FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo București - Steaua București. Derby!

«123»
hypno03.05.2008 18:44

Baciu - Ghionea fundasi centrali ... Baciu a demonstrat de n ori ca se achita foarte bine de sarcini cand este bagat in teren

Marea problema va fi fundasul dreapta, se pare ca se va miza pe Banel ... dzeu cu mila

hai Steaua ! sper sa o ia chefereu azi de la Bistrita desi se pare ca luptatorii lu tata jean' is mai mult rezerve azi

Sa-mi spune cineva unde pot sa vad si eu metciul?online sau pe satelit.Sunt afara.

www.rojadirecta.com

sau cel mai bine aici : http://www.mogulus.com/uta

later edit: si-or dat clujenii gol dintr-o situatie de rahat ... mda

stelista no. 103.05.2008 20:39

Cu dinamu efectiv NU AVEM VOIE sa pierdem. Orgoliu , traditia ros-albastra , suporterii ar trebui sa-i conduca pe aparatorii culorilor spre victorie . Si mai e si... Lacatus . Dupa cum stim cu totii , atat el cat si postul de antrenor pe care il ocupa sunt controversate. In opinia mea tot el ramane cel mai potrivit pentru a conduce Armata ros-albastra. Daca nu el atunci cine? tradatorul de Zenga? Oli care face furori unde este? ... Ma indoiesc! Daca reusim sa-i batem pe spurcati vom primi elanul necesar pentru o lua campionatul , de asta sunt ferm convinsa !

Raul198803.05.2008 21:04

@bobzaner

o sa bag eu un link maine inainte de meci unde se va putea vedea meciul

cel mai probabil se va putea vedea meciul (cel mai bine) pe sopcast

adressa :17544

sopcast poti sa instalezi pe pagina myp2p.eu

sper sa obtinem un rezultat bun :hooray:fular-campionii

Azazello03.05.2008 21:08

Ma tem nu de dimano ci de jocurile de culise. Poate ca sunt paranoic dar suspendarile lui Goe si Golo prea au venit la tanc. Apoi ma tem ca Tudor sa nu o dea la "compensatie" cu cainii....ca sa ne arate ca nu e pro Steaua.

Baieti, VA ROG DIN SUFLET - faceti un meci mare cu spurcatii...TREBUIE sa trecem cu bine de asta.

Doamne ajuta ! :worthy:

stelista no. 103.05.2008 21:26
Ma tem nu de dimano ci de jocurile de culise. Poate ca sunt paranoic dar suspendarile lui Goe si Golo prea au venit la tanc. Apoi ma tem ca Tudor sa nu o dea la "compensatie" cu cainii....ca sa ne arate ca nu e pro Steaua.

Baieti, VA ROG DIN SUFLET - faceti un meci mare cu spurcatii...TREBUIE sa trecem cu bine de asta.

Doamne ajuta ! :worthy:

De acord cu tine ! Dar eu m-as multumi si cu un meci terminat cu un autogol al lui Zicu in minutul 91 :)

3.500 de euro de la fani pentru golul victoriei cu Steaua

Suporterii dinamoviști privesc meciul cu Steaua ca pe cel mai important joc al sezonului.

În acest sens ei au recurs la un gest inedit, anunțând ieri cã vor strânge 3.500 de euro și îl vor premia pe jucãtorul care va înscrie golul victoriei cu Steaua, banii urmând a fi suportați din buzunarele proprii.

=)) Asta numesc eu disperare. Li s-au cam zbarlit blana :))

Evita postarile consecutive. Foloseste cu incredere butonul "Edit"

Editat de Moderatori

w3bmaster03.05.2008 21:35

Nu imi pasa nu conteaza ca egalu ne face campioni eu vreau SA BATEM javrele

Restu nu conteaza

Forza Steaua

Only_for_Steaua03.05.2008 22:14

...maine,de fapt azi :D,o sa batem dINAMU oricat de mult s-ar impotrivii "latratorii traseisti" din fruntea Federatiei:Lupescu&Prunea...nu vreau sa fiu prea entuziast dar cred ca o sa-i "ingropam" cu un scor de 3-1...goluri Rica Neaga,Pepe si Dayro Moreno...

...FORZZA Steaua,FORZZA ROSSO-BLU...si in seara asta sper sa sarbatorim titlul 24...

:steagcruce:

asalt7303.05.2008 23:00
Ar fi bine sa il bage pe Rada...a jucat bine in meciurile in care a fost titular,nu stiu de ce il tine pe banca Forzza Steaua fular-campioniifular-campioniifular-campionii

fii sigur ca daca nu l-a bagat pana acum deloc , nu o sa -l bage la meciul asta.pacat pentru el si pentru noi

radusor04.05.2008 00:47

Nicolita e bun fundas..asa ca nu imi fac griji.in plus mai poate juca Radoi fundas dreapta, juca destul de bine cand cuplul de fundasi centrali era rachita-mutica.

partea nasoala e ca e plesan suspendat, asta insemnand ca jucam cu ov Petre si Lovin adica un minus mare la constructie. In situatia de fata cred ca ar trebui scos mendoza si bagat Dayro ca prea e lenes baiatu asta zambaret.sa il bage in a 2a repriza dupa ce oboseste Dayro si poate e mai motivat ca talent are cu caru..

