FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Janos Szekely la Steaua

«123»
SSK07.05.2008 09:50
Sa vedem daca Jiji o sa mai faca declaratii anti-unguri dupa ce ne-am tras un ungur de ungur....:))

Un ungur care vorbeste mai bine si mai curat romaneste decat multi "romani de romani". Sa speram ca Szekely se va ridica la nivelul asteptarilor! Bine ai venit, Janos!

Matteo07.05.2008 09:55

Boloni si Ienei ce sunt ba desteptilor ? oricum adevarul este ca secuii nu-s unguri ci doar o populatie maghiarizata din punct de vedere lingvistic de catre elitele politice ale regatului Ungariei.

w3bmaster07.05.2008 10:32

Nu imi pasa ca e ungur eu vreau sa joace si sa isi faca datoria fata de club si sa fie bun

Sper ca luam si dupa afara ceva ca prin tara nu prea vad mari talente Stancy Szekely daca vine Karamian e clar ca il da pe Jardel si Goga se pare in rest 1-3 de afara si am avea lot acu depinde si cine pleaca sper Dica si Banel (primu ca e prea satul al 2 ca e praf ca jucator)

Forza Steaua

MoWeed07.05.2008 10:35

Szekely e roman de etnie maghiara...si ce? Daca isi va face treaba nu cred ca ar conta ce etnie este.....e un jucator bun, este comunitar si in special joaca pe postul lui Banel

steaua_gloria07.05.2008 10:36

Oricce ar fi : Bine ai venit !

c.ronaldo1707.05.2008 10:42

Va mai amintiti ce gol a dat Szekely in Ghencea? Click

florin_b_*07.05.2008 10:55

Zapata in poarta..Golanski si Szekely pe dreapta..Emeghara si Karamyan(da Doamne) pe stanga. Ce mai vreit?? Mai tare nu se poate. In fata poate fi Stancu cu Pepe, Dayro in spatele lor(depinde acum daca va fi integrat de Laca sa joace astfel..), Ov Petre la inchidere..

Problema e la fundasii centrali..Goian sigur va pleca..Raman Ghionea, Radoi(vrea si el sa plece), Baciu si Rada.. Ar mai trebui inca unul de tipul lui Goe in centrul defensivei...

Matteo07.05.2008 10:59
Sper ca luam si dupa afara ceva ca prin tara nu prea vad mari talente Stancy Szekely daca vine Karamian e clar ca il da pe Jardel si Goga se pare in rest 1-3 de afara si am avea lot acu depinde si cine pleaca sper Dica si Banel (primu ca e prea satul al 2 ca e praf ca jucator)

sa ne faci si o traducere in romana data viitoare

DT07.05.2008 11:16

sa ne faci si o traducere in romana data viitoare

:))))) tare asta........ in fine, szekely e bun! desi vroia sa ajunga pe la alte echipe de la noi din tara si mai putin la Steaua, szekely e un jucator bun. sper sa confirme!

LARI07.05.2008 11:52
Zapata - Nicolita, Radoi, Ghionea, Nesu - Ov. Petre, Lovin - Neaga, Dayro Moreno, Mendoza - Pepe Moreno.

Nu ma nemultumeste absolut nimic. Ba chiar imi pare o echipa de start bine aleasa, avand in vedere indisponibilitatile.

Corect! Scuze! Spre rusinea mea, uitasem de indisponibilitati :blush:

DonAndres07.05.2008 12:05

Iata ce a declarat Szekely astazi:

"Cluburile erau intelese de citeva zile. La mine nu au fost probleme. Nu au contat banii cind am venit la Steaua. Daca vroiam bani ma duceam la Dinamo Moscova, unde erau mult mai multi bani. Am ales sa fac performanta, nu m-am gindit la partea materiala", a declarat Szekely.

Intelegeti ce vreti dar lasati baiatul sa isi faca treaba mai intai si apoi vorbim!

zloty07.05.2008 14:03

nare rost sa vbm despre el pana nul vedem cum joaca: sper sal zboare pa indianu ala din primu 11

White_R07.05.2008 16:01

ce sa mai vezi cum joaca cand inainte vroia oriunde numai la Steaua nu. in plus la cele 4-5 goluri pe cate le are in cariera lui cum ar putea juca? nici nu esti mare branza, nici nu vrei la Steaua cine crezi ca te-ar vrea? ca majoritatea, o noua miscare proasta a jijiotului ... toate cretinismele astea se aduna si dau ca rezultat chestii de genu"Steaua pierde in groapa cu Dinamo cand e mai mare miza"

DonAndres07.05.2008 16:19
ce sa mai vezi cum joaca cand inainte vroia oriunde numai la Steaua nu. in plus la cele 4-5 goluri pe cate le are in cariera lui cum ar putea juca? nici nu esti mare branza, nici nu vrei la Steaua cine crezi ca te-ar vrea? ca majoritatea, o noua miscare proasta a jijiotului ... toate cretinismele astea se aduna si dau ca rezultat chestii de genu"Steaua pierde in groapa cu Dinamo cand e mai mare miza"

Prietene...nu cunosti toate 'subsolurile' declaratiei lui asa ca nu-l judeca aiurea!Vine sa-si faca treaba si mai bine este sa speri sa crezi in el .....sa crezi in viitorul Stelei!

