FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea mai frumoasa deplasare

«123»
bubylac30.04.2008 12:43
frumos articol...regret ca nu am fost atunci(nici nu stiam eu multe de galeria stelista, doar ce vedeam la televizor)..doresc s traiesc acea senzatie din pasaj :X..IUBIM Steaua.... :steagcruce:

SCUZATI PENTRU POSTUL DUBLU

nu sunt unii mai stelisti decat altii insa tu nu realizezi ca acest forum este vizitat si de persoane nedorite(catei, cioroi) si locul de intalnire, traseul si alte lucruri nu se pot spune aici in vazul lumii. contacteaza un sef de galerie sau un moderator si sigur vei afla. nush in ce masura vei putea ajunge la stadion daca nu faci parte dint-o brigada

ms Iulyan...stiu ca nu am sanse dar am incercat...cat despre contancat sefi de galerie si brigazi...nu cred ca o sa le ajunga nici lor biletele, dar sa le mai imparta la cei ce nu fac parte din brigazi

wraith30.04.2008 13:38

:steagcruce:

cred ca cine a citit articolul e de acord ca numai Jean mai poate reface galeria Stelei

suntem multi dar raspinditi

cui ii pasa poate sa-l contacteze pe Dorin si el sa vorbeasca cu Jan

intotdeauna superiori Forza Steaua !

DOUBLE30.04.2008 13:43

"Ploua, ploua, ploua, Dinamo ia doua".

Eram la oficiala si am inginat in pauza. Am avut gura aurita:) Asa ceva nu uiti usor

androsteaua30.04.2008 14:00

cred ca cine a citit articolul e de acord ca numai Jean mai poate reface galeria Stelei

ar fi extraordinar sa vina jean,dar am mai zis-poate are si el viata lui,familia lui! la care Dorin te referi?

keluboss30.04.2008 14:03

ar fi extraordinar sa vina jean,dar am mai zis-poate are si el viata lui,familia lui! la care Dorin te referi?

nu va mai amagiti pe subiectul asta pana nu se termina subiectul Jiji, nu putem aborda subiectul jean, sunt multi care stiu despre ce e vorba

oanna_r3d_and_blu3_4ever30.04.2008 14:16

hmm.....fara cuvinte....:|

sooper articolu' :w00t:

ultras_liberi30.04.2008 14:16

eu zic sa'l uitatzi pe jan.......

androsteaua30.04.2008 14:21

de-ar avea Laca banii oierului.....nu aveam rivali in lumea asta

habarnam8530.04.2008 14:34

Daca urmariti cu atentie pe gard e pus un steag al catelusilor cu dogs invers :))...

eduardo_stelist30.04.2008 14:52

@@@ fsoica.....

esti belea frate..cum naiba poti sa zici ca ai stat in galerie alaturi de javre....de ce nu recunosti potaie ca nu esti stelist......offff..mor cu tine...ce se intampla ca dupa victoria de la Craiova nu ai mai aparut cu nici un comment..nimic...suferi..sa vezi ce ai sa suferi duminica....

respect alex....frumos relatat!!!!

choli30.04.2008 16:15

Deplasare frumoasa incununat cu un succes umilitor pentru. rivali...Dar au mai fost astfel de deplasari. Dar mie personal tot deplasarile in provincie mi-au ramas memorabile, Bistrita in 17 oameni plecati pe cont propriu, Resita, Onesti, Bacau, Piatra Neamt, Constanta...etc. Acolo ies cele mai tari caterinci, amintiri de neuitat. Cat despre deplasarile in Bucuresti...actiuni, alergari, pietre, bate, lanturi...viata traita la maxim!

Cat despre Jean...maxim respect! Un om extraordinar care a stiut sa tina suporterii aproape de el!

Un pronostic pentru. duminica seara- CASTIGAM CU 2-1! UN GOL IL VA DA HABIB!

South Style30.04.2008 16:43

o perioada de glorie.

maxim respect!