SzabiStelistu04.05.2008 05:20

cred ca Dinamo ne va da 3 goluri............iar scorul final va fi 3-5 :D:D:Dhai baieti!!invingem dinamu!!FORZZA Steaua fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

@dy_00704.05.2008 07:52
cred ca Dinamo ne va da 3 goluri............iar scorul final va fi 3-5 :D:D:Dhai baieti!!invingem dinamu!!FORZZA Steaua fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

Si sa ne conduca ei cu 3-0 iar apoi sa revenim :biggrin: sa vada si ei pe pielea lor ce inseamna furia ros-albastra.. fular-campionii

kili04.05.2008 07:57

UN mare x Cred ca va fi Dinamo Steaua

xDaJACKALx04.05.2008 08:25

Si sa ne conduca ei cu 3-0 iar apoi sa revenim :biggrin: sa vada si ei pe pielea lor ce inseamna furia ros-albastra.. fular-campionii

Daca o sa se intample asa mai mult ca sigur o sa spuna toti ca a fost blat.

MALDINI04.05.2008 08:36

Lasati naiba visele astea cu revenirea de la 3-0.Niciodata intr-un meci ca asta nu poti sa revi de la 3-0 sa fim seriosi,Sa speram ca vom iesi campioni !

c.ronaldo1704.05.2008 08:53

De cand il stiu pe Baciu nu imi aduc aminte sa fi facut cine stie ce gafe (poate doar cea cu Farul, dupa cum bine zicea Bodanelu) dar tin minte un meci in care a jucat foarte foarte slab (la fel ca si Radoi atunci). Cu cine? Cu Dinamo, sezonul trecut (2-4). In fine, sper ca atunci sa fi fost doar o intamplare si sa o uitam cat mai repede.

Urmeaza cel mai important meci din acest retur (parere personala) si sper din tot sufletul sa castigam. Si un egal ar fi bun pentru cucerirea 24, dar parca mai bine ma simt cand stiu ca am batut Dinamo la ea acasa, decat atunci cand luam campionatul. Dinamo-Steaua va ramane in continuare un clasic al primei ligi.

Sper ca Laca sa inceapa azi cu cea mai inspirata formula. Daca intradevar vom juca inchis, si ne vom apara, consider ca ar fi meciul perfect pentru Dayro Moreno si Habibou. Poate e riscant sa il joci pe Habibou azi, ar fi primul lui meci ca titular, dar nu il vad pe Pepe sa faca un sprint de vreo 30 de m cu mingea la picior (sper sa ma insel).

Orice ar fi, imi doresc ca in aceasta seara sa castigam! Egalul ar fi un semi-esec care ne`ar aduce titlul.

EternalK04.05.2008 09:47

invingem lejer.

cristian01404.05.2008 09:59

Banel titular pe postul de fundas, Lovin de asemenea titular, iar Dayro pe banca. Dumnezeu cu mila !

radone04.05.2008 10:06

Sincer indiferent de aceste ultime doua etape indiferent daca luam titlul sau nu trebuie sa fim fericiti si sa le multumim baietilor pt daruirea din acest retur.Cine mai spera in urma infrangeri de la Iasi ca vom ajunge sa ne batem pt titlu.Sa le multumim pt daruirea si sacrificiul lor.Toate acestea sunt multumita lui Lacatus care desi nu cred ca e inca pregatit a aratat ca poate sa devina un mare antrenur.Uitativa la privirea lui in timpul unu meci si o sa va lamuriti de unde au avut baieti nostri atata curaj si determinare.Parerea mea ca indiferent de rezultatul de diseara sa umplem TEMPLUL miercuri si sa le multumim intregi ECHIPE pt felul in care s-au comportat in acest retur care a fost plin de bucurie si speranta.

MEREU SUPERIORI MEREU CAMPIONI

CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII PANA VOM MURI!!!!!!!!! :steagcruce:fularsteaua2

colaps04.05.2008 10:39

mersi fain de fisierele video.. am stat azi-noapte ceasuri intregi pe youtube sa ma "incarc" privind la momentele noastre de glorie... hai baietzi, sa-i amutzim pe toti mancatorii de kk, de oriunde ar fi ei... si bafta celor 700 care-si vor sparge diseara plamanii in groapa, urland pentru echipa si pentru glorie!!

Joint04.05.2008 10:48

Dayro rezerva, zice gsp-ul. Nea Laca, daca bateti, felicitari. Daca o luati pe cocoasa, iti meriti soarta. cu stilul in care faci tu echipa, nu prea meriti titlul de campion in palmaresul tau de antrenor. respect Lacatus- fotbalistul ...si atit !

axl04.05.2008 11:12

Sa asteptam sa vedem echipa de incepere, GSPul nu e un exemplu de acuratete. Si daca Dayro nu e titular inseamna ca nu merita sa fie titular, sau strategia de joc nu-l include ca titular. Nu mai sariti de fund in sus la orice.

fan8304.05.2008 11:12
Dayro rezerva, zice gsp-ul. Nea Laca, daca bateti, felicitari. Daca o luati pe cocoasa, iti meriti soarta. cu stilul in care faci tu echipa, nu prea meriti titlul de campion in palmaresul tau de antrenor. respect Lacatus- fotbalistul ...si atit !

NU PREA CRED CA VA FI REZERVA PENTRU CA NU PREA ARE ALTE SOLUTII Laca ! fular-campioniifularsteaua2

urse04.05.2008 11:21

mai bine e daca joaca Neaga pentru ca face si faza defensiva destul de bine pe cand Dayro e bun in atac dar atat si noi ne multumim si cu egalu.

Azazello04.05.2008 11:33

Stau ca pe ace ! Nu mai am rabdare....Vreau sa inceapa si sa se termine odata meciul asta. Cu un pas mare spre titlul 24.

Nu suport nici macar ideea ca titlul sa ajunga la infectii de la CFR.

:hooray:

MoWeed04.05.2008 11:35

Nu fiti asa de siguri pe echipa facuta de GSP. Sa asteptam inceputul meciului. Acum cred ca Lacatus stie mai bine ce jucatori sunt potriviti tacticii pe care o sa o foloseasca....

«123»