Tupac Amaru07.05.2008 16:34

Acestia sunt jucatorii cu care vrem sa ce? Sa castigam campionatul? Cupa? Sa ajungem in grupele Champions League? Sa trecem de grupe? Scuze, nu inteleg, am luat doi jucatori romani (ma rog, unul e ungur) de la doua echipe mediocre, totusi.

clausblaus07.05.2008 17:52

Este un jucator bun care sia demonstrat valoarea.Dar sa fereasca Dumnezeu sa ajunga un SURDU2....caci cu siguranta nu mai avem nevoie de astfel de jucatori.In rest ma bucur pentru el,merita sa i se acorde o sansa,la o echipa mare,pentru a demonstra ca nu este doar un fotbalist de sezon.

leonardo07.05.2008 20:44
Acestia sunt jucatorii cu care vrem sa ce? Sa castigam campionatul? Cupa? Sa ajungem in grupele Champions League? Sa trecem de grupe? Scuze, nu inteleg, am luat doi jucatori romani (ma rog, unul e ungur) de la doua echipe mediocre, totusi.

Marius Lacatus- transferat de la F.C.M. Brasov; Miodrag Belodedici- transferat de la Moldova Noua; Gavril Balint- transferat de la Gloria Bistrita; Adrian Ilie- transferat de la Electroputere Craiova; Daniel Prodan- transferat de la Satu-Mare etc... Sunt fotbalisti care au facut performanta si au adus glorie pentru Steaua. Nu conteaza de la ce echipa vin jucatorii, conteaza sa aiba tupeu si dorinta de afirmare.

SSK07.05.2008 23:29

Corect. Altfel, ar insemna ca nu trebuie sa transferam decat de pe la AC Milan si Chelsea, ca sa avem niste certitudini.

In plus, Szekely nu mai e nici vreun pustan, la 25 de ani zic eu ca ar trebui sa fie tocmai pregatit sa faca marele pas. Altfel, s-ar putea sa fie cam tarziu pentru el. Stancu in schimb are o mare sansa sa explodeze.

lupi08.05.2008 12:16

Banel va imbatranii la Steaua pt ca nimeni nu e asa prost sa dea banii pe el...Janos e infinit mai bun decat Banel...

cRiss4Steaua08.05.2008 12:33

nu ma incanta aceste 2 transferuri, aduci pe szekely si Stancu si renunti la un fotbalist precum mendoza .. vrea echipa de romani .. dar aduce ungur .. in fine .. bafta .. sunt jucatori buni pentru campionat dar pentru europa nu prea cred ..

Virgil08.05.2008 16:54

Szekely la Steaua? Misto.

CaTaLiNsm StElIsTu08.05.2008 18:44

Nu pot sa-i urez decat succes!

StelistPeViata09.05.2008 17:49

Janos Szekely nui mai bun c Mendoza dupa parerea mea!

ady_steauaforever10.05.2008 04:12

mai lasati bah fratilor baiatu in pace a avut un sezon f bun la otelu a marcat goluri si a fost un om de baza acolo,iar noi avem nevoie de asa cv mai ales ca Banel nu mai joaca cum o facea in urma cu cateva sezoane,sper ca cu el sa fim mai puternici si eu cred ca va exploda chiar dak are 25 de ani o sa fie un jucator de baza la Steaua,cat despre B Stancu intradevar e un jucator super are multe calitati si e tanar ,dar sa nu uitam ca Lacatus nu prea introduce in teren tinerii cum a fost Bicfalvi sau Ochirosii,asa ca s-ar putea sa il vedem la buza in Liga a 2 si noi sa ramanem cu parasute in atac gen surdu, Badea ,sper ca nu o sa fie asa FORTZAAA STEAUAAAAAAA :thumbsup::whistle: :whistle:

udaradu12.05.2008 07:44

tu daca nu vrei ca noi romini sa progresam adul pe Canavaro.....nu am zis ca nu trebuie si straini dar sa vedem ce avem in familie si eu cred ca vor face fata....pe mine ma ingrijoreaza altceva...ANTRENORUL....aici e problema....tehnologia,ori te instruiesti ori aduci tehnician bine pus la punct cu cele mai avansate tehnici in meserie(de acord si ca avem un finantator inposibil)

«123»