FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo București - Steaua București. Derby!

«123»
horse3704.05.2008 11:41

clasicul din fotbalul romanesc va decide campioana. sa nu ne facem idei ca de nu vom face cel putin un egal in cotineata vom castiga titlul.

vreau sa castigam in cotineata pt ai duce pe catei in boala lor numita turbare. oare poate fi o umilinta mai mare pt catei!?

HAI Steluta!!!

PS. FAC UN APEL LA TOTI STELISTII CE VOR FII IN COTINEATA, SA NU DEA CURS PROVOCARILOR SI SA NE VEDEM DE ECHIPA. DIN SURSE DEMNE DE TOATA IN CREDEREA (de la cel ce se ocupa de dispozitul jandarmilor la acest meci) JANDARMII AU LIBER LA INTRARE IN FORTA FARA PREA MULTE ATENTIONARI IN CAZUL IN CARE MANIFESTARILE VOR TINDE SA SCAPE DE SUB CONTROL!!!

TROIAN04.05.2008 11:44

Bravo baietilor de la rugby care astazi au invins.....diseara o sa invingem so la fotbal

FORZA Steaua :steagcruce:

costycom200704.05.2008 11:51

eu cred ca degeaba sperati voi la titlu ca s-au cam vandut toate brichetele la meciul cu RAPID

iar bani nu aveti asa ca nu aveti cum sa mai luati 3 puncte in groapa ca................................

asta e va resemnati si adunati bani si brichete pana la anul :whistle:

MoWeed04.05.2008 11:52

La cotet cu tine ***!!!

Joint04.05.2008 11:52
Sa asteptam sa vedem echipa de incepere, GSPul nu e un exemplu de acuratete. Si daca Dayro nu e titular inseamna ca nu merita sa fie titular, sau strategia de joc nu-l include ca titular. Nu mai sariti de fund in sus la orice.

dupa logica ta, daca Nicolita e titular, inseamna ca merita sa fie titular. Iar pe vremea lui Olaroiu, daca Elton nu era titular, insemna ca nu merita sa fie titular... Mai gandeste-te... Deci...lasa-ma sa sar de fund cit de sus vreau

amarel04.05.2008 12:33

costycom2007

Mai ....podare,tu esti clientul magazinelor ana-electronic ale arbitrilor din divizia ...pardon Liga 1 ????????? :blush:

Poate o inventa TAHER altceva , ca magazinele nu mai fac fata, zii mersi ca n-ati retrogradat , acolo in B, e locul vostru !!!!!!!!

axl04.05.2008 12:56
Sa asteptam sa vedem echipa de incepere, GSPul nu e un exemplu de acuratete. Si daca Dayro nu e titular inseamna ca nu merita sa fie titular, sau strategia de joc nu-l include ca titular. Nu mai sariti de fund in sus la orice.

dupa logica ta, daca Nicolita e titular, inseamna ca merita sa fie titular. Iar pe vremea lui Olaroiu, daca Elton nu era titular, insemna ca nu merita sa fie titular... Mai gandeste-te... Deci...lasa-ma sa sar de fund cit de sus vreau

Nu, dupa logica mea daca Nicolita NU e titular inseamna ca nu merita sa fie titular sau strategia de joc nu-l include ca titular. Nu-mi inversa rationamentul, fotbalul nu e guvernat de legile logicii. Spor la sarit!

Boscodoy04.05.2008 13:00

Eu zic sa stati linistiti ca Steaua va bate JAVRELE! ! !

JDERUL04.05.2008 13:21

Este mai important ca cei ce vor intra in teren diseara sa joace fara greseala! Nu importa ce formula de start va folosi Marius.Important este sa aleaga strategia potrivita castigarii acestui meci,iar cei din teren sa o respecte.La un meci cu o asemenea miza,credeti-ma chiar nu importa cine va juca si cine nu!Si ei sunt de doua ori mai motivati decat noi:pe langa glorie,castigarea meciului de diseara le va rotunji frumusel conturile!

andrei_ionete04.05.2008 14:31

Mergeti in Stefan cel Mare si calcati-i in picioare!!!

