De cand il stiu pe Baciu nu imi aduc aminte sa fi facut cine stie ce gafe (poate doar cea cu Farul, dupa cum bine zicea Bodanelu) dar tin minte un meci in care a jucat foarte foarte slab (la fel ca si Radoi atunci). Cu cine? Cu Dinamo, sezonul trecut (2-4). In fine, sper ca atunci sa fi fost doar o intamplare si sa o uitam cat mai repede.
Urmeaza cel mai important meci din acest retur (parere personala) si sper din tot sufletul sa castigam. Si un egal ar fi bun pentru cucerirea 24, dar parca mai bine ma simt cand stiu ca am batut Dinamo la ea acasa, decat atunci cand luam campionatul. Dinamo-Steaua va ramane in continuare un clasic al primei ligi.
Sper ca Laca sa inceapa azi cu cea mai inspirata formula. Daca intradevar vom juca inchis, si ne vom apara, consider ca ar fi meciul perfect pentru Dayro Moreno si Habibou. Poate e riscant sa il joci pe Habibou azi, ar fi primul lui meci ca titular, dar nu il vad pe Pepe sa faca un sprint de vreo 30 de m cu mingea la picior (sper sa ma insel).
Orice ar fi, imi doresc ca in aceasta seara sa castigam! Egalul ar fi un semi-esec care ne`ar aduce titlul.