FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rãbdare și tutun, prieteni

«123»
AdrianUltras2524.04.2008 14:37

joga bonito

tu nu citesti ce scriu eu?

de 5-6 etape zic acelasi lucru.

ca jucam chinuit.ca nu ne iese jocul.ca mergem pe bulan.

cu Otelul ne puteau incinge aia usor.

cu Vaslui am dat un gol chinuit rau de tot.

cu Pandurii am fost dominati.

cu uta a fost munca de sisif-acasa!!!

oare trebuie sa pierdem campionatul si sa fim umiliti de olteni in banie ca sa vezi si tu ca jocu echipei nu merge?!

sorineatza24.04.2008 14:39

He he, am fost pe site-ul dinamuisti.ro si le-am facut apologia numelui lor de rahat, dinamu. Ca e un nume bolsevic, ca numai sovieticii aveau echipe cu numele asta si ca e mai bine sa-si schimbe numele de trista amintire. Printre altele, am citit la ei ca le e frica de meciul cu Steaua. Ca cica portarul lor, loboanta, e-ntr-o pasa proasta si ca nu stie nimeni daca si-o mai reveni pana la sfarsitul campionatului. Am ras de ei de m-am prapadit.

Hai Steaua!

fular-campioniifular-campionii

AdrianUltras2524.04.2008 14:55

Miaus

probabil ca ai dreptate.

si eu ma gandeam ca 24-25 de ani e momentul potrivit sa faci pas la o echipa mare.

mai ales daca esti un jucator "nascut si crescut" in Romania.

oricum, nu prea cred ca pleaca costea din banie anul asta.

dar daca sezonul care vine continua forma aratata in acest sezon atunci trebuie luat.

MoWeed

incet, incet, 5 mil euro nu mai e o suma asa de mare in fotbalul romanesc.

mai ales acum cand o echipa se poate califica direct in CL.lucru care inseamna cel putin 10 mil euro gratis in cont.

in momentul de fata costea nu face 5 milioane.ca nu e om de nationala si nici nu are experienta cupelor europene.

valoarea lui e pe undeva pe la 2,5-3 mil euro.

bodanelu24.04.2008 15:13

valoarea lu costea e pe undeva la 1 mil ;)

Joga Bonito24.04.2008 15:21

Cine liciteaza pentru 1,5 mil? o data, de doua ori.... adjudecat latifundiarului din pipera! :))

Fratilor, dc planul lui Adi Ilie decurge normal, in 3-4 ani o sa aducem jucatori pe banda rulanta de echipa de tineret. Decat straini sicstiriti sau romani umflati la pret, prefer la orice ora un jucator promitator crescut in curtea Stelei. Pe Costea sa-l duca Giovanni in excursii ...

danimarcu24.04.2008 16:09
ca sa fiu si eu off-topic... voi doi chiar trebuie sa va certati pe fiecare topic? ironii ieftine si toate cele?

Off-topic rau de tot...

Lasa ca ia Steaua campionatul si se sting toate conflictele...

Parca vad hora bucuriei de la P.Universitatii cu protagonisti ca @Miaus si @Virgil, @dee si @Stanici ,eu si @daffy si altii asemenea... :whistle:

MoWeed24.04.2008 16:20
MoWeed

incet, incet, 5 mil euro nu mai e o suma asa de mare in fotbalul romanesc.

mai ales acum cand o echipa se poate califica direct in CL.lucru care inseamna cel putin 10 mil euro gratis in cont.

in momentul de fata costea nu face 5 milioane.ca nu e om de nationala si nici nu are experienta cupelor europene.

valoarea lui e pe undeva pe la 2,5-3 mil euro.

Pai tu ziceai mai devreme ca daca ai fi patron ai da 5-6 milioane pe el in secunda 2.

Nu ziceam ca 5 milioane e o suma foarte mare in fotbalul romanesc, dar conteaza si raportul calitate-pret.

Eu zic ca Dayro e mai bun ca si Costea si a costat mult mai putin decat probabil ar cere Mititelu pe el

paraipan_2924.04.2008 17:48

Pai de ce sa ne luam de Nicolita? Sa ne luam de cel care l-a bagat! Lacatus a facut greseli flagrante la meciul cu Timisoara, dar ce-i putem reprosa dupa 10 victorii consecutive? Va fi foarte greu, dar este obligatoriu sa batem. Trebuie sa fim pragmatici, inteligenti sa dam totul pe teren, la fel ca in meciul cu CFR. In cazul asta nicio echipa nu ne poate sta in cale. Mielu si "P"orcea se pot da peste cap si isi pot sparge si ochelarii de ciuda. Jucatorii trebuie motivati psihic, asta e foarte important. Trebuie sa inteleaga ca aceste meciuri oricat de grele ar fi, sunt mai simple decat o dubla cu Atletico Madrid, Fiorentina sau Dinamo Kiev. Plus ca sarbatorirea titlului in groapa ar fi o revansa pentru ce ne-au facut ei cu tabela. Ca sa nu mai zic ca mi-ar face o deosebita placere sa-l vad pe Muresan cum incaseaza 5 goluri la Cluj si 10 pe Highbury. :)))))))

Cred intr-o echipa in forma maxima si formata din: Zapata - Radoi, Goian, Golanski (?), Nesu - Plesan, Petre (?), Mendoza, Dayro, Dica si Pepe. Sa nu aud de Neaga in titular! Doar daca vrem sa stricam gazonul din Banie. :)))

Forza Steaua! Intotdeauna superiori!

PS: Golanski si Petre sunt apti de joc? Cine stie?

endorama25.04.2008 04:30
In 2007 Olãroiu signed for Al-Hilal, supposedly drawn by the more attractive financial aspects that are typical of Saudi football. In 2008 he again proved his coaching worth, winning the title with Al-Hilal.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmin_Ol%C4%83roiu

Sper ca acum iti e mai clar.

si ce-i cu asta? daca vreau pot sa completez si eu la articolul ala si sa scriu ca Olaroiu e cel mai mare lingau pe care l-a avut Becali la Steaua.. dar mi-e lene.

marele merit al lui Olaroiu e ca i-a creat impresia lui Becali ca se pricepe la fotbal. si din cauza asta am intrat intr-un cerc vicios in care Becali apreciaza antrenorii in functie de supunerea de care dau dovada, iar antrenorii ii asculta indicatiile exact fiindca sunt atat de incompetenti incat le e frica sa nu fie demisi de la Steaua si sa ramana someri definitiv fiindca nimeni nu i-ar mai da echipa pe mana. exemplul Lacatus e elocvent....

in plus, Olaroiu a fost un antrenor prost... cel mai prost din istoria Stelei, cu exceptia simbolurilor Hagi si Lacatus.

micodo25.04.2008 21:22
Off-topic rau de tot...

Lasa ca ia Steaua campionatul si se sting toate conflictele...

Parca vad hora bucuriei de la P.Universitatii cu protagonisti ca @Miaus si @Virgil, @dee si @Stanici ,eu si @daffy si altii asemenea... :whistle:

si pe mine cu ciobanu-sef la hora mioritei....ptiu, piei satana!

«123»