum, 1 echipa direct in grupele U.C.L., 1 in preliminarii( din pacate aceasta e chiar Steaua...), 4 in Cupa UEFA, iar altii ne-au facut constant de ras, atribuindu-si merite unde nu era cazul, dimpotriva-punand o imensa pata pe blazonul fotbalului din Romania...

Nu voi ajunge niciodata sa urasc cefereul in acelasi mod in care imi revars furia pe d si r, cu unguri, cu rusi sau cu ce investitori vor mai avea cei din Cluj.Aceste ''campioane morale'' ale Romaniei, dupa cum se poroclama an de an, au ajuns de fapt niste echipe de moravuri usoare, in stare sa stea ca la poligonul de tragere, astfel incat sa se traga in ele, cu unicul scop de a nu vedea cosmarul vietii lor lipsite de orice semnificatie ( Steaua) izbandind...Cu astfel de echipe, cu performanta sportiva aproape O mergem noi in EUROPA!!! Probabil ca cei din stafful Nasului sunt multumiti nvoie mare!

«123»