SEMPER SVPERIORES

the_ace04.05.2008 14:35

salut .....am si eu o intrebare ......de unde e plecarea ....nu am avut cum sa ma int pana acum ?

e din Ghencea? sau din alta parte?

Only_for_Steaua04.05.2008 14:57
eu cred ca degeaba sperati voi la titlu ca s-au cam vandut toate brichetele la meciul cu RAPID

iar bani nu aveti asa ca nu aveti cum sa mai luati 3 puncte in groapa ca................................

asta e va resemnati si adunati bani si brichete pana la anul :whistle:

...sub-podarule....taci dreaq din gura...de ce nu ii datzi frate bann astuia...nu avem nevoie de "batmani" si latratori pe site-ul noastru... :thumbdown:

Dica9604.05.2008 15:07

Cine vine pe Stadionul din Stefan cel Mare sa vada meciul!

Forzza Steaua fular-campionii:steagcruce::steagcruce::steagcruce:

dax4704.05.2008 15:43

Multa agitatie pentru nimic. E doar un meci, pana la urma. Ca are diverse importante pentru fiecare din noi, e alta treaba. Dar in fond e un meci intre 22 de jucatori, plus rezerve, plus 3+1 arbitri, Liga si cei care jocurile de culise. Nu e nici o minune ca Steaua are iar jucatori cheie suspendati exact inaintea meciului cu Dinamo. Ne-am obisnuit. E ceva.. etern.. Oricum, avem destule sanse sa-i batem si asa. Numai sa ne lase arbitrajul.

Fiti fericiti ca sunteti stelisti ! Ca daca ati fi fost dinamovisti, ati cam fi fost tot timpul tristi ! Si prosti..

Umilinta cea mai mare pentru ei nu consta ca Steaua castiga campionatul si accede direct in grupele Ligii Campionilor, ci daca chefere Cluj ar lua campionatul si ar accede in Liga inaintea frustratilor ( Rapid + Dinamo ). De ce umilinta ? Pai Dinamo s-a antrenat ani la rand pentru asemenea performanta si si-a luat numai picioare-n bot. Aia cu pene si-au luat si ei interzis.

Da, Borcea, asta e adevarata umilinta, ca astia au sansa sa ajunga inaintea voastra in Liga, retarzilor. Nici voi, nici Rapid, nici violatii. Can you swallow this ?

Forza Steaua !

criminalu200504.05.2008 16:25

ce cauta mustata acolo?

igor_igor04.05.2008 16:31

As vrea sa va spun ca Steaua are foarte multi suporteri si-n Basarabia, la sigur in seara asta speram din toata inima sa ne bucuram de cel de-al 24-lea titlu al ei cu toate ca nu e ultima etapa, dare un meci crucial,personal urmaresc Steaua de prin anii 2000, deoarece aici la noi in R.M. n-ai ce vedea " sarea si piperul" ca din Campionatul Romaniei, sa-i incurajam pe toti jucatorii Stelei in toate aceste momente grele si sa speram ca cu totii vom avea o mare satisfactie dupa meciul cu Dinamo, nu prea inteleg si e o mare nedumerire p/u mine de ce a fost suspendat Goian p/u aceasta partida intrucit s-a trecut mult timp de la meciul cu Galatiul, dar toate acestea nu trebuie sa ne descurajeze pe NOI toti p/u care " Steaua" inseamna ceva,asa ca sa sustinem Steaua in meciul asta din toate puterile. Personal sunt convins ca Steaua va face cel putin un egal in Stefan cel Mare, dar sper mult sa fie si-o victorie,sper mult ca Neaga sa inscrie din nou, asa ca sa mai asteptam clipele ce ne-au mai ramas pina la meci si sa fim alaturi de Steaua oricear fi !!!

Haide "Steaua" ! Esti cea mai Iubita echipa de fotbal din Basarabia ; In seara asta ne vei simti si sustinerea noastra !!! Forta Steaua impreuna mereu... forzateauafularsteaua2

steven_gerrard04.05.2008 16:45

Batem 2 sau 3 la 1 sau 2-0 la stiri l-am vazut pe Gheorghe Mustata a iesit ca yo nu l-am mai vazut din 2006 bine ca s-a intors pacat ca suntem numa 676 da na luam titlu fular-campionii HAI Steaua

«123»