Rerun30.04.2008 17:13

Superb articol. :steag_sah_mic:

ANTIgigi30.04.2008 18:17

Cu toata admiratia iti spun alex ca e unul din cele mai emotionale si pline de optimism articole care le-am citit pana acum. Si la mai multe.....bravo !

DelPiero1030.04.2008 18:23

Eram inca neinvisni atunci in fata lui dinamu!Ce meci!L-am ascultat la radio(eram mic,aveam vreo 11 ani)!Javrele au ratat cat pentru un retur,dar tot noi am batut!Danciu a inscris golul decisiv mi se pare!Nasul lor,Danciu-gol... :rolleyes:

solodiablo730.04.2008 19:08

stie cineva ceva de bilete la derby ?

TROIAN30.04.2008 20:11

Poate o sa spuneti ca sunt nebun sau prea optimist da Steaua va castiga in groapa cu 4-0

FORZA Steaua

razvan_stelist200730.04.2008 20:23

bun articol...e bine ca i-am batut mereu si ii vom bate si acum pe Dinamo.

androsteaua30.04.2008 20:37
Poate o sa spuneti ca sunt nebun sau prea optimist da Steaua va castiga in groapa cu 4-0

FORZA Steaua

esti nebun frate dar sper ca nebunia din tine sa aiba dreptate!:)

sinnerman30.04.2008 22:29

nu stiu cum era pe vremea lu Jean, eram prea mic, stiu doar ca toata lumea stia de Armata Ultra ...nu stiu cum erau baietii in peluza, acuma ..multi vin doar pentru moda, droguri, bautura , caterinca si foarte putini vin pentru echipa...cat despre organizare...nu prea buna :( ar trebui sa ia atitudine Bogdan sau Dorin ...sa faca sedinte..etc..sper intr-un viitor mai bun. in ultimu timp..a zis o cineva si mai sus..balanta se inclina in favoarea lor si asta e foarte trist.

iulia_hd01.05.2008 09:34

Alex,superb articolul.Mi s-a facut pielea de gaina!Sper din toata inima sa ii batem si de data asta si sa fim campioni chiar pe terenul lor.Si apoi sa ma pot bucura alaturi de voi,in 7,pe Ghencea!!!Va fi cu siguranta cea mai frumoasa deplasare a mea!

1uLy4Nn01.05.2008 09:46

FORZA Steaua

da...clar esti nebun, dar as vrea sa fim toti nebuni dupa meci :X fular-campionii

oliver_1901.05.2008 10:52

nu are legatura cu articolul dar nu am stiut unde sa-l incadrez :rolleyes:

e vb despre articolul ala din the guardian preluat d toate ziarele...si am gasit in onlinesport despre ala care l-a scris:

Cine este autorul?

Conform cartii de vizita postate pe site-ul guardian.co.uk, Jonathan Wilson este corespondentul sportiv in Europa de Est al ziarului "The Guardian", corespondent pe fotbal al "Financial Times" si editorialist al revistei japoneze "WorldSoccerKing". De asemenea, Wilson scrie constant in ziarul "The Independent", in revista "FourFourTwo" si pentru orice alta institutie care este dispusa sa-i ofere un contract. ("contract")

finalul spune tot:d sunt multi frustrati peste tot:))

fular-campionii 24!!!!

Tudor_BOSS01.05.2008 11:34

Da frate,frumos...,ce vremuri, ce amintiri.Daca ar reveni Jean as reveni si eu in P1(stiu ca e imposibila revenirea lui,dar...). :steagcruce:

greenyes01.05.2008 13:23
intrati fratilor aici

asta a furat Becali de la suporterii adevarati...

sentimentul ca Steaua aia e numai pentru ei, si ca ei traiesc pentru acel fenomen...

Cand or sa inteleaga toti stelistii ce ai spus tu aici poate o sa avem o sansa in plus ca Steaua sa RAMANA Steaua nu echipa aia care a castigat odata Liga in fata Barcelonei.

«123»