FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Janos Szekely la Steaua

«123»
bancila12.05.2008 08:18
Acestia sunt jucatorii cu care vrem sa ce? Sa castigam campionatul? Cupa? Sa ajungem in grupele Champions League? Sa trecem de grupe? Scuze, nu inteleg, am luat doi jucatori romani (ma rog, unul e ungur) de la doua echipe mediocre, totusi.

tu daca nu vrei ca noi romini sa progresam adul pe Canavaro.....nu am zis ca nu trebuie si straini dar sa vedem ce avem in familie si eu cred ca vor face fata....pe mine ma ingrijoreaza altceva...ANTRENORUL....aici e problema....tehnologia,ori te instruiesti ori aduci tehnician bine pus la punct cu cele mai avansate tehnici in meserie(de acord si ca avem un finantator inposibil)

daca iil luam si pe karamian e perfect ne am asigurat benzile fular-campionii

JustBe12.05.2008 08:29

Parerea mea e sa nu-i(nu-l) mai laudam sa vedem ce joaca si apoi ne dam cu parerea.Asta e si gata speram sa joace bine si sa fie bine primit totusi.

Cu Banel nu stiu cine il cumpara poate......vreo echipa de se duce in B s-ar mai putea uita la el

scorpyfcs15.05.2008 05:42

Bun venit Yani.Sa dai multe goluri in poarta adversa!Esti un jucator talentat.Sa te simti bine la Steaua.SucceS!!! fularsteaua2

ionut279217.05.2008 00:18
Banel va imbatranii la Steaua pt ca nimeni nu e asa prost sa dea banii pe el...Janos e infinit mai bun decat Banel...

Eu nu cred ! Janos mai are de alergat pana sa ajunga la valoarea lui Banel...din pacat repede sa uita jucatorii cu adevarata valoare....Dica la fel...!Oricum Janos si Nea Goe vor ajunge foarte rpd la Buzau va spun...lui Becali oricum nu`i comvine nimic ... el vrea tot dar cu banii putini din pacate....

nexam30.05.2008 08:33

forzateaua

Banel va imbatranii la Steaua pt ca nimeni nu e asa prost sa dea banii pe el...Janos e infinit mai bun decat Banel...

Eu nu cred ! Janos mai are de alergat pana sa ajunga la valoarea lui Banel...din pacat repede sa uita jucatorii cu adevarata valoare....Dica la fel...!Oricum Janos si Nea Goe vor ajunge foarte rpd la Buzau va spun...lui Becali oricum nu`i comvine nimic ... el vrea tot dar cu banii putini din pacate....

decat sa te dai mare cunoscator mai bine ai invata sa scrii corect........."coMvine" :))))))))))))))))

«123»